Prima "fraza" si altele......
sorana Monica (2 ani): - Tatzelu' buf apa lece dotoio (Catelul a cazut in apa rece si o sa ia doctorie) Tati vorbeste cu mami: - Azi mi-a picat netu' la serviciu Monica (2 ani): - Buuuf! Monica si Sorana
Eryka [:-)))][:-)))]Sa va traiasca. [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632"] Povestea nasterii[/url] Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
sorana Multumesc Eryka. Seara la culare Monica "Besc Oachi" Mama (cersind): Si pe cine mai iubesti tu? Monica se gandeste cateva secunde: "Pooh" (Ursuletul, evident) La tara era in curte un catelus de vreo doua luni. Monica il lua in brate, starnind mila mamei (pt. catel). La un moment dat il scapa din brate si zice "Padon" Monica si Sorana
Cat [:D] E o scumpa Monica[bis] Sa va traiasca! [pup] de la noi, Catrinel si Daria Maria http://community.webshots.com/user/daria_maria
RELY27 Bine v-am gasit.baietelul meu de 2 ani a invatat la meciurile de footbal de amatori pe care tataicul lui le practica duminica cuvantul mui... care stiti ca inseamna de fapt.Toate bune pana cand a plecat in sat la bunica mea si i-a zis - mui muna la care bunica mea i-a raspuns: - da puii ... riky Scuzati ca a trebuit sa folosesc aceste cuvinte ...dar piciul meu le-a zis, bineinteles ca el nu stie de fapt ce spune, el asociaza fotbalul cu acest cuvant.pa[copil] RELY
gandacelu asta-mi aduce aminte de nefericitele vremuri cand cumnatu-meu o punea pe fetita sa spuna MURE!!! si ea nu putea pronunta R-ul...[:D] dar a invatat intre timp![bis] [url="http://photobucket.com/albums/v127/ancamonique/27%20septembrie%2004/"]burtici si pitici[/url]
sorana Hi! Hi! Cu "mure" n-am incercat, dar sotul meu o pune sa spuna "Fluture" (r=l, l dupa f nu poate spune), dar acum s-a prins copilu' ca e ceva in neregula si nu mai spune, indiferent cat se roaga tati de ea [:D] Dialog in usa, inainte de plecare Mami: Hai Monica o data, mergem azi? Monica: Moni batata, tatzata nu! Mami: Ce vrei draga? Hai sa mergem o data! Monica: Moni, bata, buza, patanii, tatzata - nu dadale, Moni dadashii! (Moni e imbracata, are bluza si pantaloni, dar nu e incaltata, e in sandale, trebuie sa-i punem adidasii) Uituca de mami vroia sa scoata copilu'in sandale pe ploaie![bang] Noroc ca stie copilul mai bine [:D] Si daca ati fi vazut-o ce disperata era si cum gesticula[bis] Monica si Sorana
RELY27 Sa-ti traiasca papusa.Cum te-ai gandit tu mamy sa ii dai sandale pe timpul asta.E o dulcica, parca mi-o imaginez cum era ea de disperata ca vrei s-o duci in ploaie cu sandalele. [pup]rely si Richy RELY
symaco si sybille zice: mama-apa-caca-gata...[:D][:D] mama am facut caca,hai sa spalam cu apa si apoi e gata![aho]
symaco si sybille zice: mama-apa-caca-gata...[:D][:D] mama am facut caca,hai sa spalam cu apa si apoi e gata![aho]
sorana Aseara mergeam sa-l luam pe tata de la serviciu. Mami la volan, aglomeratie f. mare. Monica, de pa scaunelul ei din spate, isi spunea parerea: "Ti, Tiii, pate, da-te, megem tata!" (Tiii, Tii (claxonul) da-te la o parte ca noi mergem sa-l luam pe tata - adica avem treaba, ne grabim, nu vezi?!) [:D] Monica si Sorana
gandacelu fetele, ce-ar fi sa organizam o intalnire cu poznasii de aceeasi varsta (2 ani, de ex) noi sa stam mai colea, si ei sa vorbeasca pe limba lor![:D] ce ziceti? eu sunt din bucuresti... manca-i-ar mama de scumpi![pup] [url="http://photobucket.com/albums/v127/ancamonique/27%20septembrie%2004/"]burtici si pitici[/url]
xenocid La plimbare de seara prin jurul blocului Bogdan(2 ani) il vede pe unul (cam de 30 de ani omu') care schimba o roata la masina. Se duce Bogdan linga el se pune pe ciuci se uita atent la roata, la cric, pivoteaza spre "meserias" si constata hotarat: "Ai stricat'o tataie" Alin. *Ex astris, Scientia*
sorana Da gandacelule - super idee. Eu stau in Bucuresti, in Titan, dar nu e o problema sa ma deplasez. Unde va plimabti de obicei? Noi in Titanii copiilor sau "la casute" in IOR. Monica si Sorana
gandacelu noi stam in coltzu alalaltu... in vestul salbatic[:D] hai, ca poate cu vreo ocazie ne-om aduna prin herastrau mai multi poznasi... si mamici poznase[hippi] acuma eu ma deplasez mai greu, ca ar cam trebui sa stau mai mult la pat, am colul putin deschis, dar... ma vedeti pe mine numai in pat??!![:D] si, la urma urmei, in caz de urgente, ati nascut si voi, deci stiti sa mositi![:D]
sorana Gandacel noi putem veni in Herastrau. We viitor? Da' sa nu nasti [:D] ca eu in general alerg dupa Monica si s-ar putea sa ratez momentul [:D] Monica si Sorana
RELY27 Devenit in Bucuresti eu nu prea pot, ca io sunt tare de departe, tocmai din Ardeal.Dar va salut pe toti de aici.Si ca sa nu deviez de la subiectul pe care vroiam sa il postez aici vreau sa va povestesc ultima traznaie a lui Richy.Stiti el are 2 ani aproape impliniti si am alaptat doar 3 sapt, dar acum o luna in familia noastra a venit pe lume o fetita, mai bine zis verisoara lui[bibe].Puiul meu a vazut-o la sanul cumnatei mele si cand am ajuns acasa mi-a ridicat bluza si mi-a zis : mama #355;a#355;a care vroia sa insemne mami vreau sa imi dai lapte de acolo, nu mamy esti #355;a#355;#259;.Bineinteles ca nu prea am ce sa ii dau dar a trebuit sa se convinga singur si dezamagit ca nu are ce bea m-a muscat.Oricum incepand de atunci in fiecare seara el vrea #355;a#355;a, ca si bobo luiOdy cum ii spune el. [dual]pe toti mamicii si piticii. Rely si [mamica] Richy Rely si Richi http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2
RELY27 Scuze dar abia cand mi-am vazut mesajul mi-am dat seama ca cifrele alea nu aveau ce cauta acolo.Eu vroiam sa scriu t cu virgula sub el dar vad ca a iesit altceva.Sper sa intelegeti ce am vrut.deci t cu virgula dedesubt a si iarasi t cu virgula de desubt. [alcool][alcool][alcool][alcool][alcool][alcool][alcool][alcool] sunt [alcool]rau de tot.[bang][bang][bang]ca sa imi revin. Rely si Richi http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2
sorana Monica se joaca cu plastilina. Pune plastilina neagra intr-o cescuta de jucarie si i-o intinde lui mami zicand "cafea". Mami o ia, o "gust" si zice "foarte buna cafeaua ta". Monica, incruntandu-se, certand-o pe mami: "Mersi". Mami sa inveti sa fii politicoasa si sa zici "mersi" cand iti da fata ceva! Plastilina se amestecase de tot, mami o arunca la gunoi. Ii explic copilului ca asa e cu plastilina, o folosim, o aruncam, cumparam alta maine. Mergem la culcare, Monica zice "casuta" usor maraita si apoi incepe sa planga "casutaaa". Ii explicam ca gasim si maine casuta tot acolo, la locul ei, nimic - Monica plangea "casutaaa" Bombanind, tati ia copilul in brate si il duce sa vada casuta. Se intorc si Monica "Pina dunoi, casuta locul ei" (Plastilina e la gunoi si casuta la locul ei. I sfarsit se prinde si mami - bietul copil credea ca ma apuc sa ii arunc jucariile la gunoi si se temea ca i-am aruncat casuta. Asa ca mai facem o tura de explicatii. Dimineata ii explica bonei "Pina dunoi, casuta nuuu, casuta locul ei" Monica si Sorana
sorana Monica ridica coada catelului si se uita atenta sub ea. Apoi se intoarce intrebator catre mami: - Batelii?! (Cu ce-o merge domne' cainele asta ca nu vad unde-i bagi bateriile[alcool]) Sorana si Monica (2 ani)
claza
quote:
Originally posted by sorana - Batelii?!
[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] _________________________ [url="http://community.webshots.com/album/91925766WjWaxA"]iaca si noi[/url]
sorana Acordul predicatului cu subiectul - varianta Monica: Mami: Monica, ai pantofi? Monica: Au, ai, am (Alege tu, mami, ca sunt prea multe si nu stiu pe care s-o zic [:D]) Sorana si Monica (2 ani)
gianina-alina bestiala faza cu bateliile!!!!!!!! sa-ti traiasca puiul mic si tare dulce! giani ps. ai grija sa nu mai incerci sa scoti copilul in sandale afara!!!!!!
sorana Sora mea (Raluca) are un prieten (Robert) si un caine. Robert are si el un caine (Nico). Raluca si Robert au grija de Monica (2 ani si 2 luni). Robert: Zi si tu, catelus ..... Monica: Nico Robert: Da, pe catelul meu il cheama Nico. Dar pe catelul Ralucai cum il cheama? Monica: Lobelt! (Robert) Robert: CUUUUM? Monica (cu convingere): Lobelt! Sa mai zici ca nu remarca copilu' relatille dintre oamenii mari[:D] Sorana si Monica (2 ani)
sorana Acum va scrie Monica: k gdghj zshki z6nhjo[copil] hyuenhdvgshskl jfdjkghfhgt hsduvgft dv gt b cf njfhufjurhjrlkfjkdgydjkklv Sorana si Monica (2 ani)
maria m m Am sa o pun si eu maine pe Paula sa va scrie caci acum e tarziu si face nani. maria,[mamica] de Paula [patut](1 an) si Miruna [zana] (13 ani) [pegeam][*]Sarbatori fericite!
sorana Mami si tati pleaca la cumparaturi. Monica (2 ani si 3 luni) ramane cu "Laluca". Mami: Ce sa-ti cumplere tie mami? Monica: Tot ce vleau! Sorana si Monica (2 ani)
sorana Monica in vizita la o familie cu catel si papagal. Vede papagalul: - Vorbeste? - Nu, canta - Canta "La multi ani"? Mai tarziu se ia de catel (practic tipand): - Ai furat rata din cotet! Apoi realizeaza ca nu e cainele care trebuie: - Da' n-are parul cret! Sorana si Monica (2 ani)
claza Sorana, e bestiala Monica, sa-ti traiasca! _________________________ [url="http://community.webshots.com/photo/91925766/197424987Yctnfl"]iaca si noi[/url]
sorana Bunicul: - Monica, te duci la anul la gradinita? Monica: - Mai vedem. Sorana si Monica (2 ani)
sorana Ne jucam (ca de obicei) zicand ca Monica pleaca la piata si se intoarce cu legume si fructe. De data asta Monica pleaca si zice: -Pa!, Pa!, Plec linistita! [:D] (de regula ma tot pisa cu pa, pa, pa pana cand zicea "te-am auzit, pleaca linistita") Sorana si Monica (2 ani)
alinkav [:D]super! [mamica]alina si [copil] Alex(22.11.2003) [url="http://community.webshots.com/user/alinavatamaniuc"][pup]poze cu Alex[pup][/url]
sorana Monica are un joc magnetic cu diverse forme si culori care se pun pe o planseta si se pot face case, animale, etc. Monica pusese niste cercuri si patrate divers colorate aiurea pe planseta. Eu: - Ce-ai desenat mami acolo? Ea: - Art Nuvo [:D] Asa inculta nu m-am simtit in viata mea [bang] PS: Bona era "de vina", ea o laudase pe Monica pt. un desen zicand "foarte frumos, Art Nuvo, nu alta" [:D] Sorana si Monica (2 ani)
gandacelu
quote:
Originally posted by sorana - Ce-ai desenat mami acolo? Ea: - Art Nuvo
[bis][bis][bis][:-)))]
mami de [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/c998"]ileana[/url] (4 iulie 2002) si [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/8c4e"]ioachim[/url] (25 nov. 2004)
sorana Monica: - Mami, canta-mi ceva Mami: [roker] Frere Jaques ... Monica: NU asta, altceva! Mami: [roker] Jingle blls, jingle bells ... Monica: NU asta, altceva! Mami: [roker] Vulpe tu mi-ai furat gasca .... Monica: NU mai canta! Ma dor urechile !! [:)] Sorana si Monica (2 ani)
sorana Acum am ajuns la varsta intrebarilor "cheie": "unde s-a dus sucul cand l-am varsat in chiveta?", "de ce cad biectele, de ce nu stau in aer?" [alcool] Sorana si Monica (2 ani)
Ortansa bestial:-D sa va traiasca comorile! "ohh,maama!"(Johnny Bravo):-D
sorana Tata a fost in delegatie cateva zile. Monica asculta "regele Leu", Simba si tatal lui ... si comenteaza trista: - Aveam si eu un tata si a plecat cu avionul! [:D] Sorana si Monica (2 ani)
Doris-Alina Noi avem o catelusa chihuahua, o dulce, dar micuta mea Ines, de 2 ani si 6 luni, o tupaie de cate ori prinde ocazia. Eu, ca s-o salvez pe catelusa ii spun: Du-te Kitty, in cosul tau, ca iar te bate Ines. Intr-o zi, o vecina o intreaba pe fica-mea: Ce mai face Kitty? Ines raspunde sec: Du-te cosu iei!... doris
sorana Poezie "a la Monica" Un pitic asa de mic Facea baie in ... aa ... in ... - In ce facea baie piticul, mami? - In piscina! Mare moment de tandrete. Monica imi ia capul intre maini, ma pupa si declara "te mai iubesc un pic si plec!" Sorana si Monica (2 ani)
sorana In team building cu mami si cu tati, cu firma la care lucreaza mami .... In masina, la intoarcere, cu directoarea economica, o d-na pe la vreo 55 ani. Ne oprim, copilul culege floricele. Ne urcam iar si o aud (eu conduceam): - Uite o floare urata ca tine! [bang][bang] Saraca femeie a amutit[:D][:D] Sorana si Monica (3 ani)