-ulei de masline -o ceapa -suc de rosii sau bulion -o conserva de ton in ulei -vegeta -piper alb -cimbru si oregano sau busuioc -ardei iute optional
Eu le fac asa: calesc o ceapa in ulei de masline, apoi pun suc de rosii sau bulion (mie imi place mai mult cu bullion-este unul Italian cirio-pentru ca iese mai gros sosul) , scurg tonul de ulei (pe care il arunc, uleiul), pun si putina vegeta , piper alb, cimbru si oregano sau busuioc. Apoi las sa fiarba.
Sa folosesti ton in ulei ,la conserva, fara nimic altceva in conserva,adica porumb sau altele.
Si eu mai pun ardei iute cateodata.
Autor: carola Data trimiterii: 28/10/2004 19:47:53
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11608
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|