| Dr. TUTUNARU |
| memee |
poate cineva sa imi dea informatii despre cum este dr. Tutunaru de la Elias? |
| oana_s |
iubita, eu voi naste cu altcineva, dar am auzit ca dr. tutunaru este extraordinar si ca medic si ca om, nu vrea sa ia nici un ban pana dupa nastere...ce sa-ti zic am auzit numai superlative despre el.
[pup]
oana si bb mara 39 sapt. |
| andrutza |
Eu am fost azi la dl dr Tutunaru si sunt foarte incantata. Am auzit numai lucruri bune despre el si intr-adevar mi-a facut si mie o parere foarte buna. In afara de asta, spitalul Elias e ok.
Andrutza si bebelusa[bibe]
16 sapt. |
| Leta |
Si eu sint la dr. Tutunaru si pot sa spun ca am mare incredere in acest medic.
Nu am o sarcina usoara, deocamdata trebuie sa stau numai in pat (placenta jos), am fost si internata in spital, dar dr. m-a asigurat ca totul o sa fie bine si eu il cred.
La fiecare vizita am cu mine o lista lunga de intrebari, cred ca il zapacesc si il enervez pe bietul om, dar imi raspunde pe rind la toate, mai si glumeste...
Sint foarte-foarte stresata de ceea ce mi se intimpla si imi prezinta lucrurile intr-un mod linistitor, cu explicatiile aferente.
Daca as putea, l-as lua acasa, cu tot cu ecograf, sa aiba grija de mine pina nasc :) (sotul nu se supara).
|
| uki |
Salut,[hopsieu]
Eu am nascut cu Dr Tutunaru in decembrie 2003, cred ca ai facut sau poti face o alegere foarte buna. Nu numai ca nu ia bani la vizite dar este o persoana speciala. Eu am nimerit din intamplare la el, fiind la inceput la alt dr tot din Elias, care nici nu ma cunostea dupa nu stiu cate vizite... platite nu?
Si cred ca Dumnezeu m-a indrumat intr-o sambata cand eram prin luna 5 cu ceva intepaturi care ma deranjau, m-am prezentat cu gandul ca cine o fi o fi si asta e. Ce vreau sa spun este ca el fiind de garda m-a primit imediat chiar daca nu eram pacienta lui, si dupa eco mi-a dat nr de tel mobil (de la celalalt dr nu aveam nimic), si mi-a dat sa fac un set de analize... Si culmea nu a vrut bani desi credeam ca il deranjasem.
In concluzie pentru cine este pacienta a acestui doctor, este un om care cred eu ca-si face meseria cu placere si nu in special pt bani.
Si unde mai pui ca dupa ce te imprietenesti cu el este foarte glumet.[:D]
E renumit in spital si pt epiziotomie.
Ok m-am lungit scuzati-ma...[:)]
Nasteri usoare si da-ti Pm[tel] daca mai doriti sa aflati alte amanunte.
Va pupaceste [pup]mami Gabriela si Mariuca (azi = 7 lunitze) |
| Eny |
Am nascut cu dr.Tutunaru in iunie 2003. Nu am avut o sarcina deloc usoara si mi-a fost teama pana in ultima clipa ca nu o voi putea duce la capat cu bine. Oricand il sunam, la orice ora imi raspundea si imi explica tot ce ma interesa. Daca trecea mai mult timp si nu il cautam ma suna el sa vada cum ma simt si daca sunt bine. Mai rar in ziua de azi un astfel de medic. In ceea ce priveste operatia de cezariana, acum dupa un an de zile nici nu se cunoaste, totul a fost ok.In incheiere,este un om in care poti avea incredere in permanenta,un medic caruia ii pasa de pacient, isi face meseria cu daruire si pasiune si nu pentru bani.
|
| memee |
multumesc mult fetelor pentru raspunsuri dar as fi foarte interesata daca aceaste calitati precum daruire si dezinteresare materiala sunt dublate si de competenta. eu am o sarcina cu multe probleme carora alti doctori cu renume (amabili, glumeti unii dintre ei, foarte cititi altii)nu le-au gasit solutii. in plus de asta am si 2 sarcini pierdute fara sa mi se fi explicat cauza. ce stiti mai concret despre el? cat de priceput este in urmarirea sarcinilor dificile? are si solutii practice sau doar isi etaleaza cunostintele, ca si restul doctorilor, fara a implementa vreo solutie terapeutica viabila? scuze pentru pleiada de intrebari, dar am ajuns sa suflu si in iaurt. |
| Eny |
Memee, este competent. Iti voi explica foarte pe scurt cazul meu. Dupa o anexetocmie totala pe partea dreapta facuta acum cativa ani, cealalta trompa ramasa pe partea stanga obturata de un nodul si nerezolvata in a 2-a interventie chirurgicala (laparoscopie facuta de Dr.Boldea Badea in echipa cu Dr.Tutunaru; asa l-am cunoscut), si in plus o predispozitie mare pentru chisturi de ovar; medici precum Marinescu, Badea, Poiana etc.. nu mi-au dat nici o sansa de a avea un copil pe cale naturala. Dr. Tutunaru a fost singurul care m-a incurajat si mi-a spus ca exista o sansa de 1% de a ramane insarcinata. Cand minunea s-a intamplat Tutunaru a fost cel care m-a ajutat sa duc cu bine sarcina la capat si nu a fost deloc usor(placenta cu probleme,col deschis,fluxuri cu belea,lichid amniotic insuficient,imunitate scazuta si alergica la toate alea etc...)Pentru mine competenta a fost clara. Am o minune de fetita pe care de cate ori o vede nu ii vine sa creada ca e a mea. Vezi ca are un site al lui, sper sa nu se supere ADMIN-ul dar asa poti vedea cum abordeaza infertilitatea si nasterea.(www.infertilitate.ro)
Cel mai important este sa ai incredere in medic. Eu personal am crezut mai mult in medicul care mi-a spus ca incearca si face tot posibilul sa fie bine decat in cel care mi-a dat din prima asigurari ca nu este nici un fel de problema. Si asta dupa ce m-am fript la prima operatie pentru ca nu am mai cerut si o alta parere si am mers pe mana medicului respectiv. Memee, incearca macar sa mergi de cateva ori la el in paralel cu medicul tau si vei decide singura pe parcurs. |
| lordra |
Gata, m-am hotarat: ma duc la dr. Tutunaru pt a-mi rezolva problemele (chist, fibrom, sarcina pierduta). Apropo: s-a tratat cineva la dr. Tutunaru de una dintre afectiunile pe care le am eu?
Inca ceva: cum anume pot da de el? Ma duc pur si simplu la spital si intreb cand il gasesc sau trebuie sa ajung mai intai la vreun cabinet privat? Ash prefera taaare mult doar prima varianta, deoarece spitalul e la doi pashi de serviciul meu si-mi va fi la indemana sa ajung in orice moment.
Numai bine!
Lordra |
| Eny |
Lordra, azi e de garda la spital. tel lui este: 0723999939. Suna-l fara probleme oricand. |
| lordra |
Eny, in 2 zile intru in concediu si ma gandesc ca mai bine mai aman putin pana ma intorc. Nu de alta, dar vreau sa fiu disponibila pt orice mi se va propune (analize, spitalizare sau vreo interventie).
Super site-ul enuntzat mai sus. I-am gasit acolo si nr. de mobil al doctorului. Un medic care are disponibilitatea sa faca o pagina asha amanuntzita, cred ca va avea rabdare sa ma lamureasca si pe mine in privintza problemelor pe care le am de atata timp.
Sper sa gasesc in sfarsit ce-mi doresc eu: un medic priceput, cu chef de explicatii si care sa nu-mi ia si pielea de pe mine pt o consultatie.
Ura!
Lordra |
| mariamunteanu |
Draga Eny,
cum si dupa cat timp de incercari ai reusit sa ramai insarcinata avand asemenea probleme cu trompele si ovarele ? Mare minune, imi dai sperante.
Maria |
| Eny |
Maria,
Chinul a inceput in 1998 cand am facut prima operatie,in urmatorii 2 ani am facut 3 hsg-uri pentru desfundare fara izbanda, si nemumarate tratamente pentru alte chisturi care apareau si dispareau. In 2000 am facut a 2-a operatie pe singura trompa ramasa, operatie nereusita cu verdict clar: nu vei putea avea copii. Imi luasem gandul, ma resemnasem dar totusi nu imi pierdusem speranta; si iata ca in 2002 am ramas insarcinata. A fost si este o adevarata minune pentru mine. Inafara de rugaciunile mele zilnice catre cel de sus nu am facut nici un tratament pentru ca am fost capoasa si am refuzat tratamentele homeopatice care mi s-au dat atunci considerand ca daca medicii nu m-au putut ajuta atunci ce rost mai are. Trist la inceput dar dupa 5 ani fericire la sfarsit. Am o fetita dulce, o cresc singura, o iubesc de nu mai pot, si sunt cea mai fericita mama din lume. Trebuie sa nu iti pierzi speranta si incearca orice iti poate da cea mai mica sansa, mergi la 100 de medici daca trebuie, fa tot ce se poate. Merita pe deplin!!! Nu face ca mine sa nu faci tratamente etc..., eu am avut noroc si mi-a fost invatatura de minte pe viitor.
Cu drag, Eny |
| mariamunteanu |
Eny,
te-a ajutat Dumnezeu, daca el vrea poate face minuni. Am credinta ca si pe mine ma va ajuta. Sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii.
Cu drag,
Maria |
| rebella |
eu am nascut cu dr. tutunaru acum un an. am ramas insarcinata dupa ce m-a operat laparoscopic pentru sterilitate de cauza tubara. am avut o sarcina infiorator de stresanta (activare imunologica, rezistente crescute pe arterele uterine, copilul cu intarziere de crestere, etc.), credeam ca n-o mai scot la capat, dar am urmat un tratament pe care numai el il aplica si am acum o bomboana de fetita! parintii mei au facut ca trenul cand au auzit ca vreau sa aiba grija de mine un dr necunoscut (fusesem pe la badea si pe la badiu de la municipal care mi-au prescris liniste si stat in pat, acum inclin sa cred ca au facut asta pentru simplul motiv ca nu aveau solutii terapeutice pentru problema mea). cand au vazut ca sunt incapatanata, parintii, adica tata, s-a interesat de tutunaru pe cai "oculte" si asa am aflat si eu ce noroc a dat peste mine: tipul a lucrat cu cativa ani inainte in domeniul urgentelor medicale si era super tare pe probleme de cardiologie (cea ce il face redutabil in hipertensiunea de sarcina). a propos de asta, nu mica mi-a fost uimirea sa descopar lunile trecute un articol in romania libera despre activitatea lui acolo (tot din romania libera am aflat ca are nu stiu cate inventii in laparoscopie, brevetate, deci omul asta are cap nu gluma). a facut apoi ginecologie si a fost cativa ani buni elevul lui badea la municipal. de 2 ani e in elias (care e un spital supercurat). e beton pe genetica si imunologie (stiu ca s-a chinuit mult sa puna pe roate un protocol de testare genetica si imunologica a cazurilor cu avorturi spontane repetate). sincera sa fiu cred ca stie MEDICINA la greu, nu numai ginecologie, caci mi-a raspuns relaxat la TOATE intrebarile pe care i le-am pus cu privire la problemele mele din sarcina (intrebari la care altii au dat din colt in colt, incercand sa minimalizeze importanta lor), aducand dezinvolt atat argumente stiintifice cat si spirituale.
dar... eu cred ca cel mai bine este sa te duci la el si sa-l testezi pe viu. stii cum e: la pomul laudat...
desi, din ce am citit pe aici pe forum, e singurul dr despre care nu s-a scris nimic de rau ci numai de bine. o fi si asta ceva, nu? |
| rebella |
memee,
uite ca m-am dat peste cap si am facut rost de linkurile editiei online ale rl despre care iti spuneam. uite ce scrie rl despre el:
http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z08062004&idx=49
http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z08062004&idx=80
pupici |
| alina constantin |
Fetele, mare rugaminte, mare.
Am vb. acum 10 minute cu dr. Tutunaru. Eu se pare ca am pierdut o sarcina zilele trecute. Azi trebuia sa ajung la Badiu, dar m-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca intra in concediu.
O prietena m-a sfatuit sa apelez la Tutunaru.
El mi-a zis sa merg ACUM la el, dar n-am cum pt. ca nu pot pleca de la servici. L-am intrebat daca se poate dupa ora 15.00 si a zis sa-l sun inainte... Are cumva cabinet particular?
Problema e ca nu am prea multi bani la mine si mi-e ca ma duc acolo si ma fac de ras...nu as mai vrea sa trec pe-acasa si apoi sa merg la el....vreau sa plec direct de la servici.
Dati-mi un sfat. Va rog1
Multumesc
http://community.webshots.com/user/alina_constantin
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown) |
| alina constantin |
Mai am o intrebare: pana la ce ora il gasesc in spital? Aveti idee?
Daca stiti, va rog din suflet sa-mi spuneti...
Multumesc
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown) |
| Eny |
Draga mea, du-te direct la el si nu iti face atatea probleme ca ai sau nu bani la tine. La el banul nu este o conditie ca la alti medici! Du-te si vezi ce se intampla cu sarcina mai intai, bani ai timp sa ii mai dai si alta data daca vrei neaparat, dar cred ca nu o sa accepte. Nu are cabinet particular, numai la spital il poti gasi. Bafta multa! |
| BESTUTZA |
Du-te linistita si ai incredere multa!!!E un om superminunat! Nu-ti face probleme de bani si exact cum a zis si Eny pacientul si mai ales REZOLVAREA PROBLEMEI pe care o are pacientul foarte importanta! Suna si intreaba pana la ce ora il poti gasi! Dar nu intarzia sa mergi! Ai sa vezi , ca va deveni medicul tau de suflet! Succes mult! |
| alina constantin |
Fetelor, mare dreptate ati avut! E super! Sunt incantata.
M-a lamurit si pe mine...
Nota 10+!!
| alinuche |
buna fetele,
ca tot l-ati laudat atat, as merge si eu la dansul la o consultatie.
Dar unde este acest spital Elias? Lamuriti-ma si pe mine va rog.
Cabinet particular nu are?
|
| alina constantin |
Buna Alinuche. Dr. Tutunaru nu are cabinet particular. Spitalul Elias este pe linia tramvaiului 41, aproape de manastirea Casin.Manastirea e pe partea stanga, cum vii dinspre Agronomie, iar spitalul e putin mai in fata pe dreapta pe bvd. Marasti nr. 17, iar nr. de tel de la spital este: 2240671. Nr de mobil al dr. Tutunaru e: 0723999939. Cel mai bine il suni direct pe mobil si vb. cu el.
Multa sanatate!
| Dana P |
fetelor, de mult timp caut si eu un doctor bun in bucuresti.
dupa multe evenimente nefericite cu alti doctori recomandati de cunostinte, aceasta prezentare e singura care ma imbie sa merg si eu.
sper sa am si eu norocul vostru si sa reusesc si eu sa am un pui de om.
am sa merg si eu in octombrie, pentru ca pana atunci nu ma pot deplasa iar la sfarsitul lui septembrie sunt programata pentru un alt gen de operatie.
sanatate tuturor
dana |
| blanca000 |
Fete, pot merge la Dr Tutunaru si pentru un control de rutina care nu are de a face deocamdata cu sarcina? (nu sunt insarcinata). Vreau un control de rutina cu analize, etc. la un doctor bun? Cum fac? Merg la spital si programez o intalnire sau sun si fac o programare? Sau cum fac daca nu are cabinet particular?
http://community.webshots.com/user/blanca_000 |
| BESTUTZA |
Buna tuturor!
Uite ce a scris Alina sus! Il suni si ii spui exact despre ce e vorba, iar el iti va spune cand sa mergi! De obicei noi mergem cand e de garda , pentru ca in timpul zilelor de lucru ma gandesc ca e ocupat cu urgentele, cu vizitele la pacientele care au nascut si ma rog celelalte indatoriri pe care le are si sunt convinsa ca le face cu aceeasi noblete sufleteasca si pasiune - si voi stiti ca nu sunt vorbe mari!
Eu chiar azi am fost la echo la dr.Iosup, o sa avem baietel, suntem in 16 saptamani si totul e super! Fac tratamentul pe care mi l-a dat si dupa multe amenintari ale "somitatilor" in materie dr. Tutunaru a reusit sa ne redea linistea !
Fiecare sufletel ce urmeaza sa vina pe lume si si este in grija lui nici nu stie ce mult ii datoreaza doctorului prin care lucreaza mana lui Dumnezeu!
Succes mult si fie ca multe dintre voi cu probleme nerezolvate sa ajungeti la acest minunat OM si va gasiti linistea si speranta!
[dual][dual][dual] |
| Leta |
aoleu, fetelor, credeti ca este bine sa afisati chiar mobilul doctorului? de ce nu il comunicati mai bine pe Private Message? e vorb totusi de mobil... |
| BESTUTZA |
Stai linistita Leta ca pe Eva.ro la sfarsitul fiecarui articol aparea numarul de telefon unde putea fi contactat!Eu asa am aflat si slava lui Dumnezeu ca a fost asa! Asa ca nu e nici o problema! Zic eu!
Oricum mie imi imi place tare ideea, ca asa cum zicea sotul meu , ferice de rezidentii care lucreaza cu el!Sigur lucrand cu un astfel de om se va schimba optica medicilor despre ce inseamna medicina! |
| lordra |
Trebuie sa ajung la dr. Tutunaru luni. Dansul mi-a spus sa-l caut dupa amiaza, la spital, ca e de garda. Nu mi-a precizat insa nici o ora. Am inteles ca si voi mergeti de obicei dupa amiaza. Aveti o ora anume la care va duceti de obicei, ca sa-l gasiti mai liber, sau stabiliti cu el in prealabil la telefon la ce ora sa veniti?
Eu i-am trimis un mail ca sa stabilesc legatura.
[pup]
Lordra
P.S. Am inteles ca nu ia bani pt consultatii. Sa-mi pregatesc totusi un plic simbolic sau sa-mi incerc norocul cu mana goala? |
| blanca000 |
Il sun pe domnul doctor asa pur si simplu si ii spun ca vreau o consultatie? Sau sa sun la spital si sa cer acolo o programare la Dr. Tutunaru? Vreau sa merg la dansul si nu stiu cum sa fac.
| alina constantin |
Neata fetelor! Il sunati pur si simplu pe mobil! Nu e nici o problema.... El va spune mai departe ce sa faceti...
Cand e de garda puteti merge oricand!
| blanca000 |
Dansul se ocupa doar de sarcina si probleme de sarcina? Sau ma pot duce la dansul si pentru un contol de rutina?
| alina constantin |
Blanca, da.
| blanca000 |
Da, ce? Se ocupa numai de sarcina sau ma pot duce si pentru control?
Mi-am luat inima in dinti si l-am sunat , mi-a spus ca azi e de garda si sa merg la el. Dar m-am "fastacit" si nu i-am spus ca nu sunt insarcinata si ca vreau doar control (o echografie). Acum dupa raspunsul Alinei super evaziv nu stiu ce sa fac, sa ma duc acolo si sa ma intoarca din drum?
| alina constantin |
Du-te fara griji, scuze, n-am fost prea exacta....Dansul nu intoarce pe nimeni din drum!!!
Te duci si ii spui ca vrei un control... nu-i nici o prob.
| lordra |
Am fost azi la Tutunaru. E nemaipomenit. In sfarsit plec si eu multumita de la doctor!
O intrebare am: a mai fost cineva trimisa de dansul la dr. Iosup pt ecografie? Daca da, cam care e regimul de plata (regim de clinica CMU sau regim de pacienta a lui Tutunaru?
[pup]
|
| lordra |
Si inca o intrebare: unde anume este cabinetul dr. Iosup in cadrul Centrului Medical Unirea de pe Unirii nr. 57? Ash vrea sa ajung direct acolo, fara sa mai intreb pe la vreo eventuala receptie (in caz ca exista asha ceva...n-am fost nisiodata acolo).
Numai bine!
Lordra |
| blanca000 |
Am fost si eu ieri la Dr Tutunaru, foarte multumita am plecat. E un doctor super. Nu m-am simtit deloc jenata sau speriata. A vorbit cu mine tot timpul si chiar glumea sa ma destind. M-a trimis pentru analize undeva in Dorobanti 58 ati fost acolo?Aveti idee cum e si cam ce tarife?
| alina constantin |
Lordra, daca vrei eco 3D la dr Iosup, nu se face la sediul din Unirii, ci la cel de la magazinul Eva. La sediul de pe bvd. Unirii au un ecograf obisnuit.
dr. Iosup lucreaza si la centrul Diagnosis din cate stiu.
Blanca, ma bucur ca a fost ok. Eu nu mi-am facut analize la el niciodata, deci nu stiu unde e cabinetul despre care vb. Sorry...
A fost bine cu banii, ca-ti faceai griji?
| bibyrox |
[hia] Buna fetele! Am citit tot ce ati scris despre dr.Tutunaru, am vazut si site-ul... am citit si articolele scrise despre el in Romania Libera... Deci am fost harnicutza [:p]! As dori sa-l contactez si eu pentru un control de rutina... Nu sunt insarcinata dar ne-am propus ca anul viitor dupa nunta sa ne punem serios pe "treaba"! In orice caz as dori sa am de pe acum un doctor bun, sa am timp sa ma familiarizez cu dansul. Cat costa un consult la dansul?
Pupici pe burici [pup]
Roxxy |
| blanca000 |
Pai cu banii a fost simplu...nu a luat nimic.Eu imi faceam probleme cum ii dau si nu ma lasat nici sa schitez un gest macar. Un super doctor..am inteles ca ar primi cadouri dar nu bani...asa o fi? E bine de stiut..
| inapopescu |
Fetele dragutele, care stiti mai multe despre dr Tutunaru lamuriti-ma intr-o problema:eu am facut in august ICSI fara reusita si nu prea mai am solutii, problema este in mare parte a sotului credeti ca ma poate ajuta intr-un fel? |
| lordra |
Alina, am nevoie de o ecografie vaginala obisnuita. Nu sunt gravida inca, insa am un fibrom care trebuie vizualizat cum trebuie.
Ce fel de cadouri primeshte dr. Tutunaru? Eu nici macar n-am mai incercat ieri sa-i dau bani, ca era o tanti asistenta care tot tragea de el sa-l duca la masa. Asha incat, daca tot n-am gasit prilejul sa-i strecor plicul, am plecat pur si simplu. Data viitoare, insa, va trebuie sa-i dau ceva...totusi.
Hai va pup
Lordra |
| blanca000 |
Mergi la el si intreaba. Este singurul care iti poate da un raspuns corect. Ai incredere caci este un medic foarte bun.
| blanca000 |
Nu stiu ce cadouri primeste sau daca intradevar primeste..asa am auzit dar nu era sigur..
| inapopescu |
Sambata merg la dr Tutunaru...tre sa-i dau bani pe consultatie?[pup] |
| blanca000 |
Tu da-i si daca primeste ne spui si noua :)...
| alina constantin |
blanca [:-)))]
| BESTUTZA |
[:D]Subscriu[:D] |
| Crina R |
Buna fetelor,
Stie cineva cand este de garda Dr Tutunaru saptamana viitoare?
Va multumesc |
| inapopescu |
stiu ca este acum sambata |
| uki |
Salut fetelor,
s-a umplut dr tutunaru de paciente, am inteles ca bietul om nici in concediu nu a fost.
Si eu am nascut cu el in dec 2003 la fel nu a luat bani dar eu l-am intrebat direct , ca sa nu se supere si sa nu ma simt nici eu prost...
el de colo evita un raspuns clar cu privire la bani dar i-am dus cate ceva (acum n-as vrea sa ma fac de ras la voi cu ce i-am dus - in functie de buzunarul de atunci) daca ar fi fost sa dau bani la vreun particular cred ca ma usca.
Mie bani mi-a luat dupa nastere...
Acum o sapt o prietena a nascut cu el si spunea ca dr a fost cam rece, acum stiti, conteaza sa fiti deschise si directe pt ca eu cred ca nu-i place sa aibe paciente mute, bine hai timide.
Asa ca fiti si voi deschise si intrebati orice,
Cred ca azi merg si eu la spital doar asa sa pastram relatia de dr-pacient pt ca n-as vrea sa mai schimb doctorul acesta cu nici unul
va pupacim pe toate mamicile sau viitoare mamici
[pup][pup][pup]
Gabriela si bebelusha Mariuca
Dr TUTUNARU [cool][cool][cool] |
| lordra |
De ce va faceti atatea probleme in privintza platii? Daca dr. Tutunaru nu vrea sa ia nimic, atunci luati-o asha...pur si simplu nu mai incercati sa-i dati ceva - decat, obligatoriu, o privire recunoscatoare.E altfel decat toti medicii la care-am fost, si-i multzumesc lui D-zeu ca am dat de el. Probabil ca omul are sursele lui de finantare (tinand cont ca e si inventator) si nu sta in banii pacientelor. Si mai sigur e faptul ca, siguramente, acest DOMN se gandeshte la efortul depus de noi pt a avea copii(analize, medicamente, nervi cat incape) si cauta si el sa ne diminueze pe cat poate acest chin.
Asta-i parerea mea. Eu inca ii multzumesc sortzii ca am ajuns, in sfarsit, la el, dupa ani de zile de incercat medici renumitzi bucureshteni care n-au facut decat sa-mi prelungeasca agonia: financiara si mentala.
Hai va pup
Lordra |
| tigabita |
Fetelor, eu sunt pacienta dansului de trei luni. Am ajuns tot prin intermediul site-ului eva, sunandu-l si stabilind o intalnire intr-o garda de duminica.
Mi-a demonstrat de la prima intalnire ca are cunostinte medicale serioase, eu avand probleme reumatice si urologice.
In ceea ce priveste banii, afland ca nu primeste, la prima intalnire i-am dus o sticla de wiskey de 900.000 lei, iar apoi dupa vreo alte cinci intalniri i-am mai dus altceva. Daca insisti, cadouri primeste. Cand considera ca i-ai adus prea multe, poti alerga prin spital dupa dansul si tot degeaba.
Este foarte dragut, are o memorie fantastica, are solutii la toate problemele pe care le ai, dar mai presus de toate este OM.
Nu este adeptul pastilelor, prenatalelor ci a homeopatiei si solutiilor simple.
Te trimite la toate analizele in functie de perioada de sarcinain care esti, asa ca bani tot dai, dar strict pe analizele genetice sau imunologice. Dar incearca sa te ajute financiar vorbiind, trimitandu-te la Iosup sau doctorita homeopata, unde platesti mai putin decat in mod normal.
Concluzia: mergeti linistite la dansul, pt ca oricat de ocupat este, timp are pt toate pacientele lui.
Gabi si Andrei 20+ |
| carmenus |
Draga Lordra, te-ai lamurit cum stai cu fibromul? Ma gandesc sa merg si eu la o consultatie la dr. Tutunaru - daca toate aveti asa o parere buna despre el - dar pana una-alta vreau sa stiu ce ti-a spus tie, ce tratament ti-a dat etc...Am si eu un fibrom descoperit in urma cu 6 ani. A stagnat pana anul acesta cand a inceput sa o ia razna. Ajunsese acum 3 luni la 7/8 cm (de la 4/5). Daca pana acum medicii imi spuneau ca nu este cazul sa ma operez, acum si-au schimbat parerea, desi eu nu ma simt mai rau decat inainte.
Te sarut si te rog, cand ai un raspuns, sa ni-l comunici.
Multumesc. |
| lordra |
Carmenus, nici nu-mi vine sa spun ce-mi face fibromul, pt un motiv cat se poate de prostesc: nu exista nici un fel de fibrom.
Dr. Tutunaru, sceptic asupra acestui diagonistic pus de dr. Sedan de la Giuleshti, m-a trimis sa-mi fac o ecografie la dr. Iosup, asta dupa ce-mi facuse si dansul una si nu vazuse nici urma de fibrom. Asha incat, m-am dus la dr. Iosup si dansul mi-e certificat faptul ca nu exista nici un fel de fibrom si ca sangerarile le am din cauza unei dereglari hormonale cu care ma lupt de ani de zile.
Deci, in cazul meu, verdictul a fost frumos: "apuca-te iar de facut copii, ca motive anatomice ingrijoratoare nu sunt."
Sfatul meu in ceea ce te priveshte e sa te duci totusi la dr. Tutunaru, mai ales ca dansul e specialist pe laparoscopie si, unde mai pui ca mai are si vreo 2 inventzii de aparate care sa faciliteze acest tip de operatie. Este ultra de treaba, priceput, sufletist si ne-materialist. Nu mai pierde timp pretios ca e pacat de el...si de tine.
Hai te pup si bafta!
Lordra |
| cherry22 |
buna fetelor!
sunt un membru nou, dar va citesc de cateva luni.
nu sunt inca mamica, abia la anul ma casatoresc si tot atunci vrtem sa incepem lucrul pentru a avea un bb.
am si eu o intrebare la voi: ce parere are doctorul tutunatu de cezariana?
va rog sa-mi raspundeti, daca stie vreuna din voi, caci eu asa vreau sa nasc.
va multumesc anticipat si va pupic pe toate
cherry |
| uki |
Mey Cherry, vad ca fetele au obosit...
Stii cum e cu bebelusii astia, ei hotarasc cum vor sa vina pe lume - bineinteles impreuna cu doctorul. Mie de ex imi era tare teama de durere de orice fel dar cand a fost timpul sa nasc o asistenta (din elias) mi-a spus: "ai un organism foarte bun de facut copii, sa mai faci..." Ea stie la ce s-o fi referit dar pot sa spun ca in mare masura doctorul este cel care hotaraste cum vei naste. Tu informeaza-te in legatura cu avantaje si dezavantajele nesterii prin cezariana si apoi poti sa-i spui de ce vrei asa si nu altfel. Poate vei fi norocoasa si nu vei avea nici un fel de problema si atunci de ce sa vrei cezariana? Parerea mea sa optezi pt normala - cand va fi un bebe.
Iti doresc sa simti bucuria aceasta cat mai curand.
Iar daca vrei sa fii pacienta lui Tutunaru cred ca alegi foarte bine, vezi ce au scris si fetele? Doar nu degeaba...
Pupici[pup][pup]
Gabriela si[copil] Mariuca |
| andrutza |
Cherry, dar de ce vrei sa nasti prin cezariana? Bineinteles, e optiunea ta, dar eu nu inteleg deloc motivele pentru care cineva opteaza pentru aceasta varianta, mai ales daca nu ai mai nascut pana acum - in acest caz e posibil sa fi avut o experienta traumatizanta si atunci sa nu ti-o mai doresti. Eu sunt insarcinata in 23 sapt si pacienta a dr. Tutunaru, care printre altele mi-a spus ca nu are rost sa ma gandesc la cezariana daca e totul in regula pentru ca acum se naste fara dureri. Tu stiai de exemplu ca se poate face anestezie epidurala si la nastere normala? Doar ca e mai usoara si simti doar contractiile, fara durere. Adica nu te amorteste de tot. Nasa mea avea dureri si atunci i-a facut o astfel de anestezie si a nascut fara probleme.
Pe de alta parte, gandeste-te ca e o chestie iesita din comun, ca e posibil sa nu ti se declanseze lactatia si ca o sa te simti dupa ceea la fel ca dupa orice operatie. Plus ca stai mai mult in spital [bang] Romania e cunoscuta pentru numarul mare de operatii cezariene la cerere care se fac. De obicei, medicii nu incearca sa te opreasca, ca doar se plateste mai mult decat dublu, nu? Dar un medic bun nu incurajeaza aceasta practica.
Pana la urma e optiunea ta, dar inainte sa iei o decizie atat de importanta, mai aduna informatii, ca nu tot ce auzi e adevarat.
Andrutza si bebelusa [copil]
23+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005 |
| uki |
Mey Andrutza mey, ai acelasi DPN cum am avut si eu, doar ca s-a dovedit ca bebe se grabea. Apropo, cum a fost la doctor? Esti multumita de el? [flo]
Eu am fost chiar azi (20 sept) ca a fost de garda. Din pacate in urma ecografiei pe care mi-a facut-o a descoperit un chistuletz...[V][q][q] deja eu sunt ingrijorata dar el a zis ca nu-i nimic grav. Doctorii astia... pentru ei nimic nu-i grav, nimic nu-i mai sperie.
Sarcina usoara iti doresc
Pupici[pup]
Gabriela si [copil]Mariuca |
| andrutza |
Uki, ma bucur sa vad ca mai intri pe site. De fapt, sunt convinsa ca si eu o sa intru dupa nastere, sa ma conversez cu proaspetele mame de aceasta data.
Un "mic" chistulet de 4 cm aveam si eu la inceputul sarcinii, si sunt curioasa daca mai e. O sa il intreb saptamana viitoare, dar sincera sa fiu nu prea m-a mai interesat, ca doar am alta preocupare acum.
Medicul e super ok, m-au ajutat foarte mult si sfaturile tale, si de fapt toate pacientele lui sunt multumite - cel putin cele care intra pe desprecopii.com. Sper sa nu am si eu bucuria ta sa nasc de revelion...[:D] Macar dupa 2 ianuarie...Dar din pacate chestiile astea nu se pot programa si fetitele sunt cam grabite de obicei. Mai vorbesc eu cu bebelusa mea, sper sa o conving ca e bine sa stea acolo unde e pana in 2005 [:D][:D][:D].
23+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005 |
| renatte |
M-am programat saptamana viitoare la dr. Tutunaru pentru o amniocenteza. Ati mai facut careva dintre voi asa ceva? Cat de periculos este pentru bebe? |
| Crina R |
Buna Renatte,
Eu mi-am facut amnioscenteza la dr Albu la Giulesti si apoi amnioinfuzie la dl. dr. Tutunaru. Din pacate sarcina mea s-a oprint in evolutie, insa fara legatura cu procedeele de mai sus. Atat in timpul amnioscentezei cat si al amnioinfuziei bebe a fost OK.
Cate ceva despre amniocenteza:
"Amniocenteza consta in extragerea unei cantitati mici din lichidul amniotic care inconjoara fatul din uter. Procedura se efectueaza intr-un spital de obstretica si ginecologie cand varsta sarcinii este de 16-18 saptamani.
Inainte de aplicarea acestui proceduri medicul efectueaza o scanare ecografica(ultrasonograma) care va releva imagini despre uter, placenta, lichidul amniotic si fetus. Dupa vizualizare medicul va introduce un ac extrem de fin, strabatand peretele abdominal al femeii, in uter, si va preleva aproximativ 20 ml de lichid amniotic. Aceasta etapa dureaza doar cateva minute. Dupa prelevarea probei se efectueaza o noua verificare ecografica. Apoi tuburile continand proba sunt inchise ermetic, marcate cu grija si trimise la laborator pentru testare.
Cat de sigura este amniocenteza?
Amniocenteza a devenit o metoda de rutina la inceputul anilor 70. De atunci s-au efectuat amniocenteze in milioane de sarcini.
Amniocenteza nu este total exceptata de riscuri.
Pierderea sarcinii
Este riscul cel mai grav al amniocentezei. Marimea riscului este greu de apreciat deoarece unele sarcini se pot termina prin avort spontan. Se considera ca avortul consecutiv amniocentezei se produce in 0,5% din cazuri. Practicate mai precoce(inainte de saptamana 15) amniocenteza este urmata de avort in aproximativ 1 % din cazuri.
Sangerarea sau pierderea de lichid prin vagin
Aceste simptome apar la aproximativ 1% din femeile carora li s-a practicat amniocenteza si nu conduc de obicei la pierderea sarcinii. In cazul in care se produc, pacienta este sfatuita sa apeleze la medicul ginecolog.
Infectie
Amniocenteza se practica in conditii de maxima asepsie, de aceea infectia dupa amniocenteza este foarte rara.
Ranirea fetusului
Deoarece ecograful ofera medicului informatia exacta a localizarii fetusului in uter, riscul ca acul sa atinga fetusul este extrem de redus.
Probleme de Rh
Daca o femeie care face amniocenteza este Rh negativa iar tatal copilului Rh pozitiv, atunci ea trebuie sa-si masoare titrul anticorpilor antiRh iar in cazul in care acesta este crescut va trebui sa se practice desensibilizarea."
In concluzie amnioscenteza prezinta cateva riscuri, insa sunt sigura ca daca Dr Tutunaru ti-a recomansat-o si mai ales daca el iti va face procedura totul va fi OK.
Important este sa ai incredere in el.
SUCCES si sper ca amnioscenteza si REZULTATELE ei sa fie OK
Crina
PS: daca mai ai intrebari spune-mi ce vrei sa mai sti
|
| renatte |
Crina, merci mult de raspuns.
Imi pare tare rau de bebeul tau. Sincer. Cred ca a fost ingrozitor.
Voiam sa stiu daca dr. Tutunaru se pricepe la asa ceva. Am auzit ca e o procedura foarte speciala si nu sunt multi care se "baga" sa faca asa ceva. Nu as vrea sa risc. Desi el mi s-a parut tare bine pregatit si parea foarte confident in ceea ce urmeaza sa faca.
Tu de ce ai facut amniocenteza? Si amnioinfuzia in ce consta si care sunt motivele pentru care ai facut-o? Trebuie sa fac si eu asa ceva?
Te rog sa imi spui si mie, sunt foarte speriata.
Iti multumesc mult si te sarut,
Renatte. |
| Crina R |
Renatte,
Eu am facut amnioscenteza ptr ca la ecografie (21 saptamani) s-a constatat un retard in evolutie al bb-ului de cca 3 saptamani + oligohidroamnios (aveam putin lichid) si mi s-a recomandat (de catre Dr Albu) sa-mi fac amnioscenteza ptr a putea vedea daca fatul nu are probleme genetice.
Din pacate inainte de aceasta procedura nu l-am consultat si pe dr Tutunaru si in urma amnioscentezei (care a fost facuta in conditii de oligohidroamnios) am ramas fara lichid de tot.
Nu mai aveam alte solutii asa ca Dr Tutunaru mi-a facut amnioinfuzie (mi-a injectat ser fiziologic in uter ptr a putea inlocui lichidul amniotic pe care nu il mai aveam).
Avand in vedere ca Dr Tutunaru iti va face amnioscenteza sunt sigura ca nu te va lasa fara lichid si daca va fi nevoie iti va introduce ser fiziologic in locul lichidului pe care ti l-a scos.
In ceea ce priveste priceperea Dr Tutunaru la acest fel de proceduri eu nu am nici o indoiala. Gandeste-te ca mie mi-a introdus lichid in conditiile in care placenta era aproape lipita de copil (ptr ca nu mai aveam lichid de loc) si dupa amnioinfuzie bb a fost OK.
Important este sa stai relaxata in timpul procedurii (cat se poate) iar daca ti se pare ca te doare f tare roaga-l sa-ti faca o anestezie locala (mie mi-a facut la un moment dat).
Nu trebuie sa fi speriata, amnioinfuzia nu este cine stie ce procedura foarte complicata - in strainatate este o analiza standard ptr femeile care depasesc 30 ani.
Tie de ce ti-a recomandat amnioinfuzie?
Mult SUCCES,
Crina
PS: scuza-ma ca ti-am raspuns asa tarziu dar nu am internet decat la servici
|
| Crina R |
Sper ca nu ti-am raspuns prea tarziu, daca ti-ai facut deja amnioscenteza tine-ne le curent - a fost OK? |
| renatte |
Crinuta,
Mercic din nou de raspuns. Sunt mult mai linistita acum. Si eu auzisem de Albu dar am preferat sa ma duc la dr. Tutunaru, care mi-a inspirat o mai mare incredere. Albu parea prea rutinat si plictisit (plus ca am auzit si ceva povesti nu prea la locul lor despre el si despre reliabilitatea rezultatelor sale).
Mie nu mi-a recomandat Tutunaru sa fac amniocenteza, vreau eu s-o fac intrucat am avut anul trecut o problema in sarcina si chiar nu as vrea sa se mai repete (triplu test si echo super-ok dar copilul avea Down). Asa ca l-am contactat si l-am rugat sa-mi faca asta.
Aha... Deci amnioinfuzia asta inseamna... Trebuie ca omul acesta sa aiba ceva nerv (si pricepere) sa incerce sa intre cu acul intr-un spatiu care, dupa cate am inteles eu de la tine, nici nu mai exista aproape.
Eu maine sau poimaine am sa fac amniocenteza.
Desigur ca o sa va tin la curent cu ce o sa se intample.
p.s. Cred ca voiai sa spui ca amniocenteza e o procedura simpla in occident, nu amnioinfuzia. Din cate am citit ieri pe internet, nici acolo nu sunt multi care fac amnioinfuzie.
Sa-mi tineti pumnii.
Renatte
|
| alina constantin |
Renatte, iti tin pumnii! Si eu sunt pacienta dr. Tutunaru, ai incredere ca va fi bine!
Multa sanatate!
Alina
| Crina R |
Ai dreptate - despre amnioscenteza spuneam ca e o analiza de rutina in strainatate
In alta ordine de idei analiza lichidului amniotic unde o vei face? Am inteles ca exista 2 laboratoare: Genetic Lab (laboratorul dr-ului Albu) si Laboratorul de genetica de la Parhon.
In orice caz ITI TINEM PUMNII, BAFTA!!! |
| BESTUTZA |
Renatte, Sa ai mare incredere!
Nu stiu daca exista vreun doctor mai bun! Crede-ma stiu ce spun! Sa nu ai absolut nici o emotie si poti sa stai atat de linistita , sa nu ai absolut nici o grija! Nu te idoi nici o clipa !
Unde ai facut tu echo anul trecut? Ca m-ai cam speriat! |
| cameron |
am o rugaminte mare: stiti cumva cand va fi dr. Tutunaru de garda? Eu sunt din Ploiesti si nu pot ajunge dimineata. Va multumesc! |
| uki |
Poti sa suni la spital direct, tel este 021-224 66 00 interior 239, acolo poti ori sa ceri direct cu el ori sa intrebi pe cine va raspunde. dar cel mai bine este sa vorbesti personal, are tel deschis non-stop 0723-999 939,
Eu am fost pe 20 sept si avand ceva probleme, m-a rugat!!! sa il inteleg ca in octombrie va fi foarte ocupat...Cred ca cele care sunt acum gravidutze si sunt pacientele lui stiu asta foarte bine.
Oricum, cum spuneam, suna cu curaj
[pup][pup]
Gabriela |
| alina constantin |
Azi e de garda!!!!Il gasesti pana maine dimineata.
Alina
| cameron |
Multumesc pentru raspunsuri! Azi nu am cum sa ajung pentru ca rezultatele la toxo, cmv si rubeola sunt gata pe 01.10, listeria este gata dar o sa iau rezultatul cand ajung in Bucuresti, am si echo de la dr. Iosup. Incerc sa ajung totusi saptamana viitoare dimineata. |
| cristinamh |
fetelor dragelor, tin sa va multumesc... m-ati linistit! eu sunt mamica unui baietel minunat, zambaret cat tine ziua de lunga... si m-am hotarat sa-i fac cadou la doi anisori o surioara. dupa ceva experiente nefericite prin giulesti (abandonata de dr la nastere[q], nascut cu infectie si febra 39'5 C, cu perfuzie cu antibiotice...[q][q]), am hotarat sa-mi schimb si dr si spitalul. sotul meu avea o preferinta pt elias, si o prietena mi-a recomandat pe dr. tutunaru... normal, am inceput sa caut info[:D], si cum la noi "se gaseste de toate"[:D] am dat de voi...
nu va spun ca am citit toate mesajele si inca ma minunez... sunteti sigure ca e vorba de elias, bucuresti, RO?? eu inca tot nu pot sa cred...
acum ce sa zic, astept sa apara bb2, si apoi sa-l caut. eu sper din tot sufletul ca luna asta sa se intample minunea, sau macar luna viitoare, sa-mi primesc si eu "cadoul de craciun". adica sa mi se confirme sarcina!
le doresc tuturor bebelusi sanatosi, sarcini usoare si aspirantelor rabdare, caci minunile exista!!
Cristina [baietel] si [copil]Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro |
| roxit |
quote: Originally posted by lordra
Trebuie sa ajung la dr. Tutunaru luni. Dansul mi-a spus sa-l caut dupa amiaza, la spital, ca e de garda. Nu mi-a precizat insa nici o ora. Am inteles ca si voi mergeti de obicei dupa amiaza. Aveti o ora anume la care va duceti de obicei, ca sa-l gasiti mai liber, sau stabiliti cu el in prealabil la telefon la ce ora sa veniti?
[pup]
Lordra
Pe ce mail i-ai trimis mesajul? Eu sunt pacienta dansului si mi-a dat sa fac niste analize , dar inca nu le-am terminat si as dori totusi sa-i transmit cele de pana acum.
Merci
P.S. Am inteles ca nu ia bani pt consultatii. Sa-mi pregatesc totusi un plic simbolic sau sa-mi incerc norocul cu mana goala?
Roxi |
| Androix |
Incearca-ti linistita norocul cu mana goala. Eu la al doilea consult mi-am incercat norocul cu un pachet de cafea jacobs si nici pe ala nu vroia sa mi-l primeasca. In final l-am lasat pe masa si am fugit. E un dragut, si am observat ca mai "urat" face daca vede ca vrei sa-i dai bani. Deci bani chiar nu primeste oricat de simbolica ar fi suma.
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
|
| roxit |
quote: Originally posted by lordra
[pup]
Lordra
P.S. Am inteles ca nu ia bani pt consultatii. Sa-mi pregatesc totusi un plic simbolic sau sa-mi incerc norocul cu mana goala?
Pe ce mail i-ai trimis mesajul? Eu sunt pacienta dansului si mi-a dat sa fac niste analize , dar inca nu le-am terminat si as dori totusi sa-i transmit cele de pana acum.
Merci
Roxi |
| roxit |
Si eu am fost la dr si mi-a spus asa: nu vreau nimic.
Ce parere aveti?
Roxi |
| lordra |
Roxi, adresa d-lui Tutunaru este:
dan.tutunaru@spaceage.ro
Bafta!
Lordra |
| speranta |
Dragele mele, maine sunt programata sa merg la dr. Tutunaru la Elias,ca-i de garda si am o mare rugaminte la voi( ca nu-s din Buc).
Spuneti-mi cum sa ajung acolo, un reper, ceva.....Care ati fost pacientele lui, spuneti-mi imi trebuie trimitere,cum trebuie sa procedez?,intreb la poarta de ginecologie si merg la usa si astept,sa-l sun la telefon c-am ajuns, ce fac? Dupa consultatie ai dau ceva, cum si ce sa fac?
Mie la telefon mi-a spus marti, la Spitalul Elias, ca sunt de garda si atat.
Multumesc tare mult, orice detaliu mi-ar fi de mare ajutor,mai ales ca o sa merg singura.[pup]
|
| alina constantin |
Speranta, Spitalul Elias este pe linia tramvaiului 41, aproape de manastirea Casin.Manastirea e pe partea stanga, cum vii dinspre Agronomie, iar spitalul e putin mai in fata pe dreapta pe bvd. Marasti nr. 17, iar nr. de tel de la spital este: 2240671. Nr de mobil al dr. Tutunaru e: 0723999939. Nr. cred ca-l stiai.
Nu-ti trebuie trimitere. La poarta spui ca esti pacienta dansului, ca te asteapta, eventual intrebi unde il gasesti. Te vor directiona cel mai probabil spre camera de garda.Acolo intrebi de el.
bafta!
Alina
| speranta |
Alina,multumesc! mai vorbim miercuri- dupa ce ma intorc.[pup][pup] |
| renatte |
Fetelor, a fost excelent...
Toata procedura a durat nici macar un minut, cu tot cu pregatire trei minute. De durut m-a durut putin, o intepatura. Dupa amniocenteza nu am avut absolut nimic (contractii sau altceva). Am dus analizele la Genetic Lab, intr-o saptamana sunt gata. Va tin la curent cu rezultatele. Va pup |
| andrutza |
Nu stiu daca mai e cineva in situatia mea, dar eu sunt in mare pericol sa nasc de sarbatori[:D]. Si nu prea am tupeu sa il intreb pe medic - de sarbatori sunteti aici? Stiu sigur acum ca va fi plecat pana pe 22 octombrie, mi-a spus fara sa il intreb. Si ma gandesc ca poate acum e prea devreme. Ce parere aveti? N-as vrea sa nasc cu altcineva, am mare incredere in el.
25+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005 |
| Crina R |
Renatte,
Felicitari,
Ma bucur ca ai scapat fara dureri, contractii sau alte probleme,
Succes cu analizele! |
| Crina R |
Andrutza,
Daca vrei sa te asiguri, cel mai bine e sa-l intrebi pe el daca va fi disponibil in perioada in care trebuie tu sa nasti. Nu se va supara.
Totusi, sunt sigura ca daca va sti ca nu te poate asista la nastere te va anunta din timp si va discuta cu tine toate optiunile posibile. In orice caz, nu este tipul de doctor care sa te lase balta.
|
| Ioana75 |
Buna fetele, sper si eu sa devin pacienta dr. Tutunaru.
lordra, multumesc ca ai scris adresa de e-mail aici.
I-am scris domnului doctor ieri, si mi-a raspuns foarte repede ca il gasesc la Elias si ca pot sa vin oricind. Am fost foarte incintata. Si mie mi-a zis ca doar saptamina asta mai e in tara, apoi e de gasit dupa 23 octombrie. Va rog, spuneti-mi si mie cum sa procedez: sa-l sun inainte ca sa ma programez? Cam cu cit timp inainte? Si pe la ce ora sa-l sun sa nu-l deranjez? Sau pot sa merg si fara programare la spital?
Multumesc mult[il],
Ioana |
| lordra |
Ioana, suna-l in ziua in care vrei sa te duci (dimineata, ca sa ai si timp sa afli ceva) si vezi daca e in spital. Nu-ti trebuie nici un fel de programare. Te duci pur si simplu la et. 2 (ginecologie) si intrebi de el.
Hai bafta!
Lordra |
| Ioana75 |
lordra, mersic mult pentru informatii.
Sanatate si noroc,
Ioana |
| cameron |
Dragele mele, va rog mult sa ma ajutati!
Aseara am fost la dr. Tutunaru si a spus ca am o echografie perfecta, analizele de toxo, listeria, cmv, rubeola sunt ok.. dar trebuie sa fac amniocenteza pentru ca am 40 de ani. Sarcina este de 19 saptamani.. deci nu mai am prea mult timp de gandire.
Stiti cumva daca dupa interventia asta pot sa ma reintorc la serviciu (sunt din Ploiesti si nu pot lipsi de la serv decat cateva ore). In afara de trimitere si adev de salariat mai trebuie ceva?
Amniocenteza se face sub anestezie...sau????
Multumesc anticipat!
Manuela si bebe Erin Stefan! |
| Androix |
Renatte a facut amnio cu Tutunaru. Poti sa-i trimiti un PM s-o intrebi. Dar atat cat ma pricep eu, amniocenteza prezinta oricum un risc de avort asa ca eu zic sa te invoiesti de la munca chiar vreo doua zile. Ca sa stai linistita si a doua zi, si vezi cum faci poate arajezi cu medicul asfel incat sa fie pe la sfarsitul saptamanii sa prinzi si un weekend acasa.
Multa bafta!
Andreea
|
| Crina R |
Cameron,
Interventia nu se face sub anestezie, insa dl doctor s-ar putea sa te tina sub observatie in spital cateva ore. Eu dupa amnioscenteza am fost OK insa poate ar trebui sa te gandesti ca macar in ziua cu pricina sa nu te mai duci la servici.
Succes |
| giliutza |
Bine v-am gasit, fetelor si viitoarelor mamici!
Aseara am fost si eu pentru a doua oara la domnul dr. Tutunaru si era extrem de aglomerat!S-a uitat pe rezultatele de la analize, a zis ca sunt OK si apoi m-a trimis sa fac ecografia la dr. Iosup si apoi triplul test la Genetic Labs. Imi poate spune cineva daca e obligatoriu sa le faci in aceeasi zi? Si dr. Iosup cam cand cheama la ecograf, dimineata sau dupa-amiaza, ca imi este destul de greu sa ma invoiesc de la serviciu?
A mai trimis pe vreuna dintre voi asa, ca paciante ale lui?Nu de alta, dar am uitat niste amanunte financiare, iar daca cineva mi le poate da, ar fi OK.
Va multumesc,
Giliutza |
| Crina R |
Giliutza,
Nu e obligatoriu sa faci si ecografia si triplu test in aceeasi zi. Rezultatele de la Genetic Lab sunt gata cam in 10 -14 zile (cel putin mie asa mi le-au dat). Iar la Dr Iosup iti faci programare (la Centrul Medical Unirea sau la Diagnosis) - consulta si dimineata si dupa amiaza (la Unirea am impresia ca are program pana la 20.00)
In ceea ce priveste costurile, nu mai stiu cat sunt acuma insa poti telefona sa intrebi:
Centru Medical Unirea:212.05.67 sau 0722.430.400
Diagnosis:231.67.41 sau 231.67.42
Genetic Lab:4131423
Bafta
|
| cameron |
Multumesc pentru raspunsuri! Maine dimineata merg sa fac amniocenteza. Poate rezolv sa nu mai vin la serviciu totusi..
Sa-mi tineti pumnii sa fie bine! |
| Androix |
Cameron, bafta multa! Tinem pumnii!
Andreea
|
| BESTUTZA |
Cameron, Stai linistita si nu te agita!@ Pune pe bb pe primul plan si daca ti-a zis ca trebuie sa faci analiza asta fa-o! E genul de doctor care nu face analize de dragul analizelor! Face daca situatia o cere cu necesitate!! Ai sa vezi ca e bine! Maine o sa iti tinem pumnii!
|
| cipi |
Fetele, spuneti-mi de ce vi s-a prescris triplutest si amniocenteza?
Eu trebuie sa merg vineri (pentru prima oara) la dr. Tutunaru si ma gandesc daca recomanda la toate fetele aceste analize si de ce. Am 36 ani si sunt insarcinata in 4luni si jumatate si nu as vrea sa fac aceste analize. E o problema? |
| Crina R |
Triplu test este o analiza care se face din sange si in principiu se recomanda tuturor femeilor gravide. De ce nu vrei sa o faci?
In ceea ce priveste amnioscenteza, la noi in tara se recomanda doar in anumite cazuri - dar oricum nu te obliga nimeni sa o faci - doar ti se recomanda.
Insa daca doresti sa nasti cu Dl Dr Tutunaru e important sa ai incredere in el si sa faci ce-ti spune - nu recomanda anumite analize degeaba.
|
| giliutza |
Cipi, mie mi-au iesit analizele bine, am 27 de ani si tot m-a trimis la eco 3D + triplu test!Cred ca vrea sa fie sigur ca totul este OK, nu trebuie sa crezi ca e ceva in neregula!
Cameron, iti tin pumnii, sa ne spui cum a fost! |
| lordra |
Giliutza, in legatura cu dr. Iosup ti-am trimis un privat. Sper sa te lamureasca.
Bafta!
Lordra |
| cameron |
Am scapat. Am facut amniocenteza.Pana acum sunt bine,..si sper ca si urmatoarele zile sa fie bine. Mai ales sper ca rezultatul amniocentezei sa fie bun.
Nu va mai spun cum a decurs interventia..pentru ca daca stiam..sincer..nu stiu ce as fi facut. A fost suportabil..dar extrem de neplacut.
cipi..mie mi-au iesit toate analizele foarte bune..dar dr. Tutunaru mi-a zis ca exista riscul de sindrom down la varsta mea (40 de ani). Asa ca nu am avut timp sa ma gandesc decat o zi daca accept sa fac analiza sau nu (pentru ca dl. doctor va lipsi 2saptamani),..si am facut-o. Oricum lui bebe nu i-a placut,..si nici mie. Stau cu emotii cateva zile,..sa nu ma apuce cine stie ce contractii.
|
| cipi |
Tocmai din aceasta cauza nu as vrea sa fac aceste analize - sa nu ma apuce emotiile. Am auzit ca rezultatul la triplu test poate fi fals pozitiv si mi-e frica de stresul pe care l-as putea avea restul lunilor pana nasc. Oricum de amniocenteza nici nu vreau sa aud. |
| cameron |
Stie cineva cand poate fi gasit dr. Tutunaru? Stiu ca revine dupa data de 21.. dar nu stiu de cand va putea fi gasit la spital.
Eu inca sunt ingrijorata pana voi afla rezultatul la amnio. Important este ca bebe se misca si este ok.. si ii este foame tot timpul.
|
| Androix |
Cand l-am intrebat pe doctor mi-a zis ca poate fi gasit dupa data de 23 OCT. Vad ca tu stii de 21... Nu stiu nici eu ce sa zic. Nu poti sa-l suni ?
Andreea
|
| giliutza |
quote: Originally posted by cameron
Stie cineva cand poate fi gasit dr. Tutunaru? Stiu ca revine dupa data de 21.. dar nu stiu de cand va putea fi gasit la spital.
Eu inca sunt ingrijorata pana voi afla rezultatul la amnio. Important este ca bebe se misca si este ok.. si ii este foame tot timpul.
Pe 23 octombrie, adica sambata, e de garda. M-a chemat pe mine atunci cu rezultatele de la eco si de la triplu test (pe care inca nu l-am facut). |
| llizzie |
Buna fetelor, si eu incercam sa il gasesc pe Dl doctor.
Cam intre ce ore ar fi el de garda pe 23 Oct? Multumesc |
| Androix |
Pai cand este de garda il gasesti toata ziua. Cred ca garda dureaza 24 de ore. Deci de pe 23 dimineata pana pe 24 dimineata. In concluzie pe 23 te poti prezenta oricand.
Andreea
|
| llizzie |
Multumesc mult [pup], deci asta este secretul garzior. |
| cameron |
Va multumesc mult pentru informatie! Sambata sigur ajung. Am niste emotii infioratoare pana voi lua rezultatul la amnio. Oricum dl. dr. a avut o mana extraordinara. L-a protejat pe bebe la interventie (mai ales ca apucase acul cu manuta.. si nu voia sa se miste de nici un fel din locul periculos unde intra acul). Mi-a fost mie frica dar totul a decurs excelent! mai rar asa medic! |
| Shobo |
Buna fetele,
si eu sint pacienta a d-rului Tutunaru! sint fff incintata de el si ca om si ca medic! si eu am facut toate analizele cerute de el, desi si eu eram impotriva triplului test ca nu am decit 30 ani... dar l-am facut pina la urma avind incredere in Domnul ca va fi bine si asa a fost! si Tutunaru mi-a zis dupa pai vezi, acum poti dormi si tu linistita! si am zis, ok. asa sa fie! asta si vroiam sa iasa ok sa n-am nici o emotie pina la nastere... am inteles ca pot iesi si falt negativ insa nici nu vreau sa ma gindfesc, la mine e clar NEGATIV!
stiu ca tot el face si amnio si face siu epidurala nastere si totul! omul e polivalnet! am auzit si eu ca epiziotomiile lui sint SUPER! nici nu le simti si te refaci ff repede si bine. coase ff bine zic gravidele ce au nascut cu el! are o cusatura a sa cica speciala.
androix, si tu esti tot la el? super daca e asa, nu te-am vazut pe acolo prin spital dar nici n-am fost eu prea des ca DOamne ajuta n-am avut pb. prea mari. acum a paarut ceva cu IR-ul pe partea dr. si fac un tratament -sper sa se regleze, tb. sa merg iar la Iosup la sf. lunii sa vedem daca la echo apare ok atunci. Doamne ajuta sa fie asa! stiu ca si Leta a avut aceasi pb. si cu tratamentul lui Tutunaru s-a rezolvat.
eu l-am sunat ieri dar nu mi-a raspuns. cred ca e in roaming si nu poate reasp. stiu ca e plecat la Atena si se intoaterce pe 22.
pe 23 apare pe la spital cred.
pupici
Eu si bibisor 24 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS |
| andrutza |
Fetelor, cine vrea sa ajunga la Tutunaru si nu a ajuns sambata, sa stiti ca e de garda si miercuri 27 octombrie. Eu am fost la el sambata, si cand l-am sunat sa il intreb daca e liber mi-a spus ca pot veni sambata sau miercuri, ca e de garda in ambele zile.
Si profit de aceasta ocazie sa mai spun inca o data ce incantata sunt ca sunt pacienta lui [:D] E cel mai super doctor.
28+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
|
| mika1 |
quote: Originally posted by andrutza
Fetelor, cine vrea sa ajunga la Tutunaru si nu a ajuns sambata, sa stiti ca e de garda si miercuri 27 octombrie. Eu am fost la el sambata, si cand l-am sunat sa il intreb daca e liber mi-a spus ca pot veni sambata sau miercuri, ca e de garda in ambele zile.
Si profit de aceasta ocazie sa mai spun inca o data ce incantata sunt ca sunt pacienta lui [:D] E cel mai super doctor.
28+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
poate ma programez si eu , ca sunt atat de suparata ca nu reusesc nimic...... |
| alina constantin |
Pe dr. Tutunaru il gasiti la spital, de garda, azi, 1 nov. si sambata, 6 nov.
[pup]
Alina
| cameron |
Multumesc de informatie Alina! Eu chiar acum cateva minute ii trimisesem un mail dlui dr. sa intreb cand este de garda. Speram sa fie pe 4 ca atunci vin in Bucuresti pentru echo la dr Iosup..
Poate am sanse sa il casesc in spital pe 4 dupa ora 14.30..dar nu prea cred. Este bine oricum si pe 6.. |
| clio |
Salutari, Cameron!
Din cate stiu eu dr. Tutunaru are program si in timpul saptamanii.Nu stiu orarul exact(miercurea stiu sigur ca il gasesti), insa il poti suna si intreba.
Pupici!
Clio si bebelusa de 15 saptamani! |
| dana p. |
Cameron, am vorbit eu azi cu D-nul Dr. si este saptamana asta in concediu . Este de garda sambata 6 noiembrie sau il gasesti de luni 8 noiembrie la spital.
Dana
|
| alina constantin |
adica azi nu-i de garda? mie mi-a zis ca e si azi. am vb. pe mail sapt. trecuta....
Alina
| dana p. |
Mie mi-a spus ca este in concediu pentru ca fetita lui este in vacanta si sta saptamana asta cu ea.
Oricum eu maine ajung in Bucuresti si a ramas sa-l sun sa vedem daca poate trage el o fuga pana la spital pentru ca eu vreau sa fac inseminare artificiala si sa-mi faca o echografie sa vedem daca este ovulatie sa nu.
Am inteles ca ma trimite pentru inseminare la o doctorita de la spit.CFR 2 sau poate mi-o face el , asa mi-a zis . Acum doamne ajuta sa fie ovulatie si bine ar fi daca mi-ar face el inseminarea. Eu nu stiam ca el se ocupa si cu inseminarea .
Oricum am incredere in el si sper sa vina maine sa ma vada.
Dana
|
| carmenus |
Dl. doctor Tutunaru va fi sambata toata ziua la spital. I-am trimis un mail prin care il rugam sa imi acorde o consultatie si mi-a raspuns ca ma asteapta sambata la orice ora. M-a surprins promptitudinea raspunsului pentru ca inca nu sunt pacienta lui. |
| regele |
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35519 despre nasterea prin cezariana cu 23 de ore de travaliu[zid] |
| clio |
Rege, nu inteleg ce te opreste sa dai nume(desi avand in vedere locul unde ai postat mesajul, am putea deduce...)Esti anonim, chiar crezi ca te poate da careva in judecata pentru calomnie?In plus spui niste adevaruri care pe noi, majoritatea femeilor care asteptam un bebelus, ne-ar ajuta enorm...Stii... numai spunand lucrurilor pe nume putem sa schimbam anumite situatii.Insa majoritatea dintre noi nu avem puterea de a duce lucrurile pana la capat...
Clio si bebelusa de 17 saptamani |
| lordra |
Clio, din ce am dedus eu citind mesajul Regelui, nu este vorba despre dr. Tutunaru ( care nu a lucrat niciodata la Polizu si care a scris/scrie la revista "Eva") ci despre dr. Lemnete (care a lucrat/poate lucreaza inca la Polizu, si a scris/scrie la revista "Mami"). De altfel, chiar regele il numea pe medicul respectiv, dr. L: mi se pare destul de simplu de ghicit despre cine-i vorba.
Ma intreb, totusi, de ca a postat acel mesaj aici, tinand cont ca vorbeshte despre cu totul alt medic decat Tutunaru.
Anyway, mie Tutunaru mi se pare cel mai dedicat medic pe care l-am intalnit in viata asta. Si am incercat o gramaaaaaaaada foarte mare de specialisti. So, eu una n-as trage concluzii pripite in privintza lui.
Numai bine!
Lordra |
| clio |
Leta, de la locul unde a postat mesajul am pornit si eu...De ce la acest subiect?!Sau poate...bietul om citind atatea cuvinte de lauda s-o fi gandind ca trecem cu vederea aspecte esentiale(precum nasterea) si ne pierdem in tot felul de amanunte! Cu dr L eram si eu lamurita, insa cu suita de medici care nu au avut curajul, taria si profesionalismul sa intervina sa nu eram lamurita...M-ai linistit!Dr. Tutunaru nu a lucrat niciodata la Polizu!OK!Citisem articolele postate despre el, insa ma gandeam ca spioanelor noastre le-o mai fi scapat ceva...Si oricum eu sunt o fire extrem de suspicioasa...
In ceea ce il priveste pe dr Tutunaru, ma consider un om fericit ca am ajuns la el...Am avut oarece neliniste in legatura cu promptitudinea venirii lui in momentul nasterii, insa le-am lamurit impreuna...Nelinistea mea pornea de la faptul ca nu accepta sa-i fie platite consultatiile pe care le ofera...Aveam impresia ca nu vrea sa sa aiba anumite obligatii...Insa asa cum am spus problemele acestea le-am lamurit cu el...
Clio |
| clio |
Mii de scuze!!!LORDRA, ci nicidecum LETA [:D]... |
| rebella |
fetelor, relaxati-va!
bietul om (regele) a dorit sa-si faca cunoscuta povestea si a postat linkuri in cele mai citite subiecte (si subiectul dr. tutunaru are aproape 5000 de vizite). am verificat ipoteza si am intrat si pe "de ce atatea nasteri in romania?". linkul e acolo. si sunt convinsa ca apare in majoritatea subiectelor fierbinti. ma surprinde faptul ca totusi cineva s-a gandit macar o clipa ca poate fi vorba de tutunaru. nu cred ca persoanele care l-au cunoscut si-ar putea inchipui ca acest dr s-ar putea comporta de o asemenea maniera absolut lipsita de orice urma de umanitate cum a facut-o dr L. |
| alina constantin |
Fetele, calmez-vous [:D]...nu e vorba de dnul dr. Tutunaru, ci intr-adevar, cum spunea si Lordra, de dr. Lemnete de la Polizu.
Alina
| V. Erica |
Buna fetelor,
Si eu sunt pacienta dr. Tutunaru si mi-am facut o parere f. buna in cele 3-4 luni de cand imi urmareste sarcina. Voi naste prin cezariana si as vrea sa stiu daca a mai nascut cineva cu dansul prin cezariana, cum a decurs nasterea, cu ce anestezist lucreaza si ce anestezie recomanda, cat timp a stat in spital dupa nastere etc.
Andrutza,
Eu am DPN-ul imediat dupa tine, probabil in prima saptamana dupa anul nou. Tu ai aflat daca e disponibil atunci?
Sanatate multa la mamici, burtici si BBei!!!
Dana[gravi]si Eric [copil]
|
| BESTUTZA |
Nu mi-a tresaltat deloc inima,, nici in al miilea gand!!! PUTEA fi vorba decat despre toti ginecologii din Romania si din Univers , mai putin unul singur:DR.TUTUNARU!
Pupicei tuturor si rugati-va sa mse mai nasca oameni ca el! |
| clio |
Bestutza, asteptam cu sufletul la gura sa apari si sa fii mult mai acida!!!
Noroc ca mai exista si capete luminate!!!
Clio |
| dana p. |
Va spuneam saptamana trecuta ca trebuia sa vin la Bucuresti si sa ma intalnesc cu doctorul Tutunarul marti la spital, numai ca el saracul era in concediu. Si ce mi-a zis la telefon luni cand l-am sunat a fost ca vino tu la Bucuresti si cand ajungi imi dai un telefon si ne intalnim la spital. Cand am ajuns l-am sunat si l-am intrebat cand poate dansul sa vina la spital sa ma vada ca eu aveam probleme cu masina si trebuia sa ajung si la un service. Atunci mi-a spus sa-mi rezolv problema cu masina si sa-l sun dupa aceea.Asa am si facut numai ca atunci cand am sunat mi-a raspuns altcineva care mi-a spus ca Dl. doctor este deja la spital ca a avut o urgenta si daca pot sa ajung cat mai repede posibil. Am ajuns cam in 20 de min si doctorul inca nu terminase cu pacienta care-l solicitase, ea pierdea lichid amiotic si a trebuit sa-i faca cerclaj.
Cand a terminat cu ea a stat de vorba si cu mine fara graba, mi-a facut o echgografie si mi-a dat tratament.La sfarsit binenteles ca nu a vrut absolut nimic,iar tratamentul pe care mi la dat a fost cu scrisoare medical catre medicul de familie ca sa pot sa-l iau compensat( pana acum in 5 ani de cand ma chinui sa am un copil si sa mentin sarcinile pe care le-am pierdut nu am luat nici un medicament compensat sau gratuit ).
Mi-am cerut mii de scuze ca l-am deranjat din concediu la care el saracul mi-a spus "cred ca niciodata nu voi putea sa am si eu un concediu ca lumea"
Din tot ce am povestit aici as vrea sa trag o concluzie si anume ca este un om care nu tine cont de faptul ca poate si el are probleme personale ( fetita lui era cu el la spital ca nu avea cu cine sa o lase acasa)si ca a primat urgenta pe care a avut-o cu fata careia a trebuit sa-i faca cerclaj si apoi cu mine care ar fi trebuit sa fac inseminare si trebuia neaparat sa vorbesc cu el in ziua aceea ca sa stiu ce fac( mai facea inseminare sau nu in functie de starea ovarelor).Intr-un final mi-a zis ca mai bine sa incerc sa raman natural.
Si pe mine ma cucerit omul asta(si am trait multe experiente cu diversi doctori).
[flo][flo]
Dana |
| CAMEEA |
quote: Originally posted by rebella
eu am nascut cu dr. tutunaru acum un an. am ramas insarcinata dupa ce m-a operat laparoscopic pentru sterilitate de cauza tubara. am avut o sarcina infiorator de stresanta (activare imunologica, rezistente crescute pe arterele uterine, copilul cu intarziere de crestere, etc.), credeam ca n-o mai scot la capat, dar am urmat un tratament pe care numai el il aplica si am acum o bomboana de fetita! parintii mei au facut ca trenul cand au auzit ca vreau sa aiba grija de mine un dr necunoscut (fusesem pe la badea si pe la badiu de la municipal care mi-au prescris liniste si stat in pat, acum inclin sa cred ca au facut asta pentru simplul motiv ca nu aveau solutii terapeutice pentru problema mea). cand au vazut ca sunt incapatanata, parintii, adica tata, s-a interesat de tutunaru pe cai "oculte" si asa am aflat si eu ce noroc a dat peste mine: tipul a lucrat cu cativa ani inainte in domeniul urgentelor medicale si era super tare pe probleme de cardiologie (cea ce il face redutabil in hipertensiunea de sarcina). a propos de asta, nu mica mi-a fost uimirea sa descopar lunile trecute un articol in romania libera despre activitatea lui acolo (tot din romania libera am aflat ca are nu stiu cate inventii in laparoscopie, brevetate, deci omul asta are cap nu gluma). a facut apoi ginecologie si a fost cativa ani buni elevul lui badea la municipal. de 2 ani e in elias (care e un spital supercurat). e beton pe genetica si imunologie (stiu ca s-a chinuit mult sa puna pe roate un protocol de testare genetica si imunologica a cazurilor cu avorturi spontane repetate). sincera sa fiu cred ca stie MEDICINA la greu, nu numai ginecologie, caci mi-a raspuns relaxat la TOATE intrebarile pe care i le-am pus cu privire la problemele mele din sarcina (intrebari la care altii au dat din colt in colt, incercand sa minimalizeze importanta lor), aducand dezinvolt atat argumente stiintifice cat si spirituale.
dar... eu cred ca cel mai bine este sa te duci la el si sa-l testezi pe viu. stii cum e: la pomul laudat...
desi, din ce am citit pe aici pe forum, e singurul dr despre care nu s-a scris nimic de rau ci numai de bine. o fi si asta ceva, nu?
|
| alina constantin |
Buna Cameea!
Te putem ajuta cu ceva referitor la acest subiect?
[flo]
Alina
| carmenus |
Fetelor, stie cineva cand este de garda dr. Tutunaru?
Multumesc |
| CAMEEA |
DRAGA REBELLA
Sunt nou venita, as dori sa imi spui cum a decurs interventia laparoscopica cu Dr. Tutunaru, si dupa cit timp ai ramas insarcinata. |
| alina constantin |
Bine ai vennit Cameea!
Carmenus, nu stiu cand mai e de garda... Dar il gasesti zilnic la spital (de luni pana vineri)!
Week-end placut!
Alina
| rebella |
cameea,
ce anume vrei sa stii despre operatie? daca a decurs bine? eu zic ca da (doar am ramas insarcinata)[gravi]. citeste topicul http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29916&whichpage=1, acolo am scris despre interventie. |
| CAMEEA |
ALINA - MULTUMESC PENTRU URARE!
Dragele mele optimiste doresc sa stiu daca a facut cineva de curand sau urmeaza sa faca interventie Laparoacopica cu dl. dr. Tutunaru.
Cat dureaza programarea pentru aceasta interventie?
Am inteles de la dansul ca medicii chirurgi din Elias nu sunt inca disponibili. De ce are nevoie si de medic chirurg? Cum decurge aceasta interventie? Care sunt riscurile? Care sunt sansele de a ramane insarcinata? dupa cat timp ai voie.......? |
| ariadna33 |
quote: Originally posted by carmenus
Fetelor, stie cineva cand este de garda dr. Tutunaru?
Multumesc
Miercuri 17 nov. |
| gio |
Mersi mult fetelor, e sigur de garda, da???
Pupici,
Gio si Taisia |
| MadalinaM |
Stiti cumva, domnul dr Tutunaru colaboreaza cu o echipa de FIV?
|
| alina constantin |
Buna fetele!
Madalina, din pacate nu stiu ce sa-ti raspund. Cel mai bine da-i un telefon, sau un mail in care sa-ti expui problemele. Cu siguranta iti va da un raspuns!
Alina
| andira |
Salut!
Sunt si eu nou-venita si am nevoie de un sfat, poate cineva s-a mai confruntat cu problema asta: am luat in a 10-a zi de sarcina Zanocin, un antiobiotic pentru anexita. Nu stiam ca sunt insarcinata, am avut o sangerare si am fost convinsa ca nu ramasesem gravida. Am aflat la 6 saptamani de sarcina, si 2 doctori mi-au spus sa renunt, iar al treilea ca daca tin sarcina o fac pe riscul meu. Imi doresc tare mult acest bebe, asa ca am ales sa-l tin. Deocamdata totul e ok, si imi doresc din tot sufletul ca bebele meu sa fie sanatos. Dar stie cineva cam ce se inatmpla daca iei Zanocin pe sarcina? ma refer din experienta proprie, pentru ca Zanocinul nu este acceptat in sarcina pt ca nu este testat, asa ca ma deocamdata nici un doctor n-a putut sa-mi dea vreun raspuns cu privire la eventualele efecte.
Am scris la acest subiect pentru ca, indemnata de parerile bune pe care le-am citit despre dr Tutunaru, ieri am fost la el pentru un sfat (doctorita mea m-a pus sa fac triplu test si apoi amniocenteza, desi am 29 ani, cica pentru a vedea daca Zanocin-ul a dat cumva malformatii genetice - o prostie, am inteles, nici un medicament nu are cum sa dea malformatii genetice, ele tin de bagajul genetic.) M-a indrumat la o ecografie la dr Iosup. Am citit despre dr Iosup tot aici pe forum ca e un doctor f bun, asa e?
Multumesc frumos,
Andira si BB 19 sapt |
| alina constantin |
Buna Andira! Sarcina usoara si bb sanatos!
Da, dr. Iosup este un dr. ft. bun...ca si dr. Tutunaru, de altfel. mergi la Iosup si fa ecografia, pt. a-ti linisti temerile.
Multa bafta!
Alina
| andira |
Multumesc frumos Alina de incurajari!
Sper sa fie totul ok.
Noroc ca am fost ieri la dr Tutunaru, mi-a dat si mie sa iau niste vitamine, doctorita mea nu mi-a dat sa iau nici macar acid folic, care am inteles ca se ia chiar dinainte de sarcina.
Mi-a placut de el, abia astept consultatia viitoare! :)
|
| gio |
quote: Originally posted by andira
Salut!
Sunt si eu nou-venita si am nevoie de un sfat, poate cineva s-a mai confruntat cu problema asta: am luat in a 10-a zi de sarcina Zanocin, un antiobiotic pentru anexita. Nu stiam ca sunt insarcinata, am avut o sangerare si am fost convinsa ca nu ramasesem gravida. Am aflat la 6 saptamani de sarcina, si 2 doctori mi-au spus sa renunt, iar al treilea ca daca tin sarcina o fac pe riscul meu. Imi doresc tare mult acest bebe, asa ca am ales sa-l tin. Deocamdata totul e ok, si imi doresc din tot sufletul ca bebele meu sa fie sanatos. Dar stie cineva cam ce se inatmpla daca iei Zanocin pe sarcina? ma refer din experienta proprie, pentru ca Zanocinul nu este acceptat in sarcina pt ca nu este testat, asa ca ma deocamdata nici un doctor n-a putut sa-mi dea vreun raspuns cu privire la eventualele efecte.
Am scris la acest subiect pentru ca, indemnata de parerile bune pe care le-am citit despre dr Tutunaru, ieri am fost la el pentru un sfat (doctorita mea m-a pus sa fac triplu test si apoi amniocenteza, desi am 29 ani, cica pentru a vedea daca Zanocin-ul a dat cumva malformatii genetice - o prostie, am inteles, nici un medicament nu are cum sa dea malformatii genetice, ele tin de bagajul genetic.) M-a indrumat la o ecografie la dr Iosup. Am citit despre dr Iosup tot aici pe forum ca e un doctor f bun, asa e?
Multumesc frumos,
Andira si BB 19 sapt
Eu am facut o radiografie dentara, + mult Piafen+ algocalmin..si bb nu a avut nimic!
Au fost dr care mi-au spus sa renunt, dar nu am facut-o. Baga o cautare pe net despre Zanocin, gaseti studii recente, eu asa am facut.
Apoi, e o lege, daca in primele 2 sapt, daca se intampla ceva, ori pierzi sarcina, ori o pastrezi si fatul nu e afectat.
Fa ce-ti spune inima, sunt multi dr de moda veche care pt orice chestie iti recomanda avortul, pe motiv ca ei nu-si asuma riscul!
Daca tu te crezi in stare sa ti-l asumi, fa-o!
Si apoi, exista in mediu atatia factori teratogeni, cine stie in ce masura ne pot ei afecta?
Eu zic sa faci ce-t ispune inima!
Pupici,
Gio si Taisia |
| Androix |
Andira pe la ce ora ai fost la medic ieri ca poate ne-am intalnit pe-acolo [:D] Eu am fost de pe la 7 pana pe la 8:30 seara.
In ce priveste ecografia la Iosup du-te cu incredere ca e foarte bun si daca este ceva in nerelgula am inteles ca te trimite el si la alt ecografist sa te vada.
Bafta multa!
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
|
| andira |
Gio, doctorita la care am fost pana ieri (ca nu ma mai duc la ea!) nu credea ca o sa trec de primul trimestru. Nu mi-a zis in fata, dar de fiecare data cand ma duceam (si vreo 2 luni m-am dus aproape saptamanal) imi zicea ca daca am sangerari sa o sun de urgenta. Acum avem 19 sapt, bebe zburda, si in afara de indoiala asta, in rest toate au iesit ok.
Au fost momente, timp de vreo 2-3 sapt, cand bebe avea 16-18 sapt, cand n-am stiut ce sa fac, si la un moment dat era sa renunt. Apoi, la ecografie totul a fost ok, si am zis ca merg mai departe.
Abia astept sa o vad.
Androix, ieri am fost mai devreme, parca pe la pranz, dar poate ne vedem data viitoare :)
Stie cineva daca alfa-feto proteina la limita inferioara semnifica ceva? Ceilalti 2 indicatori din triplu test au iesit ok, si dr Tutunaru mi-a zis ca n-are sens sa fac amniocenteza.
Multumesc, Andira |
| gio |
In momentul in care am hotarat ca pt noi radiografia nu are nici o relevanta, nu ne-am mai gandit, pur si simplu!
Stai linistita cu triplu test, ca e o tampenie! Am vazut cazuri carora le-a iesit o probabilitate mare ca bb sa aiba probleme si sunt ok!
DR Tutunaru e f bun, mergi pe mana lui!
Pupici,
Gio si Taisia |
| nique15 |
Stie cineva cand mai este de garda dl. dr. Tutunaru?
[asia]
Ioana |
| llizzie |
Buna,
Domnul doctor mai este de garda pe 4 Decembrie urmatoarea data.
Am o intrebare: A nascut cineva cu cezariana cu D-l Doctor? Eu am afat azi ca voi face cezariana si nu am "auzit" nimic de la voi despre aceasta.
Va pup |
| alina constantin |
Buna Lizzie! Eu am stat odata de vb. la spital cu o pacienta de-a lui care facuse cezariana, era ft. multumita: in primul rand a putut asista sotul, in al doilea rand operatia a fost facuta cu profesionalism si simt de raspundere, in al treilea rand, aproape ca nu se mai vedea taietura (a cusut-o cu fire resorbabile)si si-a revenit ft. repede si fara probleme. Aici depinde si de "materialul clientului", cum se spune, daca ai tesuturile bune, te refaci repede, daca nu....mai greu...
Bafta multa!
Alina
| llizzie |
Multumesc Alina.
Am incredere in Domnul doctor, este mult prea dragut si renumele lui il inconjoara in tot ce face, dar chiar nu auzisem nimic despre cezarianele lui. Si m-a socat astazi cand mi-a spus ca bebe e prea mare si ochii mei prea "sensibili" sa nasc natural. Mai ma ingrijoreaza faptul ca desi sunt o tipa slaba am luat deja 18kg. ceea ce insemna ca tesuturile se vor reface mai greu nu?
Te pupici
Eliza |
| alina constantin |
Cu placere, Lizzie. Eu am o prietena care a nascut prin cezariana, iar nasa mea a nascut normal, cu peridudarala. Amandoua au luat in sarcina apox. 18-20 de kg. fiecare. Prietena mea a slabit (in zona burticii) ceva mai greu, pe cand nasei mele i-a scazut burtica simtitor din prima luna de dupa nastere...au ramas cu celulita, dar cu o cura de slabire, gimnastica, un masaj, iti poti reveni destul de bine si relativ repede (cateva luni...).
Te pupic si nastere usoara!
Alina
| pisi_ella |
Buna, fetelor! Hai ca ma bate gandu' sa merg si eu la Tutunaru, asa de frumos vorbiti despre el...Sunt insarcinata in cca 6-7 saptamani, al doilea copil, primul are 1 an jumate. Prima oara am fost la dr. Puia, la Giulesti. De dr. am fost supermultumita, da' spitalul e de moda veche si e infect!! [bang] In plus, personalul medical de la copii cam lasa de dorit![bang] Asa ca as vrea sa merg la Elias acum, ca am auzit numai lucruri bune despre maternitatea asta.
Deci sambata asta e de garda.... Ma duc direct acolo sau il sun mai intai? Cam pe la ce ora sa ma duc, ca sa fie cat de cat mai liber, aveti idee? Ca sunt legata si de fetita mea de 1 an jumate...
Va pupam,
[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro |
| Androix |
Pisi, eu am fost o data la dansul sambata cand era de garda si am zis ca bleaga sa ma duc mai pe seara ca toata ziua s-or fi ispravit toate gravidele care au venit la control. Da de unde? Tot asa aglomerat era. Astfel ca am tras concluzia ca data viitoare daca mai prin o garda sambata ma duc ori pe la 3 dupamiaza ori dimineata. Eu de obicei nu il sun. Aflu de aici cand este de garda si ma duc pur si simplu.
Andreea
|
| pisi_ella |
Multumesc mult, Androix...Zau, ma bate gandu' sa ma duc la el!
[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro |
| Androix |
Du-te fara grija e un medic foarte bun. [cool]
Andreea
|
| BESTUTZA |
Dragelor nu mai spuneti bun, spuneti ca este EXTRAORDINAR, de fapt este medicul unic in Univers!
Pupicei tuturor! |
| iuliiuli |
Buna fetele!
O sa merg si eu la domnul doctor, desi n-am mai fost niciodata la un doctor barbat ginecolog (vechi prejudecati), dar imi calc pe toate cele si o sa incerc sa vad cum e...
Eu vreau sa fac doar un control de rutina sa vedem ce mai e pe acolo [:D]!
O sa va spun impresiile dupa ce ajung pe la dumnealui!!![8D]
Iulia
iulia |
| giliutza |
Cineva care a nascut recent cu dr. Tutunaru nu e pe forum sa ne povesteasca din proprie experienta despre evenimentul pe care il asteptam toate cu nerabdare?
Giliutza:) si Adinuta:)
Dr. Tutunaru - Elias |
| georgiana.popescu |
Buna fetele,
Sunt si eu noua pe aici.Eu sunt pacienta dr.Tutunaru din iunie 2004.
Nu am mai trecut pe la doctor din septembrie.Stie cineva cand mai este de garda? |
| clio |
Buna, fetelor!
Dr.Tutunaru mai este de garda pe 19 decembrie, 22 decembrie si 28 decembrie.
[:X]
Clio si [fetita] |
| georgiana.popescu |
Multumesc Clio pentru informatie |
| uki |
Buna mamicutzelor ![hopsieu]
Mey Giliutza oricine ar fi nascut cu Dr. Tutunaru (including me), crede-ma ca e diferit de la o persoana la alta. Stiti si voi asta nu? Eu am nascut pe 31 dec 2003 deci acum 1 an si a fost super bine. Pe acest doctor nu il deranjezi daca il suni la ora 1-2 noaptea (ca mine) in ajunul sarbatorilor, sa-i spui ca ti s-a rupt apa... Daca esti pacienta lui stie si el ca va fi probabil trezit si pus pe drum cand e lumea mai draga. Asa cum spunea cineva mai sus despre concediul Dr, asa sunt si sarbatorile. Eu anul trecut chiar am glumit cu dr pe tema asta " Dom' doctor poate ma apuc sa nasc de revelion si va sta sarmaua in gat daca va sun!" La care el cica: Pai da, poate faci vreun Vasilica, sarcina era destul de jos, si sarmale eu nu prea mananc asa ca nu ma deranjezi deloc...Ma rog, glumitze din astea.[;)][;)]
A, si inca ceva. Cand eu am mers la spital dr mi-a spus sa-l sun cum incep durerile. Acolo insa era de garda o doctorita(buna si ea de altfel - Andrei)care zise sa nu-l chemam pe dr inca, lasa ca nasti pe la 12 ziua. E, si in fine eu aveam contractii dar eram cumintica, astfel ca m-am dilatat destul de repede si doctorita de garda se agita sa-l chem pe Dr. Tutunaru. Vine bietul om si eu aveam dilatatie 8 inca putin si nasteam. S-a suparat tare pe dr de garda ca nu m-au lasat sa-l chem, ca eu sunt pacienta lui - eu vroiam si epidurala, alea mi-au spus ca n-au anestezist ca a plecat de sarbatori. Iar Dr.Tutunaru le-a spus: la pacientele mele eu vreau sa conduc travaliul asa cum stiu eu. Va dati seama ca de-a lungul sarcinii el isi cunoaste pacientele si cum vor acestea sa nasca. E foarte important pt ca e un dr care te incurajeaza tare mult. Si uite cum am nascut fara nici o anesttezie, norocul meu ca nu m-am chinuit prea mult. Chiar si lui Tutunaru i se facuse mila si mi-a spus ca am avut noroc de o nastere usoara..
Am scris mult scuzati-ma[iartama], poate va e de folos cu ceva, plecand insa de la ideea ca toate suntem diferite.
Hai ca va pup [pup][pup]pe toate si va doresc Sarbatori fericite[pegeam]
iar celor care vor naste - cu siguranta asta va fi cel mai pretios cadou !!![aho][aho][aho]
Doctorul Dan Tutunaru[flo][flo][flo]
Gabriela si [copil]Mariuca (31 dec 2003) |
| giliutza |
Sa-ti traiasca Mariuca Uki si sa fiti fericite!! Ma bucur sa aud ca s-a mai nascut o Capricoarna capoasa(eu sunt pe 26 decembrie)!
Dr. Tutunaru - Elias |
| uki |
saru'mana! si tu mai ai putin pana la ziua ta[flo][flo][flo], a doua zi de Craciun, speciala zi si frumoasa.[aho][aho]
Cand bem,[cheers][berica] ce bem? Aaaaa tu nu poti ca ai bebe in burtica...[gravi]
Te pupam[pup][pup]
[mamica]Gabriela si[copil] Mariuca |
| clio |
Felicitari pentru Mariuca, Uki!!!Sa-ti traiasca!!!
Si multumim mult pentru ca ne-ai impartasit poveste nasterii ei!!!
Clio si [fetita] |
| llizzie |
Buna Uki, ma mai rtii minte? Am nascut si eu in farsit cu dr Tutunaru, acum exact o luna, un baietel Ilie Andrei, prin cezariana. Si nasterea mea a fost deosebita. Nu pot sa spun ca desi eram asa de stressata- nu avusesem niciodata o operatie in viata mea- in timpul operatiei de cezariana, doar ca nu am hohotit de ras. Dl doctor are o echipa exrtraordinara. Si-au intrerupt o mica petrecere din cauza travaliului meu si m-au ajutat sa nu am dureri prea mari in travaliu. Cat despre operatie in sine: e mica frumoasa.
Deci daca cineva e asa de speriat cum eram eu de cezariana, sa fie linistit, ora de operatie a fost printre cele mai frumoase si emotionante din viata mea. Iar refacerea e f buna.
Va pup si mult curaj! |
| V. Erica |
Lizzie, ai postat pe undeva povestea nasterii???
Si eu voi naste in curand prin cezariana cu Dr. Tutunaru si sunt avida de info...
Dana [gravi] si Eric [copil] |
| uki |
Draga Eliza![flo][flo][flo]
Bine ai revenit si sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos. Da-ne detalii, cand ai nascut?
Ma bucur ca ai ales Dr. Tutunaru, vorbisem noi atunci in vara, cum sa nu te tin minte...
Cum e bebe, cum e mamica? Sunteti bine?
Noi va trimitem o multime de pupici[pup][pup][pup]
Gabriela si [copil]Mariuca |
| llizzie |
Buna Uki,
Multumesc mult pentru incurajare. si ptr sfaturi. Esti o persoana f calda si ma bucur ca am dat de tine.
Intr-adevar, nasterea cu el a fost cea mai buna alegere. A fost super de treaba si super profesionist.
Bebe e bine, 4100g la nastere, acum a ajuns la 4500. Suntem in investigatii asupra stagnarii in greutate. Cat despre mine, m-am luptat cu o mastita si acum cu niste noduli. Eu am prea mult lapte iar bebe desi e mancacios e tare tacticos si nu reuseste sa manance cat am eu. O sa merg sapt asta la dl doctor si sunt sigura ca va acea o solutie ptr mine.
Cat despre cezariana. A fost live. Am avut epidiurala asa ca anestezistul si asistenta m-au tinut la curent cu decursul operatiei. Am ajuns sa le povestesc cum a dat ursul peste mine la munte. A fost veselie totala. Anestezistul a venit de acasa iar dl doctor si echipa si-au intrerupt masa festiva ptr mine. Scuze fug ca plange puiul
Va pup.
Eliza |
| uki |
Tacere totala!
Ce faceti fetelor???
Mai Eliza, de ce nu intri si la Mamici de 2005, sa mai povestesti si acolo cate ceva despre nastere si puiutzul tau?[mamica]
Sunt sigura ca fetele de acolo ar fi tare bucuroase de oaspeti.
Ai rezolvat cu mastita?
Hai ca nu ma lungesc... sa nu plictisesc.[flo]
Sanatate si pupici [pup]la mamici si la bebici... ia mai manati maaaai!!!
Gabriela si [pis]Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt! |
| ardit |
acum cateva zile am rintat subiectul asta si l-am cetit acasa in liniste, m-a interesat pentru ca ma paste gandul sa merg la tutunaru (este singurul care mi-a dat un raspuns diferit de alti dr., bineinteles nu face to face ci ca raspuns la un mesaj, sunt constienta ca avand analizele si toata povestea in fata este posibil sa primesc acelas raspuns si de la el...)
si ce intrebare am? ma intereseaza cat de.. coplesit este de paciente, asa, ca numar, pentru ca am mai fost la cel putin 2 dr.dastepti dar prea ocupati, care au dat.. rateuri din cauza asta. Concret: e coada la usa lui intotdeauna? este nevoit sa faca programari.. a la long? stiu ca in vara 2004 era simplu, din ce povestiti voi, sunai, te duceai. Asa chiar si in toamna la inceput, dar nu cumva intre timp s-a schimbat situatia? nu vreau sa-l sun acum, ca l-as deranja degeaba, mai am neste analize de facut si nu stiu zau cand le termin
merci
[biz]
|
| andraaaaa_7 |
Buna fetelor
de cand ma chinui sa intru si eu pe acest forum.......ma rog, bine ca am reusit.Sunt si eu pacienta a Dr. Tutunaru si am o mare problema adica, mai am o luna si trebuie sa nasc si nu stiu cum sa procedez cu el pentru ca pana acum nu a vrut sa ia nici o atentie din partea mea nu mai zic de bani ca mi-a aruncat plicul pe jos. Cine a nascut cu el[grup] ma poate indruma si pe mine, ma poate ajuta cu un sfat cam cat sa-i dau? Va rog din suflet[dual]. Pupici
Andra |
| giliutza |
Andra, vezi ca s-a deschis subiectul Dr. Tututnaru (2). poate gasesti acolo raspunsuri, daca nu, posteaza acolo intrebarea ta!
Nastere usoara! Eu in aprilie la inceput am termenul.
Dr. Tutunaru - Elias |
| anis |
Fetele, dr Tutunaru , de la aproximativ mijlocul lui februarie isi va deschide cabinetul particular!
AniS [gravi]
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
|