| atentiune BRASOVUL!!! | |
| iulia grosman | va propun o intilnire pe data de 27 iulie la ora 18 linga fintina arteziana din piata sfatului.toate sa veniti in bluze de culoarea turcoaz sau bleo.va astept. |
| iris | nu se poate o saptamina mai tirziu? vin si eu cu un sir de bluzite si un catel! iris |
| roxanak | Din pacate noi ne-am papat concediul in iunie, tot in Brasov, asa ca o sa va vad prin webcam. Va doresc o intalnire placuta. Pupici Roxana si Lucia Valentina (26.05.02) [mamica] |
| iulia grosman | cit de tirziu?ca noi stam 3 sapt. iar fiecare zi e programata...avem atitea de vazut. |
| iris | vineri 5 august sigur imi plimb cirduletzul prin piata sfatului, cam pe la 4 jumate...(ce chestie acum realizez abia ) pupici iris |
| Donia | Chiar ar fi frumos sa va vedem pe webcam, un grup de bluzite albastre s-ar distinge bine. O sa urmaresc data si ora, poate reusiti sa va intalniti. Dar sa va asezati mai catre Casa Sfatului, ca partea aia se vede pe webcam. |
| iris | dragelor, ma faceti sa cumpar bluze la tot neamul... tocma am terminat de impachetat maldarul de rufe si am realizat ca n-am nici o bluza albastra (mi-am amintit ca are sora-mea , e damblaua ei...), da nici fii-mea a mica n-are...; deci va facem cu mina, va uitati la noi, hai ca va mai zic eu cind, exact de tot...hi hi ce faaaaaain..... iris |
| iulia grosman | o.k.atunci ramine cum am stabilit.abia astept. |
| iulia grosman | tot eu sint.ma uit pe calendar ca 5 august cade intr-o joi. daca vrei vineri cade pe 6 august. |
| Corina | E bine fetelor pe 6,pina atunci ajungem si noi!!Eu am un tricou verde deschis,merge? Pupici Corina si Anna nazdravana!![fetita] |
| iulia grosman | merge[cheers] |
| iulia grosman | ce faceti fetelor?va pregatiti? eu imi fac saptamina asta bagajul iar pe 24 seara sint acasa. dar ce fac fetele noastre dinbrasov?nu vin la intilnire?caci iris si corina au promis deja.(sper sa nu ma faceti sa va astept degeaba) |
| klavier | daca spuneti multe rugaciuni pentru noi si ne vine in timp util porcaria aia de colant de introdus copchilul cel mic in pasaportul ma-sii, venim si noi!! A. Adriana (24 ani - 10.11.1979) + Adriana jr (2 ani si 8 luni - 21.09.2001) + Andrei (5 luni - 6.01.2004) + Dragos taticutzul (30 ani - 7.01.1974) http://photos.yahoo.com/apaler |
| alesandra | [quote]Originally posted by iulia grosman
cit de tirziu?ca noi stam 3 sapt. iar fiecare zi e programata...avem atitea de vazut. [/quote Atatea de vazut ? Ai putea sa-mi dai si mie niste idei? Ca io tot stau si ma gandesc unde as putea sa merg ... mersi [:)] |
| iulia grosman | depinde si de vreme.vreau sa merg la pitesti la niste rude,la oradea(salonta)la niste prieteni care au o cabana in munti(sa-mi plimb copii care nu stiu ce inseamna samergi pe munte)apoi la bilea,la tara la niste rude(ca sa vada ce inseamna sa mergi cu picioarele in tarina si sa-ti faci nevoile la buda din curte)si bineinteles in poiana cit mai mult,pe timpa,mai fac vre-un chef cu prietenii(ca n-am mai fost de 5 ani)si o sa mai vad.pe linga asta barbata-miu e moldovean si incearca sa ma convinga sa mergem si in nordul moldovei (dar eu am mai fost de vreo 3 ori si-am vizitat toate manastirile de la cap la coada) si vreau sa mreg la muzeul de istorie si la biserica neagra(ca pe aici e greu de ajuns la slujbe).bine ar fi sa reusesc macar jumate.de ce?? tu te plictisesti????? |
| Krissias | Iulia vad ca pleci in tara pe 24.Si noi la fel.Poate ne intilnim pe Ben Gurion.Tare mult vreau sa ajung si la Brasov ,dar asta numai daca nu intervine altceva.Trimite-mi un PM sa stiu de tine.[flo][flo][flo] Krissias si Alexandra http://community.webshots.com/user/krissias |
| alesandra | Eu ma duc doar la Brasov si in afara de Poiana, Tampa (care sunt dezolante) si Bran nu mai e nimic de facut. Biserica Neagra o vezi in 30 minute...pe Tampa ajungi si nu se intampla nimic ( e doar un restaurant urat ) te uiti la oras si pe urma cobori, in Poiana la fel ( l-am dus pe al meu anul trecut si mi-a fost rusine, am mers cu telecabina sus si nu puteai nici macar un suc sa bei...ne-am plimbat prin Poiana putin insa totul trist...) Branul merita vazut, branenii si-au facut bine treaba acolo, dar in rest, eu nu stiu daca sunt eu cu capul sau intr-adevar nu-i nimic interesant de facut ... O idee totusi mi-ai dat (balea)...sper insa sa nu fie atat de trist si acolo... Mersi si o vacanta minunata si mai ales drum bun ! |
| Sobo | Fetelor, vin si eu!!!! Deci a ramas pe 6 august? alesandra, Brasovul este frumos pur si simplu prin el insusi. Cand urci pe Tampa este mai frumos sa urci pe "serpentine", apoi sa stai pur si simplu intr-o poenita din varf pe o patura timp de cateva minute si sa "asculti" linistea, intrerupta arareori de un cantec de cocos de la casele din vale, sau alte sunete indepartate ori cantecele de greiere. Pur si simplu iti incarci bateriile. Sau o plimbare in Schei. Biserica Sf. Nicolae. Sau "Dupa Ziduri". Am vazut ca au renovat si Turnul Alb - insa nu am ajuns acolo sa-l vad. Restaurantul Cetate. Pe fosta "7 Noiembrie" au aparut niste Pub-uri destul de dragute iar in Piata Sfatului la fosta Ceainarie acum au facut un bar ("Opiu" ,parca, se numeste) tare simpatic. Poiana este si a fost, cel putin pentru mine, dezolanta. Nu ma reprezinta. Ne vedem curand! Sobo si Dragos "Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." Nicolae Iorga |
| alesandra | ...e foarte frumos Brasovul, ai dreptate... insa daca mergi in vacanta te plictisesti...ufff |
| iulia grosman | alesandra esti tu prea mofturoasa. pe mine nu ma deranjeaza.eu vreau sa vad natura,munti.nu ma intereseza pub-uri,restaurante,etc.mie imi plac plimbari in aer liber si in mod sigur ca aerul a ramas acelasi. |
| roxanak | Ah, Brasovul, niciodata nu reusesc sa ma plictisesc. Cand stateam in Breasov si nu aveam unde merge, ne urcam in masina si mergeam in directia pe care ne-o aratau semafoarele de culoare verde. ei asa am ajuns la Buzau, am baut un suc si ne-am intors acasa. Idei de concediu sunt multe in Brasov, puteti sa faceti mici excursii de o zi cu sau fata masina. Puteti merge Brasov-Rasnov-Parau Rece-Predeal si iarasi Brasov, alta varianta ar fi pe jos de pa Tampa pana in Poiana, sau la Pietrele lui Solomon. De Manastirea Sambata, ce ziceti?? mie mi se pare o oaza de liniste si lumina, m-am simtit superb de fiecare data acolo. Noi am fost in luna iunie si chiar daca timpul a fost scurt am vazut o gramada de locuri si de oameni. Seara ne relaxam mereu la o pizza la Pizza Roma pe Hirscher (v-a recomand salata de ton - e super) sau la Restaurantul Bellagio pe Armata Romana. Asa de baruri sau discoteci nu prea pot sa va dau detalii ca nu am fost. Oricum au rassarit ca ciupercile dupa ploaie. Sper sa aveti un concediu placut si nu uitati sa ne faceti cu mana din Piata Sfatului ca va vedem prin webcam (care e pe Tampa). Sper ca am retinut eu bine: vineri la ora 16:30. Pupici Roxana si Lucia Valentina (26.05.02) [mamica] |
| alesandra | Multumesc frumos fetelor...am sa va povestesc pe unde am fost...daca mai are cineva ceva idei sunt bine venite... Si ai dreptate...sunt asa de mofturoasa... |
| Sobo | Mai zice cineva ceva de intalnirea de la Brasov? Sobo si Dragos "Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." Nicolae Iorga |
| LaviB | Servus fetelor! Mai aveti loc de inca un "membru" in "clubul" brasovencelor??? Va urmaresc de cateva zile si nu am mai putut sa stau asa "in umbra" fara a ma baga si eu in seama. Initial am dat de site-ul asta de fff scurt timp, tocmai de aceea vin ei eu asa tarziu la "barfa" voastra. Dar sa ma prezint: Ma numesc Lavinia, sunt casatorita si am o fetitza de 3 luni si jumatate. Nu sunt chiar brasoveanca insa vin din judet.(Fagaras)De cca 5 ani locuiesc in Germania insa Brasovul(cu Fagaras cu tot[;)])a fost si va ramane "acasa". In speranta ca .... se pune totul si "ma luati" in club, va salut pe toate si.....bafta sa va intalniti cat mai multe vineri (o sa va urmaresc si eu pe webcam)[:)] pa Lavinia-mama si micutza Hanna |
| alesandra | ...o sa fie cam greu sa le vedem la web cam...este o vreme la Brasov...brbrbrbr frig si ploua...si se pare ca asa o sa fie si in weekend... pacat... |
| roxanak | quote:Bine ai venit Lavinia. Ei Fagarasul, de pe langa fagaras era bunica mea (D-zeu s-o ierte) deci un pic de sange fagarasean am si eu. Daca vrei si ai chef te invit sa tragi cu ochiul si la fetele din Germania http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29187 (suntem destul de multe). Tu unde stai aici in Germania?? Roxana si Lucia Valentina (26.05.02) [mamica] |
| LaviB | SErvus Roxana! Am intrat la "nemtzoaice". Super fain. Aici in Germania stau in Ingolstadt.(Undeva intre München si Nürnberg).tu? Suntem pe aproape? ciao Lavinia-mama si micutza Hanna |
| Corina | Fetelor,eu sint deja in Brasov,vremea e faina,spers sa veniti toate la intilnire!!! Pupici Corina si Anna nazdravana!![fetita] |
| roxanak | quote:Te invidiez Corina ca tu esti in Brasov iar noi nu. Va voi urmari azi la 16:30 poate reusesc sa va vad. pupici Roxana si Lucia Valentina (26.05.02) [mamica] |
| roxanak | quote:Eu stau in Kitzingen, langa Würzburg (100km vest de Nürnberg), cam departisor de Ingolstadt. Nu uita, azi la 15:30 (ora Germaniei) sa te uiti pe webcam, poate le vedem pe fete in Brasov. Pupici Roxana si Lucia Valentina (26.05.02) [mamica] |
| LaviB | Da,Roxana departisor, desi nu se stie niciodata. Eu am si ceva rude pe la Nürnberg unde merg destul de des (putin mai mult decat deloc[:D]). Nu se stie nicioadata cum dam la o plimbare una de cealalta la N. (gluma) O sa ma uit la fete insa incerc de vre-o juma de ora sa vad pe web ceva si nu se deschide pagina. Mai incerc. ciao si o zi faina Lavinia-mama si micutza Hanna |
| Corina | Unde ati fost ieri fetelor?Ca am fost ieri in Piata sfatului dar nu am vazut pe nimeni,m-am tot uitata de mi s-a lungit gitul!!!! A mai fost cineva in afara de mine? Va pup si poate data viitoare o sa gasim o metoda sa ne vedem !!! Corina si Anna nazdravana!![fetita] |
| Sobo | Cu parere de rau trebuie sa recunosc ca nu am reusit sa ajung. Desi am plecat inca de dimineata la serviciu imbracatra in albastru ca stiam ca nu mai am timp sa ajung pe acasa si imi tiparisem si un ecuson cu sigla "DespreCopii", pe la 14.00 se anunta ca isi tine un coleg ziua la serviciu si unde mai pui ca si noul meu sef ( de la 1 august ) anunta deasemenea ca e ziua lui. Va dati seama ca nu am mai reusit sa plec la timp de la munca. Imi pare tare rau si imi cer scuze fetelor care au reusit sa ajunga. Daca mai sunteti in Brasov si zilele astea poate ne vedem totusi. Pa. Claudia Sobo si Dragos "Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." Nicolae Iorga |
| iulia grosman | bai fetelor dar sinteti neserioase!!!!am stat de m-i s-a urit cu vara-mea impreuna, am facut citeva poze dar voi ioc. |
| Corina | Iulia,eu am fost cu Anna,era in carucior,m-am tot uitat dar nu am vazut pe nimeni!Poate ar fi fost bine sa ne punem niste ecusoane in piept,asa macar ne-am fi vazut mai usor!!! Pupici Corina si Anna nazdravana!![fetita] |
| CRISMIR | Buna fetelor! Am descoperit si eu acum subiectul asta,si sunt tare emotionata sa vad ca vorbiti despre Brasov.Si eu sunt brasoveanca,si mie un dor de casa de mama mama...din pacate eu nu pot ajunge prea curand acasa,in Brasov,deci va urmaresc pe cele care ati fost si astept cu sufletul la gura sa ne povestiti ce mai e nou acolo. Eu ma numesc Mirela,am 28 de ani ,sunt insarcinata in 30 sapt,traiesc in Miami,tare departe de Brasov[bang]. Am vazut ca Alexandra,sper ca am retinut bine,nu prea are ce sa faca in Brasov,si sunt de acord cu cele care zic ca pur si simplu orasul asta e frumos,are un aer deosebit (Doamne, daca a-ti sti ce dor imi e de el!) ,muntele e ceea ce ne reprezinta,deci daca nu iti place muntele e normal sa te plictisesti...eu abia astept sa pot sa merg,dar mai am mult... Va pup si sper ca ma primiti si pe mine in grupuletul vostru de brasovence! [gravi] Mirela si [copil],30 sapt. http://community.webshots.com/user/crismir100 DPN 27 oct. |
| iulia grosman | niciodata nu m-am plictisit de oras,nici cind eram acasa in urma cu 15 ani.acum l-am gasit la fel, mi-a fost dor de el, m-am asezat pe o banca in piata sfatului si am inceputsapling. m-am plimbat pe republicii, prin parc, peste tot.am cumparat in fiecare zi savarine de la vatra ardealului,am fost prin universal,etc.am dat banuti la amariti si mi-a fost mila de batrinii de prin piete care deabia se descurca de pe azi pe miine.m-am plimbat mult fara sa dau socoteala la nimeni.a fost nemaipomenit,si ne-am incarcat bateriile pt. inca o perioada buna. |
| CRISMIR | Ai mare dreptate IULIA,nici eu nu ma plictiseam nici inainte,acum cred ca nici atata...poate am sa par subiectiva ,dar intotdeauna am considerat cel mai frumos oras din Romania Brasovul...m-am nascut si am crescut acolo,si sa stiti ca am vazut destule orase din tara...nu zic ca nu sunt si altele frumoase,dar mie m-i se pare cel mai FRUMOS BRASOVUL[il]. Va pup,Mirela http://community.webshots.com/user/crismir100 DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian |
| klavier | Fetelor, sunt si eu in Brasov si nu stau prea mult - care dintre voi ar putea veni la o alta incercare de intalnire? Am mai deschis un subiect si nu s-a inscris nimeni... A. Adriana (10.11.1979) + Adriana jr (21.09.2001) + Andrei (6.01.2004) + Dragos taticutzul (7.01.1974) http://photos.yahoo.com/apaler |
| LaviB | Servus fetele! Chiar nu mai zice nimeni nimic aici??? Eu una am "tacut" ca am fost in concediu, da' voi?? Concediu ati ghicit l-am facut in ro, acasa la paarinti si binenteles si prin Brasov (daca ati uitat sunt din Fagaras) A fost super fain iar Brasovul l-am regasit mai frumos ca niciodata.In fiecare an constat cu bucurie schimbarile in bine din oras. Am facut si poze si o sa le atasez cand le voi scana (poze din P-Sfatului) Tot acolo i-am pus si cercelusii cocolinei mele (Hanna-5luni jumate), la bijuteria AS.Ce sa mai, asa cum spunea cineva, oras frumos Bv-ul nostru, cel mai frumos din tara Va pupic acu si sper sa ne mai povestim care cand putem Lavinia-mama si micutza Hanna http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos |
| nikomiko | Lavi, daca te uiti la mine pe pagina, la capitolul Calatorii, gasesti niste poze din vara asta din Brasov. Sper sa-ti placa! Nico. _______ "An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi www.unet.univie.ac.at/~a0307778 |
| Corina | Brasovul nu mai zice nimic? Unde sinteti fetelor,hai spuneti-ne ce mai e nou prin Brasov!! Pupici Corina si Anna nazdravana!![fetita] |
| CRISMIR | Vorba ta CORINA,unde sunteti mai fetelor,nu mai zice-ti nimic?...eu tot astept sa vad ce mai zic fetele din Brasov,dar vad ca nu sunt prea vorbarete[:D]![pup]. La mine vine mama maine[bis]si sunt super fericita!...si o sa-mi povesteasca multe despre ce se mai intampla acasa,in Brasov![cool]!...va zic si voua daca vreti?![:D] Pupici la toata lumea si un week end placut! Mirela si bebele din burtica,38 sapt. http://community.webshots.com/user/crismir100 DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian |
| karmyna | buna brasovencelor ma numesc carmen si sunt si eu brasoveanca dar sunt plecata de acasa de un an si 4 luni dar am fost in koncediu cu prietenul meu anul acesta in bv si a fost frumos ia placut foarte mult si am fost peste tot in codlea in predeal timisu de sus si de jos in poiana in disco in capra neagra si erau numai manele dar ia placut la nebunie si a zis ca avem un aer foarte curat si pur... iar acum imi este dor de bv de nu MAI POT si poate am ocazia anul viitor sa imi iau concediu si voi merge in orasul meu natal in luna de miere... carmenn |
| bidiloi | Servus brasovencelor, as dori sa-mi dati si mie adresa prin care pot vedea si eu piata Sfatului din Brasov!!...live, bineinteles.Eu am avut-o dar mi-am resetat computerul si nu o mai am.Multumesc anticipat...pupicei [bis][bis][bis] simona |
| Donia | Simona, uite o adresa, la mine s-a incarcat putin mai greu, dar merge. http://static.myx.net/static/ro/webcam.htm Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga) |
| iileana | Mamici din Brasov, va rog mult-mult-mult spuneti-mi si mie daca mai sint patinoare in functiune prin oras? Pe vremuri erau (cel putin) trei: la Dinamo (pe Nicopole), sub Timpa si cel din Poiana. Mai supravietuieste vre-unul dintre ele? |
| bidiloi | Ptr. brasovenii mei dragi, un calduros LA MULTI ANI!....si CRACIUN FERICIT!Cum e vremea acolo ninge, e frumos ca intotdeauna?,....inca o data toate cele bune si tot ce va doriti! [pegeam][^] simona |
| bidiloi | Revin cu urarea de sfirsit de an, vad ca nu a mai postat nimeni pe aici, stiu ca printre membrii acestui forum sint multi brasoveni deci vreau sa va urez un sincer LA MULTI ANI!...sanatate si anul care urmeaza sa va bucure si mai mult! [*] [cor][*] simona |
| AYUMI | Ce se intampla cu brasovenii mei?Vad ca nu mai scrieti...[:(] http://community.webshots.com/user/ayumi118 |
| Corina | Chiar asa,brasovencele ,spuneti-ne macar daca e zapada la Brasov!!!! Pupici Corina si Anna nazdravana!![fetita] |
| Vianne | acum ningeeeeee dar inca nu s-a asternut zapada pupici[pup] |
| AYUMI | Eu sunt originara din Rasnov.De-abia astept vara sa vin in vacanta.E cineva din Rasnov pe-aici? http://community.webshots.com/user/ayumi118 |
| iris | noi ne-am intors ieri din brasov si uite ca in sfirsit a inceput sa ninga !! noi ne-am luat portia de zapda in poiana in saptamina de dupa revelion, dar tare mi-ar fi placut sa fie zapada si in oras, ar fi fost frumos de tot brasovul cum numai cu zapada poate sa fie; am patinat in poiana si in parcul tractorul - acolo au mutat patinoarul de pe olimpia ca cica cei de la bastionul tesatorilor se simteau nepusi in valoare cu patinoarul linga ei, si cu balonul de tenis; in fine, (oare tot aristotel cancescu cel atot prezent pe taote placile de linga monumentele restaurate a debitat si asta, nu stiu sigur insa....); era fain cu patinoarul pe olimpia dar asta e ; in tractorul e pe fundul lacului si e cam bizar, a trebuit sa dau atitea explicatii copiilor, uuuuf; iar brasovul e tot frumos chiara sa cenusiu fara zapada; am aflat ca il vor face si mai frumos fiindca exista un proiect, care si-a gasit cica si finantare, pentru renovarea centrului si scheiului cit de curind; sper sa fie asa si sa ne bucuram toti cei care iubim brasovul ; no, servus brasovencelor! iris |
| Corina | Merci pentru informatii Iris!!Chiar ma intrebam de ce nu te-am vazut de mult pe forum!! Pupici la brasovence Corina si Anna nazdravana!![fetita] |
| Donia | Cum, Iris, sa nu-mi spui ca nu le-a placut copiilor patinoarul din Tractorul! Acolo am patinat in copilarie, locuiam in Tractorul, si mi se parea ca in povesti sa patinez pe lac, iar statuia aia din mijlocul patinoarului o vedeam ca pe un castel! Te invidiez pentru timpul petrecut in Poiana, atat m-am gandit la Poiana in perioada sarbatorilor! Iarna trecuta am fost acolo cu fetita la sanius, am mancat mici si am baut vin fiert, a fost splendid! N-ai poze? Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga) |
| iris | haaa, doina, stai asa ca povestea cu patinoarul nu mai e ca pe vremuri; de nici vremea nu mai prea permite sa se faca patinoare naturale; eu am patinat toata copilaria pe vointa, sub timpa, pe terenul de baschet, apoi in liceu pe agrement apoi pauza.....ceio de la olimpia faceau patinoar natural citeodata dar de citiva ani au facut patinoar artificial pe doua tereburi de tenis, deci nu prea mare; ei, anul asta s-au mutat cu patinoarul, ca e emobil, tevi, instalatie, baraca pt vestiar, pe fundul lacului, adica, lacul e secat, semicuratat, au pus o scara metalica sa cobori, si sa te duci la vestiar si pe patinoar; e destul de ciudat , cel putin copiiilor mei li s-o parut asa, au realizat ca acolo era un lac si m-au pisat la greu; asta dupa ce ii dusesem prin tunelul din gara unde un cersetor schiop vorbea la telefon mobil; sper sa nu par prea simandicoasa, povestesc doar asa ca sa redau atmosfera, si ca sa ma amuz din nou de cit ii duce capu pe bibilicii astia mici; asaaaa, iar in poiana era zapada de 20-25 cm, dar muuulta lume, noroc ca nu si la patinoar; pe bradul nu se mai putea sta, era fum si muzica la greu, asa ca ne-am retras pe dealul de sub hotelul alpin unde ne-am tavalit cu brio in zapada , doar citeva familii; am coborit pe drumul vechi pina in poiana mica si acolo am papat ciorba de burta si mici; am nimerit o perioada prea aglomerata din pacate dar tot a fost fain; n-am putut schia insa dar ata ete; acu stau si ma uit pe geam la soarele asta de primavara din cimpia germana si cind ma gindesc ca zapada n-o sa vina in veci pe aici... va pup iris |
| Corina | Iris,mi-ai facut o pofta de mici[pofta][pofta][pofta]si de dat cu sania prin zapada!!!!! Dar ce bine e sa citesc aventurile voastre,parca as fi din nou acasa!!! Corina si Anna nazdravana!![fetita] |
| Donia | quote:Asta-i de pomina! Stai linistita, Iris, inteleg ce-mi povestesti cu patinoarul. Probabil daca as fi fost cu fetita mea ar fi pus intrebari tot timpul, la fel ca fetele tale. Chiar ca si eu am visat cu ochii deschisi cand am citit de distractia din Poiana. Mi-a povestit si o prietena ca duminica a coborat cu fetita pe Drumul Vechi cu sania si am ramas visand... Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga) |
| roxana1974 | Dragi brasovence, prietena mea, din Brasov a nascut acum 2 sapt. in SUA, dar s-a intros acasa. Am o mare rugaminte, puteti sa-mi recomandati un medic pediatru bun, ca sa fie medicul de familie al bb-lasului? Ea inca nu are user, dar isi va face si va ingrosa randurile forumistelor brasovence. Daca aveti adresa si telefonul unui medic pediatru bun din Brasov, va rog din suflet sa mi le dati pe PM. Va multumesc mult, Roxana. [url="http://community.webshots.com/user/roxana_nastase"]Serban[/url] |
| Daisy | Eu am avut in Brasov un pediatru de care am fost extrem de multumita. Si la miezul noptii daca-l sunam imi raspundea si daca era necesar se deplasa la consultatie la mine acasa. Administra medicamente bune si supraveghea copilul indeaproape. Se numeste DR. Motoc M. si are cabinetul in Tractorul (dar poate fi gasit si la MEDO) pe str. Gospodarilor. Tel. fix: 0268441264 mobil: 0745026484 Sa va fie de folos! Daisy Cea care spera |
| roxana1974 | Multumesc Daisy. Am notat si-i voi spune prietenei mele.Dealtfel abia astept sa o vad si pe forum. Salutari tuturor! [url="http://community.webshots.com/user/roxana_nastase"]Serban[/url] |
| roxana1974 | Daisy, sunt socata si neagra de suparare...trebuie sa-ti spun ca prietena mea l-a chemat pe Dr. Motoc, sa-i fie medic de familie copilasului ei. Toate bune si frumoase...DAR din cate stiu eu, prima vizita a pediatrului la noul nascut acasa e si obligatorie si gratuita. Nu ca fata ar fi fost calica, ca s-a pregatit saraca, dar acest doctor i-a cerut (cica asta-i tarifu') 600.000 lei. Nu stiu ce ziceti voi, daca e mult sau daca e putin, insa nu mi se pare normal sa spuna ca asta e tariful si sa nu taie nici o chitanta, daca tot i-a certu. In plus, a afirmat ca da, e medic de familie, ca nu vina ca si medic de la cabinet particular, deci taxa de 600 de mii e fictiva si ilegala. Mai mult decat atat, i-a spus prietenei mele ca de fiecare data cand va veni la ea, "consultatia" va costa 600.000 lei. Adica ce medic de familie e asta? Cand nici un medic de familie nu-ti cere bani? E cumplit! Ziceti si voi, ca daca nu-i asa imi cer iertare, da sa stiu frate ca aberez... [url="http://community.webshots.com/user/roxana_nastase"]Serban[/url] [url="http://community.webshots.com/photo/229183571/259467272aTHNuW"]cazut la datorie[/url] |
| roxana1974 | sunt dezamagita....hai Brasovul! [url="http://community.webshots.com/user/roxana_nastase"]Serban[/url] [url="http://community.webshots.com/photo/229183571/259467272aTHNuW"]cazut la datorie[/url] |
| LuminitaB | salut brasovence si mie mi-a fost recomandat dr Motoc de mai multe mamicute care au fost foarte multumite de el. Dar eu stiam dinainte care e tariful si nu m-am socat LuminitaB mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998 [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitabita/my_photos"]pozele noastre[/url] |
| Ortansa | quote:"ohh,maama!"(Johnny Bravo):-D |
| roxana1974 | quote:Tu ai citit ce am scris? Daca e medic de familie si nu e cabinet privat atunci consultatia e gratuita. Daisy poate trebuia sa-mi spuna ca are un tarif (ilegal dealtfel) si atunci nu l-as fi chemat. Prietena mea nu e calica, s-a pregatit si ea cu ceva insa 600.000 e mult pentru nimic. Si mai si primeste bani de la stat, ca are copilul inscris nu? [url="http://community.webshots.com/user/roxana_nastase"]Serban[/url] [url="http://community.webshots.com/photo/229183571/259467272aTHNuW"]cazut la datorie[/url] |
| Corina | Nu stiu ce spune legea in legatura cu medicul de familie,dar 600 000 lei pentru o consultatie mi se pare exagerat.Si intr-adevar,poate trebuia sa avertizati fata si in legatura cu tarifele pe care le practica. Va recomand o doctorita ,care este pediatru si medic de familie in acelasi timp.Este o draguta,si stiu ca face si vizite la domiciliu.Nu cunosc tarifele,pentru ca nu mai sint in tara,dar daca o contactati o puteti intreba si de tarife.O cheama Lucia Pustiu si are nr de mobil 0744651493. Daca cumva numarul de telefon nu mai corespunde ,cred ca o puteti gasi in cartea de telefon. Pupici Corina si Anna nazdravana!![fetita] |
| Donia | Roxana, in ce zona locuieste prietena ta? Daca e cumva in Racadau o recomand pe pediatra pe care am avut-o la fetita mea, foarte amabila, ma luptam cand si cand sa-i dau cate ceva (chiar si o ciocolata) - mereu imi spunea ca pentru vizitele la domiciliu ea are buget separat, deci nu e cazul sa-i dau nimic. In plus, am fost foarte multumita si profesional de ea si se vede ca-i si plac copiii. Daca prietena ta e interesata, am sa-ti dau datele doctoritei prin mesaj privat. Ratusca, bine ai venit! Cand ai fost ultima data in Brasov? Mai fetelor, mie mi s-a facut o pofta de covrigi calzi care se gaseau pe Baritiu sau in Piata de la Steagu'! Pe aici nici vorba de asa ceva... Sau placinta cu branza... dar nu din alea mici, mai stiti cum era pe vremuri cand cumparai la kilogram? Era cate o placinta mare si calda din care cumparai cate o bucata, in ultimul timp mai rar se gasea!. Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga) |
| roxana1974 | Donia, prietena mea sta la marginea Brasovului, unde incepe Sampetru. Unde e Racadau? [url="http://community.webshots.com/user/roxana_nastase"]Serban[/url] [url="http://community.webshots.com/photo/229183571/259467272aTHNuW"]cazut la datorie[/url] |
| Donia | Nu stiu daca doctorita va merge acasa in cazul asta, ca zonele sunt destul de departe. Doctorita mea face mult teren in zona Racadau, dar nu are masina si e foarte ocupata. Oricum, eu o sa-ti dau telefonul pe privat (dar putin mai tarziu ca acum doarme fetita si nu vreau sa fac galagie) si prietena ta poate sa intrebe. Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga) |
| Daisy | Roxana, Nu vreau sa crezi ca "m-am dat la fund" si nu mai vreau sa-ti raspund. Cand ti l-am recomandat pe dr. Motoc, crede-ma habar nu aveam de tariful de 600.000 lei de consultatie. Mie nu mi-a cerut niciodata bani cand a venit acasa si nici altfel. Bineinteles ca daca as fi stiut de tarif ti-as fi spus, nu mi se pare normal sa nu te fi pus in garda. Si da, ai dreptate, ca medic de familie este obligat sa se deplaseze la domiciliu fara bani, el primeste bani de la stat pentru ca are inscris copilul in lista lui de pacienti. Asa ca sunt perfect de acord cu tine sa fi revoltata. Schimbati-l! Repet, mie nu mi-a cerut niciodata bani si nici nu am stiut ca se iau bani pt. consultatiile medicului de familie. Regret, de acum inainte ma voi feri sa mai postez recomandari sau sfaturi :(( Daisy Cea care spera |
| roxana1974 | Daisy, nu am crezut da te-ai dat la fund, desi am fost un pic dezamagita ca io eram superrevoltata si nimeni nimik...dar mi-a trecut...asa a fost sa fie. Ma bucur ca mi-ai inteles supararea. Cat despre faptul ca te-ai hotarat ca pe viitor sa nu mai dai sfaturi si recomandari, mi-ar parea rau ca aceasta intamplare nefericita, singulara si izolata sa priveze alti membri de aici sau de informatii pe care ai putea sa le furnizezi. De-asta esti (parerea mea) aici sa ajuti si sa fii ajutata...oricum a fost bine ca l-a chemat, la cat era de disperata si nu stia pe nimeni...l-a si schimbat si el nu s-a suparat... numai bine! [url="http://community.webshots.com/user/roxana_nastase"]Serban[/url] [url="http://community.webshots.com/photo/229183571/259467272aTHNuW"]cazut la datorie[/url] |
| iulia grosman | No fetelor,cit e de mare zapada in Brasov?cum va descurcati cu copii pe asa o vreme?? |
| justasmallkiss | Buna seara fetelor! O intrebare am si eu,daca nu va deranjez[flo] Puteti sa imi recomandati si mie un salon in Bv,unde as putea sa ma epilez? Sper sa ajung acasa peste 2 luni...si as fi interesata unde as putea sa merg...sa nu mai trebuiasca sa "car" dupa mine aparatul de epilat....na... sa fiu si eu mai comoda,sa nu ma mai chinui singura. [:D] Va multumesc! IOANA http://delialaryssa.fotopages.com/ |
| ina32 | quote:Zapada prea mare nu e-sau nu cazuta recent, dar e un friiiig.... Dimineata cand am venit la munca erau -17 grade. Ca urmare, kupilu' va fi scos doar jumatate de ora cand ajung eu acasa. Uff, sper sa vina mai repede primavara asta!!! Justasmallkiss- daca vrei o sa-ti dau numarul de mobil al cosmeticianei mele cand vii in tara. Eu sunt multumita de ea dar are ceva probleme cu... gestionarea timpului, in sensul ca uneori nu respecta ora programata. Daca nu gasesti o alta varianta mai buna, poti conta pe asta. Ina32 & Raducu (14.07.2004) http://community.webshots.com/user/ina32 |
| justasmallkiss | Ina merci mult.Nu-i problema daca nu respecta ora programata...daca stiu dinainte[:D] Inainte sa plec...sau cand sunt acasa o sa te rog sa imi dai nr ei de telefon. -17 grade acasa?Brrrrrrrrrrrrr.Si eu ma plâng aici cand sunt -8 grade.Si eu vreau primavaraaaaaaa si vreau si mai mult vara. Sper pana vin eu sa se incalzeasca...sa nu trebuiasca sa tin picea in casa.Vreau sa o scot afara la copilasi...ca aici e tot singurica...salbaticii astia nu stiu sa se joace. Va pup brasovencelor si va doresc o zi buna si spor la treaba!!! IOANA http://delialaryssa.fotopages.com/ |
| iulia grosman | mai fetelor am eu o cosmeticiana un deliciu de fata.la Venus pe strada Lunga.eu de fiecare data cind merg in bv. trec pe la ea si-mi fac toate cele ce trebuie facute.v-o recomand din toata inima. |
| justasmallkiss | Tot pe voi va deranjez fetelor cu o intrebare...tot casc ochii pe net dar nu gasesc informatii care sa imi foloseasca. Am vazut aici pe forum ....fetele tot vorbesc despre electrostimulare... Ati incercat vreuna dintre voi metoda?Stiti un salon unde pot face ceva sedinte in Brasov? Caut pe net...dar numai saloane care fac si asa ceva nu gasesc!!! Va multumesc.... IOANA http://delialaryssa.fotopages.com/ |
| Corina | Am facut eu electrostimulare la Brasov! Mama ce m-as mai duce ,dar nu poci caci sint departe[q] Uite aici : New Line ,tel. 0268 470 528(sper ca nu si-au schimbat nr de telefon intre timp) Cabinetul era pe str .Dorobantilor nr 9 sau 11 (nu mai imi aduc aminte exact,dar mama zice ca isi fac reclama tot timpul la tv,deci imposibil sa nu ii gasesti) Sa ne spui si noua daca ai fost si care mai sint tarifele! Pupici Corina si Anna nazdravana!![fetita] |
| justasmallkiss | Merci muuuult Corina!!!Esti o dulce.O sa ma interesez si iti spun care mai sunt tarifele.Dar asta prin aprilie cand ajung acasa[:D]...pt ca vreau neaparat sa ajung sa fac niste sedinte. IOANA http://delialaryssa.fotopages.com/ |
| LuminitaB | quote:Da Roxana, am citit ca altfel cum puteam sa raspund. Eu n-am comentat nimic despre reactia prietenei tale. Si nu spun ca toata lumea trebuie sa reactioneze ca mine. Faptul ca nu esti de acord il inteleg si il accept. Atit am vrut sa zic ca daca stiai dinainte cum e cu banii era mai bine. Cit despre dr. e foarte competent si ma pot baza pe el ca vine si-n mijlocul noptii daca il chem. Sper sa nu fie nevoie. [pup] LuminitaB mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998 [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/luminitabita/my_photos"]pozele noastre[/url] |
| dianabv | Subscriu si eu la recomandarile ptr. dr. Pustiu. Acela este nr. de telefon si e o Doamna. De 4 ani suntem inscrisi la ea, si de multe ori imi spunea ea ca vine sa ii vada pe copii cand era fetita mica, ptr. a nu merge eu cu ei la cabinet. Niciodata nu s/a pus problema ca nu mi-ar prescrie ceva ptr. ca e prea scump (cum fac multi alti doctori) Are cabinet pe str. Berzei la nr. 13, este si laborator de analiza acolo. Si totusi, nu mai incercam o intalnire? Eu lucrez la o fundatie unde avem si o gradi, deci spatiul este asigurat (si cu loc de joaca ptr. copii). Astept sa ma contactati! Diana |
| Corina | Diana,tare mi-ar place sa ne intilnim,din pacate eu sint departe si anul asta nu venim in Romania!! Pupici Corina si Anna nazdravana!![fetita] |