|
|
Evaluarea propriului subiect, sau a subiectelor de la forumul umanitar nu este posibila
|
|
| Autor |
Subiect  |
rall
membru stang

Romania Neverland
1315 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
danat
Mama de Raduc

Austria -
5259 Mesaje
8 Prieten(i) |
Trimis la: - 07/11/2009 : 10:02:23
|
Ade ai reusit sa faci ceva cu calendarele? Sunt curioasa si eu cum arata.
Am vazut aici zilele trecute o actiune de stringere de fonduri pt un spital de copii, erau 2 tinere promoter, care invitau lumea sa guste ciocolata (o anumita marca - deci promotia era sponsorizata si de acea marca de cioco) si dupa ce gustai, puneai acolo cativa banuti, dupa posibilitati. Am vazut si oameni care au pus 1 Eur, nu asta e important, ci scopul, mesajul, intentia si dorinta de a ajuta... e bine cand se fac astfel de actiuni.
Hobby
"If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" Michael Jackson - King of M.U.S.I.C. .... "Ok, everybody, that's a wrap!"
|
 |
|
ade_
membru incepator

Romania
130 Mesaje
7 Prieten(i) |
|
purple_blue
M's Cinderella

Romania Silver Lining
1512 Mesaje
5 Prieten(i) |
|
oana_n
I'm forever in love... M

Romania ...goldie street...
2251 Mesaje
6 Prieten(i) |
|
| Produse din Bazarul Desprecopii | |
oana_n
I'm forever in love... M

Romania ...goldie street...
2251 Mesaje
6 Prieten(i) |
|
ade_
membru incepator

Romania
130 Mesaje
7 Prieten(i) |
|
zuzunaki
all love reserved

Germany where the wild roses grow
1602 Mesaje
1 Prieten(i) |
Trimis la: - 21/11/2009 : 23:16:02
|
Buna, sa stiti ca-mi tin promisiunea,nu v-am uitat.Luni-marti va trimite sora mea coletul la adresa data de ade.Din pacate mama nu a avut loc sa ia si paturicile .Sper sa le trimit cu alta ocazie.
Numai bine si succes in tot ceea ce faceti!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
1899 VfB
|
 |
|
Nerantula
mami de haiducel

Romania Bucuresti
3248 Mesaje
9 Prieten(i) |
|
ade_
membru incepator

Romania
130 Mesaje
7 Prieten(i) |
Trimis la: - 23/11/2009 : 21:01:10
|
Uraaaa! S-a reparat net-ul.Mi-a fost dor de voi.Oricum am realizat cate ceva in timpul in care nu am putut comunica cu voi.Am achizitionat aerul conditionat.Problema cu realizarea instalatiei electrice este rezolvata(avem pe cineva care ne-o face fara bani).Paturile existente se pot vopsi fiindca sunt bune ( adica chiar daca sunt vechi nu sunt rupte sau defecte). Renovarea nu se poate incepe pana nu este achizitionat tot ce este necesar. Am gasit pe cineva care ne poate face peretele despartitor si usile din termopan cu plata la 30 de zile.Inca nu am batut palma fiindca astept sa vad daca e sigur ca putem face plata la termenul scadent. Ne mai trebuie varul si gletul,linoleum,masa de infasat,dulapul pentru medicamente ,o baterie pentru chiuveta cu tot cu dus.Restul sunt accesorii si nu costa foarte mult(neoane,aplice,perdele, cabluri). Mi-ar face placere sa stiu daca ma mai pot baza pe sustinerea voastra.Impreuna putem sa realizam renovarea unui salon. Da,este nevoie de hainute pentru copiii din spital.Asteptam pachetul cu nerabdare si iti multumim.Ar mai fi nevoie si de niste branule , Gentamicina,Cefort si Axetin (sau Zinacef)daca ne poate ajuta cineva Cu drag,Ade
|
 |
|
|
Subiect  |
|
|
|
| Forumul desprecopii.com |
© desprecopii.com - marca inregistrata |
 |
|