| maternitatea cantacuzino | |
| ivo | A mai nascut cineva recent la cantacuzino? Eu o sa nasc probabil saptamana viitoare acolo cu dr.Octavia ciurel. Care sunt conditiile ? Am inteles ca sunt saloane de trei paturi cu rooming-in, dar sotii nu au voie sa asiste la nastere. ivona |
| anda141 | Eu am nascut la Cantacuzino, in ianuarie. Da, sunt saloane si cu 2 paturi, iti da copilul cu tine in salon, depinde de medicul care are grija de tine. Eu am nascut cu altcineva. Daca poate sau nu sotul sa asiste la nastere, nu stiu, ca nici nu am intrebat, nu am vrut sa asiste la asa ceva, mi se pare foarte aiurea sa ma vada in halul ala, parerea mea, plus ca ar fi lesinat inaintea mea de mult. [:D] Personanul de la nasteri, e super, in schimb la copii....daca as fi putut sa nu trec pe acolo, ar fi fost super!! Niste ..., mi-e greu sa le zic asa cum merita, nu stiu ce-or cauta la copii, mai bine s-ar duce in cu totul alta parte, probabil stau pentru bani, ca iti zic in fata. Succes si nastere usoara iti doresc!! Monica si bebe Albert ( 19.ian.2004) http://community.webshots.com/user/monica1816 |
| amik | buna!maine se implineste un an de cand am nascut.tot la cantacuzino,cu dnul dr briceag. am stat in rezerva de doua paturi,copilul cu mine,conditii bune,camere curate,moderne... referitor la nastere,eu mi-am dorit ca sotul meu sa asiste,dar nu a fost chip.am inteles ca seful sectiei este raspunzator pentru masurile astea stupide.si asistenta sefa,o femeie rea si ursuza.de-abia de-abia au intrat mamele mele-adica mama si soacra- cu spaga asistentelor ca sa ma vada putin in cele 14 ore de travaliu.pe razvan nu l-au lasat-e si mai rusinos si nu s-a pus cu asistentele.asta a fost aspectul care mi-a lasat un gust amar in gura.cat as fi simtit nevoia unei mangaieri a lui... iti doresc o nastere usoara si pregateste-te pentru niste clipe de vis! Alexandra mare si Alexandra mica... www.jester.ro/alex/ |
| PaulaM | Buna, An nascut in octombrie 2001 la Cantacuzino cu dl dr Popa. Mie mi s-a parut mai mult decit ok personalul medical din sala de nasteri ……. Daca imi aduc aminte cite au suportat doar de la mine , cred ca ar merita o statuie…….. Pe Mara mi-au dat-o in camera din prima zi si am fost intr-o rezerva de 2 locuri…. Sint de accord cu Monica in legatura cu personalul de pe sectia nou-nascuti…. Pe Mara au luat-o la un moment dat sa-I faca nu stiu ce vaccin (nu eram in rezerva) si cind m-am dus dupa ea, mi-au raspuns ca este in rezerva, inapoi. M-am cam minunat eu, ca doar de acolo venisem si nu o vazusem , dar mi-am spus ca poate, poate nu am vazut-o eu. Asa ca m-am intors in rezerva sa vad, poate gasesc copilul….. Nu era acolo!! M-am intors pe sectia de nou-nascuti si dupa niste replici nu tocmai frumoase cu una din asistente, a gasit-o acolo.. Replica a fost: “ah!! Am pus-o intr-un patut aici!” No coment! Nastere usoara si toate cele bune. |
| georgescu oana | Eu am nascut pe 17 aprilie la Cantacuzino.Parti bune:curatenie, intimitate,rooming -in,doctori super,asistente la nastere de treaba. Parti rele :o asistenta sefa la copii data naibii pusa pe spaga care baga toate mamele in speriati cum ca daca nu merg la ea la pompa fac mastita,asistentele de la copii 80% dintre ele parca rude cu asistenta sefa. Camere de 1, 2 3,4 paturi,rudele intra in afara intervelului 4-6 cu spaga,cat despre asistatul la nastere nu cred acum dupa ce am nascut ca as fi vrut sa vada sotiorul cum ma chinuiam. Bafta si psihic puternic oana |
| elilenus | As dori sa stiu, ca viitoare proaspata si speriata mama, daca e nevoie de o programare pentru rezerva din Spitalul Cantacuzino, cat costa si daca e posibil, cateva cuvinte despre dr. Dan Secara. Multumesc elilenus |
| Natasa | Stie cineva ceva de dr. Serban Nastasia? Multam.[biz] |
| anda141 | Natasa, eu am nascut cu el, el mi-a urmarit si sarcina. Ce vrei sa stii despre el? Monica [mamica] si [copil] ALBERT EDUARD (19 ianuarie 2004 ) [foto] http://community.webshots.com/user/monica1816 [foto] |
| Natasa | Buna, Anda. Uite ce repede am dat peste cineva care a nascut cu dr. Nastasia. Spune-mi tot ce stii, te rog. Cum a fost la nastere (cum ai nascut), cum e anestizistul cu care lucreaza, cit ai dat.... Cit il cunosc eu este un om deosebit, dar eram curioasa cum e in momentul cel mai greu. Mersi frumos![gravi] |
| anda141 | Chiar ma intrebam daca nu a nascut sau nu mai merge nimeni la el. Pana acum nu am auzit pe nimeni. Deci, eu merg la el din luna a 5-a de sarcina.Tu de cand mergi la el? Chiar este un om deosebit, ce imi place la el cel mai mult e ca te respecta, nu vorbeste obscen ( ce am auzit de altii....), e rabdator, in fin cred ca ai vazut si tu. La nastere, eu am nascut cu 2 saptamani mai devreme de termen, deci nici nu apucasem sa vorbesc cu el ce si cum. Asa ca l-am sunat, era acasa, nu era de garda.Mi-a zis sa ma duc la camera de garda mi-a spus sa intreb de d-na dr.Maniu si sa-i spun ca vin din partea lui sa ma consulte sa vada daca nasc sau e alarma falsa. Am mers, asadar, am gasit-o pe d-na dr., f.f. draguta si ea. A constatat ca am dilatatie 4, deci nasc. L-a sunat pe el si in juma de ora a venit de acasa.Ce sa-ti spun? Eu am fost multumita de el, a stat langa mine tot timpul, m-a ajutat f, mult, eu am nascut si repede -natural- in 2 ore am nascut de la inceputul contractiilor declansate de perfuzia cu ocitocice pe care mi-a pus-o. Daca mai ai intrebari, te ascult!!! Monica [mamica] si [copil] ALBERT EDUARD (19 ianuarie 2004 ) [foto] http://community.webshots.com/user/monica1816 [foto] |
| elilenus | Am creat ieri un nou subiect pe forum "Ce stiti despre dr. Secara..". Azi mi-a raspuns cineva care mi-a zis ca e un nemernic si un criminal si ca din cauza lui a murit nepotelul ei...Sunt foarte speriata. Stiti ceva despre el? Va rog din suflet, am nevoie de cat mai multe informatii, daca stiti ceva, spuneti-mi, sunt foarte ingrijorata. Astept... http://photos.yahoo.com/elenapangica elilenus,26 ani, DPN:24 noiembrie Spitalul Cantacuzino, Dr. Dan Secara |
| Natasa | Cum sint conditiile in maternitate? E curat la dusuri, la toalete? Cum e personalul?[medic] |
| Natasa | Despre doctorul Irimia a auzit cineva ceva?[bis] |
| sorana | Eu am nascut la Cantacuzino in 2002 cu dr. Octavia Ciurel si .... cu sotul langa mine. Cine zicea ca nu se poate? Nici prin cap nu mi-a trecut sa nu fie acolo tot timpul .... Natasa - una peste alta e ok, atat cat poate fi in Ro. Curat la dusuri, toalete, in camere, peste tot. Camere mari. Copilul langa tine. Dar: pregateste multi bani marunti. Asistentele de la nou nascuti sunt jigodii rau de tot, in rest medicii si asistentele de la mamici mi s-au parut chiar f. amabili. Dr. Ciurel este super-draguta. Pediatra (imi pare rau nu-mi aduc aminte numele, oricum copilul il preia cine e in tura cand nasti tu) a fost foarte draguta si amabila. Monica si Sorana |
| corrinutza | Buna fetelor! Regasesc aici aceleasi emotii si nelinishti pe care le am si eu...De ce oare? [box]Maine, pe 15 oct merg cu prietena mea Oana Georgescu la Cantacuzino sa-l cunosc pe Dr Toma Adrian. Tin sa-i multumesc Oanei ptr ca ma ajuta mereu cu tot felul de sfaturi si chestii de care habar nu aveam si ptr salopetele de gravidutza pe care mi le-a dat! Abia astept sa intru in ele dar BB meu de 11 sapt e prea mic si deocamdata nu cere hainutze noi.. Va pupa dulce Corrinutza si BB din burtica Corrinutza |
| Natasa | Sorana, multam pentru raspuns. Daca le dai bani asistentelor macar sesizezi vreo diferenta sau zimbesc un pic si uita brusc? O prietena care a nascut acolo a intrat un pic mai tare in ele si au devenit brusc mai amabile. Ma intreb cum e mai bine cu ele. |
| Natasa | Cine a mai nascut la Cantacuzino? ce vesti mai aveti? |
| vanessa ionescu | eu am nascut la cantacuzino in urma cu 7 ani cu dr Popa. nu era dr meu, am nimerit la el dintr-o intamplare nefericita (trebuia sa nasc la polizu dar s-a inchis pentru renovare, cu 3 saptamani inainte sa nasc) aveam pile foarte mari in Cantacuzino, la aceea vreme. nu mi-au facut clisma, nu mi-au facut eco sa vada cum e pozitionat copilul, nici nu m-au bagat in seama o noapte intreaga. nu mi-au chemat doctorul. acesta nu m-a vazut pana dimineata la 9 cand m-au bagat in operatie de urgenta. nu m-au intrebat daca am clisma, daca am mancat etc... am facut blocaj intestinal dupa operatie si trei zile nu am putut sa cobor din pat. nu-mi adfuceau plosca decat daca le dadeam spaga si eu si mama si sotul meu. nu au venit sa-mi faca clismma nici dupa operatie. dupa trei zile in care nu am putut sa-mi vad copilul, am facut temperatura 40 si m-a gasit tata cu capul cazut intre pat si noptiera. atunci s-au hotarat dupa ce a tipat la ele bine de tot (si era medic in spital acola) sa-mi faca clisma. intr-o seara am avut temperatura 39 iar in fisa era trecut 37. cam asta era Cantacuzinoul de atunci. copilu a fost OK, doctorii de la noi nascutii erau de treaba, asistentele la fel, dar asistentele de la noi erau execrabile. anul asta am nascut si tot prin cezariana, nu la cantacuzino si nu cu dr. Popa. cand m-au deschis au gasit vezica mai sus decat trebuia, lasata asa de data trecuta (adevarul e ca la prima nastere nu m-au tinut in sala mai mult de 30 min cu totul). nu vreau sa sperii pe nimeni, au trecut multi ani de atunci si poate ca s-au mai schimbat oamenii si locurile. doar mi-am varsat naduful si l-am facut public. Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004) http://community.webshots.com/user/vanessaionescu |
| adita | eu am nascut de doua ori la cantacuzino si am fost multumita. cred ca s-au mai schimbat lucrurile fata de ce povesteste Vanessa. eu am nascut in 2001 si in 2003, si urmeaza sa nasc si a treia oara tot acolo, in ianuarie.e curat, prima data am stat in rezeva de doua paturi, a doua in salon cu patru paturi, dar n-am avut decat o colega, n-am avut probleme cu asistentele ( e drept ca cele de la copii mi s-au parut si mie cam uracioase, mai ales asistenta sefa), doctorul a fost super, si imi place foarte mult treaba cu copilul in camera. mai ales la primul copil mi-a prins foarte bine sa le vad pe asistente ocupandu-se de copil, ca eu n-as fi stiut ce sa-i fac |
| sorana | Natasa - nici eu nu stiu cum e mai bine. As tinde sa zic ca "money makes the world go round". O sa-ti povestesc doua patanii cu "dragutzele" de la neo-nato... 1. Nu am putut dormi dupa ce am nascut. In total aveam vreo 36 de ore de cand nu mai dormisem. Vine o asistenta ca cica sa-mi iau copilul. Ii zic ca o rog sa-l mai tina ca vreau sa dorm (nu ma tineam pe picioare, mi-era ca zbiara copilul langa mine si eu dorm). Cotizez. Ma culc, ma scol, ma duc sa imi iau copilul. Se schnimbase tura de asistente. Nou-venita ma ia la rost "da unde ati umblat toata noaptea?" (Ma intreb in gand "la discoteca?") Cotizez. Zice "Adica, am vrut sa spun ce bine ca v-ati odihnit!". M-a bufnit rasul. 2. Ma satur de cotizat. Spal copilul singura, in camera. Evident, ud camasuta copilului. Rog o colega de camera (eram cu copilul proaspat spalat in brate) sa imi aduca o camasuta. Se duce, vine fara. Zice ca i-a zis asistenta ca vine ea imediat. Astept. Vine ... dupa 2 ore cu pediatra, la vizita. Intre timp normal ca pusesem copilul in ceva si cu paturica peste. Pediatra zice "vai copilul asta s-a invinetit de frig" si eu incep sa urlu .... iti imaginezi. Pediatra a zis doar, catre asistente "Hai mai fetelor, chiar asa!". Parca ce mi-era sa ii mai dau si aleia si sa nu ii fie frig copilului!!! M-am externat la cererea mea dupa 3 zile (in mod normal te tin 5 zile). Cred ca o luam razna cu alea. Sotzul meu a avut dreptate. Cred ca mi-a zis de 100 de ori: da-le la fiecare, principalul e sa va fie voua bine! Da' eu aveam principii - proaste principii! Acum m-am invatat minte: dau la toata lumea, de cate ori am nevoie de ceva/cineva. Ma refer daca e ceva cu Monica. Sunt de o nesimtire crasa si infloresc brusc si sunt f. dragalasi daca cotizezi. Asa ca intai cotizez si pe urma deschid gura. Mi-as dori sa fie altfel dar nu e - sorry! Monica si Sorana |
| Natasa | Sorana, mersi mult de informatii. O sa cotizez si eu, ce sa fac? Daca asta le face sa zimbeasca... [jamaica] |
| Natasa | Adita, iti multumesc si tie. Am citit raspunsurile de jos in sus :) |
| Natasa | Stie cineva cu ce fel de anestezie se face de obicei operatia de cezariana la Cantacuzino? In general este o politica a spitalului. |
| blanca000 | Nasa mea naste maine la aceasta maternitate (Cantacuzino) cu dr Secara, sper din tot sufletul sa ii fie bine atat ei cat si lui BB. Regret ca tocmai maine plec din tara pentru 3 zile, dar ma intorc eu si luni ma prezint la ea. Cand ma intorc vin cu vesti proaspete despre maternitatea Cantauzino. Va pup http://community.webshots.com/user/blanca_000 |
| blanca000 | Inca nu a nascut caci pana la urma sa hotarat sa nu provoace sarcina ci sa lasa sa vina natural. Asa ca in orice zi acum..... http://community.webshots.com/user/blanca_000 |
| Natasa | Blanca, nu ne mai dai nici o veste? Bebe se lasa asteptat? |
| blanca000 | Da BB se lasa asteptat, ea intra maine in a 41-a saptamana si nimik. Doctorul a spus sa mai stea cateva zile sa vina BB singur. Oricum daca nu se intampla nimik in weekendul acesta se va duce saptamana viitoare sa mai vada ce si cum...toti il asteptam pe bebic, dar el mai vrea la mami in burtica. Nu uit de voi si va pov tot imediat cu se hotaraste BBsa vine pe lume , la noi ce il asteptam din inima [il] http://community.webshots.com/user/blanca_000 |
| blanca000 | Tocmai a nascut nasa mea [bis][bis] , acum e inca in sala de nastere sa o coasa, e totul bine. Asa am auzit. Dimineata i sa rupt apa, au mers la spital, cand am sunat-o eu la 12 si ceva era ok, la ora 13.30 avea deja dilatatie 6 si epidurala facuta si acum a nascut un BB baiat : ANDREI CATALIN. Sunt asa emotionata.....abia astept sa-l cunoasc pe noul omulet. Nu stiu detalii ale nasterii, dar ma informez si va spun. http://community.webshots.com/user/blanca_000 |
| Natasa | Sa va traiasa puiul si sa va bucurati de el! Sper ca sint bine si mama si el. A mers totul bine? |
| vanessa ionescu | blanca sa va traiasca puiutul si sa fie sanatos. si pe bebe meu il cheama Andrei Catalin dar are 5 luni deja. Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004) http://community.webshots.com/user/vanessaionescu |
| blanca000 | Am fost aseara sa vedem puiul nasel mel, e un baietel frumos si cuminte. Am intrebat-o cum a decurs nasterea si am aflat: Luni dimineata sa internat cu dilatatie 3 si apa rupta deja, nu avea contractii si de aceea au pus-o la perfuzii. A ajuns la dilatatie 6 (a simtit ceva contractii dar nu insuportabile) si i-a facut peridurala. Dupa anestezie nu a mai simtit nimik si a asteptat cuminte dilatatia 10 . Nu a asteptat mult (cca 2.30 h)si gata era pusa pe masa de nasteri. Cu epidurala nu a putut sa impinga asa cum trebuie si a fost ajutat de moasa care a impins de 3 ori pe burtica ei pana cand bb a venit pe lume(totul a durat 5 min).Mi-a spus ca nu a simtit nimik, nici o durere, nimik..totul a fost usor si ff repede A nascut cu doctorul ei (dr. Secara), a fost taiat si cusuta foarte bine. A avut ameteli dupa nastere din cauza anesteziei dar nu a fost mutata in salon imediat ci tinuta acolo sub supraveghere pana dimineata cand a fost in stare sa mearga singura si apoi a fost mutata in salon. BB nu a stat cu ea ca nu a vrut ea, ii era teama si a zis ca mai bine se reface ea 2 zile si apoi sa il lase pe bb cu ea in salon (oricum laptele in venit dupa 2 zile). A lasat destul de multi bani pe acolo, dar din cauza asta a fost si ff bine ingrijita (200 euro doctor, 1.5 mil anestezist, 1.5 mil dr neonatolog, 500.000 mii asistenta sefa, cate 300.000 asistentele din timpul nasterii, si apoi cate 50.000 la asistente cat a stat in spital). A spus ca a fost bine si i-a placut si de dr Secara. Si pe toata perioada sarcinii a spus ca a tratat-o asa cum trebuie (cred si eu la 1 mil consultatia!!). Una peste alta sunt bine amandoi si ea a avut o nastere ff usoara si a fost ingrijita bine in spital. Asta e tot ce conteaza pana la urma. Ca banii tot se duc... http://community.webshots.com/user/blanca_000 |
| Natasa | Am nascut marti la Cantacuzino, prin cezariana, un bebe care s-a grabit cu vreo 10 zile. Pe scurt: medic exceptional, conditii decente (mai putin toaletele care sint mizerabile pentru niste femei care abia se misca), asistentele de la nasteri sinte oameni desoebiti -cu sau fara atentii-, iar asitentele de la copii niste scirbe imputite in proportie de 90%, idiferent daca le dai sau nu. Daca indrazneai sa le ceri ajtor cu copilul pe care ti-l trinteau linga pat si te lasau cu el plocon fara sa-ti explice nimic, bufneau si trozneau de parca le-ai fi deranjat de la ele de acasa. Ca sa nu mai spun ca miercuri seara si-a anuntat vizita in maternitate dl ministru al sanatatii si toate au inceput sa faca 13-14 prin saloane, sa stringem tot. O asitenta a indraznit sa-mi spuna sa-mi iau de pe noptiera si jucaria de plus pe care o primisem si asta a depasit orice obraznicie. Nu va imaginati ca au spalat si toaletele, ca doar nu il taia vreo urgenta pe ilustrul vizitator aflat in campanie electorala. In concluzie, daca aveti un medic bun merita efortul de a va razboi cu niste asitente care cistiga mai mult decit medicii dar sint niste animale atit cu mamele cit si cu bebelusii. |
| petra | Nu am nascut la Cantacuzino, dar am nascut in Ro, si din ce am citit si aici si din ceea ce am avut eu experiente proaste, ajung la concluzia ca marea majoritate a asitentelor de la noi nascuti sunt niste profitoare si niste scorpii. Si asta pe principiul ca proaspetele mamcici sunt foarte sensibile cand vine vorba de puii lor, ca nu se pricep sau se tem pur si simplu sa se descurce cu bebelusii, si de aici l-i se suie la cap ca daca te ajuta iti fac o favoare deci trebuie recompensate aceste favoruri. Pe fetita mea a trantit-o o nebuna de asistenta, pe cantar, pe motiv ca ea trebuia sa o cantareasca la ora 9 seara si eu am ajuns cu ea din camera la 9 si 5 min. Am crezut ca-i bag mana in gat, si am facut un scandal monstru de a stiut toata maternitatea, a doua zi i-am zis si d-rului meu ce s-a intamplat si la doctorita de la copii.A fost o valva ca s-au mai raspuns is alte mamici de tratamente rele la copilasi din partea si altor figuri de asitente. Dupa asta cred ca buzunarele lor au somat vre-o saptamana, timp in care le mai venise nitel zambetul pe buze. Era fals, era real,nu stiu si nici nu ma intereseaza, dar eu stiu ca puteam sa o las pe fetita mea acolo la sala bebelusilor si cate o zii intreaga, ca nu mai indrazneau sa zica nimic. Asta este sistemul, dar si oamenii il fac sa fie parsiv. Nu vreau sa sperii pe nimeni ca doar nu peste tot sunt la fel asistentele de la noi nascuti. Nasteri usoare si asitente la copii dragute! La toti numai bine! |
| karmenutza | Fetele, in primul rand buna ziua! Voi stiti cumva cam care sunnt preturile la maternitatea Cantacuzino pt. cezariana? Dr. prima mana, Dr. mana a doua, anestezist, asistenta de sala, neonatolog? Eu am mai nascut o data acolo(tot prin cezariiana), acum multi ani si nu stiu nimic de preturi. va rog frumos, daca stiti, spuneti-mi si mie... |
| elyanne | Eu am nascut (normal) la Cantacuzino in octombrie 2004 cu dr. Ciulcu Alexandru si am fost f.f.f. multumita, este un dr. de nota 20. Am nascut sambata dimineata la 3:15, iar dr. nu era de garda. L-am sunat pe la 1 noaptea sa-i spun ca eu cred ca nasc si mi-a spus sa ma duc sa ma vada cine este la camera de garda si sa-l sun de acolo. Dupa ce m-a consultat dr. de la camera de garda, l-a sunat, i-a spus despre ce e vorba, si eu m-am dus sa ma schimb etc. ca sa urc la sala de travaliu. Pana am urcat eu dr. era deja acolo. Am nascut destul de repede, asa ca nu a mai fost nevoie de epidurala, pt. ca pana nasteam nu avea timp sa-si mai faca efectul [:D]. Dupa ce am nascut nu am avut probleme cu cusatura de la epiziotomie (daca e facuta cum trebuie si nu stai in fund sau pe partea pe care e custura se vindeca repede si fara probleme - la mine asa a fost). Sambata dimineata a venit dr. sa vada daca sunt OK cu toate ca nu era de garda. Tot el a vorbit cu asistenta de la et. 1 sa stau intr-un salon de la acel etaj pt. ca la et. 2 nu stai cu bb in camera... Despre spital si asistente cam acesiasi parere mi-am facut si eu ca toate cele care au mai scris mai sus: asistentele de la travaliu f. dragute, asistentele de la mamici la fel, daca aveai probleme cu sanii puteai sa apelezi la ele si iti spunea ce sa faci. In schimb asistentele de la copii niste scorpii, ca nici nu-ti venea sa-ti lasi copilul acolo, cand trebuia sa stea la lampa... si abia steptam sa plec acasa ca sa nu le mai vad. Chiar in ultima zi, inainte sa plecam, au inceput sa urle la noi ca dece n-am venit sa luam copii de la ele la ora 12 - cand trebuia sa alaptam (pe maimuta mea o luasera sa-i faca analiza la bilirubina, ca nu gaseau rezultatul) cu toate ca stiau ca ne dusesem sa ne faca micro... de parca plecasem de capu' nostru si uitasem de copii (mame denaturate). Spitalul este OK, toaletele destul de muradre, dar nu era doar vina celor care faceau curat, era si nesimtirea unor mamici... Si mai greu a fost pana am gasit un dus care sa functioneze, dar l-am gasit... Eu am fost multumita si daca voi mai avea un bb (eu asa sper) tot cu acelasi doctor vreau sa nasc si tot la Cantacuzino. [url="http://community.webshots.com/user/elianacalin"][foto]Elena[/url] Eliana si [copil] Elena (23.10.2004) |
| Natasa | Nu cred ca exista un tarif pentru toti medicii din Cantacuzino. Un anumit domn profesor-cu care nasc toate pirandele bogate- nu se uita la tine la mai putin de 400 de euro. Altii nici nu vor sa primeasca si oricum isi fac treaba de nota 10. Dai cit crezi ca merita fiecare si mai ales cit poti! La asistentele de la copii si daca le dai si daca nu, tot niste scorpii ramin, asa ca nu stricati orzul pe giste! |
| Natasa | O cunostinta a nascut cu dr.Briceag si, nu stiu daca din inconstienta, indolenta sau incompetenta, a pus in pericol si viata mamei si pe cea a copilului. Mama ajunse in saptamina 42 (mai avea o zi si intra in sapt 43), copilul nu se intorcea si doctorul i-a refuzat cezariana. Cind s-a declansat nasterea, copilul avea cordonul in jurul gitului, era prea tirziu pentru cezariana si totul a fost un cosmar. Mama a pierdut o gramada de singe si s-a rupt foarte urit, bebelusul a trebuit resuscitat... DIn fericire amindoi sint bine acum, dar trauma a fost mare. |
| marilena_ral | Eu am nascut anul trecut in iunie la Cantacuzino cu dna dr.Niculescu. un doctor super. Am nascut foarte usor si repede. Asta nu depinde numai de doctor. Depinde si de tine,de organismul tau. Important este ca TU sa participi la nastere. Asistentele de la sala de nastere sunt adevarate. Asistente de la nou-nascuti niste scarbe incepand cu asistenta sefa dna. Vali. Merge cam 100 euro la doctor si 100.000 asistente. La sala de nasteri cat vrei tu de la 500.000 in sus. Mie nu a mai apucat sa-mi faca epidurala ca nascusem deja. Eu am stat intr-o rezerva cu 2 paturi. Super misto. Este curat si modernizat totul. Nu trebuie sa-ti fie frica. Trebuie sa ai incredere in medicul tau si in tine. Nu asculta ce spun celelalte persoane. Nasterea depinde de la o persoana la alta. Si oricum nu stai mult acolo. Eu am stat 4 zile. Am avut-o pe bebelusa langa mine si m-am obisnuit cat de cat cu ea din spital. In primele zile poate nu vei avea lapte. Du-te direct la dna care pune lapte in biberon si da-i ceva. Iti va da lapte cat ai nevoie. Eu m-am fript cu asistentele. Asistentele se schimba in fiecare zi. Eu cat am stat in spital nu a venit una de doua ori. Fac prin rotatie ca stiu ca le iese gras. Oricum, trebuie sa fi optimista ca nu este chiar asa greu. Si vei vedea ca dupa tot ce vei indura nimic nu se va compara cu zambetul copilului tau. Nastere usoara si multa sanatate Marilena si [copil] Raluca |
| mama lui Licurici | Si eu am nascut la Cantacuzino! A fost o urgenta si mi-au facut cezariana... dupa ce am stat vreo 12 ore la travaliu. Am nascut cu dr. Hadi cu care m-am inteles foarte bine. Din pacate, inainte de a hotari cezariana, profesorul (nici nu mai stiu cum il cheama) a vrut sa ma examineze. A fost una dintre cele mai traumatizante experiente din viata mea! Nu sunt o sensibila... dar cand te consulta parca o face cu o sabie prost ascutita! Asistentele de la prematuri, fiindca acolo a trebuit sa stea bb cateva zile, nu sunt ca cele de la nou nascutii la termen... vreau sa spun ca gasesti destule omenoase...si chiar se ocupau bine de bebelusi abandonati care nu aveau mai mult de un kil jumate. Eu mai vreau un copil si tot la Cantacuzino o sa merg!! Angela [il] si [bonjovi] Licuriciul ei mic [url="http://community.webshots.com/user/davidangelatavy"]DAVID LICURICI mic (3 sept)[/url] |
| Natasa | Pe profesorul care isi da acordul pentru cezariene il cheama Popa Mihai si absolut toate fetele de la terapie intensiva erau traumatizate de el. Eu am avut un soi de noroc ca am ajuns noaptea, iar acordul si l-a dat o "donsoara" doctor pe la vreo 50 de ani-nu mai stiu cum o chema- cu mina grea si fata acra. Oricum, pe linga ce povesteau fetele de ce le-a facut domnul profesor, am scapat ieftin. |
| elyanne | Si eu tot noaptea am ajus si m-a consultat "donsoara" doctor, cu toate ca nasteam normal... Era si ea pe acolo si poate se plictisea... Ala a fost momentul cel mai neplacut... Dar se pare ca se putea si mai rau. [url="http://community.webshots.com/photo/258512151/272001596QpDSRQ"][foto]Elena cu cipilica[/url] Eliana si [copil] Elena (23.10.2004) |
| Natasa | "Donsoara" doctor se cheama Rusu, am aflat de la cineva care a beneficiat de acelasi tratament. De ce s-or simti unii doctori obligati sa se poarte mizerabil, zau daca inteleg. |
| andutzy | Buna ziua. Sunt viitoare mamica de mai si voi naste la cantacuzino, cu dr. Luminita Enache. Pe tot forumul asta nu am gasit decat o singura persoana care stie de dansa si era f multumita. Si eu sunt multumita, ne stim de 5 ani ca medic-pacient, dar e prima nastere. Emotiile sunt cu atat mai mari cu cat tot aud si pe aici pe la voi probleme destul de mari cu asistentele. Eu sunt o persoana destul de impulsiva si mi-e teama ca voi ajunge sa ma bat cu ele(daca voi fi in stare dupa naseter). Oricum, imediat de obicei ripostez atunci cand sunt nedreptatita. Deci chiar nu stiu cum voi reactiona. De dat dau ce va trebui, dar macar sa se poarte bine, macar cu puiul nostru, pe care il asteptam atat cu sufletul la gura!!! Va pup, Andutzy- UM 18.08.2004 |
| Natasa | Andytzy, marea smecherie a asistentelor de la copii este sa se roteasca in asa fel incit sa nu apara de doua ori aceeasi. Tu ii dai uneia, iti zimbeste si pe urma nu o mai vezi. Apare alta scirba care iti face mutre si se poarta cu bebe ca si cu un sac de cartofi, ii dai si aleia, devine amabila, iti vorbeste numai cu diminutive si... dispare. Mie mi-au facut asa vreo doua zile dupa care nu le-am mai dat nimic. Nu stiu care e solutia cu ele, in asa fel incit bebe sa nu aiba de suferit. Nu apuci nici macar sa intri in ele mai tare( cum am si incercat), ca se evapora. Nu vreau sa te sperii, poate o sa ai tu mai mult noroc. Oricum, daca bebe e sanatos si medicul de incredere, restul, pina la urma, sint nimicuri. |
| clyo | [quote]Originally posted by andutzy
[green][b][size=1]Buna ziua. Sunt viitoare mamica de mai si voi naste la cantacuzino, cu dr. Luminita Enache. Pe tot forumul asta nu am gasit decat o singura persoana care stie de dansa si era f multumita. Si eu sunt multumita, ne stim de 5 ani ca medic-pacient, dar e prima nastere. [/size=1 pentru andutzy: am nascut cu Dr. Enache anul trecut in iulie, dra doctor a fost alaturi de mine pe toata durata travaliului, m-a ajutat si m-a incurajat. iti doresc o nastere la fel de usoara ca si a mea. ai discutat cu dansa de epidurala? daca ai intrebari, sunt aici. |
| mary ilie | Buna mamici si viitoare mamici!!! O stie cineva pe doamna DR. anestezist Mirciulescu de la Cantacuzino? E miniona, blonda, super draguta si foarte buna profesionista. Nu sunt foarte sigura daca da anestezie la sala de nasteri, asa cum stiam eu. O stie cineva??? |
| scufila mosie | Recent nastere la maternitatea Cantacuzino Mai multe detalii pe adresa ofuneru@asitrans.ro |