Suceava... (2)
DanaRosu S-a inkis sobectu lu Suciava si n-o mai diskis nimini altu... Ce mai fac sucevencele? Dana And, yes, I am a blonde!
ymellda Hello, Suceava. Am vazut ca s-a inchis subiectul si, cand sa deschid altul, mi-a luat-o Dana inainte. Foarte bine si multumim. Asa, ca o idee, chiar unde sunt mamicile sucevence? Alina si [copil] Andra !!!
lumitan@k.ro unde sa fim mai fetelor la bucatarie sau in parc
2girlsmum Fetele, am si eu o rugaminte la voi...Si eu sunt din Suceava, plecata de vreo 5 ani peste mari si tari si mi-e tare tare dor de oras.Am locuit acolo aproape 30 de ani.Cine are o camera digitala, as fi tare bucuroasa sa revad fotografii cu orasul..orice, parcul, magazinul Bucovina, centrul, piata, Liceul Stefan cel Mare unde am lucrat..Daca aveti conturi deschise pe Webshots dar nu numai, si puteti deschide vreun albumel cu pozici din Suceava, va rog sa ma anuntati si pe mine.Nu tin sa vad neaparat monumente istorice, mi-e dor de realitatea cotidiana a orasului... Pupici, Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03) [url="http://community.webshots.com/user/2girlsmum"]Fotografiile Noastre[/url]
DanaRosu Draguta, ti-am trimis io neste pose pe email. Dana And, yes, I am a blonde!
cici bine v-am gasit la Suceava 2! Sunteti bine sanatoase?Si nastrusnicii[copil] vostrii ce pozne au mai facut?[dual][dual][dual] cici
desprecopii na ca si eu sunt suceveanca! si acum am emotii cind vad masini la numarul carora scrie vreo combinatie de SV. [dc]
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
petra NU pot sa cred! Subiectul este la partea a 2-a si eu de abia acum il gasesc! Asa ca bun gasit tuturor sucevencelor frumoase, destepte si gospodine! La toti numai bine!
antoioana
quote:
Originally posted by 2girlsmum
... Liceul Stefan cel Mare unde am lucrat..
Patricia, vezi ca liceul are un site fain acum. Si eu am lucrat acolo :). Oare ne si cunoastem?[biz] Petra, am luat examenul [:D]! Asa este, cum ai spus tu: simpleala...dar abia dupa ce l-am dat![bang] Fetelor, cum a fost targul olarilor anul acesta? Pupici. anto
petra
quote:
Originally posted by antoioana Petra, am luat examenul [:D]! Asa este, cum ai spus tu: simpleala...dar abia dupa ce l-am dat![bang] anto
FELICITARI !!!! Si eu am tremurat ca fraiera pentru un asa examen! Ma bucur pentru tine, si de acum "bon voiage"[bonjovi] La toti numai bine!
2girlsmum Pentru Antoioana[flo] Da, stiu despre site-ul liceului, tin legatura cu cei de acolo si l-am vazut de curand... Si tu ai lucrat la Stefan? In ce perioada? Eu am fost acolo vreme lunga, din 91 pana in 99, secretara la Centrul de Executie Bugetara. Mai da-mi detalii! Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03) [url="http://community.webshots.com/user/2girlsmum"]Fotografiile Noastre[/url]
antoioana Hehe...Patricia, eu te cunosc pe tine! [biz]La Stefan am intrat in '97. Iti dau mai multe detalii pe PM...ca nu vreau sa plictisesc lumea pe aici. Chiar nu-mi spune nimeni cum a fost anul acesta la targul olarilor? [q] Numai bine. anto
petra
quote:
Originally posted by antoioana Chiar nu-mi spune nimeni cum a fost anul acesta la targul olarilor? [q] Numai bine. anto
Anto, Iti spun eu din auzite, din ce mi-au zis ce-i de acasa: frumos, cu multe oale si multe strachini, cu multi oameni si relativ destule tiganci profitoare de imbulzeala, gata sa-ti opereze buzunarul![:D] Sora mea s-a nimerit pe langa o trupa de astea si era sa intre la "control bagaje si buzunare". Ei, dar in general a fost frumos, si s-a nimerit in perioada sarbatorilor de la Putna. La toti numai bine!
antoioana
quote:
Originally posted by petra
quote:
Originally posted by antoioana Chiar nu-mi spune nimeni cum a fost anul acesta la targul olarilor? [q] Numai bine. anto
Anto, Iti spun eu din auzite, din ce mi-au zis ce-i de acasa: frumos, cu multe oale si multe strachini, cu multi oameni si relativ destule tiganci profitoare de imbulzeala, gata sa-ti opereze buzunarul![:D] Sora mea s-a nimerit pe langa o trupa de astea si era sa intre la "control bagaje si buzunare". Ei, dar in general a fost frumos, si s-a nimerit in perioada sarbatorilor de la Putna. La toti numai bine!
Hehe...mersi mult, Petra! Esti o dulce...si haioasa! Stii tu cum e cu nostalgiile. Mi se pare ca as putea inghiti si tiganci si tot...asta asa, de departe :)). Numai bine. anto
petra
quote:
Originally posted by antoioana Hehe...mersi mult, Petra! Esti o dulce...si haioasa! Stii tu cum e cu nostalgiile. Mi se pare ca as putea inghiti si tiganci si tot...asta asa, de departe :)). Numai bine. anto
Exact acelasi lucru i-am spus si eu sorei mele, ca parca de multe ori si de tiganci mi-e dor. Ce aici nu pazim geanta si portofelul?de altii? Dar vorba ta, asta de aici de atat de departe! La toti numai bine!
kittutza Buna, sucevencele! Eu nu sunt din Suceava, insa sunt tare legata sufleteste de ea![il] Se poate sa ma alatur si eu grupului sucevencelor? [colegi] Kittutza
DanaRosu Si poati, binintzeles ca si poati, numa povesteste-ne matali care ce si cum te leaga de Suceava [:D] Dana And, yes, I am a blonde!
kittutza Draguta mea... cam ce crezi tu ca ma leaga pe mine de Suceava, ia spune... [amoras] Inima, bre, inima... In plus, am o foarte buna si draga prietena in Suceava... Ce-i drept, n-am mai ajuns de mult in vizita... dar cred ca in 2-3 saptamani se va rezolva si treaba asta.[il] Kittutza
FlorentinaE Nu sunt din Suceava insa de vreo 8 ani vizitez acest oras pentru a merge la Hagigadar.Anul acesta am ales sa ma cazez la Pensiunea LA DOLCE VITA.Puteti sa-mi spuneti cate ceva despre ea? Mii de multumiri. FlorentinaE
carmen Dana, nu ne-am mai vazut de mult dar ne-am mai vorbit pe MSN. Eu in ultimul timp vizitez mai mult "mamici de nov - dec 2004" ca de...sunt direct intersata. Patricia, eu te cunosc si cred ca ma cunosti si tu pe mine; sunt prietena cu Ligia, cu Dana Cuciureanu... Antonoaia, abia maine (19.08.2004) se deschide targul olarilor pentru anul asta. Iti vom spune cum a fost. Dana, te-am vazut cu carutul cu Bb lui Tibi seful tau, iti sade tare bine, ce zici nu te grabesti cu un fratior sau surioara pentru Ania. Eu ieri am fost la eco dar Bb nostru ne-a arata constant fundul asa ca ...surpriza inca. carmen
Mihaela R [hopsieu]Vin si eu sa ingros rindurile. Salutari tuturor sucevencelor, si Danei[:D]
lumitan@k.ro va cer o parere cam cu cit ar trebui sa-mi platesc bona care sta cu fata de 1,8ani 5-6ore pe zi,5 zile pe saptamina ,ca am intrat la subiectul cu bone dar m-au speriat preturile de acolo[sunt de bucuresti probabil]ca eu nici nu i-au atita salar cit se vehiculeaza pe acolo poate pe la noi sunt preturi mai umane tin sa precizez doar grija pentru copil si nimic nimic altceva
Margot 1,8-2 milioane cred ca e un pret rezonabil.Am auzit si de 2,5 milioane dar mai mult de atat nu am auzit in Suceava. Eu platesc 2 mil pentru 8 ore pe zi,5 zile pe saptamana dar fetita mea are 3 ani si 7 luni si va merge si la gradinita cu program normal. Eu de curand am facut "angajari".Da un anunt la un ziar si ai sa vezi ca ai de unde sa alegi. Margot
lumitan@k.ro mersi ma asteptam[de fapt ma rugam ]la un raspuns de 1,5 mil ca si asa mi se pare mult la cele 4mil pe care le iau,dar pentru printesa ORICE.... chiar si haina de pe mine chiar daca uneori ma aduce la disperare
cici buna fetelor! vad ca randul fetelor chiar din orasul Suceava s-a ingrosat si vreau sa va rog ceva. poate intamplator este cineva pe aici care cunoaste o fosta prietena de-a mea, colega de liceu cu care am pierdut legatura dupa ce am terminat liceul in 1987. Se numeste Lacramioara Zaharescu (sau se numea ca poate s-a maritat) de loc este de pe langa Falticeni,Cornul Luncii,daca-mi amintesc bine, si am auzit acum cativa ani ca totusi locuieste in Suceava. o vacanta de vis in Bucovina http://www.pensiuni-vile.ro/detaliu_spatiu.php?id=83 cici
ymellda Buna fetelor !!! De cand nu am mai intrat vad ca sunteti destul de multisoare si ma bucur enorm. Bineinteles ca nu am mai apucat sa vin la Suceava, si ma enerveaza cumplit. Sunt la 2 ore de drum, dar, cum nu avem masina personala, cu maxicul sau cu trenul, pe caldura asta, nu prea ma incumet cu Andra. Plus ca sotul meu lucreaza non-stop de ma dispera. Hei, cum v-ati petrecut concediile? Noi acasa, am facut ceva curatenie (ne-a stricat un individ centrala, mi-a montat termostat fara sa o scoata din priza si a ars placa de comanda, asa incat banii de concediu sau de orice altceva i-am dat pe o noua placa - 13 mil.). M-am lins pe bot de orice. Pupici tuturor si mult mai mult bine!!!! Alina si [copil] Andra !!!
petra
quote:
Originally posted by ymellda Noi acasa, am facut ceva curatenie (ne-a stricat un individ centrala, mi-a montat termostat fara sa o scoata din priza si a ars placa de comanda, asa incat banii de concediu sau de orice altceva i-am dat pe o noua placa - 13 mil.). M-am lins pe bot de orice. Pupici tuturor si mult mai mult bine!!!! Alina si [copil] Andra !!!
Si nu l-ai pus pe mesterul lu' Peste prajit , sa-ti plateasca macar o parte din dauna, daca nu in intregime??? La toti numai bine!
adda Buna dimineata, mamici din Suceava! [pup] Eu sunt din Iasi, insa am o mare rugaminte la voi. Trebuie neparat sa merg la medicul meu stomatolog din Suceava, insa nu mai gasesc numarul de telefon de la cabinet[bang] si degeaba fac un drum pana acolo fara programare. Doctorul se numeste Babiuc Florin si are cabinetul aproape de Bucovina, putin mai sus de Curtea de Apel. Daca aveti vreun numar de telefon sau daca stiti cum se numeste cabinetul (as suna la informatii, dar nici macar numele cabinetului nu-l stiu [bang]), va rog mult sa-mi spuneti. Multumesc! [flo] Ada Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)
cici uite ,eu nu sunt din sv dar m-am uitat in cartea de tel. si cel care ar sta pe langa mag Bucovina are nr.tel 0230551412 da si tu tel si intreaba ,poate este el! cici
cici Hei,fetelor,ati disparut ? http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=133863482 o vacanta de vis in Bucovina http://www.pensiuni-vile.ro/detaliu_spatiu.php?id=83 cici
vilma Am vizitat si noi Suceava duminica!! Am fost la Cetate, unde am nimerit din greseala, ca nu e prea bine semnalizata. Foarte frumos! Imi pare rau ca n-am avut telefonul tau Dana, da' sa stii ca ne-am uitat dupa o tititza scumpa Ania. Salutari la Suceava! Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
silvia_popa Cici,stiu ca esti din Campulung ca si mine[pup]. As avea o intrebare,poate ma poti ajuta.Ai idee cam intre ce preturi e un frigider prin magazinele de acolo?Sa zicem unul cat se poate de normal,ok?Si oare au magazinele alea un site si o modalitate de a transporta acasa produsul?Tare ma gandesc cum sa fac sa le iau la ai mei asa ceva dar fara sa stie ei,adicatalea un fel de surpriza. Iti multumesc [flo] Silvia
Mona_B Azi am descoperit si eu subiectul cu Suceava.Ce ma bucur...sunt nascuta in comuna Vama, am trait doi ani acolo pana s-au decis parintii mei sa ne mutam in Banat.O buna parte din vacantele copilariei le-am petrecut la Vama.Sufletul meu tot acolo e. Nu ma consider banateanca, ci moldoveanca.Anul trecut am fost pentru o luna in Romania si am trecut si prin Vama, am vazut chiar casuta copilariei mele, construita de insusi tata...si mi-au dat lacrimile de emotia aducerii aminte a acelor vremuri.Cred ca la batranete ma voi stabili acolo, definitiv! Mona [gravi]30 saptamani
cici Mona, bine ai venit la mamici de Suceava.Uite chiar azi am trecut prin Vama,am dus niste oaspeti pe la manastiri.Daca esti din Vama ,intai de toate esti bucovineanca(vezi regatul austroungar) .Cat despre faptul ca visezi ca la batranete sa te stabilesti aici (definitiv) sa speram ca vei avea o batranete lunga sa te poti bucura de conditii de trai civilizate.[dual] Silvia ,ti-am dat PM. cici
Ramba Salut fetelor! Eu sunt din Gura Humorului. Banuiesc ca apartin de Suceava, nu?
cici Bine ai venit la mamici de Suceava, Ramba! Chiar ma intrebam deseori de ce nu-i nici o mamica de Gura Humorului pe acest site .Cred ca nu gresesc daca spun ca esti singura. Oricum o sa te bombardez cu PM poate ma ajuti sa -mi gasesc o fosta colega de liceu care e din Gura Humorului. [dual][dual] cici
Ramba Ok. Te ajut cu placere. Astept detalii.
ymellda Hello, sucevencelor !!!! Mamicutelor, ce s-a mai vorbit pe-aici, eu nu prea am mai avut timp sa intru pe forum, dar va iubesc mult pe toate. Poate ma incumet sa ajung pe-acasa peste vreo saptamana, pana nu da de tot frigul. Ia mai povestiti voi, ce mai fac puiutii vostrii? Alina si Andra - Ioana (in curand 3 anisori)
cici Ymellda ,ma bucur cand mai vine cate o suceveanca sa mai vada subiectul,eu incerc mai tot timpul sa-l aduc in fata. Azi m-a intrebat o prietena cat de bine "vorbea" Gianina mea la 1 an. Nu mai stiam nimic,am fugit sa caut carnetelul unde din cand in cand mai notez diverse lucruri din viata ei.Am hotarat ca e pacat ca n-am scris mai des si sper ca macar pana ce face 4 anisori sa scriu saptamanal acolo. http://community.webshots.com/user/ceciliaisabel102 cici
nicodoh salut. Eu sunt o proaspata radauteanca. Sper sa ne intalnim mai multe. Eu abia fac cunostinta cu Orasul. Sa auzim de bine!
cici Nicoleta , bine ai venit la mamici de Suceava !! Sa inteleg ca nu esti suceveanca sau esti din judet dar nu din Radauti? cici
petra
quote:
Originally posted by nicodoh
salut. Eu sunt o proaspata radauteanca. Sper sa ne intalnim mai multe. Eu abia fac cunostinta cu Orasul. Sa auzim de bine!
Bine ai venit aici si in Radautiul meu natal! La toti numai bine!
oanaralu13@yahoo.com
oanaralu13@yahoo.com Salut mamici din Suceava.[grup]Sunt nou venita si nu ma descurc inca cu site-ul.Sunt si eu din Suceava si am terminat si eu Stefanul in 1995.Sunt mama unei fetite[copil]de 2 ani si o luna,pe nume Bianca Maria,nascuta pe 6.09.2002.Este o nazbatie de copil,o smechere,o alintata si o frumoasa.Noi o alintata mai tot timpul.Imi vine tot timpul sa o strng in brate ,sa o pup ,sa o pap.Cateodata,de fapt in fiecare zi ii spun asa"vin,si te prind,si te pap,si te mananc,bucata cu bucata de mata ce esti tu" si ea rade,apoi fuge si se ascunde sa o prind. Cam atat pentru inceput,astept mesaje de la voi sau alte subiecte. Salutari Oana&Bia&Nicu[cheers]
HelleneC [hia]... ce mai, sa nu stiu eu de faptul ca mamicile "de Suceava" sunt pe net!? stau de vreo 3 ani pe desprecopii.com, toata sarcina mi-am petrecut-o aici si cautam raspunsuri. recunosc faptul ca parca a fost mai usor dupa ce am nascut, stiam deja multe lucruri de aici si mai ales ce sa imi iau in spital pt mine si bebe, si multe altele (cine sta aici de multa vreme stie despre ce vorbesc). eu il am pe George[bibe]care e nascut pe 6.09.2002, odata cu Bianca, protagonista din mesajul anterior, care de altfel sunt amici buni[cina2]si sper sa ne vedem pe net si atunci cand mai avem cate o nedumerire (si eu am...). va pupam Elena & George, care v-ar saluta cu drag asa:[canada] capraru
DanaRosu Iaca miine-i luna de cind fetili de Suciava nu mai zic nik... da si poati mai fetili? Io am o scuza ca ma primblu tata ziua la Ieshi cu o blestemata di opiratie... da voi? Pupam Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC [cheers]Uite ca nu vrem sa lasam "subectu" nostru codas, asa ca m-am gandit sa mai postez un mesaj! Cum va petreceti aceste zile "cumplite" mamici si viitoare mamici din Suceava & imprejurimi? Ca pe mine ma deprima amarnic vremea asta... buna la numarat banii (pe care cu onoare declar ca nu-i posed) si la baut (nu avem voie, ca suntem in timpul programului - ne crestem odoarele)! La restul nu ma mai pot gandi ca asa ma ia cu un nerv, fix pe spate, si ma arunca in "abis"![bang]Nu va speriati, nu sunt filosofari, ca nu ma pricep, dar asa e o chestie afara, nici ploaie, nici ninsoare, nici... nemecutza, si bebe al meu e asa nervos ca nu a iesit azi din casa[V]! Va astept si cu alte mesaje pe aici! Va pupa Elena[mamica]&George[copil]&huzband[;)] (cica sa nu ii dau numele, ca e cunoscut prin targ) PS. Dana, ce operatii prestezi, mama??? capraru
cici Sunt placut surprinsa cand vad ca mai aduce cineva in fata subiectul!! Dana, speram ca esti bine ,ce operatie ,ce spital ,poate te putem ajuta cu ceva? -relatii ,chestii.. Helen ,eu ce sa zic ,la noi e mult mai frig ca la Suceava, in schimb ne bucuram mai mult cand vine iarna (schi,patine ,saniute) ca avem unde slava Domnului!Vremea rea si sezonul rece sunt dusmanii mei care-mi dau moralul peste cap,ma consolez insa cu emotiile sarbatorilor iar dupa sarbatori,numar zilele pana ce vine primavara. Chiar, patinoarul artificial din Suceava mai functioneaza? cici
DanaRosu Fetili, io mai am di primblat prin Ieshi fo tri-patru simbete de-acu incolu dar ma discurc io... sper sa fie bine, nu va zic mai multe sa nu va deprim si pe voi dar cu Dumnezeu inainte sper s afie toate bune. Cici, patinoaru a functionat in iarna-primavara anul acesta. Sezonul asta nu stiu inca cind se va deschide. Aha... si inca una... mie-m place vremea asta! [:D] esplicabil... mi-s scorpion cu ascendent in varsator [:D] Pupicei Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC [cool] am vazut subectu' nostru pe prima pagina! Asa mai merge fetele! Mai Dana, dar scorpion mi-s si eu, insa nu ma omor dupa asa o vreme[V] imi vine urlu, ca altceva mai bun ce am de facut? Iar de schi, sanie etc. abia asteptam sa vina, nu??? Mi-e dor si mie de patinoar, dar din cauza nostalgiilor cu vremurile vechi si bune, de liceeanca, am lasat-o moale si nu mai stiu cum a fost in ultimii ani pe acolo! scorpioanca nostalgica cum sunt, cred ca ar crapa cordul in mine de atata suparare ca am imbatranit! Hai va pup, si mai veniti cu mesaje! capraru
cici Eu mi-s balanta (ascendentul din pacate n-am sa-l stiu niciodata) ,deci ar trebui sa-mi placa si mie macar toamna,cine stie poate daca n-as locui aici ,unde vara, nici macar intr-o zi de joi n-a fost anul asta,m-ar incanta si pe mine anotimpul rece. cici
HelleneC [cheers]Fu-se toamna si se du-se! Parca asta vad pe afara! Ca doar nu sunt meteorologul de serviciu pe zona Suceava DC[:p], dar vad ca tot eu anunt vremea in zona! Pe mine ma deprima oricum vremea asta intre, adica nici cald, nici foarte frig! Dar parca simt mirosul de sarbatori[*], mai ales ca prin Metro au aparut ornamentele, dragele de ele! Nici nu stiu ce voi face de Craciun+An Nou, important e sa ne simtim bine, oriunde am fi![hc] Ca o mica concluzie: nu lasati "subgectul" nostru sa cada, postati mereu mesaje, mai ales ca ninsoarea o sa ne dea motive! Abia astept sa imi bulgaresc copilul, va fi super bestial! Pentru fetele care ati plecat din Suceava si imprejurimi, si duceti dorul meleagurilor natale, va trimit un [pup]si un fulgusor proaspat[*][*][*]! Va pupa: [mamica]Elena&[copil]George&huzband
DanaRosu [bang] Fetili io-n ritmul asta ma-nscriu la sobectu di Ieshi... Simbata am fo in tirgu cial dulshe si mini ma duc iara... Rezultat la biopsie nu am inca dar astept si sper la mult bine. [cusca] Vremea ca vremea... mama mamii ei de vreme... luni la amiaza eram ca o fumeie nebuna alergind cu cupilu-n brate de la spital la medic de familie si dupa aia din farmacie-n farmacie... toate astea cu picioarele murate si congelate pina la genunchi ca am zis ca nu-mi trebe masina si ma descurc pe jos pe scurtaturile bine stiute... numa ca uite scurtaturile erau adevarate fundaturi... efectiv n-aveai unde pune pune piciorul pe pamint ci numa prin baltoace de 10 kiar 20 de cm [bang]... pe linga trasnaile mele imi facu si Ania o otita complicata cu perforatie de timpan... si mi-e o ciuda de mor! M-am tot laudat cu Ania mea ca duce bine boala... adica de-aici are febra peste 39, git super inflamat si nas infundat si de dincolo sare, cinta si danseaza... Asa s-a intimplat si acuma... efectiv nici un semn... duminica noapte s-a plins putin iar pe la 7 dimineata i-am gasit urechea plina de puroi, la fel si pe obraz si pe git... Am ajuns pina la urma la urgente dar nu ne-am internat (desi Aniei i-ar fi placut la nebunie ca era plin de prichindei acolo) si mergem saptamina asta zi de zi la spital sa-i aspire secretiile din ureche. Facem tratament, cu probleme, ca nu vrea nici un fel de siropel... il toarna pe capul papusilor in skimb ... sper sa fie bine desi cam cunosc urmarile unei otite cu perforatie de timpan. Dupa cum vedeti, numa vesti bune de la noi [bang] In skimb, azi am profitat de faptul ca nu a mai plo-nins si am facut o plimbare lunga lunga in drum spre servici... asa ca-n vremurile bune [:D] cind eream gravidoasa si plimbam ditai burtosu prin tat orasu din George Enescu pina-n Centru, via Obcini, Areni, Prefectura Marasesti. Pupam Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC [bang]Dana draga noastra, dar ce a cazut pe capul tau, mama? Eu am ajuns in faza in care nu pot auzi de copii bolnavi, mai ales ca lucrez cu asemenea copii[V]! La ce medic duci copilul? Am auzit de Dumitrescu ca ar fi cel mai bun, dar... poate mai auzi si de altii, spune si la noi! Multa sanatate la printesa ta[zana]! Nu uita sa ne dai vesti! Elena &[copil] George & huzband[duel] mami "da george"
DanaRosu Da, Elena, la dr. Dumitrescu merg cu ea... La consultul de ieri a zis ca a evoluat foarte bine perforatia si mergem cu Augmentin pina la 10 zile, pentru ca la exudatul faringian complet i-a iesit un stafilo rezistent la doua cefalosporine dar sensibil la amoxi+clavulanat, eritro si ampicilina. Pupici Dana And, yes, I am a blonde!
DanaRosu Cici, hai te rog arunca tu un oki aici poate le ajuti pe fete cu alte relatii. Io n-am mai aflat nimic. http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36421 Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC Cumplita situatie, nu mai ai chef de nimic! Cum Doamne o sa suporte copilul ala asa o tragedie!? mami "da george"
lumitan@k.ro despre care doctor Dumitrescu e vorba?unde are cabinet?eu stiam ca pediatri renumiti in suceava sunt dna doctor Spinu si inca una dar am uitat cum o cheama Dati de veste ca se apripie frigul si o sa avem mare nevoie
mamamariana Chiar ma bucur ca a inviat subiectul asta al nostru. Dar de pe la Falticeni nu mai misca nimeni??? Mihuletu vad ca nu mai zice nik ca e mare distanta de la Bucuresti si acu o fi ocupata cu votarile [alcool]. Nu mai e nimeni de pe acolo? sa mai zica o vorba despre orasul meu natal? Numai bine, Mamamariana
HelleneC Buna fetele! dr. Dumitrescu e cu ORL-ul, iar ca pediatri mai sunt dr. Petre (e la Bethesda), dr. Ignat (in Policlinica din Areni - o doamna tare fina), iar pe dr. Spanu o cunosc si e tare de treaba si specialist bun. De obicei merg la dr. Murariu (e mai mult pe neonatologie) cu George, dar sa stii ca e in functie de copil si cum se "adapteaza" la un medic. Ea il cunoaste cel mai bine si o pot suna oricand la orice urgenta! Pe Falticeni stiu de dr. Corpodean (stiu ca e in spital la pediatrie) si... cam atat. Mai tinem legatura, ca se vede ca frigul nu o sa ne lase sa fim linistite langa copilutii nostri! Dar poate ii pacalim, pe el dl. Frig si pe dna. Gripa! Va pup! mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu Noi n-avem pediatra renumita... ci una foarte priceputa si cu multa experienta (si pe mine cind eream copil dupa ce ne-am mutat in Suceava tot la ea ma ducea mama [:D]... ) e vorba de dr. Munteanu, tot ea mi-a supravegheat si sarcina si a preluat-o pe Ania de bebelus... Sint foarte multumita de ea, pina a facut Ania o luna, venea de doua ori pe saptamina la domiciliu, iar dupa aia o data pe luna sau cind o solicitam eu. Cel mai tare imi place ca asculta toata trasnaile pe care i le zic eu (auzite sau citite pe cine stie unde), chiar daca e mai in virsta, e foarte pusa la punct cu ultimele noutati, nu rateaza nici un simpozion medical, plus ca deosebeste "la oki" un "rosu-n gat" bacterian (pentru care ne trimite la exudat dupa care la antibiograma si ne prescrie antibiotice) de unul viral (pentru care ne da numai anti-termice si antiinflamatoare)... ne mai da si retete gratuite (lucru pe care alti medici de familie nu-l fac nici in ruptul capului daca nu te cunosti mai bine cu ei)... ei, bineinteles ca sintem si noi atente cu dumneaei [:D] dar pe cuvint ca merita! Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC De dr. Munteanu am auzit si eu de la alte mamici si ma bucur ca mai sunt si medici de familie care sa fie interesati la acest mod. Noi am avut o problemuta cu George chiar la inceput si numai medicul neonatolog putea sa dea un verdict care sa evite niste efecte aiurea, asa ca am cautat-o de la inceput pe dr. Murariu si acum eu sunt tare multumita de ea, mai ales ca tine minte orice episod din "viata" lui bebe. Bafta fetelor sa nu avem nevoie de ei prea des si sa vorbim doar despre ei! Elena & [copil] George mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu Io fata de dr. Murariu am un mic cui... ca din cauza ei n-am reusit s-o alaptez pe Ania nici o clipa macar... si-a cam bagat picioarele cum se zice ... ma gindesc ca apucasem sa cotizez la dr. Filote (care a preluat-o pe Ania la nastere) iar ei inca nu-i dadusem nimic si m-a cam... trecut cu vederea... Si dr. Munteanu are tinere buna de minte [:D] si chiar ma bucur ca datorita ei n-a mai trebuit sa apelez la neonatologi sau pediatri de... renume. Pupam Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC Ce sa spun: de medici auzi de toate, iar ce spui tu am mai auzit si la altele. Culmea e ca la dr. Murariu nu am dat nimic cand am nascut, iar Filote nici nu s-a uitat la George cand era de garda, si m-am mirat. Iar cu alaptatul Murariu m-a incurajat si mi-a spus si de ceva ceai pentru stimulare (de care nu am avut nevoie ca aveam lapte, har Domnului), dar sfaturile erau in functie si de cat era de ocupata - asa am vazut eu atunci. probabil daca o prindeam in faze proaste nu ma baga nici pe mine in seama. La mine dr. de familie nu a vrut sa se bage dupa ce am nascut (exact cum spui tu, Dana, cu bagatul picioarelor) nici nu a venit 6 saptamani - a trimis asistenta, care habar nu avea, sa imi vada odorul, pur si simplu tampeam ca nu stiam de e bine copilul, noroc de cartile pe care le aveam. Cand a venit in final, rugata si sunata, a vazut ca fontanela i se inchide aproape de tot, m-am inverzit cand am auzit si m-a trimis la neonatologul cu care am nascut, cica ea trebuie sa spuna ce sa fac. Si nu am avut ce face, am cautat-o pe Murariu, care m-a primit urgent si l-a urmarit luna de luna pe bebe sa nu i se inchida capul (numai eu stiu ce emotii am avut). De atunci dr. de famelie cand ma vede cu bebe pe la usa ma trimite exact la un "specialist", nu se uita la asta si... cred ca am motive deja sa imi schimb optiunea. Norocul vostru care aveti medici de familie buni, pentru ca oricat de buni or fi "specialistii" iti cam vine acru la un moment dat sa ii tot suni si sa ii cauti la cele cabinete particulare sau prin spital cum e cazul la noi). Nici nu am vrut sa fac politica pro dr. Murariu, insa la mine, Dana draga, ea a fost solutia de fiecare data (si nu am cotizat mereu). Pupicei si sanatate! mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
HelleneC [help]Fetele, nu va mai vad! Cred ca nu ati inghetat pe undeva! E drept ca e cam frigut afara, dar asta prevesteste ceva: Craciunul[pegeam]! Hai spuneti pe unde se pot face fain Sarbatorile, mai ales cele de pe la munte? Sunteti mai in problema! Iar cele care sunt plecate in cele zari...[*][*][*]de la Suceava, cred ca nu ati uitat cum e pe aici in perioada asta! [pup] pe toate fetele si pe toti bebeii vostri (nascuti sau in curs de aparitie)! Sa fim sanatosi sa ne bucuram de iarna! Elena & [copil]George mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu Sarbatori la munte, la Busteni... am io o problema mare cu Busteniul asta [:D] Sarbatori de vis... la Praga [:D] Astea-s teoretice in cazul meu... probabil nici bradul nu-l mai montez anul acesta... [bang] Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC Nu ma precep diloc, mai Dana fata! Vis de una, vis de alta, dar ce are bradul el saracul cu [bang]! Ma pui pe ganduri scorpioanco! Si cred ca si pe restul... Eu sper ca nu pui bradul ca nu o sa fii pe acasa = Suceava, ci prin cele 4 vanturi... vezi tu pe unde! daca poti, da detalii... dar numai daca ai voie[^] Dar pe unde sunt celelalte fete... s-or fi apucat de pe amu de cozonaci si carnati?[:D] Mai dati cate o raita pe subectul nostru, ca mai schimbam retete inainte de sarbatori! mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu Elena, variantele de sarbatori sint pentru mine de vis si teoretice in acest moment pentru ca, mai mult ca sigur, sarbatorile de iarna din acest an vor fi cele mai nasoale... Faza e ca de citeva luni tati lipseste de linga noi (se pare ca va lipsi si de sarbatori) si nu cred ca voi mai face fata si mobilizarilor pentru sarbatori, probabil si din cauza problemelor pe care le-am tot avut in ultima vreme, perioada in care am fost si mama si tata si am alergat ca o femeie nebuna cu copilul dupa mine pina si la serviciu. In loc de bradul mare, voi opta cred pentru un bradut mic dintr-acela luminat cum au astia la Metro acum la oferta. Va veni si Mos Craciun la Ania si cam atit [bang] Plus ca se pare ca voi trece in noul an fara sa cunosc rezultatul la biopsie... [bang] Iar de retete... facem schimb dragele mele... desi la mine meniul de sarbatori anul asta nu cred ca va fi foarte bogat si variat... dar tort si prajituri fac sigur [:D] Pupam Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC Eu tot ma mobilizez si incerc sa mobilizez toata trupa de suceava, dar pe ultima pagina de topic numai noi povestim, mai Dana draga! Oare cum le putem mobiliza, ca sa nu ramanem singure de sarbatori pe topic! a intrat frigul in mine asa de tare ca ma duc sa fac un[dus]fierrrbinte! si sa beau ceva sa fiarba sangele...[alcool] [mamica] Elena&[copil]George&huzband[mariaj] mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
cici Fetili,hop si eu! N-am avut vreo 3 zile internet (s-a lucrat la retea ) si in felul asta am avut sansa sa ma culc mai devreme ca in rest vedeti si voi la ce ore stau eu pe net. Anul acesta va veni mosul la fetita mea (live) .E foarte nerabdatoare ,mai ales ca la mag.de jucarii am vazut astazi un mos in marime naturala.Gianina s-a apropiat de el ,l-a atins usor ,eu i-am spus sa-i transmita dorintele pentru cand va vei la ea. Ea a inceput sa-i ceara si una si alta si apoi se tot plangea ca : "uite,mama, nu vorbeste cu mine mosu...." I s-a facut mila vanzatoarei si a bagat Mosu in priza. Ei bine Mosu asta de care va zic e simpatic foc :canta si danseaza. De revelion voi avea oaspeti la pensiunea mea ,deci voi fi mai ocupata ceea ce nu e bine ,pt ca in zilele cu oaspeti o neglijez pe Gianina [bang],dar voi castiga bani ceea ce e foarte bine.[bis] In rest in fiecare zi simt ca nu fac fata la toate cate sunt de facut la o casa asa mare,la facut papa ,la plimbat copilul ,la o gramada de pregatiri pe care am inceput sa le facem. Astept sa vina seara cand adoarme familia mea sa pot sta in fata calculatorului .Este singura mea ora de relaxare.Dupa ce termin cu DC ,merg mai mult dormind spre camera. V-am pupat!!! cici
HelleneC [il]Uite ca a mai revenit cineva! Bravo Cici! Eu cel putin sunt suparata [V]ca nu stiu despre pensiunea ta[bang] si nu stiu multe despre fetele de pe aici, ca eu am ajuns tare "tarziu" prin zona asta! Oricum, keep in touch! Elena & George [copil] mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
cici Elena nu fi trista ,ai timp sa le cunosti pe toate.Uite cu ocazia asta mi-a venit o idee.In ianuarie s-ar putea sa vina Mirela (desprecopii) acasa pt.ca ea e tot din C-lung Moldovenesc .Poate punem si noi de o intalnire DC a fetelor din Suceava.Sa vad ce pot rezolva si va mai scriu >Deocamndata ea vine in tara in decembrie la inceput dar numai pana in Bucuresti unde bineinteles ca va avea loc si o intalneala DC. Cat despre pensiunea mea daca dai cautare pe google la Casa Gianina,vei putea sa afli mai multe. V-am pupat!! cici
HelleneC [cheers] Acum m-am veselit daca se intrevede o intalire! Daca e sa fie in Campulung, e super ca acolo am un unchi preot si ne poate caza, numai ca trebuie sa ma insotesasca si "domnul tata", ca fara el nu avem ce ne porni la drumuri![ups] De intalnirea din decembrie am citit, dar nu ma pot duce de nici o culoare[:(] desi tare as vrea sa simt de acolo "pulsul" comunitatii DC! Oricum, mai povestim! Elena & George[copil] mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
lumitan@k.ro si de la mine un 10 pt d-na doctor Munteanu ,ca i-a dat viata a doua oara fetei mele , stiu ca ati depasit subiectul dar nu ma pot abtine sa nu o laud si eu un pic
HelleneC Niciodata nu este depasit subiectul "medici" pentru ca din pacate mereu avem nevoie de ei - de exemplu al meu bebe este racit cobza acum si ma chinui sa il tratez singura (am deja experienta) pentru ca sambata trebuie sa sun la salvare daca apare ceva (asa scrie pe usa cabinetului dr. de familie) iar la pediatru in spital nu mai am chef sa merg[bang]. Asa ca noroc ca nu are febra si nici "mucozitati" galbui, deci nu e vorba de infectie (mama, ce tare sunt!). Insa de dr. Munteanu am auzit de mai mult timp si mare lucru sa nu o caut, desi imi este oarecum peste mana daca ma inscriu la ea. Insa mai peste mana imi este de ex. salvarea, nu?! Poti sa povestesti Lumitan@k.ro ce ai patit cu scumpetea ta? Nu de alta, dar eu invat mult din pataniile altora! Sanatate va doresc si sa nu avem "surprize" prea mari acum, cand mai avem un pic si vine si Mos Nicolae! [pup] de la Elena & "gashka mea" mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
lumitan@k.ro totul a plecat de la faptul ca nimeni nu mi-a spus ca ,cu lapte praf copilul se hraneste odata la 2-3 ore ,eu de cite ori scincea ii dadeam lapte ,asa ca la 2 saptamini de viata a dat in diaree doctorita la care eram inscrisa [sotie de coleg mama cu 2 copii specialista in pediatrie ]s-a multumit sa costate ca e diaree si sa-mi spuna sa schimb laptele ,apoi sa-i dau apa rezultata de la fiertura orezului .asa se face ca, copipulul meu nu a mincat aproape o luna lapte si a crescut doar 100 grame ,era inert si nu facea decit sa doarma.pina cind o matusa m-a luat de mina cu copil cu tot si m-a dus la cabinet acasa la d-na MUnteanu intr-o simbata ne-a primit si mi-a explicat totul asa de amanuntit ca o visam noaptea iar in 3 zile fata mea a fost pe picioare si apoi in doar 2 saptamini a recuperat greutatea laudabil e ca apoi fiind f speriata pt orice fleac eram la usa cabinetului ei si ma primea intotdeauna si-mi explica ca ,cred ca ar inteles si fiii-mea apoi pe la 6 luni nu statea in fund ,iarasi m-an speriat si m-am prezentat la ea ,a sucit-o a intins-o a lovit0o la genunchi si mi-a spus sa stau linistita ca va fi bine si asa a fost pt ca apoi sa nu o pot opri din fuga ...si iarasi la d-na doctor ,ca fata e prea agitata De aceasta data m-a trimis la specialist dar cind a vazut reteta neoropshiatrului a zis ca daca ar fi copilul ei nu i-ar da sub nici o forma acel sirop TIMONIL prescris se apropie sarbatorile si chiar daca nu avem probleme urmeaza sa ma duc cu un buchet de flori si sa-i multumesc inca odata si sincer as recomanda-o la multa lume
DanaRosu Fetli io am entrat numa sa va zic ca miine dau cupilu la camin [:D]... az i-am cumparat cele necesare si miine gata... la program [:D] Aaaaa si hinca o kestiune... sint fo doua fete (nu zic care[:D]) da Suciava care n-au poze cu cupiii la pagina personala... Vreau sa vad si io puiutzii de Suceava. Pupam Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC Se pare ca multe mamici avem "norocul" de a da peste un medic "bun"[bang]. Cateodata ma intreb de ce mai platesc asigurarile de sanatate daca nici macar o reteta gratuita nu obtin (atunci cand trebuie), si mai dau bani si pe la cele cabinete particulare. M-ati convins fetelor cu dr. Munteanu, numai va mai rog ceva: o adresa unde e de gasit la cabinet, daca e musai sa te duca cineva (?) si daca accepta si persoane care nu ii sunt pe lista (contra cost desigur). Sa va traiasca bebicii si sa fie sanatosi! Ca eu intru in panica numai cand vad ca stranuta, la cate am tras anul asta cu George! [pup] Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu
quote:
Originally posted by HelleneC
Se pare ca multe mamici avem "norocul" de a da peste un medic "bun"[bang]. Cateodata ma intreb de ce mai platesc asigurarile de sanatate daca nici macar o reteta gratuita nu obtin (atunci cand trebuie), si mai dau bani si pe la cele cabinete particulare. M-ati convins fetelor cu dr. Munteanu, numai va mai rog ceva: o adresa unde e de gasit la cabinet, daca e musai sa te duca cineva (?) si daca accepta si persoane care nu ii sunt pe lista (contra cost desigur). Sa va traiasca bebicii si sa fie sanatosi! Ca eu intru in panica numai cand vad ca stranuta, la cate am tras anul asta cu George! [pup] Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Cabinetul ala "de stat" cum i se zice e pe bd. George Enescu, linga blocul Vapor, mai exact in blocul cu mag. Samsung la parter, se intra prin dreapta... e exact unde era dispensarul de copii pe vremuri. Telefonul e 521493. Cabinetul particular e pe str. 6 noiembrie, in blocul de la intersectia lui 6 noiembrie cu Marasestiul. Primeste si pacienti din afara. Elena, spune-mi daca ai incercat la George tratamente preventive... Eu de ex. ii dau in sezoanele de risc Sinupret si Oscilococcinum iar mai nou, dupa ce mi-a facut de 3 ori angina pultacee, ii dau Tonsilotren (medicament homeopat)... Acum sa vedem ce ne mai asteapta si cu caminul asta ca poate ii dau in curind si Broncho-vaxom. Pupam si sanatate la puiuti si bine-nteles mamicilor lor! Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC Multam tare fain, draga mea concitadina! Nu am incercat multe cu George ca atunci cand era de incercat nu se putea (era fie prea tarziu, fie bolnav si nu se putea), iar mie mi-a fost recomandat ribomunil dupa 2 ani. Din pacate, copilutul meu drag de luni pana vineri e la tara, la mama mea, si ea mai merge uneori si pe chestii "babesti", daca vede ca ceva nu e in regula, combinat cu siropele moderne, care culmea dau roade! Numai ca asta e ceva momentan, si asa ca am bantuit pe DC sa caut solutii de prin sept.(si pe alte "situri" de copii). Asa am aflat de oscilo... asta si de alte chestii. Cica bronchovaxom-ul e cam vechi (stiu ca mama lua de mult timp asta si mi-a spus ca mai bine nu ii dau copilului, stie ea de ce!) iar acum, dupa ce am aflat tot felul de pareri despre "vaccinurile" antigripale, mi-e destul de teama sa mai incerc, de frica sa nu ii slabesc mai tare imunitatea. Am auzit de un vaccin pentru aparatul respirator (spus de dr. Stanescu de la infectioase - unde am eu acum serviciul) si cica e tare sigur - vreo 600.000 lei, dar uite-me boala ca am uitat momentan cum il cheama. Invartindu-ma printre medici infectionisti, auuuud tot felul de chestii despre vaccinuri si intru si mai rau in ceata. Hai ca m-am lungit, inca o data multam fain de toate detaliile si o sa vad de chestia asta homeopata pe care mi-o recomanzi, ca rau nu are ce sa ii faca. Iar al meu e predispus la "puroi in gat" unu doi[bang]! "kip in taci"! Vad ca sunt tare logoreica azi pe forum, dar asta e sobectu de sezon din pacati! Pupici la mamici si la bebici de la Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
lumitan@k.ro sa va spun cu ce merge la mine ,tot de pe forum am aflat CU VITAMINA C FIOLE,cum stranuta un pic fug repede la farmacie ,cumpar 3-4 fiole de vit c si ii dau cite una pe zi [cu o seringa i-o imping odata pe git pina se dezmeticeste a si inghitit-o ]si are efect
HelleneC [hia] Fetelor, maine am liber, cred ca si majoritatea dintre voi! Sper sa va simtiti bine alturi de puiutii vostri (sau aveti oarece treburi administrative?!) Eu l-am adus acasa pe George pentru restul saptamanii si nu pot sa va descriu bucuria lui de a fi iar acasa, cu noi! Iar noi la fel, ne bucuram ca saptamana asta vedem mai multe din traznaile lui.[poc] Dana, spune-ne ce si cum cum caminul!? Sunt tare curioasa, ca eu m-am gandit mult la solutia asta, daca mama nu putea sa ma ajute, dar in Suceava nu stiu multe locuri unde sa primeasca piticanii ca ale noastre! Da detalii sa vedem cum s-a adaptat Ania la gradi! Al meu inca nu vrea olitza si stiu ca in multe locuri asta e o conditie: sa se ceara la "tanti oala"! Pupici [pup]la cei mari si cei mici: Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu
quote:
Originally posted by HelleneC
[hia] Fetelor, maine am liber, cred ca si majoritatea dintre voi! Sper sa va simtiti bine alturi de puiutii vostri (sau aveti oarece treburi administrative?!) Eu l-am adus acasa pe George pentru restul saptamanii si nu pot sa va descriu bucuria lui de a fi iar acasa, cu noi! Iar noi la fel, ne bucuram ca saptamana asta vedem mai multe din traznaile lui.[poc] Dana, spune-ne ce si cum cum caminul!? Sunt tare curioasa, ca eu m-am gandit mult la solutia asta, daca mama nu putea sa ma ajute, dar in Suceava nu stiu multe locuri unde sa primeasca piticanii ca ale noastre! Da detalii sa vedem cum s-a adaptat Ania la gradi! Al meu inca nu vrea olitza si stiu ca in multe locuri asta e o conditie: sa se ceara la "tanti oala"! Pupici [pup]la cei mari si cei mici: Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Hunu la mina, io nu mi-st libera az [^] Doi la mina, incercam iar saptamina viitoare figura cu caminul... Ca luni au mers toate foarte bine pina la ora 1 jumate cind toti copiii s-au dus la culcare... Ania a inceput sa urle ca vrea la mamicutzaaaaaaaa.... Programul ei de somn e cam in jur de ora 15... Incercam luni din nou. Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC [:D] Super copil Ania: are personalitate! Ce, credem noi ca-i pacalim cum vrem noi? Somnul are de obicei un ritual special, mai ales in primii ani, deja mersul in grup la somn si adormitul la ora fixa... putini copii se supun la asa un regim! [pup] la mamici si la cei mici! Imi pare rau pentru fetele "ne-libere" azi, dar eu abia am asteptat! O sa recuperati voi de [pegeam]! Elena & George[copil]- mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
HelleneC [hia] fetele pe unde sunteti? Cautati cadouri de Mosh Nicolae? Eu inca nu sunt foarte hotarata ce sa ii iau lui George, ca pentru Craciun mi-a spus ca vrea "adion"=avion si bobo, "mute bobo"! Dar de Mosh Nicolae nu am ce sa ii povestesc ca il bag cu totul in ceata. De abia pricepe ce e cu Mosh "Cuciun"![:D] Pupici si spor la cadouri (de dat, de luat). Papuci multi va doresc sa aveti la usa! Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu [^] Da, da luat cadau la cupil si inca ceva mici atentii pentru cei dragi... La cupil i-am luat ferma animalelor [:D] tzaranca-o face mama [pup]... un rucsacel in care se gasesc multe kestii - de la casuta rosie, garduri, copacei pina la toate mamele de animale domestice... Despre "Mosh Nicuaie" [:D] zice ca e un "Mosh Caciun" mai mic si, ce e mai important, stie ca are de primit... cadouri... Mi-e ciuda ca pe la noi nu se gasesc Mosi Nicolae ca in Ardeal... adica vargutze poleite si legate cu fundite... Ca io asa am crescut... cu okii la Sfintu Nicolae cocotat sus pe dulap, kiar daca n-am luat-o niciodata cu vargutza respectiva (si n-am luat-o cu Sfintu Nicolae, nu pen c-as fi fost io cine stie ce cupil cuminte..., ci pen ca nu rezista vargutza [:D]). Intr-adevar dupa ce ne-am mutat la Suceava am cam dus dorul vargutelor poleite pe care le gaseam cind eram copii de Sfintu Nicolae in ghetutze, alaturi de bunatatzuri... Chiar ieri am intrat pe la Magazinul 33 sa intreb daca nu au vargutze... dar nu au [q] Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC [q]Dana fata, uite asa plang si eu dupa vargutele alea, pe care le-am primit paaatru ani de faculte de la colegi (de ce oare?) dar tare dragi mi-erau si de 7 ani si... le duc dorul. Da' asa ma enervz si ma duc sa fac provizii, ca odata ajung la Cluj! Numa' in 5 ore daca "mana" al meu tare pe Carolina noastra! Statea Nea Nicolae agatat in camera de camin, si ne "ocrotea" cateva luni bune, pana o predam in vacanta! Acum cine ma mai ocroteste?[bang] Chestia e ca pt Mosh Nicolae mai bine pricepe copilu' cum e cu ziua asta daca ii dai si o vargulita de aia cu sclipici prin ea! Mai vad maine-poimaine daca pot crea asa ceva... Daca nu, "ext ir"! Pup ca ma duc sa imi adorm odorul, mama denaturata ce sunt si ma bantui pe aici pe DC[:D] Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu Hehehe, uite ca io n-am avut incotro (mai exact nu puteam pleca la servici din cauza urlaturilor copilului pe care nu-s ce mare amor de ma-sa il apucase acuma - ca de felul ei nu da multi bani pe mine [:D]) si am scos mai devreme cadaul di la "Mosh Nicuaie"... A fost super incintata [cool] cre ca fo doo zile am liniste si pace cit se indeletniceste ea cu montat gardutzurile la ferma, bagat si scos oitele vacile si caprele in si din grajd [:D], dus gainile, ratele, iepurasii si gistele la pascut [:D], asezat copaceii si bolovanii pe linga iazul de linga ferma... Daca tine figura o saptamina (adica sa nu se plictiseasca din prima) mai enventez un mos pina de Craciun si ii iau si jungla cu animali salbatice [:D] Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC Fetele, ati citit despre intalnirea de la WTC? [bang] Ce pacat ca nu am putut merge si noi[q] Cine nu a citit, uite ce au postat cei care au fost: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37581 si au dat si la stirile de la Antena 1 din seara asta! No coment! ca deja m-am suparat ca nu am fost acolo... Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
HelleneC Fetili, nazdravanili! Unde sunteti???[:(] Parca vorbesc singura pe aici si sunt tare nacajita! Cici, cum merg pregatirile pentru Craciun? Cred ca ai o multime de musafiri la pensiune! Dana, cuminte esti, si cred ca si tare ocupata! Eu mai trag un pic chiulul la treaba (acasa, desigur) sa mai trag cu ochiul pe DC! Restul mamicilor si nemamicilor (inca!), cred ca ati inceput curatenia de Craciun, nu-i asa? Bafta la batut covoarele si va pup! Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu Io lipsii oleac pen ca ma primblu iar pi la Ieshi... Da-st cu okii pi voi! [pup] Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC ceva nou de la "docteur" Dana? Tinem pumnii sa fie bine![^] Elena & George mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu Deci... hanalizili o ishit bini... adectelea e un soi de osteom odonto... parapsiho pupu... genetic... (hinca nu mi-a dat scris negru pe alb... ) cica un soi de tumora osoasa specifica teoretic persoanelor in virsta... M-a mai kinuit profesorul oleac si ieri si mai merem la ultima vedere simbata... Astept felicitari pentru minunatul meu de organism: cica dupa teorie, vindecarea completa trebea sa se faca pina pin februarie...si iaca io am stricat tati teoriile si-s aproape vindecata in prima jumatate a lui decembrie [:D] Am facut io si neste complicatii... mai exact niste infectii, durerile (infernale dureri am mai avut... nasterea Aniei a fost floricica la ureche mai ales ca si scopu erea nobil [:D])aproape ca au disparut.... in rest toate bune. Multumesc lui Dumnezeu ca s-a terminat totul cu bine! Ca m-a cam dat peste cap treaba asta. Adica ma halintam io ades ca o sa fac cancer (limba, esofag, plamini) de la fumat dar mi-a fost incredibil de greu in ultimele doua luni cit am trait cu amenintarea cancerului... Pupam sucevencele! P.S. Dihonia de fi-mea ma baga in boale zilele trecute. M-a impus cu degetul in burta si-mi zice "MAMI AI UN PIL MIC ACOLO IN BUTICA" CE AAAAM? "UN PIL MIC!!!" Da cine zice? (asta e metoda de a afla de unde invata trasnaile cu care ma gratuleaza, pen ca piraste tot zgitia) EU TIU... da de unde, mama? TIU EU... Dana And, yes, I am a blonde!
cici Dana, desi nu te cunosc, ma bucur tare pentru tine ca esti bine!! Sa-ti dea Dumnezeu multaaaaaaaaa sanatate!!!!!!!!! Eu de Craciun nu am oaspeti,numai de revelion. Dar si pentru asta ma pregatesc temeinic,de asta intru si mai rar pe forum. Gianinei i-a adus mosul printre altele si un aspirator si imi zdrangane toata ziua in cap cu el. Eu n-am avut ce face si am intrebat-o daca nu vrea un bebelus,i-am zis ca trebuie sa-l sunam pe Doamne Doamne,si am avut cosmar vreo 2 ore azi ca nu-l auzea la tel.si gata.Doar noi ce am putut vorbi cu el. Oricum la mine nici nu se pune problema ca am hernie avansata si in plus vreo 36 de ani.Da asa-mi trebuie daca pacalesc copilul. [dual] cici
HelleneC [bis]Ma bucur fetelor ca va vad! Dana fata, slava ceriului ca esti bine si zdravana, ca doar nu era sa pierdem sufletul topicului[alcool] Uite ca beau de bucuria bucuriei tale si pentru Basescu (de 2 zile asta fac, suc si cate o gura de bere ca mi-o iesit favoritul)! Cici, bine ca esti libera de Craciun, ca pentru Revelion cred ca ai la treabaaaaa! Musai sa te cautam cand ajungem in Campulung, tot cautam o pensiune pentru a mai evada cateodata! Dar nu stiu acnd va fi! Na, acum va las (noroc ca iar imi merge netul ca m-a fentat vo 2 zile)! Pup de la Elena & gashka PS. restul fetelor unde or mai fi? mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
HelleneC Fetelor! Gata curatenia? Ca nu va vad in fata[alcool] cred ca m-am ametit cam tare de la Basescu asta![:D] Pupici de la Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
cici Hm, curatenia? In noaptea asta nu mai pun mana decat pe tastatura,n-am terminat, mai am vreo 2 zile pentru saptamana viitoare.Acum 10 minute m-am oprit ca nu mai aveam spor si bineinteles am fugit direct cu nasu-n DC. Mirela mi-a scris, dar nu mi-a raspuns referitor la intalnirea DC din ianuarie pe care i-am propus-o,eu n-am mai stresat-o, va hotara ea ,oricum daca ma anunta ,va dau de stire negresit. Dana si Helene, vad ca doar noi trei ce mai semnam pe aici, vreau sa va spun ca eu am nostalgia zilelor de liceu, si intotdeauna de sarbatori,acestea ma coplesesc.De fapt nu a liceului ci a colegelor care mi-au fost prietene. Asa ca va ntreb pe voi,poate aflati sau cunoasteti,o tipa pe nume,Marcela Breniuc ,sotul ei Doru Breniuc. Din 1992 n-am mai vazut-o, la nr de tel din carte mi s-a spus ca s-a mutat de cativa ani.Daca aflati ceva ,dati-mi de stire. Pana atunci va pup!! cici
HelleneC Buna fetele! Cici, din pacate nu cunosc pe nimeni cu numele asta, dar poti sa te inscrii pe www.colegi.ro si sa bantui pe acolo, poate... cine stie (sau esti deja inscrisa[;)])Observ ca tu te intalnesti cu Mirela, si daca da: salutari de la comunitatea noastra locala (asa de restransa acum). M-as bucura sa iasa de o intalnire la Campulung... Iar Dana... cred ca e cufundata in vreo carte cu retete de bunatati pentru[pegeam]... de nu mai da pe aici. Eu intru in "vacanta" de miercuri si sper sa ma lase piticul sa fac si cate ceva bun. Va pup si... sa facem o strigare sa se inmulteasca gashka de Suceava! Elena & family mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu Ehehehe... ce carte de bucate fetili... meniul e prigatit de multa vreme [:D] acuma sarficiu ma maninca... Elena, ai moshuc pt George? ca io am stat si m-am tot gindit si decit sa apelez la deghizarea cuiva cunoscut cred ca voi folosi oferta de la Chicco Planet. Au organizat special pe 24 decembrie intre orele 17-20 program de joaca pt copii. Au si Mos Craciun care le imparte copiilor cadouri (aduse de parinti de acasa [:D]) . Si cum Ania e topita dupa Chicco Planet iar de Mos ce sa mai vorbim... pica numai bine oferta loc. Ora e 40.000. Eu zic ca se merita! Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC [bis] Merci mai Dana de informatie. Acum ma discut cu sotzul sa vad daca e de acord. Poate imi iau cupilu si ma duc, numa' sa nu fie aglomerat, ca am un cupil sensibilos ca ma'sa lui[:D] Mai intai sa ajung in ziua de vineri, ca la cata treaba am si sa vad si cu serviciul cum scap. Stai sa mai vorbesc cu o prietena de a mea (si de a voastra) si poate ne vedem pe acolo! Ar fi tare bine! Pupici cu lipici si spor la treburi! Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
oanaralu13@yahoo.com [hia]Salutari fetelor.Am semnat si eu pe la inceput,dar am uitat de acest site.Noroc ca mi-a adus Elena aminte,ca,de,noi suntem prietene,atat la suferinta (amandoua facand cezariana),cat si la bucurie,copii nostri fiind nascuti in aceeasi zi la diferenta de 2 ore. Asteptam si noi mosul,[pegeam]desi Biei ii este cam frica de el.Dar deocamdata suntem racite tare,eu,am dat-o pe gentamicina,iar Bia e la al doilea flacon de Ceclor.Microbul ni l-a dat barbate-miu,care s-a facut bine cu palinca,si ne-a lasat pe noi sa bolim. Am vazut ca in afara de Elena,mai este Dana si Cici care intra mai des.Voi incerca si eu sa scriu macar o data pe saptamana. Noi la doctor,tot la Murariu am mers.Ne-am inteles tare bine cu ea.Din punctul meu de vedere nu am cei reprosa.Din momentul in care mi-a curatat fetita,ea fiind cea care a asistat la nastere,pana in prezent de cate ori am fost la ea ,ne-a dat numai sfaturi bune.Am mai fost o bucata si la dr.Petre. Medicul Biei de familie e dr.Dorin care e destul de ok,cam zapacit el. Si noi am vrea la Chico la mos,dar sa vedem daca ne facem bine,ca deocamdata... [:X]Oana &Bianca Maria
HelleneC [bang]Mai ce nenorocita de boala bantuie fetele si copiii de pe aici. Va doresc sa va faceti bine si... sa ne vedem cu copilutii de Ajun... Abia astept! Noroc ca am terminat azi curatenia... de maine ma apuc de bunatati, ca pentru barbatii casei... ce nu face mama[:D] Oana si Bia, nu ne abandonati fix de sarbatori! Tinem pumnii sa va faceti bine! Pupici de la Elena & George mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
HelleneC [cheers] Craciun fericit fetelor din Suceava! ... si aveti grija de voi sa va distrati, sa va simtiti bine si sa va incantati papilele gustative cu tot felul de bunatati! Iar copiii sa va bucure si sa va incante ca de obicei! George bantuie pe langa brad si se tot minuneaza de el. Mai da in cate un glob si se bucura cand vede beculetele! Numai bine de la Elena & [copil]George & [berica]huzband mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
HelleneC Hello fetele! Nu mai sunteti aici? Poate intrati zilele urmatoare! Cici, cum merg pregatirile pentru oaspetii de Revelion? Sper ca bine si ca ai avut timp de Craciun sa te simti bine! Dana,cum a fost Craciunul vostru? Noi nu am mai ajuns la Chicco Planet ca am avut pe cineva la noi atunci[bang] si am ramas si mai in urma cu treburile. Asa ca Mosu'[aho] a venit pur si simplu si George se bucura mai ales cand il vede la televizor la reclame! Oana, ne bucuram ca Bia e mai bine, si tu, desigur, si musai sa mai povestim zilele astea! Petreceri frumoase in continuare si bucurati-va de Craciun cat mai este! Elena & gashka mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Margot Salutare sucevencelor Stiu ca petreceti nu gluma. La mine Mosul de anul asta a fost tare rau si pe langa alte probleme pe care le-am avut acum am probleme si de sanatate.Eu nu astept decat sa treaca si Anul Nou si sa incerc sa-mi rezolv problema. Sper ca pe voi v-a bucurat si v-a umplut de daruri. Multa sanatate voua si copilasilor. Margot
oanaralu13@yahoo.com [cheers]Salutare fetelor.Cum ati sarbatorit Craciunul[pegeam]?Dana cum a fost la Chicco?Ca noi nu am putut veni pt. ca in final Bia a facut o laringita [medic]si a trebuit sa trecem pe Augumentin.Acum are doar flegma,care o deranjeaza. Dana ,tu cand tb. sa nasti? In rest,salutari,sanatate si astept vesti de la voi. Oana & Bia & Nicu
HelleneC [cheers] Hai fetelor ca de acum ne pregatim de Revelion, nu?! Numai ca mie mi-e asa de rau, desi nu am abuzat cu nimic, ca imi vine sa fac doar ceai pentru noaptea cu pricina! Margot, Mosul a fost rau, dar neintentionat[alcool] si - hac! - nu a nemerit adresa ta[;)]. Cred ca asta e explicatia! Dar ce probleme ai? Macar daca ai putea uita de ele in noaptea de Anul Nou! [pup]Va pup si muuuulta sanatate va doresc mamelor si bebeilor! Elena & [copil]George mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu
quote:
Originally posted by oanaralu13@yahoo.com Dana ,tu cand tb. sa nasti? Oana & Bia & Nicu[/purple]
[:D] Poate la anu prin octombrie... [:D]... daca ne-apucam de trebi ca la Ania de ziua lu sotzu pe 10 ianuarie [bis] Da' cre ca m-as juca cu destinu prea tare sa mai fac un cupil pe 10 ianuarie de ziua lu Liviuc si sa-l nasc la fix 9 luni, pe 10 octombrie, nu? Cu Augmentin ne distram si noi [bang] si probabil vom trece pe injectabil ca nu am nici un control la doza orala, in sensul ca ori vomita imediat dupa ce ia siropelul, ori scuipa din gura dar apuca sa inghita cite ceva. Azi la 5 jumate avem programare la dr. Onica si aflam mai multe (ca dr. Munteanu lipseste de sarbatori din localitate si prin telefon nu rezolvam prea multe). La Chicco ne-am distrat fix pix pen ca cei de acolo au considerat de cuviinta sa anuleze "manifestarile" pen ca nu s-au organizat cu cap si nu stiau pe citi copii vor conta in ziua cu pricina. Pina la urma mosul a venit acasa... Ania l-a tinut cam la distanta, a shutit cadoul si-a kishcat-o de-acolo... atita doar ca l-o "agiutat" ... adica l-o tinut de mina pina s-o asezat pe fotoliu... Marga hai sa-i facem impreuna un vint mare anului astuia 2004... ai sa vezi ca 2005 va fi mult mai bun... Pupam tata lumea! Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC [hia] Buna fetelor (si sper sa fie buna)! Mai Dana, se merita sa te joci un pic cu destinul (din nou) ca doar e pentru scopuri nobile, nu?![;)] Pacat ca ai atatea probleme cu "tititza", mai ale sca nu demult ai trecut prin faza aia nasola cu otita. Scrie-ne ce ai rezolvat ieri la dr. Onica (sper ca o sa fie bine pana la Anul Nou)! Tzinem pumnii si eu si George! Imi parea rau ca nu am ajuns la Chicco, il bombaneam pe barbatu'meu la cap intr-una ca uite ce a facut cupilului, bla bla, acum tac din gura ca il duceam dijaba si ma bombanea el un an dupa[mariaj]! Iar ce i-ai urat lui Margot, consider ca e si pentru noi, celelalte... eu una abia astept sa intru intr-un an mai BUN (chiar am nevoie), din toate punctele de "videre"! Asa ca mai vorbim... si sa nu uit de sanatate: multa multa va doresc la toti! Se pare ca Cici e ocupata cu pregatitul Revelionului la pensiunea ei: spor la treaba, poate macar ne citeste, daca nu poate sa ne raspunda! [pup] de la Elena & George mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Margot Dana de acord cu tine.Tare naspa a fost anul asta pentru mine,sau poate asa e viata cu probleme ca sa simti ca traiesti. Am citit ca vrei sa mergi la Onica.Stiu doua mamici care merg la ea.Fetitele lor sunt in aceeasi grupa la gradinita cu fetita mea.Asa ca e lege racesc toate 3 odata.Eu ma duc la Spanu si scapam fara antibiotic de cele mai multe ori sau ceva usor pe cand lor cel putin la una de fiecare data i-a dat Sumamed un antibiotic f puternic.Incerca la Spanu(parerea mea) e considerata mult mai buna. Am avut si eu o experienta cu Onica.Vreau sa-ti spun ca eu o consult fara probleme pe Bianca(rosu in gat,ascultat la plamani) am si citit mult.Acu vreo 2 ani mergem la Piatra Neamt , Bianca tusea putin iar in drum spre Piatra ne oprim pe la Onica sa o consulte.Rosu in gat ,antibiotic,sirop de tuse.Am zis eu nu sunt nebuna nu are rosu in gat asa ca nu i-anm luat antibiotic doar siropul de tuse.Mergem la Piatra vine prima zapada ne inzapezeste acolo venim lunea seara acasa si spre casa trecem inapoi pe la Onica.O consulta nu mai avea rosu in gat si imi spune v-am spus ca-i trece cu antibiotic in 2 zile.Da in gandul meu si de atunci n-am mai fost la ea.Inainte eram mai viteaza cu racelile fara antibiotic cu leacuri babesti pentru tuse pana mi-a facut Bianca pneumonie in primul an de gradinita de atunci mai consult si medicul. Noi am avut aceesi experienta cu Augmentin-ul il vomita.Gusta-l si tu sa vezi daca nu vomiti,cum sa-l primeasca un biet copilas, are un gust..... Spanu are cabinet unde e farmacia Clorofila in fiecare zi de la 4 la 6 daca nu e de garda. Cand am avut pneumonie si nu ceda la pastile, ca sa n-o intep de fiecare data i-am montat branula in manuta si i-am facut eu 3 zile injectii la 12 ore.Ma durea sufletul dar asta era "hraneam fluturasul" si intepa putin.Dar sper ca la Ania nu e ceva grav sa mearga pe injectabil. Multa sanatate tuturor sucevencelor si multa ,multa distractie de Revelion. Ce vreme naspa.S-a dus tot farmecuL Revelionului la munte. Margot
DanaRosu Ieri a fost prima data la Onica (de altfel, pina acum nici n-am fost la altcineva decit la pediatra noastra dr. Munteanu si la ORL-ist cind au fost belelele cu otita) si sa va zic sincer mi-a facut o impresie foarte buna. In primul rind ca a consultat-o pe Ania foarte pe indelete si s-a purtat exemplar cu ea (daca ieri a trebuit sa port munca de lamurire cu ea ca nu mergem la "tanti Rodica, doctor a meu" ci la altcineva, aseara povestea la toata lumea ca a fost la tanti doctor "cu peste cintor" - e vorba de pestele cel verde care cinta, atirnat de perete). Apoi ca mi-a explicat foarte multe lucruri. M-a cam certat ca i-am dat iarasi Augmentin (si mi-e asa de ciuda ca io hotarisem sa nu-i dau, mai ales ca asa imi zisese si dr. Munteanu la telefon, dar m-am lasat influentata de mama si de Liviu carora li se rupea sufletul de mila Aniei cea tusicioasa si mofturoasa). Mi-a zis ca trebuia sa continui cu Isoprinosine si Sinupret (de care ii dadusem pina la Augmentin), pentru ca e vb de o viroza. Ne-a prescris doar siropel de tuse Prospan (cu iedera) si niste picaturi preparate cu antibiotic, antiinflamator si ser efedrinat. Picaturile i le pun dupa lavaj nazal temeinic cu Humex spray si au si rolul de a ajunge in gitut... Io sper doar sa nu mai fie cazul sa apelez la alti medici pentru ca de dr. Munteanu sint super multumita. Multe pupaturi fetili! Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC Buna fetili! Dana, se vede ca ai sanse ca Ania sa fie bine pana la Revelion. Eu am avut noroc ca pana acum nu i-am dat lui Geprge niciodata Augumentin, cel mult Cexil, de 2 ori, in rest numai Moxilen, care e usurel. Dr. Onica e de treaba, si a lucrat la Leagan pe vremuri, era specialista in tratarea chestiilor gastro-intestinale si acum a ramas la fel de priceputa in treburile astea. Si dr. Spanu tot la Leagan a lucrat si e tare de treaba si ajuta pe oricine, indiferent de pe unde e, ca e abandonat sau nu. Eu am ramas in relatii bune cu ea, desi nu l-am dus pe bebe niciodata. Cat ii merge bine la dr. Murariu (stiu Dana de cuiul tau[;)]) si George e bine, ma bucur ca am scapat de toate. Insa la dr. Munteanu cred ca am sa il inscriu pe George cat mai curand. Va pup si aveti grija de voi, sa fiti bine! Elena & [copil]George mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu [berica] Fetili vin cu vesti grozave. Carmen, suceveanca noastra, e acasa cu bebe mic. A fost operata pe 22 decembrie (ne spunea ea ca vini Moshu la spital), bebelica Daria Nicole (3360 g) e bine mersi papacioasa iar Ana, fetita mai mare a lui Carmen, e foarte incintata de noua membra a familiei. Felicitari, Carmen, si mult mult bine. [bis] Sa-ti traiasca fetele, sa creasca mari, sanatoase, destepte si frumoase! [cheers] Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC [cheers] si de la noii! Sa ii traiasca bebe mica si scumpa! Ce cadou frumos de Craciun! Aproape ca o invidiez! Daca ma gandesc bine... chiar o invidiez ( e o chestie pozitiva de data asta)[:D] Numai bine de la noi [flo], Elena & bb George mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Margot Ma bucur ca e bine Dana.Bine ca nu ti-a mai dat antibiotic. Si eu folosesc si Sinupret si Prospan sunt bune. Multa sanatate fetelor si "La multi ani"! Margot
oanaralu13@yahoo.com [green][cheers]Salutari fetelor. In primul rand,Dana imi pare rau ca am inteles gresit,dar poate daca te joci cu destinul,cum ai spus tu,poate la anul vine si al doilea bebe[copil].Cred ca am inteles asa din cauza cuvintelor spuse de Ania. Multa sanatate Aniei,ca si noua tare greu ne-a trecut raceala.Doua saptamani am tot tras. Bia s-a inteles bine cu Augumentin.Chiar cu asta i-a trecut si nu-l vomita.Noi merge la Dr.Dorin,[medic](la el) sus in Obicini.Ne-am inteles bine,iar nu a gresit niciodata tratamentul.Cand nu e sau nu raspunde la telefon mergem la [medic]Murariu. Cand i-au aparut primele simptome ale racelii i-am dat Cefaclor,dar nu a avut nici un efect,iar cand am fost la doctor,surpriza,o laringita de toata frumusetea.Este a doua oara cand Bia i-a Augumentin.In rest i-am mai dat Keflex si Cefaclor,medicamente prescrise atat de Dorin,cat si de Murariu. Cici,spor la pregatit mancarurile pt. REVELION,pt. ca pp. ca esti tare ocupata cu pensiunea. Carmen sa-ti traiasca noua membra a familiei. Margot,un an nou mai bun decat acesta. In rest,eu va urez la toate Dana,Margot,Cici,Carmen,Elena "LA MULTI ANI!" ,petrecere frumoasa de REVELION si fie ca in anul care vine toate dorintele sa vi se indeplineasca.[am][s]
HelleneC [pahar] La multi ani fetelor si copilutilor din Suceava... si tatilor, cum uitam! Petreceri frumoase sa aveti in noaptea de Anul Nou si 2005 sa vina cu multe momente bune! Elena & [copil]George mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Margot La multi ani ,la multi bani si multa fericire corporala! Margot
HelleneC
quote:
Originally posted by Margot
La multi ani ,la multi bani si multa fericire corporala! Margot
[cheers] Margot! Ai spus totul... no coment! A propos, ati vazut despre invitatia facuta de Mirela si Florin la o intalnire pe la Campulung programata pentru iulie? Cici trebuie sa fie cred mai informata[;)] Poate dupa ce scapa de musafiri ia o gura de "aer curat DC" si mai povesteste si cu noi! Va pup, Elena mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
2girlsmum La multi ani pentru Sucevence! tot ce va doriti in Noul an si multa energie pentru copiii minunati pe care ii aveti! Scuze ca nu am mai dat demult pe aici, dorul meu pentru Suceava va ramane insa acelasi, chiar daca acum imi dau seama cel mai bine ca s-au rupt toate puntile trecutului..Imi doresc sa imi pot creste fetele cunoscand limba romana si sa le pot povesti despre orasul de care voi ramane legata pentru totdeauna. Sper sa mai revin, de multe ori poate o sa va citesc doar, dar in mod sigur sunteti aproape de sufletul meu.. Niste poze noi puteti vedea [url="http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/patrigingell/album?.dir=e226"]aici[/url] Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03) [url="http://community.webshots.com/user/2girlsmum"]Fotografiile Noastre[/url]
HelleneC [q] Mi-am dus iar copilutul la tara, la ai mei. Dormea cand am plecat, bine ca nu a vazut ca iar plangea. Deja imi e tare dor de el, iar incep sa bocesc... Daca ma vedea, el plangea la geam, eu in masina... Of, de ce nu il pot avea cu mine zilnic? [bang] Si de maine la serviciu... gata cu boiereala! Sper sa ma readaptez cu bine, pentru ca oricum am colege tare de treaba! O saptamana buna va doresc, [pup] Elena mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
DanaRosu [bis] La multi ani, fetili! Multa sanatate, noroc cu caru, fericire de toate felurile, bani gramada si numai numai bine... [pup] Dana And, yes, I am a blonde!
cici eal[siz[teal]e=4]La Multi Ani[/size=4][/t] Am citit cam tot ce ati scris ,ma bucur ca ati pomenit si de mine. Va doresc tuturor sa vi se indeplineasca visele cele mai frumoase, in acest an! Acum 10 minute a plecat grupul care a stat la mine de sarbatori .S-au smtit f. bine, dar marturisesc ca eu m-am simtit batrana pe langa ei, atat de plini de viata erau toti desi,sunt mai mari ca mine cu cel putin 10 ani.Singura lor suparare a fost ca nu a fost zapada. Culmea e ca acum a inceput sa ninga sanatos! Primul lucru pe care l-am vazut cand am deschis forumul a fost anuntul Mirelei despre intalnirea "desprecopii" din iulie ,aici in Campulung .Scrieti-va si voi parerile pe topicul cu pricina. Asa ca o sa ne vedem negresit,deja am emotii. Stie cineva ,ceva de mamamariana? Ea e din Suceava dar locuieste in Tailanda.As vrea sa stiu ca n-a patit nimic si ca e bine.Inainte posta des pe acest subiect. va pup pe toate!! cici
HelleneC Buna fetele! Cici, bine ai revenit! De postat acolo unde ai zis am sa postez la un momenta dat, sa mai vorbesc cu sotzu' si sa vad care e perioada la mine cu concediul, ca gata cu boiereala de "munca la stat", acum sunt la particular si proiectul e proiect, nu mai pot sa imi fac de cap[bang]! Daca pot sa imi iau conced in perioada respectiva si daca stiu exact ce si cum... evadam din Suceava! Dana, multumim de urari, faza cu banii e reala iar uratura bine venita[:D]! Sa dea Domnul sa gasim cat mai repede o postare facuta de mamamariana! Trebuie sa fie bine! Va pup si hai sa mai povestim! Elena PS: Vreau si eu ninsoare, ne dai Cici?! mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
ymellda LA MULTI ANI !!! tuturor sucevencelor. Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume. Imi pare tare rau ca nu mai apuc sa intru decat tare rar, dar... asta-i problema veche (cu timpul :(, vreau sa spun). Acuma, vreau sa va rog si eu ceva: Andra mea va sta la ai mei, la Suceava, vreo 2 luni si as vrea sa vorbesc cu un doctor bun, care nu te bombardeaza cu antibiotice aiurea etc., stiti voi. Din cate am citit pe aici, dr. Onica ar fi un doctor excelent. Dar va rog mult, dati-mi mai multe detalii, nu am citit eu chiar toate cele 9 pagini :), unde are cabinet? Se poate merge si fara trimitere? Un numar de telefon? Multumesc mult anticipat. Si acuma, ia spuneti cum au primit puiutii vostrii pe Mos Craciun? Andra povesteste tuturor ce "barba mare avea si avea si ochelari si... un sac mare, mare plin cu jucarii pentru mine !" :). Pupici tuturor si promit sa vin mai des in vizita !! Alina si Andra - Ioana (in curand 3 anisori)
HelleneC Buna fetele! Sper ca sunteti bine si voi si copilutzii! Alina (Ymellda), speram sa nu aiba nevoie fetita ta de medic atunci cand va sta la Suceava! Au grija bunicii de toate, spun din experienta, pt ca al meu baiat tot la bunici sta (si nu numai pentru 2 luni, astazi are fix un an de cand l-am mutat cu catzel, purcel acolo - la noi vine in concediu si weekend)! In rest, astept sa mi se implineasca urarea facuta de fete: bani cu caru', poate totusi se prind si de mine[:D]! Macar anul asta! Va pup, tinem legatura! Elena Mami ”de George” [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561"]Povestea_nasterii[/url] [url="http://www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/"]Poze[/url]
ymellda Hellene, multumesc mult pentru mesaj. Intr-adevar, sper sa nu aiba nevoie de doctor (cu atat mai mult cu cat, in 3 ani, a racit de 2 ori - ambele raceli usoare si fara complicatii). Imi place sa spun ca este un copil rezistent, dar ... Pentru orice eventualitate (eu nu voi fi in tara in perioada februarie - martie), mama trebuie sa stie unde ar putea merge. Ideea este ca Andra nu a luat antibiotice (singurele medicamente pe care le-a luat sunt Nurofen, Sinupret, Sterimar spray, calciu, fier, vitamina C) si nu as vrea ca, necunoscand copilul, un medic sa se aventureze la tratament mai tare, fara sa aiba rabdare sa treaca 24 de ore in care sa-si dea seama cam ce si cum. Multumesc inca o data, mai tinem legatura. Pupici tuturor !! Alina si Andra - Ioana (in curand 3 anisori)
DanaRosu Noi am dat-o-n bara pina la urma... i-am cerut dr. Onica kiar inainte de Rev sa ne prescrie ceva injectabil, ea voia sa ne dea siropele (v-am povestit io ca Ania nu ia nimic sirop cu gust bun, numa amareli daca i-as da - Sinupret ii place cel mai tare, apoi Prospanul si Stodalul - in skimb de sirop cu vitamine nici nu vrea sa auda). O sa ziceti ca-s nebuna ca am cerut eu expres injectii dar efectiv cu siropelele nu aveam nici un control la dozele administrate si cred ca mai mult i-am bulversat organismul. Asa ca din 2004 in 2005 am trecut in ritm de injectii la 12 ore cu Zinacef, o cefalosporina foarte tare. Oricum Ania s-a comportat admirabil, ajungind ieri si azi la ultima injectie sa-i spuna asistentei "Nacisa, fa-ma-ma repidi o engectie mica mica, eu pec a Chico"... Astazi s-a intors dr. Munteanu in oras si am fost la ea la cabinet dar se pare ca infectia pe care a avut-o a fost foarte puternica asa ca vom continua inca 10 zile cu Sumetrolim si Sinupret si spray vaccin nazal IRS19. Nu stiu insa ce sa fac cu vitaminele (dr. era cam aglomerata azi si evident am uitat sa o intreb), Ania a slabit foarte mult cu bronsita asta galopanta (vreo 3 kile) dar bine macar ca a avut de unde... Am incercat sa ii dau Pikovit sau VidailinM insa fara nici un rezultat. Om scoate-o noi si cu asta la capat. Alina, poti incerca la dr. Munteanu, eu am fost tot timpul multumita de ea (numa acu de sarbatori ne-a incurcat [:D] dar a lipsit si ea citeva zile din Suceava). Cabinetul e pe bulevardul George Enescu iar telefonul 521493. Dr. Onica are cabinet undeva pe linga stadion, in dreapta, in capatul strazii. NUmarul ei de telefon nu il am acum la indemina dar diseara sau miine ti-l zic sigur. De la mosu, Ania a primit un LEPTOC [:D]... cu care sta si se converseaza toata ziua [:D] si un CHETZEL Real Fur pe care il hraneste cu oshu (are el in dotare un os din pastic cu senzori). Pupam fetili si puiutzii lor. Dana And, yes, I am a blonde!
2girlsmum Cici,, Mamamariana este bine, am citit eu niste postari de-ale ei imediat dupa, au simtit cutremurul in dimineata aceea dar unde stau ei e destul de departe de zonele afectate. Fetele mele au facut azi vaccinul MMR (oreion,rubeola,rujeola??) si nu au scos un sunet, au fixat-o pe asistenta cu niste ochi mari cand le-a facut injectia si apoi i-au facut pa la plecare, numai zambete..Asa sa tot mergi la vaccinuri... Vrem si noi la Campulung! Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03) [url="http://community.webshots.com/user/2girlsmum"]Fotografiile noastre aici[/url] si [url="http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/patrigingell/album?.dir=e226"]aici[/url]
HelleneC Salut voios fetele si bebeii de Suceava! Mai Dana, dar spune si mie macar, de unde a achzitionat Moshu' chestiile alea, poate vrea si Moshu' meu sa le cumpere... ca uite maine e Ajunul la cei care tzin Craciunul pe vechi[:D] Nu-i bai, il mai tzin o data daca e vorba de cadouri! Glumesc, sa ne scrii, da??? Te rugam![flo] A propos, care incep de maine sarbatorile de iarna, va doresc sa le avetzi placute... si poate macar voi o sa avetzi zapada! Alina, sa ne scrii cand vine fetitza in Suceava, ca poate o vedem prin park cu bunica, nu? Va pup si hai la somn! Si maine e o zi de povesti! Elena Mami ”de George” [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561"]Povestea_nasterii[/url] [url="http://www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/"]Poze[/url]
ymellda Fetelor, multumesc mult de tot pentru raspunsuri. Dana, nici Andra mea nu ia siropele si nu-i place dulcele. Eu ii dau vitamina C fiole, calciu fiole, Fer-Sol (i-am dat si Haussmann, dar e mai dulce)si vigantol (normal - vigantol in lunile cu R tot timpul si 10 zile pe luna calciu, fer ii fac 3 luni pe an tot in sezon rece - pentru ca nu-mi mananca ficat, ou, iaurt, branza - e tare aiurea). Iar vitamina C in principiu tot timpul. Ii place si cere toata ziua. Nu-i pot da eu, ca ea ar bea si 5 fiole. Acuma, nu stiu daca "tratamentul" asta a ajutat-o sau faptul ca a supt pana la 1 an si 5 luni sau ca nu merge inca la gradi... dar ... eu multumesc lui Dumnezeu ca este un copil sanatos. Acuma imi fac probleme pentru ca nu voi fi cu ea, pentru ca mama nu o cunoaste la fel de bine ca mine si nu stiu daca ar observa o raceala incipienta. Va sta la ea de pe 15 ianuarie pana la sfarsitul lui martie. Nu stiu cat se vor plimba ei prin parc pentru ca stau la casa (mai sus de Obcini) si Andra poate iesi afara oricand. Dar Chicco sigur il vor vizita :). Va doresc tot binele din lume si multumesc mult, inca o data. Alina si Andra - Ioana (in curand 3 anisori)
Rosey fetele, am nevoie urgent de ajutorul vostru. am nevoie de o bona serioasa, de incredere, in Burdujeni, pt. 4 ore pe zi, de luni pana vineri. cunoasteti pe cineva??
HelleneC Rosey, chiar imi pare rau ca nu stiu, nu stau in zona si nu cunosc! La ce am patit eu cu bona anul trecut, pardon, in 2003, suflu si in iaurt. Greu de gasit o fata serioasa, chiar si pentru 4 ore! Bafta, oricum, cred ca ai mare nevoie! In rest cum o duceti fetelor? Alina, deja vad ca ai emotii ca iti lasi copilul aici la Suceava! Va fi super pentru ea, chiar daca poate va duce dorul dupa tine (traiesc asta pe propria piele zilnic). Ca de gaseam o bona ca lumea, nu il duceam la tara pe George! Oricum, daca vor fi probleme (Doamne feri!), ai vazut ca si Dana ti-a dat numarul de telefon de la dr. si va fi ok! Va pup si ne mai vedem! Elena Mami ”de George” [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561"]Povestea_nasterii[/url] [url="http://www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/"]Poze[/url]
DanaRosu Complitari: Elena, mosu nost si-a facut cumpereturile la Metro. Alina, dr. Onica are 521116 la cabinet, mobilu l-am prapadit [:D] Rosey, da si un nr. de tel pe mesaje private sau pe mail si te ajut cu un anunt. Mai intreb in stinga si-n dreapta si daca aflu ceva te anunt. Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC Mersi Dana, norocul Aniei ca ati avut curaj sa mergeti in Metro atunci. La noi nu tu timp, nu tu abdare, ca nu suport sa vad aglomeratia aia infernala! Da' tot ma duc sa vad, ca doar nu-i bai ca a trecut Craciunul, nu? O zi buna fetelor! Mami ”de George” [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561"]Povestea_nasterii[/url] [url="http://www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/"]Poze[/url]
ymellda Mercic mult, Hellene si Danei si tuturor. Normal, am niste emotii... Asta nu neaparat ca a stat numai cu noi (a stat si la Suceava, in noiembrie 3 saptamani, in decembrie o saptamana, in weekend mai sta la bunicii din Iasi de sambata pana duminica), dar acum mi se pare perioada super lunga. Oricum, incerc sa nu imi fac probleme prea mari si sa nu ii transmit si ei emotiile mele. Si, intr-adevar va fi super - are pisici, catel, bunici care o iubesc nespus, curte sa se joace... tot ce vrea. Si, foarte aproape de Suceava, strabunicii cu vacuta, calut, purcel etc. Cateodata imi pare atat de rau ca nu sunt ACASA (intotdeauna Suceava va fi ACASA pentru mine). Si, mai mult de atat, este Chicco, unde Andrei ii place foarte mult (in Iasi nu este nici un loc atat de fain amenajat pentru copii). Rosey, ai mei au dat un anunt in ziar pentru bona (pentru ca amandoi lucreaza, adevarat ca tata ajunge acasa la ora 13.00, dar pana la pranz trebuie sa stea cineva cu ea) si au primit foarte multe telefoane, pana la urma au selectat vreo 6 cu care sa ma intalnesc si eu vineri si sambata (4 - 15). Alina si Andra - Ioana (in curand 3 anisori)
Rosey ymellda, si eu am tot dat anunt, numai ca e ff greu sa selectezi persoane asa, am avut deja 4 bone angajate prin metoda asta, si mi-e tare greu sa o iau de la capat. in plus, acum chiar nu am timp de asa ceva, ca de luni incep serviciul si am nevoie urgenta de cineva! oricum, multumesc de sugestie:) in alta ordine de idei, dati-mi si mie niste detalii despre chicco, ca eu nu am auzit inca nimic!!! a si inca ceva, am uitat: cat ai de gand sa platesti bona? si in ce conditii?
ymellda Rosey, eu am bona, dar in Iasi, de un an si 8 luni, aproximativ. Este o doamna in jur la 65 de ani, extraordinar de draguta (a ajuns ca o bunica pentru Andra). Andra o iubeste foarte foarte mult si cateodata, cand vin acasa, chiar imi spune ca ea pleaca cu tanti afara :). Si cel mai fain lucru este ca sta la parterul blocului nostru, asa incat eu o las pe Andra dormind, nu trebuie sa o imbrac, sa o duc undeva etc., iar doamna mai poate sa-si faca si ceva treaba pe acasa. O hraneste (nu face ea mancare, dar s-a intamplat de multe ori sa manance Andra la ea, deh, e mai bun), o imbraca, o plimba zilnic, indiferent daca e frig (asa a fost conventia). Pana in ziua de azi, cat a stat cu tanti, nu a racit niciodata, nu mi-a facut nici un fel de indigestie etc. Sunt super multumita de ea. Si, daca va spun ca ii dau doar 2 milioane pe luna, plus alte atentii, asa, ca mi-e foarte draga, n-o sa va vina sa credeti. Si sta de la 8 pana la 4.30, in general, insa ultimele luni a stat saraca si pana la 7, depinde de programul meu prelungit. In schimb, nu o pot lua la Suceava si pe ea, are familie, casa ei si nu poate sa plece asa, pur si simplu, pentru doua luni. Asta e, trebuie sa ne descurcam fara ea in timpul acesta. Pupici la toate si succes, Rosey, la gasit bona. Alina si Andra - Ioana (in curand 3 anisori)
DanaRosu
quote:
Originally posted by Rosey
in alta ordine de idei, dati-mi si mie niste detalii despre chicco, ca eu nu am auzit inca nimic!!!
Chicco Planet este un spatiu de joaca pt copii, dotat cu jucarii (de la casute, tobogane, carucioare, bebelusi, morcovi, cremwursti si oua din plastic [:D], pina la trenulete si "piscine" cu bile) marcile Chicco si PegPerego. E situat pe Marasesti in complexul Panasonic, linga Casablanca. Acolo poti pur si simplu sa duci copilul la joaca (daca vrei stai si tu cu el, daca nu poti sa pleci sa-ti rezolvi trebile ca ramine puiul pe miini bune - sint cel putin doua fete de serviciu la supravegheat cupiii) sau sa organizezi aniversarea micutului. Noi mergem destul de frecvent si Aniei ii place la nebunie. Am inteles ca s-a deschis un spatiu de joaca mult mai mare si mai bine dotat la capitolul jucarii, ba chiar si mai ieftin, dar mie mi-e cam peste mina: e in zona industriala, deasupra magazinului de prezentare MOBEXPERT. Dana And, yes, I am a blonde!
Rosey mersi mult dana, eu habar nu aveam:) dar ce preturi sunt? si cat poti lasa copilul? este vreo diferenta de pret daca stai si tu cu el? cum se taxeaza?
HelleneC Buna fetele! Rosey, sa stii ca daca nu ai gasit bona, e utila informatia Danei, nu mai stiu cat e pretul acum la Chicco, numai ca eu cred ca e mai aproape de tine spatiul din Burdujeni (si mai ieftin ca, de, promotional). Dar oricum, nu era foarte scump (nu sunt la curent cu preturile eu), dar e o solutie daca ai neaparata nevoie si nu are cine sa te ajute pentru 4-5 ore cat spuneai tu. Bafta multa si mai scrie sa vedem cum esti, daca ai rezolvat problema! Elena Mami ”de George” [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561"]Povestea_nasterii[/url] [url="http://www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/"]Poze[/url]
ymellda Hello. Iar ati ajuns pe pagina a doua??? Ia mai povestiti, Dana, Elena, etc., ce mai faceti voi? Ce mai fac puiutii vostrii? Andra vorbeste cu tatal meu la telefon si ii spune: Bunicule, vino si ia-ma-ma de aici, ca mama pleaca departe, departe !!! Ma distreaza la culme chestia asta: "ia-ma-ma". Pupici la toata lumea !! Alina si Andra - Ioana (in curand 3 anisori)
DanaRosu Da, Alina, cunoastem si noi exprimarile astea... Ia-ma-ma, ba chiar si ia-ma-ma mine tine sau imbaca-ma-te [:D] Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC Buna fetele! George al meu e oarecum bine, la tara, adica... e racit[bang] si plange dupa noi. Insa e spre bine, ii da nurofen, fluimucil si sumetrolim. Sper ca pana vineri sa fie bine. Dana, oare nu incepem un alt topic?[:D] Uite ca suntem pe pagina 10, suntem tari! Tu esti cu tonul pe aici... George imi spune la telefon "Alo, mami, ce paci? bii cu bibi?" la el v-ul e b si f-ul e p. Il pacalesc ca vin si il iau, insa stie mititelul si mai plange si refuza sa imi vorbeasca. Ca o chestie de atasament: in weekendul asta a vrut sa il legan in brate si chiar mi-a adormit pe piept! Se pare ca sufera prea mult dupa noi... dar decat cu o bona care nu are grija de el (suntem fripti), mai bine la bunici care il iubesc si nu am treaba! Ce faci Rosey? ai rezolvat problema? Elena va pup, Elena Mami ”de George” [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561"]Povestea_nasterii[/url] [url="http://www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/"]Poze[/url]
DanaRosu Stai sa-nkida un modirator sobectu si diskidem altu! Ania m-o empresionat azi asa de tare... O vinit ta-su pe la mine la berou sa-mi aduca ceva si am coborit la masina sa iau ceva-ul... iar fi-mea statea cuminte pe bancheta din spate cu plasuca cu papuceii de skimb in minutza... "Merg a Chicco, mami... sint eu foarte minte!" [:D] Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC Buna fetelor! Mai Dana, si pe mine m-a impresionat micuta ta... stie ea ca e cuminte, draga de ea! Vad ca o duci des la Chicco! Chiar se simte bine acolo? Mai hai la povesti... pe Cici nu am mai vazut-o... oare ce face??? Elena Mami ”de George” [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561"]Povestea_nasterii[/url] [url="http://www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/"]Poze[/url]
DanaRosu In general nu o duc foarte des pe Ania la Chicco, maxim o data pe saptamina dar acuma am dus-o si kiar de 3-4 ori pe saptamina, ca na, draga de ea a facut atitea engectzii, are de luat atitea siropele si picaturi... Plus ca si dr. Munteanu si dr. Onica mi-au zis ca pina la 3 ani iese din discutie orice gradi sau camin, mai ales dupa episodul asta nasol cu bronsita. Asa ca am sa fac tot posibilul sa o duc macar de doua ori pe saptamina, cite o ora (desi acu o saptamina a stat intr-o zi aproape 4 ore [:0] si tot venea la ta-su, care o astepta la intrare, si, cu aratatorul fluturind prin aer, ii spunea "Mai tau un pic tati, un pic" si iar o kishca la joaca) sa aiba si ea program organizat de joaca-joaca de capul ei... ca s-o fi saturat si ea mititica de tocaturile mele cu poezii, povesti, cintecele si numere in tri limbi [:D] Oricum, am tras concluzia ca e talentata la... franceza [:D] La engleza are o pronuntie.... [bang] Seamana cu ta-su, dar si cu actualul si fostul presedinte a lu tzara noastra [:D] Pupam sucevencele si puii lor! Dana And, yes, I am a blonde!
HelleneC [:D] mai Dana, da' ai curaj cu limbile astea straineze, eu nu ma chinui pe mine, dar sa-l mai chinul pe bietul "Jorjel", care vad ca are treaba cu limba rusa... ne distram ca spune la tractor "cacoiul" (?), la calculator "cacacoiul" si mai striga si pe strada daca se poate de se uita lumea la el ca de ce vorbeste copilul urat... zambesc stramb si ii spun "trac-to-rul", iar el "ca-co-iul", asa ca... spre limba rusa... (ca fostul presedinte[bang]) Oricum, ma bucur ca numara singur pana la 10 in romana, daca mai insist, nu stiu ce iese![:D] Vad ca iar numai noi parlam pe aici! Ei, or fi fetele ocupate cu trebile saptamanale, nu? Lasa ca maine vine "vikendul" si iar o sa ne "rilaxam" la greu! Va pup, Elena PS. am vazut Dana laptopul in Metro, tre sa imi bat "huzbandu'" la cap, ca imi cam place si lui Jorjel si mai si i-ar place! Mami ”de George” [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561"]Povestea_nasterii[/url] [url="http://www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/"]Poze[/url]
ymellda Intr-adevar, v-am lasat singurele cateva zile, am treaba de 2 luni de facut intr-o saptamana :(. Nu stiu cum am sa o scot la capat, dar.... Dana, Ania este foarte cuminte, serios. Andra mea ma scoate din casa cu totul - nici noi nu mergem la gradinita si sta toata ziua cu tanti. Oricum, acuma, la Suceava, nu am unde sa o duc, asa ca... tot Chicco ramane valabil pentru orele de joaca. Eu ii mai aduc copii acasa, vecini, prieteni, dar imi ramane casa ca dupa razboi, deci... mai mult de o data pe saptamana nu pot face asta :). Cam atat de la noi, dar voi mai consfatuiti, sa mai citesc si eu... Pupici la toate !! Alina si Andra - Ioana (in curand 3 anisori)