REGULAMENT...
Regulament!
Intrebari frecvente | Ajutor

Nume utilizator:
Parola:
Retine parola
Vreau sa devin membru! Ai uitat Parola?

Discutam despre: "Caritate - Michael Jackson & Fanclub"Citeste mai jos  
Recomandari:
Ureaza-i bun venit bebelusului tau
Acceseaza si ghidul momentelor magice 
Tu sau copilul tau pe coperta revistei Desprecopii.com!
Fii vedeta coperta revistei noastre! 
Galeria de coperti 

Din bazar.desprecopii.com :

* Memorie DDR3, 70 RON [constanta]

* Sacou blugi 7-8 ani, 8 RON [arad]

* Pulover si botosi unisex, 20 RON [Brasov]

* Pantaloni blugi 7-8 ani, 8 RON [arad]

* CPU, 400 RON [constanta]

Toate forumurile
 Actiuni urgente
 Ajutor umanitar
 Caritate - Michael Jackson & Fanclub
 Subiect nou  Raspunde la subiect
 Versiune pentru imprimanta
Pagina precedenta | Pagina urmatoare
Evaluarea propriului subiect, sau a subiectelor de la forumul umanitar nu este posibila
Adauga |
Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator Pagina: din 11

rall
membru stang

Donator pentru SaraDonator pentru dianaDonator Parohia GlodeanuDonator TeodoraDonator proiect ursici
Jurnal

Romania
Neverland

1315 Mesaje
0 Prieten(i)

Trimis la: - 02/11/2009 :  13:13:51 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui rall Adauga semn de carte la raspuns Trimite rall un Mesaj Privat  Reply with Quote
ade_, eu am cateva seturi de fotografii cu copii (sunt fotografii stock, dar cumparate pentru diverse proiecte la care am lucrat). Daca vrei, te pot ajuta

Trimite-mi pe PM o adresa unde pot trimite cateva.
Go to Top of Page

danat
Mama de Raduc

Jurnal

Austria
-

5259 Mesaje
8 Prieten(i)

Trimis la: - 07/11/2009 :  10:02:23 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luidanat Adauga semn de carte la raspuns Trimite danat un Mesaj Privat  Reply with Quote
Ade ai reusit sa faci ceva cu calendarele? Sunt curioasa si eu cum arata.

Am vazut aici zilele trecute o actiune de stringere de fonduri pt un spital de copii, erau 2 tinere promoter, care invitau lumea sa guste ciocolata (o anumita marca - deci promotia era sponsorizata si de acea marca de cioco) si dupa ce gustai, puneai acolo cativa banuti, dupa posibilitati. Am vazut si oameni care au pus 1 Eur, nu asta e important, ci scopul, mesajul, intentia si dorinta de a ajuta... e bine cand se fac astfel de actiuni.

Hobby

"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Go to Top of Page

ade_
membru incepator

Jurnal

Romania
130 Mesaje
7 Prieten(i)

Trimis la: - 08/11/2009 :  19:54:13 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiade_ Adauga semn de carte la raspuns Trimite ade_ un Mesaj Privat  Reply with Quote
Astept saptamana asta ofertele de la tipografii.Rall,pot folosi fotografiile trimise de tine sau imi trebuie un acord, ceva?
Vom face calendare de buzunar si de birou ,precum si calendare de perete ca sa fim "vizibili" tot anul urmator.Am discutat si pentru felicitari cu specificul sarbatorilor de iarna,precum si de afise si fluturasi.Astept ofertele ca sa vedem ce ne permitem sa facem.
Am declansat totodata si o campanie mai larga pentru angajarea de reprezentanti ai asociatiei in toate orasele din tara.Speram sa gasim cat mai repede oameni capabili sa faca cunoscut proiectul nostru si sa adune sponsorizari si donatii pentru actiunile asociatiei.
Cu drag,Ade
Go to Top of Page

purple_blue
M's Cinderella

Jurnal

Romania
Silver Lining

1512 Mesaje
5 Prieten(i)

Trimis la: - 10/11/2009 :  17:19:24 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luipurple_blue Adauga semn de carte la raspuns Trimite purple_blue un Mesaj Privat  Reply with Quote
Au intrat in cont 100 lei de la melku

You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

I know enough to believe...
Go to Top of Page

oana_n
I'm forever in love... M

Jurnal

Romania
...goldie street...

2251 Mesaje
6 Prieten(i)

Trimis la: - 15/11/2009 :  14:00:17 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui oana_n  Trimite mesaj yahoo luioana_n Adauga semn de carte la raspuns Trimite oana_n un Mesaj Privat  Reply with Quote
fetelor ce facem cu patuturile?
ade cum ramane? se pot repara si vopsi alea sau e nevoie de altele noi? e deja 15 nov si ar trebui sa ne miscam putin mai repede si sa vedem....ce si cum e e facut. ca pana pe 15 dec sa reusim sa punem lucrurile la punct, nu sa le lasam pana pe 25 dec....zic eu...

macar sa vedem daca e nevoie sa cutam patuturi, sau saltele, sa stim ce e de facut si sa incepem demersurile.

voi ce ziceti?

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Go to Top of Page
Produse din Bazarul Desprecopii

oana_n
I'm forever in love... M

Jurnal

Romania
...goldie street...

2251 Mesaje
6 Prieten(i)

Trimis la: - 17/11/2009 :  10:55:35 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui oana_n  Trimite mesaj yahoo luioana_n Adauga semn de carte la raspuns Trimite oana_n un Mesaj Privat  Reply with Quote
ade nu ne citesti? nici un semn? nimic?

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Go to Top of Page

ade_
membru incepator

Jurnal

Romania
130 Mesaje
7 Prieten(i)

Trimis la: - 18/11/2009 :  21:31:26 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiade_ Adauga semn de carte la raspuns Trimite ade_ un Mesaj Privat  Reply with Quote
Scuze,dar la noi se schimba nu stiu ce cabluri si nu am net de mai bine de 1 saptamana.Paturile existente se pot vopsi,asa ca propun sa se faca altceva cu banii stransi.Putem lua linoleumul sau geamurile termopan,sau aerul conditionat,sau....ce credeti voi ca e mai bine.Ar trebui sa stabilim ce scriem pe placuta ca sa o facem din timp .
Nu stiu daca voi putea intra si maine.Sper sa ne dea drumul la net ca sunt moarta fara.Ei au zis ca de vineri avem net,dar nu pot pune baza pe ce spun ei.Oricum nu va mai dura mult si ne vom auzi din nou in fiecare seara.
In acest week-end dam drumul la locul de joaca.Sa ne tineti pumnii ca avem niste emotii.....
Cu drag,Ade
Go to Top of Page

zuzunaki
all love reserved

Donator desprecopii.comDonator desprecopii.comDonator pentru dianaDonator Teodora
Jurnal

Germany
where the wild roses grow

1602 Mesaje
1 Prieten(i)

Trimis la: - 21/11/2009 :  23:16:02 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite zuzunaki un Mesaj Privat  Reply with Quote
Buna,
sa stiti ca-mi tin promisiunea,nu v-am uitat.Luni-marti va trimite sora mea coletul la adresa data de ade.Din pacate mama nu a avut loc sa ia si paturicile.Sper sa le trimit cu alta ocazie.

Numai bine si succes in tot ceea ce faceti!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

1899
VfB
Go to Top of Page

Nerantula
mami de haiducel

Jurnal

Romania
Bucuresti

3248 Mesaje
9 Prieten(i)

Trimis la: - 23/11/2009 :  10:40:57 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiNerantula Adauga semn de carte la raspuns Trimite Nerantula un Mesaj Privat  Reply with Quote
Salutare!
Este nevoie cumva de hainute pentru copilasii din Buzau? Am un pachet cu hainute de diverse marimi ... si culori ...

Gruia, farama de steluta

Go to Top of Page

ade_
membru incepator

Jurnal

Romania
130 Mesaje
7 Prieten(i)

Trimis la: - 23/11/2009 :  21:01:10 Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiade_ Adauga semn de carte la raspuns Trimite ade_ un Mesaj Privat  Reply with Quote
Uraaaa!
S-a reparat net-ul.Mi-a fost dor de voi.Oricum am realizat cate ceva in timpul in care nu am putut comunica cu voi.Am achizitionat aerul conditionat.Problema cu realizarea instalatiei electrice este rezolvata(avem pe cineva care ne-o face fara bani).Paturile existente se pot vopsi fiindca sunt bune ( adica chiar daca sunt vechi nu sunt rupte sau defecte).
Renovarea nu se poate incepe pana nu este achizitionat tot ce este necesar.
Am gasit pe cineva care ne poate face peretele despartitor si usile din termopan cu plata la 30 de zile.Inca nu am batut palma fiindca astept sa vad daca e sigur ca putem face plata la termenul scadent.
Ne mai trebuie varul si gletul,linoleum,masa de infasat,dulapul pentru medicamente ,o baterie pentru chiuveta cu tot cu dus.Restul sunt accesorii si nu costa foarte mult(neoane,aplice,perdele, cabluri).
Mi-ar face placere sa stiu daca ma mai pot baza pe sustinerea voastra.Impreuna putem sa realizam renovarea unui salon.
Da,este nevoie de hainute pentru copiii din spital.Asteptam pachetul cu nerabdare si iti multumim.Ar mai fi nevoie si de niste branule , Gentamicina,Cefort si Axetin (sau Zinacef)daca ne poate ajuta cineva
Cu drag,Ade
Go to Top of Page
Pagina: din 11 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina precedenta | Pagina urmatoare
 Subiect nou  Raspunde la subiect
 Versiune pentru imprimanta
Mergi la:
Forumul desprecopii.com © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
Pagina s-a incarcat in 2,66 secunde. (c)

horoscopcopii
Horoscopul copiilor

horoscop 2010
Horoscop 2010

Horoscopul Dragostei

... Alte horoscoape ...

Super album de mirese DC

Sa ne cunoastem
cred ca am alergat cam mult dupa alfie..
Comenteaza poza Viziteaza albumul lui magduta-sv

Album concurs!

Clasament final
 Din bazar.desprecopii.com :

* Memorie DDR3, 70 RON [constanta]

* Sacou blugi 7-8 ani, 8 RON [arad]

* Pulover si botosi unisex, 20 RON [Brasov]

* Pantaloni blugi 7-8 ani, 8 RON [arad]

* CPU, 400 RON [constanta]

DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com