Romanii din Irlanda (3)
Julie Continuarea topicului http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21077 [flo] J.
Heidi Toata lumea a disparut? Sau doar nu aveti timp sa intrati? Va preocupa copiii, inteleg.
she_wolf Nuuuuu, n-am disparut, doar am uitat [ups] sa mai intru pe topicul asta pt. ca asta vara nu se intampla mai nimic aici si ma obisnuisem cu ideea. Ma bucur ca mai este cineva. [:)] Heidi, nu cred ca sunt probleme cu obtinerea vizei, dar presupun ca te suna sa-ti spuna daca nu ai obtinut-o. Totusi, nu vad de ce s-ar intampla asta. Claudia, ma intereseaza si pe mine preturile de la gradinite. Am mai auzit niste variante, dar vreau sa stiu cum este la voi. Aaaaa! M-ar interesa, daca stii, preturile de la programul scurt si cam ce inseamna scurt. [:D] Adica pana la ce ora este? [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
cristina73 She wolf, pina iti raspunde si claudia, iti zic si la noi cum e.Noi platim 700 pe luna pt full-time, de la 7.30 pina la 6(desi pe la 5 o aducem acasa pe fetita)Toata mincarea o furnizez eu. Preturile difera mult de la cresa la cresa si de la o zona la alta.Stiu o mamica care plateste 60 pe saptamina pt part time,de la 9 la 12. Cel mai bine cauta in Golden Pages toate cresele din zona ta si mergi pe rind la ele si vezi cum sta treaba.Citeodata la telefon iti spun ca nu au locuri libere, doar asa de reclama.Cu ocazia aia vezi si cum arata cresa ca unele pot fi sub orice critica. Sa fii pregatita ca te jupoaie de bani oricum.Toate cresele inchid de Craciun vreo 2 saptamini pe care trebuie sa le platesti oricum,asa ca mai bine incepe cresa de la anul, nu are rost acum ca sa platesti si concediul lor de Craciun.Unele inchid 2-3 sapt si in timpul verii si trebuie platit si timpul acela.Daca iti iei copilul in concediu sau daca e bolnav evident ca trebuie platit si cit nu a fost la cresa.Daca nu platesti dau locul altui copil si te trezesti ca trebuie sa cauti cresa noua. Pe un ton mai optimist,daca dai de o cresa buna vei fi foarte multumita fiindca in general se ocupa bine de copiii, au tot felul de activitati "educativo-distractive",copilul invata engleza etc.Gradinitele Montessori sunt foarte bune daca au un cadru special pregatit pt sistemul montessori si nu e doar un titlu pus pe firma gradinitei.
cristina73 PS.Nu stiti pe unde s-ar gasi varza murata intreaga, nu rasa? Da zahar vanilat??
claudia_2803 Buna fetelor! She_wolf, Pe Laura o duc de o saptamana la playschool. Programul e de la 9-11.45 de luni-joi (vinerea e inchis [:(]) si platim 130 de euro pe luna. Inainte de asta a fost 3 saptamani cred la o gradinita de tip montessori dar nu am fost multumita de educatoare si am schimbat-o. Si la playschool si la montessori se cere sa-i pui copilului un sandwich in gentuta. Ei bine, la montessori, Laurei mele ii luau jumatate din mancare si din suc si dadeau la alti copii (asta de vre-o 6 ori). Am intrebat mamica unui baietel irlandez daca si la ei se intampla asa ceva si saraca femeie a ramas inmarmurita. Mi-a zis sa stau de vorba cu educatoarea sa vad ce se intampla, ca nu e posibil asa ceva. Am preferat sa caut sa o duc in alta parte pentru ca tot fetita mea ar fi avut de suferit daca ramanea acolo. Ea e foarte rusinoasa si nu vorbea la gradinita, ele au zis ca nu intelege si pot sa-si faca de cap. Dar ea, mititica, intelegea ce vorbeau educatoarele intre ele si spunea acasa. Anul trecut, cand mergea la cresa, plateam 150 pe saptamana. De acolo li se dadea si suc si mancare, nu duceam de acasa nimic. Am fost foarte multumita, tot staff-ul era dragut, copiii se simteau iubiti si erau si ingrijiti. Pacat insa ca ne-am mutat din zona si e prea departe pentru a mai merge acolo. Parerea mea e ca daca vrei sa lucrezi merita sa-l dai la cresa, daca vrei sa-l duci doar sa se joace si sa se obisnuiasca cu copiii cauta un playschool. Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
claudia_2803 Cristina, varza murata intreaga,in vid gasesti "la bosnieci" [:D] (numele magazinului e Sarai Mehran parca) pe langa Meath Street daca stii unde e. Am luat noi acum doua saptamani si era asa de acra si de bunaaa [pofta] de am mancat-o asa goala (eu cu poftele [:I])Tot acolo gasesti si zahar vanilat. Daca vrei explicatii mai amanuntite, imi intreb sotul si-ti scriu maine. Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
cristina73 Sarumina de informatie Claudia, am sa ma uit pe harta unde e Meath Street.Daca-i prea departe de noi si nu-i chip sa ajung acolo pina de Craciun raminem iar fara sarmale...noroc cu o prietena care face destul de des si ne mai da si noua....[:I][:I]
Heidi Salut, gasesti zahar vanilinat si la magazinul romanesc numit Alimentara, cred ca pe Bolton street e, nu departe de magazinul Aldi din centru. Daca au si varza murata intreaga asta nu stiu. Dar in rest sunt multe lucruri. Sunt tare scumpe gradinitele, important e sa fie macar bine pentru copii acolo. Numai bine, bye.
ankka13 sal fetelor eu sunt in romania si am cateva intrebari pentru voi daca nu va suparati am vazut ieri un reportaj la tv despre Irlanda si, m-am gandit ca , daca tot suntem (eu si sotul) cu gandul la plecarea din tara asta,sa ma interesez putin cu e pe la voi pe acolo. se ajunge greu? cam care sunt posibilitatile de angajare? cam ce salarii sunt? eu am fost profesoara aici pana mi-am dat demisia si am deschis o agentie de traduceri deocamdata nu ne plangem din pdv material dar daca o sa avem si noi copii nu stim ce va mai fi. multumesc anticipat anca
she_wolf [wow] Multumesc mult pentru raspunsuri [flo], am ramas crucita!!! Domne' da' profitori mai sunt astia, asa ceva n-am mai pomenit! Vacante paltite, mancare sterpelita...[alcool] Care este diferenta dintre playschool si gradinite Montessori sau cum or mai fi? Deocamdata nici nu se pune problema de gradi, Cristi de-abia implineste doi ani in decembrie, inca foloseste Pampers, nu papa chiar bine singur, iar de sandwich-uri nici pomeneala, doar la tartine a inceput sa mai rontaie si numai din mana mea. Ma gandesc pt. anul viitor, ceva cu program scurt pt. ca in principiu n-am de gand sa ma angajez, ci sa mai fac un BB. [:D] Ma rog, deocamdata mai este mult pana anul viitor, nu suntem chiar hotarati, mai vedem ce vom face. As vrea sa se obisnuiasca in colectivitate, sa invete engleza, sa-si faca vreun prieten, ma rog, chestii dintr-astea normale. Daca se poate sa si invete ceva in plus si mai bine. M-am intalnit aseara cu o vecina care are o fetita de aproape 4 ani si mi-a zis ca merge la o gradinita din apropiere, relativ noua si plateste pt. 4 ore/zi, 300 euro/luna. Pana anul viitor aflu eu daca este multumita sau nu. [;)] Eu am avut anul trecut varza murata intreaga, dar nu stiu de unde, sotul meu a venit cu ea, insa m-am cam chinuit cu sarmalutele pt. ca foile nu erau chiar netede. Asta de Craciun, ca de Anul Nou m-am invatat minte si am facut in foi de vita. [;)] De altfel, astea imi si plac mai mult. Sa-mi spuneti cum este varza pe care o luati voi. Cristina, ma bucur sa te revad. [flo] M-am conversat cu Violetzyka pe mail si ne gandeam ca poate ne intalnim toate intr-o buna zi. Ce ziceti de idee? Ankka13, nu stiu ce sa-ti raspund...sorry. Poate te ajuta mai mult celelalte fete. Cat despre salarii, depinde de domeniu... [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
dacia Claudia,eu sunt de acord sa ne intalnim (mai ales ca la ultima intalnire n-am fost,am avut probleme cu computerul) Poate la Gradina Botanica sau undeva unde sa nu inghetam de frig iar copiii sa se poata juca, nu? va pup si mai treceti pe aici cu noutati cum va mai petreceti timpul si ce-ati mai facut! [pup][pup] iri si bebe Edy
claudia_2803 Fetelor, am fost saptamana asta la echograf si mi-a dezvaluit surpriza!!! [am] Bebelusul pe care-l astept se pare ca e tot fetita [fetita]. Cristina, magazinul de care-ti spuneam e pe Thomas Street. Ai reusit sa ajungi? Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
she_wolf Claudia, felicitari pentru fetita nr. 2! [bis] Aveati vreo preferinta? A! Parca ziceati ca aici nu se spune ce sex are BB. Dacia, unde este Gradina Botanica? Data trecuta m-am intalnit cu Violetzyka in parcul St. Stephen's Green, de langa Grafton. Ce-i drept era vara si nu se punea problema de inghetat. Chiar astazi am fost acolo si Cristi s-a distrat de minune. Am observat ca sunt multi copii romani la locul de joaca...[:D] [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
claudia_2803 She_wolf, multumesc pentru felicitari. Nu aveam nici o preferinta. Nu zice de obicei sexul copilului dar m-au trimis sa fac o echografie morfologica si acolo mi s-a spus (daca nu intrebam poate nu-mi spunea [:D]). Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
cristina73 Felicitari Claudia !!! Ai primit si poze cu bebe,nu? N-am ajuns inca la magazinul acela da mai e pina de Craciun.Daca nu ma descurc nici cum am sa-ti mai cer amanunte despre adresa
Heidi Felicitari pentru cea de-a doua fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
dacia Claudia,felicitari!Ce nume ii dai? She-wolf,Gradina Botanica e pe langa Phoenix Park.Sigur ai fost acolo la Gradina Zoologica nu? Daca ai o harta .gasesti repede. Eu sunt o friguroasa mare din fire,am picioarele reci tot timpul si ... afara vedeti ce frig e! Poate gasim un loc inchis si frumos. Sau o zi calda....dam comanda:) iri si bebe Edy
claudia_2803 Multumesc fetelor pentru felicitari. Dacia, asta e o mare problema, nu ma pot hotari la un nume. Nu vreti sa-mi dati o mana de ajutor? Care nume va place mai mult dintre: Bianca, Emma, Melissa si Olivia? Astept sa vad si parerile voastre, poate o sa-mi fie mai usor. [pup] Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
Heidi Salut, pe scurt mie imi place mai mult Melissa. Vezi tu pana la urma, va hotarati. Numai bine.
she_wolf
quote:
Originally posted by claudia_2803 Care nume va place mai mult dintre: Bianca, Emma, Melissa si Olivia?
Care este numele vostru de familie? Mie imi place Bianca, dar nu stiu daca astia il pot pronunta cum trebuie. Dacia, stiu pe unde este parcul Phoenix pt. ca am mai trecut cu masina pe acolo, dar habar n-am cu ce sa ajung si este si cam departe...Eu stau pe langa mare, pe Sydney Parade, Dublin 4, poti arunca o privire pe harta daca vrei. Este destul de departe. In rest, nu stiu nici un loc inchis si frumos...poate stie altcineva... Cat despre vreme...mai pune-ti o pereche de sosete si gata. [;)] In Ro ce faceai iarna?!? Ieri am stat pe afara 6.5 ore, in doua etape, ce-i drept. Suntem caliti! [:D] Totusi, ar fi dragut sa ne intalnim cumva. [:)] In afara de Dacia, nu mai vrea nimeni? [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
claudia_2803 She_wolf, numele nostru e Airinei. Ne hotarasem sa-i punem Melissa Ioana (unul sa le fie usor la astia de pronuntat si sa aiba si un nume de sfant). Mie mi se pare ca suna bine. Dar mi-a zis al meu frate ca parca strigi o pisica atunci cand zici Melissa [V]. Bianca imi place dar la fel m-am gandit si eu: pot asti sa pronunte sau o sa-i poceasca numele??? Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
dacia Unde ati disparut fetelor???V-ati speriat de ideea Claudiei de a ne intalni?????:) Gabriela,mie imi place mult si Bianca si Emma. Cred ca Emma n-are cum sa-l stalceasca nimeni. Oricum,ai timp destul sa iei o decizie.Sanatoasa sa fie,energica si plina de viata. Stii si ce traducere au numele astea? [pup][pup] Irina si Edy cel scump! Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
dacia [biz]Hai mai fetelor! Unde sunteti??? Sunteti suparate?Lasam subiectul asta sa ajunga la arhiva??? Nu va e mila? Ce mai faceti,ce ati mai facut? Ce va mai fa bebelasii? Noi...suntem bine,Edy are party sambata,implineste 2 anisori. Eu...cumparaturi,..."afaceri" cu sale-uri.Vanez reducerile. E toamna,frig...[:D](cred ca stiti deja) Peste tot atmosfera de Christmas [pegeam]si de sarbatoare Ce ati facut la Haloween?Ati facut foc mare? Nu ne mai intalnim daca nu vreti dar...hai sa ne mai scriem, nu? [grup]Hai sa ne mobilizam!Daca nu,va fac cate o invitatie pe PM sa mai treceti pe aici. Va astept cu noutati! Irina si Edy cel scump! Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
cristina73 Dacia, La Multi Ani baietelului tau,sa creasca mare,cuminte si destept si frumos! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el. In alta ordine de idei,si mie mi-e frig.... Si-s cam bolnava...(racita)
dacia Cristina,multumesc mult de urari si-ti doresc la fel pentru fetita ta.Ce mai face?Cum e sa ai o fetita asa mare?Cred ca vorbesti orice cu ea nu?Vorbiti engleza sau iris? Sper ca nu i-ai transmis virusi de la tine.... E o scumpa!Mai pune ceva poze cu ea ( eu vorbesc care nu am pus de cand avea Edy 1 an,dar pun imediat dupa ziua lui,de la petrecere) Unde sunt celelalte fete? Iti doresc sa te insanatosesti curand ,da-i cu vin rosu fiert,ceaiuri si...imbraca-te bine! Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
dacia Inca ceva.PLEASE HELP ME!cine stie.... Caut sa-mi cumpar o banda de alergat buna si...nu prea scumpa.Ma gandeam poate ati auzit de la prieteni,cunostinte,ca ar avea de vanzare....sau free[:D]Ca vreau sa ma pun serios pe treaba. Merci mult! Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
she_wolf Dacia, daca tot m-ai tras de urechi sa vin "acasa", na, ca am venit. [:D] Stii tu foarte bine ce mai fac, ma caznesc sa scap de nesuferitele astea de kg in plus. [:(!] Cristi este bine, creste si mi se pare si mai usor si mai greu totodata. [:)] Acum are un prieten mai mare cu un an cu care ne intalnim aprope zilnic in parc, daca nu ploua, of course. Oricum, el este destul de prietenos si mereu gaseste pe cineva, dar pustiul asta este tot roman si sper sa-l ajute sa-si mai dezlege limba. [;)] A inceput sa mai zica cate ceva, stie cam 32-33 de cuvinte, nu le spune pe toate corect, dar inteleg ce vrea. [:)] Cred ca ii iese vreo masea, pt. ca astazi a tot stat cu mainile in gurita, iar acum, cand s-a sculat era marait si mi-a zis "dinti" (cu "t", nu "tz"). Eu profit de orice raza de soare, astazi mi s-a parut frumos pentru perioada asta, asa ca am stat afara de la 10 pana la 13.20. In rest, nimic deosebit... De Halloween n-am facut nici un foc, mare sau mic, ne-am plimbat prin oras si am papat praline asortate. Copii vostrii au mers cu "trick or treat"? Cristina, multa sanatate! [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
cristina73 Noi n-am fost trick or treat ca Alexandra e tare rusinoasa! N-ar scoate o vorba in fata strainilor! Asa ca am impodobit casa cu desenele "tematice" pe care le-a facut la cresa, ne-am jucat cu baloane(tot tematice) si am infundat-o cu dulciuri! nu dati! Dacia, Alexandra vorbeste bine engleza ce a invatat-o la cresa iar acasa vorbim numai romaneste da ea nu prea vrea,tot in engleza raspunde.De priceput pricepe destul de multe da mai avem de lucru... Sunt bucuroasa ca e invitata mereu la zile de nastere si mi-am mai facut si eu prietene irlandeze(mamicile copilasilor respectivi) si nu mai suntem asa rupti de societate.Eu n-am putut sa fac petrecere mare de ziua Alexandrei ca aveam o vecina tare zgubilitica ce batea in pereti la cel mai mic zgomot dar acum s-a mutat,asa ca incep sa invit si eu copiii la rindul meu. Eu mi-am tras si o infectie urinara destul de urita,noroc ca aveam ceva Nolicin de acasa si m-am autotratat,merg spre bine! Ce faceti de Craciun? va pup
dacia Nici noi n-am fost cu trick or treat ca suntem cam mici...voi ati fost Claudia? Ce mai stii de violetzica?sau de Claudia_2803?Si celelalte fete? Pe aici e o atmosfera de Craciun de necrezut,zici ca-i decembrie.(Cred ca peste tot e la fel de fapt,n-am mai fost in centru de mult).Au impodobit si sopping-center-ul.Peste tot brazi ,beculete..... Eu vreau sa fac o curatenie generala saptamana asta si...am multe de facut pentru petrecerea de sambata. Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
dacia Claudia,ce ii mai dai lui Cristi sa manance? Edy al meu e tare pretentios la mancare si...oricat ii place ceva,mananca f. putin.Cristi e cam de-o seama cu Edy al meu de aia intreb....poate ai mai gazit prin shopping mancaruri interesante speciale...Asa i-as mai da cateva kile de la mine.... Si Edy a inceput sa vorbeasca,mai mult in limba lui dar zice si multe cuvinte inteligibile+ ca ma cheama la televizor de cate ori incep stirile sau Teo. Pe afara nu prea stam ca mi-e frig rau.Chiar azi cand a fost soare(noi stam cam la umbra)nu am iesit decat pana la masina si inapoi. Cum va mai petreceti timpul ? In ce parc mergi tu Claudia? Cristina,si eu am avut infectie urinara inainte de a ramane insarcinata cu Edy si am luat antibiotic dar doctorul mi-a recomandat sa beau zilnic 2 litri de Barley water cu apa. Tu bei lichide,ceaiuri.... Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
she_wolf Cristina, ma bucur ca aveti societate cu pitici, noi inca nu mergem la gradinita asa ca nu este cazul de invitatii la domiciliu. [:D] Vecina de deasupra mi-a propus sa se mai joace copii (are o fetita cu 2 ani mai mare decat C.) cand ploua de ex., dar inca nu s-a concretizat nimic. Oricum, este finlandeza. [:D] Maine mergem la circ si sunt tare curioasa daca Cristi o sa aiba rabdare. O sa va povestesc. Dacia, noi mergem in parcul Herbert sau St. Stephen's Green, zilnic, daca nu ploua. Astazi, desi n-a plouat, n-am fost in parc, ci ne-am vanturat pe Henry, inclusiv la magazinul de jucarii Smyths, unde l-am lasat - in premiera! - pe jos, impreuna cu noul lui prieten despre care va povesteam ieri. Ce sa va spun!?! A alergat, a butonat, a tipat, s-a mirat, a cantat la "pian" (orga), s-a foit prin casute, a tras de jucarii, carti, CD-uri si tot ce-a prins...ce sa mai, de-abia l-am cules de acolo. Da' a fost simpatic. Eu n-am apucat sa vad mai nimic.[:D] In afara unui anumit borcanel de la Cow&Gate, nu papa nimic special din targ...De obicei ii fac eu de papa si daca nu-i place, ii dau altceva si nu-i mai fac felul respectiv. Hmmm...daca vrei detalii sa-mi spui. In seara asta o sa-i fac niste ficatei la tigaie cu lapte si usturoi. Sper sa-i placa. M-ai facut sa rad cu kg pe care le-ai dona [;)] si cu ajunsul pana la masina. De ce te-ai intors totusi? Ca nu era frig deloc!!! [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
claudia_2803 [hia] Suntem pe aici si noi. N-am intrat 2 zile si azi cand am vazut ce sfatoase ati fost nu mi-a venit sa cred [:D]. Sa va povestesc ce mi-a facut Laura de Halloween. Un vecin de peste strada isi decorase casa foarte frumos, pusese lampi cu foc pe de o parte si de cealalta de alee de la poarta pana la usa, a scos afara un glob ce facea raze de lumini colorate, muzica la maxim ... si astepta afara copiii cu "trick or treat". Am stat cu Laura la geam in camera la ea, sa vada copiii. Cand a vazut ea cati vin si cum sunt costumati ... a inceput: imbraca-ma si pe mine, vreau sa merg si eu! N-am scapat pana nu am imbracat-o cu rochita de Minnie Mouse pe care a avut-o la gradinita la Halloween party si am iesit cu ea sa o duc peste drum [:I]. Bineanteles ca n-a scos un cuvintel macar, ca e timida rau (are si cui semana [:I]). Doar asa am reusit sa o potolesc si a fost si ea multumita ca a fost si ea ca ceilalti copii. In rest, mai nimic. Eu ma fac pe zi ce trece mai mare, am deja 5 luni, obosesc repede, am ajuns sa urasc scarile astea [:(!]. Bebelina e bine, incepe sa bata din ce in ce mai tare din picioruse ... abia astept sa o vad. Dacia, LA MULTI ANI! pentru Edy. Sa creasca mare si sa fie sanatos [cheers]. Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
she_wolf Dacia, sa-ti traiasa piciul! Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaaaa muuuuulti aaaaani...[cheers] Vezi ce si cat papi! Adica orice, ca o data face puiul tau 2 ani, nu? [;)] Petrecere frumoasa, asteptam pozele. Pupici lui Edy si de la Cristi. [pup] Eu sunt in maaare viteza, ca ma asteapta circul. Sper sa nu fie Cristi protagonistul principal. [:-)))] Va povestesc dupa cum a fost. [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
cristina73 Cind am fost cu Alexandra la circ micuta mea zbiera din toti rarunchii la acrobati:"You're gonna fall! You're gonna fall!" Asteptam peripetiile voastre
dacia Multumesc de urari fetele,de cantec She-wolf si de pupicei. m-am bucurat mult ca Edy n-a fost marait( a dormit la pranz)si s-a jucat frumos cu copiii. Petrecerea a fost reusita (dupa spusele invitatilor) si...ma bucur a am scapat! N-am mancat cine stie ca ca am fost stresata sa iasa totul bine( asa-s eu,ma stresez la orice party,gazda fiind....) Am cumparat o butelie cu heliu si am umflat multe baloane care s-au ridicat pe tavan. Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
Heidi LA MULTI ANI si din partea mea pentru Edy.
dacia Multumesc draga Heidi si tie si tuturor[pup][pup][pup] Dar pe unde sunteti???? Sunteti foarte ocupate? Cumparati cadouri de Cristmas?[pegeam](sa nu ne uitati si pe noi)[:D] [dual] Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
she_wolf
quote:
Originally posted by dacia Cumparati cadouri de Cristmas?[pegeam](sa nu ne uitati si pe noi)[:D]
[:-)))] Inca nu, dar va avem in vedere. [:D] [:p] Cristi a fost relativ cumintel la circ, desi la inceput a facut scandal ca nu voia sa stea in bratele mele, ci pe jos. Una plus alta, s-a distrat de minune, a cantat, a dat din cap, din maini, a aplaudat...in pauza s-a plimbat pe ponei. Asta nu i-a placut prea mult, nici nu facuse o tura de arena si urla "maaaaaaamiiii, maaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiii". [:D] Cristina, fetita ta era probabil mai maricica, Cristi nici nu si-a batut capul cu asa ceva, ma tem chiar ca l-ar fi distrat. [ups] Acum este usor racit, ii curge putin nasul si, de ieri, a inceput sa tuseasca. I-am luat aseara un unguent mentolat pt. piept si spate, sa speram ca o sa-i treaca cu asta. Astazi nici n-am fost in parc, l-am plimbat doar dimineata si seara cu carutul vreo doua ore ca am zis sa aerisesc totusi copilul. Ma retrag ca sunt cam obosita, dar mai trec pe aici. [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
dacia Claudia,ma bucur ca v-ati distrat la circ(noi n-am fost inca) Mai pune iubita poze cu frumosu' tau ca ultima ai pus-o pe la 10 luni si acu are aproape 2. Eu vorbesc,....dar eu pun saptamana asta promis! Am vrut sa te mai intreb cate kile are? Te-am intrebat de mancare ca Edy are o placere pentru branza cheestrings si..e cam pretentios . Abia ciuguleste cate ceva si nu stiu ce sa-i mai pregatesc.Da-mi idei...Ce-i place lui Cristi si ar manca oricand.... Acum nici ou nu mai vrea dimineata...cereale nici atat. Vrea gris sau oats dar am citit ca nu-i prea bine ca impiedica fixarea calciului....(de la oats se constipa) Ii place supa (cu paiul) Ciorba-uneori ...........nu mai stiu ce sa-i dau sa-i placa! Are la 2 ani,cam 12.500.(cat am reusit sa-l cantaresc ca are atata energie!...) Hai ca va pup[pup] Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
dacia Insanatosire grabnica micutului.....[pup][pup][pup] Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
she_wolf
quote:
Originally posted by dacia Mai pune iubita poze cu frumosu' tau ca ultima ai pus-o pe la 10 luni si acu are aproape 2.
Hehehe, nu este chiar asa! Are prin album si niste poze din vara asta si de la Paste sau chiar de la 9 luni (astea pe pagina a 2-a, "pagina urmatoare"). oricum, ai dreptate, ar trebui sa mai pun niste poze noi, mai ales ca este relativ proaspat tuns (de vreo doua saptamani) si nu mai este chiar atat de blond ca inainte. Acum este saten deschis - nisipiu. [:D] Are 13 kg, l-am cocotat chiar astazi pe cantar, stationeaza la greutatea asta de cand ma venit din vacanta. Cand am plecat avea 12.500, so, a pus in 6 saptamani o jumatate de kg. Eu am pus 4 kg, sunt mai tare! [hot] N-as putea spune ca are vreo mancare preferata, dar in general papa destul de bine. Ii plac si lui cheestrings si cred ca ar manca la orice ora iaurt cu fructe sau ciocolata. [:D] In rest, dupa toane. Oul ii mananca omleta cu legume (rosii/ardei/ciuperci/sparanghel) si cascaval sau foarte bine ascuns prin vreun piure. Ii mai fac sufleuri sau budinci care contin ou. La fel chiftelute si am de gand sa incerc si niste snitele sa vedem daca vrea. De curand i-am facut de 2 ori crema de zahar ars si am vazut ca o papa. Dar ou fiert, simplu, bleah! Sa n-auda. [vom] Astazi de ex. a papat cam asa: dimi - lapte cu o banana zdrobita si cereale cu cacao pranz - budinca de vita (carne tocata) cu legume: conopida, broccoli, rosii, ardei copti; putin lapte batut gustare - 1/2 scone integrala unsa cu avocado si suc de mere (cumparat [:I], da' dintr-ala organic) seara - un rest de la pranz in care am pus si iaurt simplu, 2 crackersi (pe drum) inainte de culcare - vreo 250 ml lapte Avocado ii place mult, mai am sa-i dau si maine. Maine vreau sa-i fac ceva cu dovlecei, ca-i plac si astia. Eu ma ghidez mult si in functie de alimentele care ii plac si inventez. De ex el nu vrea mai deloc paste, mamaliga, cartofi, spanac, sfecla rosie si se mai stramba si la broccoli. Asa ca, daca vreau sa ii dau ceva din astea, pun doar putin, sa nu se simta. [;)] Oricum, ma gandesc sa incerc incet incet sa mancam "la comun". [:)] Nu stiu daca te-am ajutat in vreun fel, spune-mi ce-i place lui Edy, mancaruri sau pur si simplu alimente, poate-mi vine vreo idee. El imi cam face figuri la fructe, dar il pacalesc cu suc sau banana pisata si ascunsa in laptele cu cereale. Altfel nu mai vrea nici s-o vada. [V] Da-i place grapefruitul [:0]. [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
dacia Esti o norocoasa Claudia cu asa un copil.Mananca legume...chiar si grepfruit.... Edy nici piure de cartofi sa nu vada,d'apai morcov,pastarnac,brocoli..... Nu mananca mai nimic toata ziua,doar ciuguleste,cate o gura,doua. In schimb dulce ar manca non-stop. Mai papa supa de pui cu galuste de grish,mai o ciorbita cu legume (caz fericit) Cartofi prajiti,paine bagheta,rosiile(ii plac) cu cottage chease Iaurt de fructe nici sa nu vada.Ii place simplu. Mananca mai demult cam tot ce mancam noi.(am grija sa nu fac prea mult prajit sau condimentat) In rest...ce mai faceti fetele? Cristina,Gabriela,unde sunteti? Gabriela LA MULTI ANI!Nu ai terminat inca cu party-ul? Cristina,cum te mai simti? Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
cristina73 Is si eu prin zona... Dacia,infectia urinara mi-a trecut da acuma ma incearca o sinuzita...nu-s buna de nimic. Ma tirii in fiecare dimineata la servici da tare bine mi-ar prinde o vacanta.O iau cu siguranta la anul! Micuta e bine, neastimparata,ma zapaceste va pup
dacia S-a deschis cofetarie romaneasca aici in Dublin....URAAAAA! Va invit pe toate la o savarina,un profiterol sau....ce va mai place voua! Nu-mi da bataita she-wolf,te invit si pe tine,numai una mica...... Stiti voi pe unde e? sotul meu a gasit-o(cred ca in revista noastra,a romanilor de aici) Trebuie sa aflu reteta cat de curand! Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) Pozici cand eram mai mici http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
she_wolf Cristina, multa sanatate! Vad ca nu te odihnesti deloc, dai dintr-una intr-alta! [:0] Dacia, nici lui Cristi nu-i place piureul de cartofi, asa ca de luni bune nu mai am cartofi in casa. Oare unde-i cofetaria asta? Nu era nici o adresa in revista? Cum se numeste? Eu vreau cremsnit, tarte cu fructe, "cartofi", trufe, dobosh, diplomat etc etc [sm]... Sotul meu este mort dupa amandine. [:D] Despre de reteta vorbesti? [biz] [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
dacia [berica]Am vrut sa spun adresa si mi-a iesit reteta[mariaj](se vede ca ma gandesc numai la slabit,sunt obsedata)[alcool](sau beata) Claudia,il uitam intr-o zi pe Monti acasa si papam ceva bun de la cofetarie nu?[:D][:D] Am pus pozici noi cu flacaul la 2 ani.Va place? Cand gasesc adresa de la cof. v-o dau imediat! [pup][pup] Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) POZE NOI LA 2 ANI!PARTY! http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
she_wolf Dacia, papam, cum nu? Yam, yam, yam. [pofta] M-am uitat la poze si Edy este un frumusel, dupa cum ti-am mai spus. M-ati dat gata cu cravata aia!!! [:D] A avut ceva copii la party, cred ca s-a simtit foarte bine. [cool] Tu ai facut tortul ala mare? De acolo ti se trage apetitul asta pronuntat pentru dulce (adrese, retete, chestii...)? [:p] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
flori76 [hia] Fetele,imi cer scuze ca dau buzna peste voi,dar am si eu o intrebare si o rugaminte... Nu stiu cat de multi romani sunt in Irlanda(aici,in Islanda suntem destul de putini si ne cam cunoastem intre noi),dar sper sa ma puteti ajuta. Sotul meu a avut un coleg de facultate,fffff.bun prieten,care acum este in Irlanda si de care nu mai stie nimic.Se numeste Apetrei Silviu si as vrea sa-mi spuneti daca ati auzit cumva de el. Va pup si va doresc numai bine. Flori
dacia flori76 - sorry eu nu stiu nimic.Sunt f. multi romani aici in Irlanda.Cel putin 10.000...e greu sa gasesti doar unul..... Multumesc mult Claudia.Edy s-a jucat....s-a simtit f. bine . Tortul l-am facut eu dar in poza deja scosesem trenuletul cu 6 vagoane de pe el si 2 lumanarele pe care le-a suflat fiul.Am filmat mai mult. Fetele,ati fost in HOWTH? E super acolo.Mi-a placut mult mult.Se merita !Unul dintre cele mai faine locuri de pe aici..... Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) POZE NOI LA 2 ANI!PARTY! http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
she_wolf
quote:
Originally posted by dacia Fetele,ati fost in HOWTH? E super acolo.Mi-a placut mult mult.Se merita !Unul dintre cele mai faine locuri de pe aici.....
Daaaaaaaaaaaaa, este intr-adevar frumos, ne-a placut si noua. Flori76, imi pare rau, nici eu nu-l cunosc. De altfel cunosc putini romani de aici. Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
cristina73 Flori, eu nu am auzit de el dar sotul meu cunoaste multi romani pe aici sau macar a auzit de ei.Daca poti sa dai niste detalii,cam ce virsta are si ce facultate a terminat,sau macar in ce domeniu ar lucra sau lucreaza Eu cunosc un Silviu dar nu cred ca e aceeasi persoana fiindca Silviu pe care il stiu eu nu a terminat nici o facultate Dacia,sa-ti traiasca micutul,e o comoara! She wolf,asa e,sunt harnica nevoie mare,adun toate bolile posibile, ma iau la intrecere cu Alexandra!
claudia_2803 [hopsieu] Dacia, multumesc pentru urare! Eu am auzit ca la magazinul romanesc se vand prajituri, de cofetarie nu stiu nimic. Oare n-o fi vorba tot de asta? Flori76, imi pare rau dar nu cunosc persoana respectiva. La cati romani suntem aici ... Noi avem un cerc restrans de prieteni [:(]. Cristina, cum te mai simti? Vad ca toata lumea e racita. Sper sa nu se prinda si de mine ca numai de asta n-am nevoie. Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
cristina73 Mie mi-au trecut toate racelile de la ambele extremitati ale corpului da in schimb micuta e bolnava iar.Am tras si o cearta buna cu sotul care sa stea acasa cu ea ca o cam luam pe ulei la servici cu atitea zile libere luate pt a sta acasa cu fetita. Asta e,voi ce mai faceti? ca iar s-a dat subiectul la fund
claudia_2803 Cristina, si Laura e racita bocna. Tuseste urat de tot si o doare spatele saracutza. Ii curge si nasucul ... mai rau e ca nu mananca nimic. Am fost azi cu ea la doctor si a zis ca e o infectie virala, sa nu-i dau nimic inafara de Calpol pana marti iar daca nu ii trece sa ma duc marti la GP. Spatele o doare de la tuse. Am intrebat de sirop de tuse si a zis ca nu sunt bune de nimic [xx(]. Sa nu-mi fac probleme ca nu mananca, o sa-i vina pofta de mancare dupa ce trece raceala. Sa-i dau doar lichide multe sa se hidrateze. A..., l-am intrebat daca el crede ca e bine sa o duc la gradinita intre copii. Sfatul lui: daca e apta, jucausa, nu face febra, nu am de ce sa o tin acasa. Sa nu-mi fac griji pentru ceilalti copii cum nici altii nu si-au facut, ca si ea tot dintre copii a luat raceala.[cool] In rest, nimic nou. Am iesit ieri si am vazut ce zapaceala si ce aglomeratie e in oras cu cumparaturile de sarbatori. Ne-am invartit juma' de ora sa gasim un loc de parcare, ma enervasem de-mi venea sa ma intorc acasa. Asteptam cu nerabdare sa facem bradutul [:D]. Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
cristina73 Claudia,nici eu nu o tin acasa daca e doar putin racita fiindca nu ne permitem din cauza servicilui.In general,asa cum ai spus tu,daca e apta,jucausa,si poate sa faca fata programului de la cresa o trimitem chiar daca e putin racita,chiar si cu putina febra da nu mai mare de 38-38.5 Joia trecuta in schimb ne-au sunat de la cresa pe la amiaz ca fetita are febra mare,e palida si plingacioasa si bineinteles am luat-o acasa.Am si dus-o la dr, a zis ca probabil ceva infectie virala.Acum e mai bine, maine merge din nou la cresa. Sanatate si fetitei tale! Primii 2 ani de stat in Irlanda am lasat cumparaturile de Craciun pe luna decembrie si rau ce mi-a parut!! Apoi am inceput sa le fac in noiembrie si a fost excelent dar anul asta nu am mai apucat...si mi-e o groaza...desi imi place enorm atmosfera din centru si din magazine totusi mi se pare un chin sa fac cumparaturi mai ales cu mica ghidusa linga mine.
she_wolf Sanatate multa fetitelor! [pup] Lui Cristi i-a trecut raceala de mult si nici n-a fost prea grav. Sa inteleg ca, dupa ce o sa-l dau la gradinita (cel devreme anul viitor) o sa tot fie racit?!? [}:)] Cristina, la ce cumparaturi te referi? La cadouri? Ce se intampla in decembrie? Chestia este ca eu ma tot framant si studiez ce cadouri sa-i iau lui Cristi ca o sa fie si ziua lui. Intre timp am ajuns la niste concluzii, dar, ma intreb, exista posibilitatea sa nu mai gasesc respectivele jucarii daca nu ma duc mai repede sa le cumpar? [q] Claudia, deja te gandesti la brad? Adevarul este ca si eu am tras astazi o ocheada la globuri, beteala, luminite si ce mai am si am ajuns la concluzia ca mi-ar mai trebui cate ceva. [;)] Poate o sa dau o raita zilele astea prin magazine, sper sa fie vreme buna ca m-au zapacit irlandezii astia cu ploile lor. [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
dacia Hop si eu pe aici[biz] N-am mai trecut de teama sa nu iau virusi de la voi[:D] ca noi nu prea am fost raciti(n-am avut de unde lua...) Gabriela,imi pare rau de Laura,sper sa se faca bine cat de curand. Ce medicament ii dai? Benylin e bun pt. tuse(la noi a mers) Noi suntem bine,sanatosi...vreau sa slabesc pana de Christmas si am inceput curatenia generala.(nu ca asa avea prea mult de facut dar am cam obiceiul sa las totul pentru ultima clipa si nu mai am timp pt. mine(aranjat) Mai frate ce aglomeratie in oras! Parca nimeni nu mai munceste....parca se da gratis asa-s niste cozi(va spun eu de parca voi nu stiti) Anul trecut tin minte ca tare mi-a fost ciuda ca in Decembrie(la inceput)nu cumparasem inca nimic si...ce greu am gasit....(podoabe,globuri,luminite...)si ce urate.... Anul asta am luat de toate,chiar si brad(artificial )Anul trecut am luat unul verde,frumos si...singurul loc unde-l pot pune e cam aproape de calorifer asa ca in cateva zile s-a lasat.Nu mi-a placut. Abia astept sa-l impodobim.Totu-i pregatit frumos. Voi cand faceti ceremonia bradului? Parerea mea she-wolf e sa cumperi cat de repede poti ca sa scapi de-o grija si sa eviti nebuneala,cozile si aglomeratia . [pegeam][pup][pup] Ce faceti de sarbatori? Plecati acasa? Noi cred ca tragem o fuga in Londra( o sapt)la prieteni.....si ne e taaaare dor....Abia astept sa facem poze cu Big Ben toti trei..... Voi cum va distrati? Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) POZE NOI LA 2 ANI!PARTY! http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
cristina73 She Wolf, la cadouri ma refer si in general la toate cumparaturile de Craciun...decoratii,bradut,mincare etc. Magazinele sunt supraaglomerate si cu cit lasi cumparaturile mai tirziu cu atit ai sanse mai mari sa nu gasesti tot ce vrei.Cred ca in privinta jucariilor nu trebuie sa-ti faci griji ca tot ramin citeva dar in fiecare an se publica o lista cu top 10 jucarii pt Craciun pe care nu le mai gasesti in magazine in decembrie.Pt Alexandra nu imi fac griji ca e mica inca si nepretentiosa,nu trebuie sa iau musai jucarii top 10... Si aglomeratia ma omoara mai ales ca datorita serviciului prind orele de virf la cumparaturi cind toata lumea e calare pe magazine.Cel mai bine e sa-ti faci cumparaturile dimineata ca nu e nimeni
she_wolf Aaaaaaaahhhhhhh!!! Inseamna ca trebuie sa ma grabesc si nu este chiar usor pt. ca saptamana asta sotul meu este cam ocupat si nu poate veni cu mine in oras [:(] si ar fi unele chestii de adus cu masina. De ex. vreau sa-i iau lui C. o tricicleta de ziua lui si chiar n-am cum s-o aduc altfel. Am mai pus ochii si pe un garaj (de fapt pe trei, inca nu m-am hotarat care este castigatorul [:D]) si este destul de mare si imposibil de adus altfel. Si ar mai fi...Ei, o sa ma ocup de restul pana atunci. Decoratiuni practic am, dar as mai lua cate ceva, asa, sa fie si noutati. [;)] Cristina, unde se publica lista asta si cand?!? N-am mai auzit asa ceva. Nici Cristi nu se poate spune ca este pretentios, la varsta asta ar fi chiar greu, insa, daca nu este atras de jucarie, nici n-o baga in seama si nu mi-as umple casa de pomana. Ce stiu sigur ca vrea este "Lala", mai exact personajul din Teletubbies cu acelasi nume. A pus ochii pe una (chiar pe Lala) cu un ecran pe burtica, unde se perinda imagini cu ei, se aude cantecelul lor, zice si ceva si i se aprinde antena. [:)] Le stiti? A pus odata mana pe ea si a trebuit sa stau vreo ora in magazin s-o fac pierduta si i-am luat un Thomas (trenuletul, un alt mare favorit) ca s-o uite. Atunci mi-am promis ca o sa i-o iau de ziua lui. [:D] Pe asta pot s-o aduc si fara masina, desi tare as vrea sa n-o vada inainte. S-o cumpar repede ca, mai stii, o fi in top! [bang][bang][bang] Dacia, daca te apuci de pe acum de curatenie, nu trebuie sa faci iar pana peste o luna?!? [ups] Cine stie exact: ce fac piticii la gradinite Montessori? Cam de la ce varsta ar fi recomandate? [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
she_wolf Uitasem, stiti cumva unde se gasesc forme pt. taiat turta dulce? N-am mai facut, dar m-as juca putin sa vad ce iese. [:D] [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
dacia She wolf am multa treaba mai[:D][:D](familie mare...) ,Mai sunt 4 saptamani,din care ultima n-o mai punem.Peste 2 saptamani (cam pe 10 dec)fac bradul si trebuie sa fie luna...spalata mocheta(care-mi da cea mai mare bataie de cap),canapelele(husele).... aruncate hainele care nu prea le folosesc, poate dau un var in casa....(cu toate ca la primavara ma mut)........am treaba,ce mai... Voi cand impodobiti bradul? [pegeam] Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) POZE NOI LA 2 ANI!PARTY! http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
dacia )She wolf forme de taiat turta dulce gasesti la magazinele alea cu de toate (maruntisuri),tavi,pt tort,...stii la ce shop ma refer.... Si eu vreau sa-i iau lui Edy bicicleta.Dar eu ii iau una cu 2 roti(si alte doua atasate la roata din spate)Am facut o proba si-i place mai mult decat tricicleta.I-o pun sub brad.Asa de mult ii plac cadourile.....sa le desfaca,chiar daca-i doar o haina,se imbraca imediat si nu ma mai lasa sa i-o dau jos. I-am luat aum,de ziua lui un joc V.Smile de la Smith cu Winnie the pooh (pt. invatat engleza e f. fain)(Vtech)si e super incantat.Repeta tot ce zice Winnie si culege borcane cu miere,albinute....(si mie imi place[:D] [pegeam] Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002) POZE NOI LA 2 ANI!PARTY! http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
cristina73 She wolf, eu citesc topul jucariilor in ziar,Herald Evening de obicei,poate apare si in alte ziare.Cred ca deja au publicat lista...dar in general sunt jucarii pt copii mai mari. Mie imi place enorm The Toy Show (sau asa ceva!) e aceeasi emisiune cu The late late show pe RTE1 dar in fiecare an in preajma Craciunului au o emisiune dedicata special copiilor si...jucariilor.Invita o multime de copii din toate categoriile de virsta si le dau jucarii si ii pun sa faca "revizii" la jucarii...sa te tii comentarii hazlii din partea copiilor...e mortal showul,au si tot felul de invitati celebritati,cintareti etc, nu l-am scapat in nici un an.Si cred ca il dau si in reluare dimineata urmatoare parca
cristina73 Dacia, noi de obicei impodobeam pomul doar in ajun de Craciun...dar anul asta cred ca il vom face mai repede ca prea trece timpul si sarbatorile,dar sa ma vad odata cu cumparaturile facute!!
claudia_2803 Si noi bradutul il facem tot in ajunul Craciunului. Oricum vreau un brad natural si daca il fac mai devreme pana atunci se scutura tot [V]. De plecat nu plecam nicaieri de sarbatori, stam acasa. Fetelor, puii vostri dorm cu voi sau au camere separate? Noi avem probleme cu Laura cu somnul, nu mai vrea sa doarma fara mine [q]. Nu stiu cum sa o mai conving si ma gandesc cu groaza cum va fi cand va aparea si BB. Cred ca o sa dormim toti 4 intr-o camera. Merge vre-una dintre voi la spectacolul organizat de 1 Decembrie? (sunt invitate Sofia Vicoveanca si Ionela Prodan) Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
she_wolf
quote:
Originally posted by dacia I-am luat aum,de ziua lui un joc V.Smile de la Smith cu Winnie the pooh (pt. invatat engleza e f. fain)(Vtech)si e super incantat.Repeta tot ce zice Winnie si culege borcane cu miere,albinute....(si mie imi place[:D] Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)
Il stiu, mi-a facut si mie cu ochiul, dar, cum este recomandat de la 3 ani nu mi-am prea batut capul cu el. Oricum, noi suntem deocamdata la faza cu invatatul limbii romane. [:D] Asa ca...probabil ca Iepurasul va veni cu joculetul respectiv. [;)] Si lui Cristi ii plac cadourile, mai nou doarme cu fiecare noutate in ziua in care o primeste. [:)] Noi impodobim bradul (natural) in Ajun si-l despodobim [:D] dupa Sf. Ioan. Nu sunt sigura ca stiu la ce magazine cu maruntisuri te referi, dar astazi am cautat asa ceva la Arnotts, TKMaxx si la Jervis la Spoils Home sau cam asa ceva. N-am gasit decat la ultimul, dar semanau atat de bine cu formele pt. plastilina pe care i le-am luat lui Cristi incat...mai ales ca nu le-a folosit inca deloc...si sunt cu "motive" de Craciun...[;)] [:I] Cred ca in curand o sa ma apuc si eu de curatenie generala pt. ca pe 10 vin socrii in vizita, pleaca pe 19 si nu m-as apuca de-abia atunci de toate cele. Iar cat stau ei aici nu o sa prea am timp. Cristina, nu stiu showul, cand este exact? Daca lista se refera la copii mai mari, chiar nu-mi fac griji. Oricum, astazi am umblat prin magazine si am mai luat cate ceva. Garajul cred ca pica intrucat cel pe care l-am ales a disparut. [q] Prefer sa i-l iau cu alta ocazie decat sa-i iau altul si oricum era 3+. I-am luat in schimb o cale ferata cu Thomas (of course [:p]) si inca 2 personaje din desenele astea (apropos, le stiti? mi-e nu-mi prea plac, dar Cristi este topit) un alt tren, de fapt sunt locomotive si un "loader" (asta are o bucata de drum). Trebuie asamblata si cred ca o sa-i placa mult, cei 3 se tot plimba pe acolo (este cu baterii) incarca, descarca etc. I-am mai luat o pereche de walkie talkie cu Bob the builder, o masinuta de curse teleghidata si niste carticele. Restul (tricicleta, Lala si ce-o mai pica), la urmatoarea tura prin magazine. [:)] Claudia, nu merg la spectacol, nici nu stiam de el, s-ar putea sa merg la o petrecere. Cristi doarme cu noi in camera, dar in patutul lui. Chiar ma gandeam ca deja este baiat mare, implineste 2 ani si ca, dupa Sarbatori, o sa incerc sa ne separam. Mai exact sa ne mutam noi in alta camera. Oricum, acum stau cu el pana adoarme dupa care plec. Ce-i drept dimineata ne vede in pat...ei, om vedea cum merge. Poate ca o sa va fie mai usor dupa ce apare BB, poate ca o sa doarma impreuna, in camera lor. [:)] Ce zici? Voi le-ati luat deja cadourile? Fetitele ce preferinte au? Vecina mea care are o fetita de aproape 4 ani mi-a spus ca pitica este innebunita dupa tot ce sclipeste, farduri si alte chestii dintr-astea. [:D] [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
cristina73 She Wolf chiar azi-vineri 26 dec e emisiunea la 9.30 pe RTE1,The late late show show,sper s-o prinzi!!!Cred ca se da in reluare totusi maine sau dumineca. In alta ordine de idei,am pus poze noi in album,dar le las numai vreo saptamina doua ca am asa o jena sa afisez pozele fetitei pe internet... va pup pe toate
she_wolf [q] Of, am ratat-o, sa vad daca o prind maine desi nu stiu daca am timp pt. ca o sa am niste musafiri si trebuie sa ma ocup de una alta. Hmmm...acum m-am uitat mai bine: 26 nov sau dec (desi m-as mira sa pice tot vineri)? [:D] Am vazut pozele Alexandrei, este tare frumusica [olala] si vad ca stie sa pozeze, are stofa. [;)] [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
cristina73 She wolf, m-a luat tastatura pe dinainte,a fost ieri pe 26 noiembrie! Cred ca da emisiunea maine(duminica) in reluare pe la 3 parca. Da si ce scumpe au fost pozele!!!
she_wolf Merci Cristina, [flo2] daca o sa fim acasa ma uit sigur. Am crezut ca voi (tu) ati (ai) facut pozele. Te cred ca au costat ceva, dar sunt reusite, mie imi plac, iar protagonista [il] [pup] merita. Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
cristina73 Fetele cu copii mai maricei,ati fost la Disney On Ice,Toy Story? Merita?
claudia_2803 N-am fost Cristina. Ne gandeam si noi sa o ducem pe Laura dar al meu sot vine seara la 18. Sambata si duminica lucreaza de la 12 ... Poate ma duc doar eu cu ea, ma mai gandesc. Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
claudia_2803 She_wolf, intrebasei ce fac copii la montessori. Laura cat a fost (cam 3 saptamani) erau cam aceleasi activitati: stateau pe scaunele la masuta si sortau "nasturei" pe culori, ii puneau in cutiute, ii rasturnau din una in alta ... , insirau margeluse pe ata ... chestii de indemanare. Mie nu mi s-a parut mare lucru. Poate la altele e altfel. Nu venea acasa cu nimic nou. Aici, la playschool, picteaza, coloreaza, invata cantecele,se joaca cu copiii ... Oricum eu sunt mai multumita, se vede ca se ocupa mult mai mult de ei. Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
she_wolf Claudia, merci pt. explicatii. Sotul meu o sa mearga zilele astea la o gradinita Montessori din zona (care va avea 2-3 locuri libere anul viitor, a vorbit cu ei la telefon) si o sa-i intrebe ce si cum. Problema este ca eu am inceput sa ma simt vinovata ca vreau sa-l dau la gradi inainte de 3 ani, mai ales ca nu sunt nevoita. [:I] Ce-i drept eu ma gandesc la binele lui, la socializare, limba etc. Ufff... Ce se intampla la Disney On Ice? Unde este? Eu vreau sa ma duc cu Cristi la Christmas on Ice (este foarte aproape de noi), dar mai mult sa cascam gura ca eu nu stiu sa patinez. Am vazut ca se pot inchiria saniute pt. pitici. A! Au un site: http://www.christmasonice.ie [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
dacia She Wolf --VREM SI NOI!!!! Suntem mari iubitori de patinaj. Te rog,imi dai si mie adresa ca n-am gasit-o pe link. [pegeam] Irina[cit] si Edy Irlandezu'[hc]cel scump[9cer]!(5 noiembrie 2002) Poze cu noi la 2 anisori[hagi] http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
she_wolf Dacia, momentan nu stiu decat aproximativ adresa: Merrion Road - cladirea RDS (Royal Dublin Society's Showgrounds - pe harta mea chiar apare), Dublin 4. Zona Ballsbridge, cred ca Est, inspre mare (Dublin Bay). Cred ca statia cea mai apropiata de DART este Lansdowne Road. Ai harta? ...Acum ma uit pe harta si bag de seama ca este mai aproape statia de DART Sandymount. Trece si Bus-ul 7 parca. Sa-mi spui daca nu gasesti, poate mai descopar vreun amanunt ajutator. [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
cristina73 She Wolf, Disney on Ice e un spectacol cu personajele Disney,reprezentatiile au loc la The Point Theatre(parca).Mai multe nu stiu nici eu ,de aia am intrebat,dar am inteles ca e un spectacol popular. Nu stiu daca e potrivit pt cei sub 3 ani ca in general micutii isi pierd rabdarea(stiu din proprie experienta...)
she_wolf
quote:
Originally posted by cristina73 Nu stiu daca e potrivit pt cei sub 3 ani ca in general micutii isi pierd rabdarea(stiu din proprie experienta...)
Cu siguranta nu este potrivit, nici nu m-as baga acum la asa ceva, nici daca ar fi fost spectacolul in romana, daramite in engleza! [alcool] Merci pt info. [flo] [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
dante01 salutare! eu nu-s chiar nou pe aici, dar nu am postat pe threadul asta caci toti cei care au postat pe aici sunt de sex feminin si nu am crezut ca v-ar interesa parerile mele despre parcuri/magazine sau mai stiu eu ce alte chestii din astea... in fine, am deschis un nou subiect si va propun sa protestam in fata ambasadei sambata sau duminica fata de modul fraudulos in care au fost organizare alegerile in tara... link-ul este urmatorul: http://www.computergames.ro/forum/showpost.php?p=34631260&postcount=1202 va astept cu propuneri Dan Tanase if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner <a href="http://www.psd.ro/" title="frauda electorala" alt="frauda electorala">Frauda Electorala</a> <!-- cu completarea --> <a href="http://www.bec24004.ro/" title="frauda electorala" alt="frauda electorala">Frauda Electorala</a>
claudia_2803 Buna fetelor, pe unde sunteti? Va pregatiti de protest? [:D] Noi am fost pe 1 Decembrie la spectacol (am pus si cateva poze). A fost dragut, speram ca o sa se organizeze si la anul si va iesi si mai bine avand in vedere ca organizatorii o sa aiba deja experienta. [;)] Mi-a placut mult Sofia, e o femeie care se respecta ceea ce nu pot spune despre Ionela Prodan care era [alcool] si nu putin (cred ca isi facuse curaj sa cante). S-au servit vinuri romanesti si bere Guinness [hc], sarmalute, salata de Boeuf, cabanosi prajiti si cozonac. Rusinos a fost ca printre cei veniti au fost si hoti de buzunare [:I]. A fost careva dintre voi la Disney on ice sau la Christmas on ice? Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
she_wolf Claudia, m-am uitat in album dupa poze de la spectacol si in loc de asta am gasit una cu Laura...da' absolut mortala!!! [il] Eu am fost la Christmas on ice dar nu mi s-a parut cine stie ce. Daca nu stii sa patinezi nu ai mare lucru de facut. Noroc ca era prin zona alfel mi-ar fi parut rau ca am batut drumul degeaba. Cristi s-a jucat putin pe la locul de joaca amenajat, insa era mai mult pt. copii mai mari, asa ca...Sanie n-am inchiriat ca mi s-a parut o corvoada prea mare sa-l trag pe acolo, poate o sa mergem intr-o zi cu sotul meu pt. figura asta. [;)] Eu ma cam pregatesc (deocamdata sufleteste, practic de maine) de curatenie de Sarbatori, desi n-am nici un chef si de vizita socrilor, care vin vineri. In rest cuget intens la meniuri si la ce voi face de ziua lui Cristi si inca nu m-am hotarat. [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
claudia_2803 [:-)))][:-)))][:-)))] She_wolf, poze de la spectacol poti vedea daca dai clic pe fotograful de jos. In album e poza cu Laura machiata clown, cand am fost la circ [:o)]. Iti multumesc ca mi-ai spus cum e la Christmas on ice ... ma asteptam sa fie mai frumos, chiar eram hotarati sa mergem si noi. Asa, nu mai am nici o tragere de inima ... mai vedem. [pup] Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
claudia_2803 [ups] Unde ati disparut? Am ramas singura pe-aici? [fuga] Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
she_wolf Cum merge cu pregatirile de Sarbatori? [:D] Eu am fost tare ocupata in ultima vreme, au fost socrii pe la noi, au plecat duminica, a fost si ziua lui Cristi si am avut musafiri... Acum ma odihnesc putin si ma apuc de una-alta, nu vreau sa exagerez pt. ca anul trecut a trebuit sa arunc o gramada de mancare. Pacat de munca mea. [:(!] Maine si poimaine avem niste petreceri...ehehe...trebuie sa-mi fac orar, nu alta, ca sa apuc sa termin totul la timp. Sotului meu inca nu i-am luat nimic de Craciun, sunt in pana de idei, asa ca mai am de batut si magazinele. Asta am facut si astazi, dar fara rezultate remarcabile. La voi cum este? [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
cristina73 La mine e nasol tare...s-ar putea sa lucrez si vineri da am sa ma opun cu mainile si picioarele!!
she_wolf Cristina, chiar ca nasol tare. Crezi ca reusesti sa-i convingi sa stai acasa? [:D] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
she_wolf Craciun fericit!!! [pegeam] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
claudia_2803 CRACIUN FERICIT ! [cheers] [aho] Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01) [pegeam] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
claudia_2803 LA MULTI ANI! [bum] Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01) [majoreta] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
cristina73 La multi ani! Numai bine si tot ce va doriti in 2005! Eu cel putin imi doresc sa nu mai ploua atita![:D]
she_wolf La multi ani si un An nou minunat! [cheers] Ati vazut ca a nins de Craciun??? Nu mi-a venit sa cred! [:0] Cum ati petrecut? De Craciun (in Ajun si pe 25) am petrecut singurei, iar pe 26 am fost in vizita. Eu am avut febra pe 25, iar, de pe 26 a inceput Cristi cu dintr-astea si a avut febra vreo 4 zile...Nu i-a trecut raceala sau ce-o fi fost de tot, inca mai tuseste. [:(] De Revelion am fost la o petrecere, cu tot cu C., am plecat pe la 1 (noaptea, normal). Nici nu-mi vine sa cred ca am reusit sa stam pana la ora aia cu el!!! Pe 1 am avut musafiri...si gata! [:D] Voi ce-ati facut? Eu am 2 kg in plus! [:D] [pup] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
she_wolf Tot eu: Alex, puiul Violetzykai este pe prima pagina! [il] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
she_wolf Hellooooooooooooooooooo!!! Nu mai este nimeni pe aici? [q] Claudia si [pk] Cristi (16.12.2002)
violetzyka "La multi ani" , multa sanatate, si tot ce va doriti in 2005 !!! Nu am mai scris de o vesnicie, desi mi-am propus de multe ori, dar am intrat din cand in cand sa vad ce mai povestiti.Am tras cu urechea [:D] Despre noi, aflati ca s-au intamplat foarte multe lucruri importante, Alex e acum baiat mare, toata ziua umbla de colo colo, nu are stare, deschide usile la dulapuri, cotrobaie peste tot, este de o curiozitate maxima...Iar eu, ma delectez cu un curs de horticultura, in putinul timp liber si abia astept sa vina primavara sa pun in plicare ca am invatat.Deocamdata am pus in gradina doar niste bulbi(narcise, lalele,toporasi,zambile ....etc...)sa vedem ce o iesi. She wolf, l-am vazut pe poznas pe prima pagina, am fost foarte mandri ca a ajuns si el eroul zilei[copil] Voi ce mai faceti ? Cu ce ganduri incepeti noul an? V-ati facut "New Year Resolution " ? [flo]
Heidi LA MULTI ANI si tot ce va doriti sa vi se implineasca in 2005! Am fost plecati in concediu si nu am mai intrat. Va doresc un an nou plin de fericire! Eu sunt fericita ca mama mea a primit viza si vine saptamana asta aici, asa ca pot sa stau linistita ca il vad in fiecare zi pe Andy. Va pup. Numai bine copiilor vostri.
emaaimee Buna fetele! Nu am stiut ca exista subiectul asta,azi m-am tot foit pe forum si am dat din intamplare peste el. Felicitari she_wolf pt noul bebic!Felicitari si Gabrielei-parca ai zis ca vei mai avea o fetita!Si noi am vrea fetita daca am putea alege,dar nu conteaza sanatos sa fie!Voi la ce spital mergeti? Sau ati ales gp+spital? Si noi suntem super fericiti pt ca si eu sunt insarcinata cu primul bb!Si mi-e teama de[grasa] ca nu facem parte nici inainte din corpul de balet[;)] Va pup! [gravi] si pestiuc iubit de 19s
claudia_2803 Buna emaaimee. Felicitari si tie si lui she_wolf pentru bebelusi. Eu mai am inca putin (3 saptamani) si scap de burticuta, deja simt ca nu mai pot. Merg la spital la Coombe dar si la GP. Am inceput sa am emotii cand ma gandesc ce ma asteapta [:D]. Cat despre ingrasare ... am plecat de la 50kg si am ajuns la 66kg dar nu-mi fac griji. La prima sarcina am luat 20kg si le-am dat jos cu mare usurinta (ba chiar as fi vrut sa mai pastrez cateva) [:D]. Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01) [zana] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
emaaimee Multumesc,Gabriela! Si iti doresc nastere usoara si sa ramai cu cateva kg de data asta! Eu am luat 6kg pana acum si nu imi doresc sa raman cu kg excedentare dupa bb,ba chiar mi-ar prinde bine sa mai dau cateva jos!Eu am pe 7 martie urmatorul control si sunt inscrisa la Rotunda.Poate nasti pana atunci,cine stie... [gravi] si pestiuc iubit de 20 s
Heidi Salut fetelor! Claudia 2803, uite cum a trecut timpul si a venit vremea sa nasti nu peste mult. A trecut repede si imediat vei fi cu bebele cel mic in brate. Iti doresc nastere usoara si sa fie sanatos bebele! Sa auzim numai de bine, aveti grija de bebele mic si sigur se va bucura Laura de micut.
violetzyka Mai fetelor, eu nu prea am timp sa vin la povesti ...doar cand am ceva important de spus. Vreau sa va zic de o chestie faina care poate va intereseaza. De putin timp a intrat pe piata Irlandei un sistem de curatenie genial, un aparat care aspira praful in profunzime, spala covoare, purifica aerul, etc...Aruncati o privire la http://RainbowSystems.com Demonstratiile sunt gratuite si in plus veti primi un cadou pentru timpul acordat, indiferent daca cumparati sau nu produsul. Daca vreti mai multe amanunte, va pot pune in legatura cu domnisoara de la firma. [flo]
emaaimee Pe mine ma intereseaza,Violeta,ti-am dat un PM,vreau si eu nr de tel al drei,ca vine Pastele[:D] Mersi anticipat inca o data! [gravi] si pestiuc iubit de 22s
claudia_2803 Primiti din partea mea cate o floricica de 1 MARTIE [flo]! [pup] Gabriela [gravi](DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01) [zana] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"][foto][/url]
she_wolf Wow, ce surpriza!!! [:0] Eu stiam ca nu mai posteaza nimeni aici, asa ca nici nu m-am mai uitat dupa subiect pentru ca eram sigura ca a ajuns la arhiva. Chiar si acum cautam altceva. [:D] Claudia, cred ca deja mai ai putin si nasti, daca n-ai nascut inca. Totusi, iti urez nastere usoara si te asteptam cu vesti. [bibe] [;)] Din pacate eu am pierdut sarcina [:(], singurul lucru bun este ca era de-abia la inceput (a 5-a saptamana) si ca n-am avut complicatii. Asta este... Emaaimee, sarcina usoara! Cand ai DPN-ul? Violetzyka, iti trimit maine un mail. La multi ani pentru ziua femeii!!! [flo] [flo2] [floare3] Sper sa fim mai active. [:)] [pup] Claudia si [bonjovi] Cristi (16.12.2002)[url="http://community.webshots.com/user/claudialup"][foto][/url]
violetzyka La multi ani de 8 martie !!![flo] Din pacate grupul mamicilor din Irlanda care activeaza pe acest forum si-a pierdut din coeziune,nimeni nu mai are nimic de zis,nimic de impartasit,nici o experienta interesanta de povestit [q] Unde sunteti fetelor?[si-eu] [flo]
Heidi LA MULTI ANI! Tot ce va doriti sa vi se implineasca si sa aveti parte numai de fericire. Se apropie St. Patricks Day, sa speram ca va fi vreme frumoasa. Poate nu posteaza nimeni pentru ca nu au timp, cu copii e mai greu sa iti gasesti timp. Eu cel putin, intru pe net seara, dupa ce se culca Andy. Va doresc numai bine.
violetzyka Stiti din ce cauza va ajunge subiectul asta la arhiva? Pentru ca nu are loc o comunicare reala intre noi.Eu am lipsit mult timp de la povesti dar acum sunt mai libera seara si mi-ar place sa mai schimb o idee, doua cu voi...Toate traim in Dublin,cred ca avem destule de povestit, destule informatii de schimbat.De exemplu,ce mai cititi in ultimul timp? Sau cum va petreceti timpul liber? Ce va place sa faceti?
claudia_2803 [wow] Nu pot sa cred! Lipsesc si eu cateva zile si va apucati de scris! Eu tot am intrat aici dar nu aveam sa vorbesc de una singura ... [soc] Am nascut pe 7 martie o fetita de 3.180kg si 51cm. Numele ei este Melissa Ioana. Suntem bine amandoua, ea este o flamangioasa si toata ziua vrea tzitzi. Pentru ca nu se satura tot timpul ii mai dau si lapte praf in completare. Va dati seama ca de-acum am ocupatie si nu prea am timp de net. Cum prind amandoua fetele ca dorm, trec si eu la nani. She_wolf, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva dar lasa ca Dumnezeu are grija sa-ti mai dea un fratior sau o surioara pentru Cristi. [pup] Gabriela si printesele Melissa & Laura [zana] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"]albumele noastre [;)][/url]
cristina73 She Wolf,si mie imi pare sincer rau pentru pierderea de sarcina.N-am trecut prin asa ceva niciodata si nu prea am cuvinte...Aveti grija de voi si va doresc numai bine. Claudia,felicitari si sa-ti traiasca mica printesa!
violetzyka Salut Claudia si sa-ti traiasca printesele ! Cum te simti acum mamica a doua oara? Cum a fost nasterea? Esti mai confidenta,mai stapana pe situatie? Ce parere are Laura de surioara? Si eu ma gandesc uneori cum ar fi sa mai avem un bebe... [flo]
Heidi Felicitari Claudia 2803 pentru fetita cea mica, sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii din partea ambelor fete.
claudia_2803 Multumim pentru felicitari [pup]. Violetzyka,cum pot sa ma simt ca mamica pentru a doua oara decat foarte fericita? Acum am ce mi-am dorit: doi copii. Nasterea n-a fost usoara dar deja e la capitolul amintiri. Am si uitat prin ce-am trecut cand mi-am vazut bebelusa. Laura a fost geloasa la inceput, cateva zile nu m-am inteles deloc cu ea, parca vorbeam la pereti, nu mergea nici la gradinita. Acum si-a revenit, e fetita cuminte, ma ajuta [:D], e bucuroasa ca are o surioara. Gabriela si printesele Melissa & Laura [zana] [url="http://community.webshots.com/user/claudia_2803"]albumele noastre [;)][/url]
Heidi Happy St. Patricks Day fetelor. A fost vreme frumoasa azi, cu soare, a tinut cu irlandezii. Ati vazut parada? Sau doar la tv? La jocuri ati fost in Merrion Square?
she_wolf Am reaparut dupa o pauza de vreo trei saptamani de pe forum. Am avut o prietena in vizita. Va multumesc pentru vorbele bune. [pup] Claudia, felicitari, sa va traiasca fetitele, sunt tare dragute. M-am uitat la poze. [il] Ce parere ai (aveti) despre medicii irlandezi? Nu stiu de ce, dar eu am mari retineri in ceea ce-i priveste. M-am gandit ca, daca mai raman insarcinata vreodata, o sa merg sa nasc acasa. De fapt asa aveam de gand sa fac daca as fi pastrat sarcina. Violetzyka, nu cred ca este vorba neaparat de lipsa de comunicare ci, mai ales, de lipsa de timp. A fost o vreme in care eram singura "irlandeza" [:D] pe forum, toate erati disparute. So, am vorbit un timp singura, dupa care m-am lasat pagubasa, normal. Ma bucur ca acum ai mai mult timp liber. [;)] Heidi, n-am vazut parada nici la fata locului, nici la tv...ne-am plimbat, dar am iesit de-abia pe la ora 14 din casa. Am fost anul trecut si ne-am inghesuit de pomana, cu tot cu Cristi cu carutul si n-am vazut nimic, asa ca acum nu mi-a mai trebuit. [;)] Voi ce-ti facut? Ati fost pe acolo? [pup] Claudia si [bonjovi] Cristi (16.12.2002)[url="http://community.webshots.com/user/claudialup"][foto][/url]
she_wolf
quote:
Originally posted by HeidiLa jocuri ati fost in Merrion Square?
Acum am vazut ca ai intrebat si de jocuri: nu, am trecut pe acolo, dar era o asemenea inghesuiala si un balamuc, ca n-am indraznit sa ne apropiem. Oricum, nu aveam ce face acolo pt. ca Cristi este prea mic pt. asa ceva, iar pe noi trei (inclusiv musafira) nu ne prea inspira chestiile astea. [:D] Claudia si [bonjovi] Cristi (16.12.2002)[url="http://community.webshots.com/user/claudialup"][foto][/url]
Heidi Buna she wolf, noi am fost la parada, de fapt Andy cu tatal lui. I-a placut tare mult, dar cum spuneai, e tare greu sa te inghesui sa vezi. La jocuri am fost iar si am gasit si jocuri bune pentru varsta lui, i-au placut tare mult. Nu a mai vrut sa vina de acolo. In legatura cu doctorii, eu nu am fost nemultumita de perioada cand am fost gravida si la nastere, ci de atunci incolo, ori de cate ori mergi la ei cu o raceala sau asa ceva, ei iti spun ca e un virus si sa ii dai Calpol si Nurofen. Si la fel cu noi, cei maturi, daca te doare ceva sau e ceva, ei spun ca e ceva normal, ca nu ai nimic. Asta e, fiecare tara cu avantajele si dezavantajele ei. Daca ar fi o tara unde ar fi bine din toate punctele de vedere si pe deasupra sa fie si frumoasa, atunci toti am merge acolo. In tara e bine, doar sa poti tine pasul cu spaga in toate domeniile. Numai bine fetelor.
emaaimee HRISTOS A INVIAT Buna fetele,mie mi s-a terminat 3months trial(m-au lasat 5) si a durat pana am avut timp sa ne gasim alta oferta[:D] Gabriela,felicitari pt fetita(scumpe foc amandoaua-vream si noi o fetita),am avut gura aurita cand ti-am zis in pag trecuta ca poate nasti pana la controlul meu de pe 7martie-poate ne-am vazut si nu am stiut-parca tot la Rotunda?.Ai ramas cu cateva kg in plus?-asta iti doreai! she_wolf-imi pare nespus de rau sa aud ca ai pierdut sarcina[flo] Eu am fost f multumita cum m-au ingrijit pana acum-ma refer la sarcina-am avut ceva problemuta(am stat in spital 3 zile)-dar GP meu de exemplu(acum un an),mi-a recomandat sevenup pt raceala[neand]. Poate mai scrieti si voi! [gravi] si pestiuc iubit si saltaret de 30s4z
emaaimee Gabriela,my bad,am vazut ca mergeai la Coombe,deci nu aveam cum sa ne intalnim in ziua cea mare. [gravi] si pestiuc iubit&saltaret de 30s4z
Otiliav Cand eram pe punctul de a deschide un subiect despre Irlanda iata ca v-am gasit. In primul rand felicitari mamicilor, sa va traiasca puiutii. Cea mai buna prietena a mea se pregateste sa plece in Irlanda in urmatoarele luni. Sotul ei lucreaza la Simantec si are contract pe 2 ani. Locuieste foarte aproape de servici. Ea a terminat atat facultatea de psihologie cat si filozofie la Universitatea Bucuresti. Deoarece nu cunoaste pe nimeni pe acolo m-a rugat pe mine sa intreb cam care este salariul unei profesoare. Ea este de acord si sa fie bona unui copil, numai sa gaseasca ceva de lucru. Va intreb pe voi deoarece cred ca sunteti de ceva timp in Irlanda si pentru ca aveti copilasi probabil aveti habar daca ar gasi de lucru si cam cat ar castiga. Oricum cel mai important lucru este sa aiba cu cine discuta cand va merge acolo. [url="http://photos.yahoo.com/otiliavermeulen"]Otilia si Ana Maria[/url]
she_wolf Hello!!! [flo] Noi ne-am intors din vacanta! Mai este cineva pe aici? [colegi] Claudia si [bonjovi] Cristi (16.12.2002)