Sondaj, propus, de, Mirunda:Cat, timp, alocati, din, timpul, dvs., liber, sau, la, serviciu, Forumului, nostru, DC:">
| Cat timp petreceti pe desprecopii.com ? | |
| papadie | Sondaj propus de Mirunda: Cat timp alocati din timpul dvs. liber sau la serviciu Forumului nostru DC: |
| anisia | hehe..pana acum o saptamana si eram aproape 24 din 24 pe dc.Acum insa m-am angajat si daca stau 1 ora cumulat e mult:(((((((Mi-e dor rau de voi.Nici nu mai apuc sa citesc subiectele active de pe forum.Ajung seara tarliu si dupa aproape 12 ore cu ochii in calc acasa nu mai am chef.Si mai e si Rares la care astept cu sufletul la gura sa ajung!!!! Va pup! si sunt cu gandul mereu la voi![flo][si-eu][dc] "Copilul nu datoreaza parintilor viata ci cresterea" Adina si bb Rares Costin |
| OtiliaLia | Am raspuns la ultima pentru ca as putea sa ma incadrez la toate, in functie de ziua saptamanii, de perioada respectiv si activitatile mele personale. (oarecum exista o regula) Sunt zile cand intru si stau la citit cam o ora per total (cateodata intru si de 2-3 ori pe zi daca e ceva foarte interesant pt mine), sunt zile in care intru sa vad doar daca am mesaje, zile in care nici macar pentru mesaje nu intru, dar si zile in care stau mai mult de o ora ... Lia-S |
| karmen | Ador clipele petrecute pe acest site, unde timpul trece foarte repede. Imi place dinamismul, profesionalismul si seriozitatea cu care sunt abordate toate subiectele. S-a format o micro comunitate virtuala in care fiecare membru se simte ca intr-o familie. Eu asa simt si va multumesc. Carmen si bb Calin |
| alina morostes | Petrec destul de mult timp pe DC.Nu in fiecare zi la fel,poate.Acum sunt in concediu cu copilul si am timp,dar peste 1 luna face 2 anisori si eu incep lucrul.Nu stiu cat timp voi mai avea pentru DC,dar oricum voi intra zilnic. alina |
| Nally | Sincera sa fiu, cred ca devine o obisnuinta de a sta mai toata ziua pe forum,desi mai am multe alte lucruri de facut! Nu glumesc deloc, astazi am tot stat de pe la 11 dimineata, cu o pauza de o ora si ceva, iar cum am prins un moment liber uite-ma iar aici![:)]! E... dar in curand va veni bebe [copil] si mai mult ca sigur ca nu voi mai putea sta atat de mult! [cheers] Nally |
| marius | Pana imi termin jobul zilnic pe aici...si inca un pic.[:D] Marius (www.desprecopii.com) |
| gabione | depinde de timpul pe care il am . de obicei in jur de doua ore, altori si mai mult. oricum intru zilnic ca sa imi verific si mesajele. vreau sa va spun ca imi place la nebunie acest site. [;)] pa |
| ralucami | Si eu sunt dintre cei dependentzi[hot]. As mintzi sa spun ca stau mai putzin de 4 ore. Chiar voiam sa va propun sa facetzi si categoria celor de 8 ore- cat un program de lucru[alcool][:D] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate! |
| alexa | Peste 4 ore/zi. Chiar simt o dependenta de acest forum. |
| ankka13 | e super siteul .Uneori stau ore intregi .Dar orice problema s-ar ivi tind sa o discut aici .E un sentiment placut sa stii ca ai prieteni anca |
| mamicaluitheo | de cand am descoperit forumul acesta minunat, respectiv luna ianuarie a acestui an stau de dimineata de la 8 pana in momentul in care plec de la serviciu, adica poate fi ora 15,16, sau ora 17. cateodata mai intru si de acasa seara dar asta se intampla destul de rar pentru ca dial upul merge sub orice critica. si daca as putea as sta non stop, dar din pacate.......... cu drag pentru voi, andreea mamica lui theo si a lui florin |
| rachel owen | Se pare ca prea mult[bang][bang] |
| Sorina-Alexa | Eu stau mai mult de 2-3 ore,uneori si mai mult. Intru de acasa,si cand am timp hop de DC,este cu adevarat un site minunat[il][bis][dual][grup][olala][flo][pup][:X][:)][si-eu][:p] Sorina. "If you respect others,they will respect you!" http://community.webshots.com/user/sorina1982[paste] |
| yashy | Eu stau cu muuuult mai muult de 4h!!De fapt cum ma trezesc intru putin in forum sa vad ce s-a mai raspuns, apoi ii dau lui Luka sa pape!!Si apoi toata ziua!! Adina & Luka http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy |
| alina constantin | Muuuuuult timp![:D][:D][:D] "Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown) |
| debby | Si eu ma simt ca acasa aici ! Petrec aproape tot timpul liber pe forum .[si-eu] |
| angi_gemeni | Imi petrec mult timp in fata calculatorului, pentru ca am mult de lucru(traduceri, fise pedagogice etc). Inainte, cand nu aveam internet nelimitat, petreceam, in medie, 2 ore pe zi. Acum, cand fac o pauza de lucru, intru si mai citesc mesajele voastre, daca e cazul mai si postez... Oricum, petrec destul timp pe DC, imi face placere compania voastra si sper sa fie asa mult timp de acum inainte. Angi&Andrei&Andreea |
| loredanap | [pup]si eu stau foarte mult in ultima perioada,exceptie facand zilele in care lucrez. yashy deci asta e cauza pt care imi raspunzi atat de greu pe messanger?[:D][:)][olala][zz] LORI http://www.babiesonline.com/babies/s/sebipac |
| laureta | si io[dual]mult timp[:D][:D] laureta si gogoasa de 30 de saptamani |
| aalexia | Ma simt foarte bine aici ! Cand imi permite timpul stau si 4 ore dar asta se intampla rar ptr. ca timpul meu liber este limitat. |
| Sibylle | Cred ca stau cam 30 minute pe zi. Dar verific mesajele noi de pe "Franta" cam de 10 ori pe zi. Va dati seama??? Cum va fi când voi fi însarcinata??? |
| simonaM | si eu o zi intreaga ![:D] stind acasa, inca nu am copii,fara sot(adica sotul numai seara tirziu se intoarce acasa)nu am ce face si de plictisita ce sunt,mai bine intru aici sa ma relaxez,si imi pace cel mai mult situl asta. [dual][pup]de la mine. don't worry....be happy. mona78 |
| Leona | Cat de mult pot!Din cauza programului ajung mai rar,dar destul de mult .Din pacate,nu atat de mult cat as vrea! |
| Tinabeve | Muuuuult, poate prea mult! Calculatorul nostru nu doarme decit intre orele 1-6 dimineata, iar netul merge non-stop. Asa ca.... Ma simt foarte bine cu voi. La inceput am fost destul de stinghera, dar cind am vazut cum m-au primit fetele de la "aspirante optimiste" mi-au trecut complet inhibitiile. Acum comunic mult mai usor si vi se datoreaza in totalitate. Multumesc! [flo] Tina [hippi] Speranta moare ultima. |
| danielac | depinde de la zi la zi, uneori 3 - 4 ore , alteori 5-6 ore, sau 1-2 ore, asta in cursul saptamanii, ca in we nu am unde... [*] Dana si Diana-Maria [*] http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072 paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac |
| Cristina_C | Pana epuizez orele alocate lunar internetului. Am abonament cu 30 de ore pe luna dar eu le termin cam in doua saptamani (deci stau cca 2 ore zilnic), dupa care fac o pauza cand cu greu rezist sa nu fac ore suplimentare. Cristina |
| Emilly | Cred ca 2 ore pe zi.As sta eu si mai mult dar nu ma lasa gazulita mea mica.Subiectele sunt interesante si inca nu am reusit sa le citesc pe toate... |
| elena_oona | Eu nu am descoperit acest forum decat de curand,dar imi place foarte mult[il][il]. Timpul petrecut pe DC nu este regulat, stau in functie de timpul liber de care dispun.Sunt si zile in care stau 30 min dar si zile cand stau 3 ore.Ma simt foarte bine pe forum , iar voi toate sunteti minunate. Va pupic [bis] Elena_a (DPN 24oct.2004) |
| maria m m | 0-2 ore..ultimul timp trebuie sa recunosc ca am cam somat dar...incerc sa recuperez![help] miru&nana=>fetele mele frumoase |
| Elenalove27 | [bis]Mai mult de 4 ore pe zi , chiar si noaptea cind dorm baieti mei cobor in bucatarie si mai citesc ceva pe forum ![:D] [mamica]Elena [bonjovi]Alvaro [copil]Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27 |
| lucia_cs | Desi am raspuns ca stau neregulat, acum imi dau seama ca in ultimul timp stau tot mai mult p'aci. Cred ca m-au prins tot mai tare subiectele si pe zi ce trece descopar tot mai interesant si util acest site. Felicitari pentru idee si pentru unele dintre subiectele minunate si utile pe care le aveti. Lucia sotia lui Csaba. |
| Mercedes | Buna fetelor Desi pana acum nu am participat la DC ca membru activ, am navigat pe site mai mult de doua ore pe zi in intervalul 8-16.30 in zilele lucratoare Va doresc multa sanatate tuturor Mercedes |
| annaa | 1-2 ore pe zi. Daca nu ar fi serviciul , cred ca ajunge la 4-5. [bis][bis][bis] Ana |
| TaniaM | Destul de mult timp, in functie de cat imi da voie bebica mea. E un site [cool] unde poti afla tot ce doresti despre copii si nu numai. Take care, Tania cu Eva (11.10.2003) http://community.webshots.com/user/taniukamom |
| infofun | Salutare!Eu de cand m-am inscris stau mai mult de 4 ore, insa asta ptr. ca este o perioada mai lenta la seviciu, mai tarziu nu stiu cat am sa pot sta. Ceea ce nu-mi place este ca merge super greu.In rest este un site extraordinar de misto.Felicitari celor cu ideea! Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata! |
| Irimell | Desi sint nou venita pot sa marturisesc ca in fiecare zi stau o gramada de ore pe site si cred ca voi deveni dependenta de el in curind...e atat de stufos site-ul incat tot timpul gasesti ceva interesant.... Sa auzim numai de bine[8**], Irimell |
| Rozi | [:D] mie mi-e teama de clipa in care sefu' se va prinde ce burtologie fac eu in rapoartele zilnice de activitate... [bruta] |
| lacri | [si-eu]tare as vrea sa pot sa stau mai mult timp pe site dar nu ma lasa al meu strengar....[copil] Fabian si mami Lacramioara |
| flori76 | Eu stauuuuuu...toata ziulica,daca as putea,AICI AS FI!!![grup] Va pup pe toti si va felicit pt idee.[flo][flo][flo] Flori |
| Laura T | Din martie 2002, de cand am descoperit site-ul, pot numara pe degete zilele in care nu am fost prezenta pe DC. Deci 2-3-4 ore/zi... Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 1 luna) si Ramona (2 ani) http://community.webshots.com/user/lauratenea |
| bibi | As putea spune ca e deja patologica relatia mea cu comunitatea DC. De cand ajung la birou si pana plec seara acasa fac ce fac si mai arunc o privire. Beleaua e ca am inceput sa dau rasol in acte, numai numai sa termin mai repede ca sa vad ce e nou pe forum. Colegii deja stiu ca-mi petrec cea mai mare a timpului cu voi si ma intreba complice : ce mai fac copii?[;)] |
| picea | acum l-am descoperit si sunt la servici si nu prea pot sa raspund asa ca ma strecor cand pot in timpul zilei. oricum e super |
| sinzi_ana | 0-2 ore pe zi!!! sinzi |
| EdeL | cand am timp........ mai clar spus o data la cateva zile, sau o data pe saptamana |
| mamica dulce | eu pot sa stau la calc doar cand doarme juniorul,altfel se crizeaza rau de tot..asa ca in somnul de pranz(2-3 ore)intru vreun ceas ,apoi seara de la 10 cand doarme..pana pe la 12...mai ales de cand cu campionatul asta de fotbal...am timp berechet,fara sa para ca.mi neglihez consortul[:D] de o luna e tata la mine si el plimba copilul ore intregi..in caz ca nu plec si eu la plimbare..tot pe forum intru[:D] http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce poze noi-noute cu puisorul http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0 |
| mamica dulce | asa mi.e de ciuda ca in weekend(cand eu am mai mult timp liber) nu e asa agitatie pe forum[bang][:D] http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce poze noi-noute cu puisorul http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0 |
| ioana_du | Destul de mult, in ultima vreme. Cum am un pic de timp la birou....se stie unde sint si ce fac ! Ioana si un bebe mic-mic |
| Danelutza | Desi sint noua, am cam devenit dependenta de acest site. Cum am un pic de timp liber la birou, [ttv]hop si eu. Doar simbata[spala]si duminica[surf] stau cuminte si astept ziua de luni. Asa ca... week-end placut |
| ionela-roxana | Eu pe [dc]?FOARTE MULT!De cand mi-am pus cablu stau 5-6 ore ,chiar mai mult!(sper sa nu citeasca sotul asta ca [box] Sunt bolnava cund nu pot intra aici! Ador acest site (forum) si multzumesc de cate ori am ocazia celor care l-au creat! Roxi si bb Rares 9. april.2002 http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela |
| frantuzoaica | Buna! Si eu stau destul de mult,cel putin in ultima vreme,am facut si pauze mari[:(].Gasesc multe informatii care imi sunt f.folositoare,multe povesti de viata din care invat si eu cate ceva,e super-mai pe scurt! felicitari sincere celor care le sunt *parinti* si celor care il ajuta sa *se dezvolte*! Frantuzoaica [jamaica] |
| gaby350 | [yami][cina2][hop][mariaj][dc][fetita][grasa][huta][mamica][papica][zid][bang]Din pacate nu am prea mult timp(Danny si gemenii),imi place mult site-ul si dedic citeva ore pe..noapte! |
| Ina Stan | Enorm, 5-6 ore in ultimele 2 saptamani. Nu faceti si-o versiune in engleza? Ca asa... nu mai ajung veci sa invat si limba asta. Dar mi-a trecut complet senzatia de izolare. Sunt tare vesela cand vine sotiorul acasa, iar el nu prea intelege de ce. Poate intra la banuieli [:D]! Le multumesc sincer celor ce se ocupa de situl asta! [pup] |
| adivio | Si eu sunt noua, dar intru in fiecare zi cel putin 2 ore mai ales cind doarme GIZA si citeodata si noaptea un pic. Am avut si o pauza cind ne-am schimbat locuinta, dar in principiu sunt constanta. Felicitari admn. si voua tuturor membrilor. Adivio&Ioana-nazdravana |
| Dena | DC este un bun sedativ... de cate ori ma nelinisteste ceva vin aici... si ma fura rapid peisajul incat uit cu desavarsire ce problema ma rodea inainte... e intr-adevar addictiv... si asta nu e bine :) Denisa si bebica din burtica - 27 sapt. "Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi |
| Roxana_G | In perioada cat am stat acasa cu sarcina si cu BB am petrecut ore in sir. Ba chiar inainte sa nasc nici nu mai inchideam fereastra. De cand ma voi intoarce insa la serviciu, probabil voi intra numai seara. Desi am internet la birou, nu prea pot sa navighez pe unde vreau eu si oricum nu prea am timp. Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004) |
| gen68 | si eu, si eu. mi-am propus intr-o dimineata sa nu deschid calculatorul, ca sa nu fiu tentata sa intru pe DC. am rezistat eroic o ora. l-am deschis si drept la DC m-am dus. nu pot. cel mai greu imi e in we. dar luni dimineata, primul lucru, calculatorul si DC-ul. [dc]esti super!!! |
| ana_maria222 | Cam 2-3 ore. Sfaturile voastre m-au ajutat mult. Multumesc. |
| elutza82 | si eu sunt noua pe aici...adica de cand m-am hotarat sa scriu....pt ca de citit va citesc de vreo 6 luni,cu toate ca nu am copii(dar ma pregatesc pt la anul)...intre timp invat de pe acest site[dc],citindu-va cum sa duc o sarcina sanatoasa la bun sfarsit,cum sa nasc un copil sanatos,cum sa-mi cresc copilul si nu in ultimul rand tot ce tine de casa,familie,prieteni,igiena si multe,multe,multe lucruri foarte interesante....va multumesc ca existati si credeti-ma pe cuvant ca-mi petrec cel putin 5 ore pe zi citindu-va postarile de pe [dc] .... in momentul de fata ma aflu la sora mea (SANDRA20) in Japonia...sunt aici de aproape 2 luni si ne certam pe calculator[duel]...ne facem program...acum eu 2 ore,dupa aceea ea 2 ore si tot asa... am invatat multe lucruri noi si pot sa va spun cu mana pe inima ca va iubesc[loveyou]...sunteti tot ce-si poate dori un om...dar mai ales o femeie... SUNTETI O ADEVARATA FAMILIE !!! http://community.webshots.com/user/elutza82 |
| liviujuristul | In functie de timpul pe care il am la dispozitie. De cate ori simt nevoia sa aflu ceva sau sa transmit un anumit lucru. Salutare la toata lumea. [si-eu] |
| dariana | In ultimul timp cred ca incep sa ma incadrez in grupa dependentelor de dc.Stau cam 1-2 ore pe zi iar in weekend ore in sir.e intradevar un site interesant de unde ai ffff. multe de invatat.[cool] |
| V. Erica | sunt dependenta! nu am un prg regulat de stat pe DC, uneori stau si 6-8 ore, alteori am treaba prea multa si nu intru 2-3 zile, dar cand intru trebuie musai sa stau vreo 2 ore macar sunteti super!!!!!! va iubesc!!!!! Dana[gravi] si Eric [copil] |
| bibyrox | [hia] A bagat si fata un vot.. pentru ca meritati!!![flo] Eu stau peste 4 ore de luni-vineri de la servici.. mai putin Sambata si Duminica cand renunt la calculator in favoarea iubitzelului meu [olala]! Deh.. Pupici [pup] "You only live once, but if you live right, once is enough!" Roxxy http://photos.yahoo.com/bibyroxx |
| mari_paun | din pacate nu suficent de mult sa ...trec in revista toate subiectele...insa nici nu neglijez[biz] |
| patisor | buna fetelor ce pot sa spun optez pentru : zilnic mai mult de 4 ore. dar unt zile cand stau toata ziua acum depinde si decat de ocupata . sunt. asta numai in cursul saptamnii neavand internet acasa ,dar sper ca in curand voi avea . 2 saptamani fiind in concediu medical am cam pierdut firul ,dar sigut voi recupera pentru ca-mi place prea mult acest site. va pup ramona si patricia c ramona |
| Ioana75 | Eu stau .... muuult la servici, plus acasa inca o ora-doua[:D]. Ma si intreaba colegii ce am de sint asa tacuta[:D]. Dar v-am descoperit doar de o luna, de cind ne-am hotarit s-o punem de-un bb in Noiembrie (Da Doamne!). Va pup,[cheers] Ioana |
| carmenutza | io sunt dependenta bine de tot...l-am corupt si pe al meu sotz care citeste zilnic de la serviciu....eu intru zilnic cate 2 -3 ore..si asta de vreo 2 ani.Luv iu! Carmen si bb Maya Alexia http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya |
| ciupercuta | eu citesc zilnic , ma intereseaza mult mai ales starea celor in rand cu mine si cand am timp ma mai plimb prin subiecte mai vechi si-mi gasesc unele raspunsuri acolo. Aici toata lumea e sincera si asta conteaza f mult pt mine. ciupercuta + bb UM 13.08.04 |
| luli | Este uimitor cum atat de multe persoane sunt dependente de DC ca de un drog. Eu un sunt dependenta - stau zi de vara pana seara cum se spune! Intru dimineata cum ajung la servici si abia inainte de a pleca ma deconectez. Este drept ca nu sunt prea activa in sensul ca nu prea scriu mesaje din lipsa de timp insa reusesc sa-mi fac timp pentru citit. Cand am fost in concediu in vara efectiv mi-a lipsit asa cum ne lipseste cate o persoana foarte draga uneori... Am invatat enorm de multe de la voi toti cei de aici si pentru asta va sunt recunoscatoare. Mi-am facut multi prieteni si pe toti va simt aproape de sufletul meu. Mi-am impartasit si cele mai intime ganduri, aici am plans si am ras... Uneori colegii se uita ciudat la mine cand rad in fata calculatorului sau cand imi dau lacrimile....de bucurie de tristete... Va iubesc si va doresc tot binele din lume.[flo] Luli E si maine o zi! |
| anangel_lexi | Mai mult decat ar trebui. Asta evident in zilele in care merge netul. Unii colegi de-ai mei au intrat la idei ca planuiesc un bebe! Peste faza cu nunta au trecut!?! [:-)))][:-)))][:-)))] Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine |
| mephala30 | De cand v-am descoperit, nu ma mai satur de DC. Mai ales ca a venit si bebe, imi sunteti de un sprijin real. Sa nu mai spun ce companie draga imi tineti![pup] Carmen si [copil] Iustin(5 iunie 2004) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephala30/my_photos"]Album IUSTIN[/url] |
| Liana30 | De cand v-am descoperit nu ma mai pot deslipi de voi.. sunteti minunati! va doresc viata lunga! va [pup] Liana |
| mami-corina | Macar o ora pe zi,( mai putin duminica)fac tot posibilul sa vad ce mai e nou pe DC. Este locul meu favorit de pe net!! Ina[flo] |
| paula2003 | Cand doarme copilul, si cat pot rezista. paula2003[loveyou] & alexandra [9cer] http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/ |
| andrada biris | Am votat neregulat pentru ca uneori (ca acum) stau 5-6 ore, alteori trec 3-4 zile. De multe ori doar citesc fara sa intru si eu in miez (fara mesaje) Oricum nu este site sau chat pe care sa stau asa. Nici macar cumulat toate celelelte site-uri (de info) deci pe internet stau 80% pt DC. (eu spun mami.ro ca asa am intrat prima oara si asa intru si acum) Si sa mai spun ca am net acasa 24/24? Andrada, mamica briannei 2 ani Andrada [mamica] si Brianna [copil] |
| andrada biris | A si sa stiti ca e ora 03:35....dar stiti Trebuie sa ma culc ca maine am o zi plina: ca orice om care trebuie sa umble dupa acte (in ROM) Andrada, mamica briannei Andrada [mamica] si Brianna [copil] |
| iselin | cu rusine recunosc: - daca cineva are grija de bebe stau uitata pe desprecopii.com si abia astept sa mai spuna cineva ceva - daca stau cu bebe, trisez si mai citesc cate un raspuns, cate o pagina - in medie stau 4-6 ore/zi-noapte |
| alexxia | Cu mult mai mult decat ar trebui ( zice sotul meu )[:D] Alexxia Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste |
| dianapatrik | Sincera sa fiu mi-ar placea sa stau mai mult dar nu prea am timp.Stau mai mult seara dupa ce doarme Patrick[copil] ca altcandva nu am sanse.Daca este treaz si ma vede la computer isi lasa toate jucariile si vine si el sa tasteze. diana&patrick |
| serenity | Astazi este a doua zi de DC [dc] si deja am capatat acea placuta dependenta ca de cafeaua de dimineata [cit] . Ieri am stat toata ziua citind si dorind sa trimit cat mai multe ganduri spre voi .[m-a] deja ! DC ma face sa ma simt acasa si este atat de bine [9cer]! Un pupic mic pentru toti forumistii de la o indragostita[8**] de DC! Alexandra , mamica lui Mihaita ************************ Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus ) |
| Catan | Dimineata inainte sa plec cu piticul la gradi arunc cite un ochi ,la prinz mai intru sa mai vad ce e nou si seara ca deh nu ma pot dezlipi usurel de voi.I love u dc[loveyou] http://community.webshots.com/user/catya106 |
| april | cca 4-5 ore/zi. e mult, e putin, atat pot. as sta mai mult dar nu pot.imi place la nebunie pe DC. April & Andrada |
| gegea | Stau, stau si tot as mai sta...ce sa faci daca mai exista si altele de facut? Imi place foarte mult....! [pup][pup][pup] multi-multi! |
| paula2003 | Cand am timp. paula2003[loveyou] & alexandra [9cer] http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/ [pegeam] Sarbatori fericite [pegeam] |
| AdynaB | Depinde cit ma lasa fimea...in medie cam 3-4 ore pe zi Adyna si Selina bambina [pegeam] Sarbatori Fericite |
| ver@ | Dimineata 1 ora,la pranz cand doarme cupilu 2 ore si seara cand face nani de noapte cam 3 ore.Eu as m-ai vrea dar, de...acu' am copil si e gelos[:D] SARBATORI FERICITE! VERA si VLADUTZ(1 anisor) http://community.webshots.com/user/vgv_vera |
| corina iulia | in jur de 3-4 ore, cand am noroc[:D] "Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu cu drag de forum, corina |
| Elly1977 | De cand mi-am pus cablu 2-3 ore pe zi sau chiar mai mult. Citesc mai mult decat scriu. E CEL MAI TARE FORUM!!!!!! La mai mare![bis][bis][bis][cheers][cheers] "Asta-i viata, astea-s conditiile, deci descurca-te!" (Sorin Preda) |
| felicia0606 | E clar ca acest site creaza dependenta! De cand l-am descoperit nu ma mai pot dezlipi de el. Felicia http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003 http://community.webshots.com/user/felicia0606 |
| alisia | Imi place foarte mult acest site. Ofera foarte multe informatii. Il consider foarte util. Alisia[:)][hia] |
| maggy | [quote]Initial creeata de papadie
Sondaj propus de Mirunda: Cat timp alocati din timpul dvs. liber sau la serviciu Forumului nostru DC: /quote][blue][/blue Sunt noua cam din Decembrie 2004 de cand caut o solutie sa-mi apropii fata[b[bang]ang].Dar cu ajtorul vostru poate voi reusi[bang] |
| addiana | pai, e cam asa: ma trezesc, pun laptele fetei pe foc, dau drumul la calc, ii dau sa pape, citesc repede ceva de pe DC, verific mesaje-YM, dupa care incepe treaba prin casa. cand mai fac o pauza, iar fuguta la calc, iar cand doarme fata la pranz sunt cea mai fericita! pot sa stau linistita si sa butonez in voie. imi pare rau ca nu am intrat mai devreme pe forum, dupa cum vedeti, sunt membru nou! cateodata ma surprind si pe mine ce repede pot sa tastez! calculatorul era folosit doar pentru jocuri! diana si denisa http://pg.photos.yahoo.com/ph/pozedenisa/my_photos |
| ionella3003 | creaza dependenta! Si, recunosc ca sunt dependenta de voi, de forum! Nu intru zilnic, ca ma bat[box] cu sotul meu pe calc, sau nu ma lasa bb insa, cand prind calc... ma uita D-zeu citind ce scrieti voi! Hai sa traim si la cat mai multe ore pe DC! Ionela si Alex (DN 21.09.2004) [URL="http://community.webshots.com/user/ionella3003"]ALEX cantaretul[/URL] |
| Tzuni | aproape 8 ore. Cand ma asez in fata calculatorului ma loghez si raman asa pana imi termin treaba. Si muncesc si citesc si csriu si mai muncesc, mai citesc si mai scriu... Tot asa![biz] |
| LadyC | [il] De o saptamana am aflat de acest site si imi place la nebunie. Pe PC de acasa nu am internet, in schimb, cele 8 ore de servici mi le petrec pe acest site (nu intervin decat mici pauze intre mine si ceea ce se scrie pe aici). Ma incanta paginile voastre personalizate. Inca nu am reusit sa-mi strang suficiente date ca sa-mi fac si eu o astfel de pagina, dar am un week-end la dispozitie sa ma gandesc cum as putea sa o concep. Poate ma si ajuta cineva cu idei....[:D] ... |
| @lbin@ | muuuult timp :) l-am descoperit ıntımplator pe google cınd cautam ceva şi mi-a dat prin cap sa caut şi pe romaneşte ...şi de atunci am devenit putin cam dependenta,pentru mine e foarte reconfortant ..ımi face bine sa mai schimb şi eu cıte o vorba cu compatriotii mei ... numai bine la toata lumea !![biz] |
| acai24 | Hello1 De cand am descoperit acest site am devenit cum ziceti si voi dependenta de el. E SUPER! Are de toate pentru toti!Multumesc ca existati!!!!!!![pup] |
| elyanne | Multe ore... de la 2 ore/zi in sus! Intr-adevar creeaza dependenta... Cand caut ceva pe net intai caut pe dc [:D] [pup] [url="http://community.webshots.com/user/elianacalin"][foto]Eliana[/url] si [url="http://community.webshots.com/user/elenacalin"][copil]Elena[/url] (23.10.2004) |
| alipiticot | Zilnic!si din ce in ce mai mult.Din pacate nu prea raspund la subiecte,ca sunt mai timida,dar de citit citesc tot aproape...e super forumul.Am invatat o multime cat eram insarcinata si nu mai spun acum cu bb cate lucruri aflu.De ex cand se defectase si mi aparea msj cu accesul d-voastra e restrictionat....vai ce jale a fost.Am crezut ca am gresit eu cu ceva si...nu mai spun ce suparata am fost.Pana sa mi dau seama ca era de la server... [pup][pup] Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005) [url="http://community.webshots.com/user/alipiticot"]poze[/url] |
| Mirona | [si-eu] Desi am raspuns la zilnic mai mult de 4 ore, nu mi se pare corect. Sunt dependenta de DC, sotul nici nu-si mai bate capu' cu mine, ma lasa in pace si se duce linistit la televizor. De anu' trecut de cand v-am descoperit intru zilnic, raman logata si la lucru si acasa si citesc fara incetare. Cand nu postez, sau nu mi s-a raspuns inca la intrebare, postare ... ma bag in arhiva. Cateodata caut subiecte interesante pentru prietenele mele (mamici), care acum nu mai au atat de mult timp de petrecut pe aici si le trimit PM-uri. Gatesc cu retzete luate de pe DC, am slabit 4 kg cu o cura luata de pe acest site, mi-am reglat profilul hormonal cu un tratament naturist luat de pe acest site. Ce dovezi mai vreti? Sunt pierduta? (ar zice unii ..., dar ei nu cunosc aceasta comunitate [grup]) [m-a] de [dc]. [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/mirona_dc/my_photos"]Miro [/url] |
| daniela_daneza | Zilnic, daca imi permite programul sau titularul calculatorului, dar de dimineata cand nu am facut inca bine ochi il deschid si seara la fel. Sunt dependenta de DC. Dar e OK. Am multe prietene pe aici.Cand se intampla sa nu mearga sunt disperata. Dana 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
| MirelaIulia | Intru in fiecare zi,mai putin duminica,deoarece o fac de la serviciu,e interesant si regret ca nu am net acasa,unde pot citi in liniste.Asa ca intru pe "furis" si incerc mai mereu sa citesc cat mai mult.De raspuns in limita timpului pe care il am. |
| loreema24 | De cand v-am descoperit dimineata ma loghez si cum am o pauza aici sunt! Nu mai zic ca sotul e disperat ca nu mai plec din fata calculatorului cand nu am treaba. Si nu e bine dar deja sunt dependenta nu am ce face! Cat timp? Cel putin 4-5 ore/zi! [cit] Ramona & [zana] Loreema http://photos.yahoo.com/loreema24 |
| devylla | daca ar fi dupa mine as sta toata ziua si de mancare nu mi-ar pasa...dar din pacate nu se poate! 'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.' Sabina |
| nushulica | din pacate timpul nu-mi permite sa stau cat mi-as dori eu dar oricum nu trece zi sa nu intru decat daca nu sunt la serviciu deloc ca de acasa nu pot intra ca se joaca astia toata ziua si doar daca apuc seara cate o ora...dar oricum imi face mare placere sa citesc ce se mai scrie pe forum |
| loreema24 | Dimineata o ora cat imi beau cafeaua, in timpul zilei fiecare pauza sunt in fata calculatorului si seara dupa ce adoarme toata lumea stau 2-3 ore! Si tot nu mi se pare destul! [cit] Ramona & [zana] Loreema[url="http://photos.yahoo.com/loreema24"] [foto] Pozici[/url][foto] Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face ! |
| hosen | zilnic uniori stau si cite6-9 ore hosen |
| olguttza | Program: Luni - Vineri: 8:00-16:30 sau 12:00-19:30 Sambata si Duminica...relash. Cateodata zic "mersi" ca nici macar calculator n-am acasa, ca altfel cred ca m-as criza rau [:D] Tare mult m-ati ajutat..si continuati s-o faceti cu aceeasi placere [;)]! [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=7310&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Cununia noastra[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=3b1b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Nunta[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=ae25&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Pozici[/url] Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data. |
| crinuta | Cam 3 ore pe zi, dar daca nu ar fi factura care ma arde luna de luna, as sta mult mai mult.... Crinuta si [copil] Rayan |
| ana_a | aproape zilnic, si cateva ceasuri bune, mai ales seara cand adoarme copilasul!cam 4-5 ore pe zi uneori chiar si mai mult [url="http://community.webshots.com/user/pozici_ana"][foto]Maria Sa Stefan Speculant mic[copil] ( 19.08.2004)[/url] [url="http://community.webshots.com/user/pozici_ana"][flo]flori din gradina mea[/url] "Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect |
| candy24 | Cam 2 ore cat doarme puiul zilnic.Sunt zile cand stau si mai mult depinde ce face baietelul ,daca se joaca mai intru ,daca e urat afara el se joaca eu mai fug repede la calculator.Oricum a devenit o dependenta. Ramona |
| maimutzica | Stau minim 2 ore zilnic...in functie de ce program am...
Sobaritza cu experienta execut carute diferite modele |
| Ana68 | De cate ori am putin timp liber,dimineata,la pranz si seara.... Din pacate,din octombrie,timpul meu liber se va scurta considerabil,caci voi merge din nou la srvici,cei doi ani de stat acasa se vor termina.... Oricum,DC e ca un drog si sunt dependenta de site. Ana-Maria,mami de[url="http://community.webshots.com/user/petenchea"]Alex&Luana[/url] |
| vivi.chiriac | Eu imi dorsc sa stau toata ziua,insa timpul nu-mi permite.Intru si pe alte site-uri cu informatii pt copii,insa "D.C." e cel mai bun.Bravo noua!!![grup]sintem cei mai tari!![pup] ViVi |
| iube2001 | Prea mult!Cam 4-6 ore......cine zicea ca da dependenta are mare dreptate!Va pup![pup] diana |
| LauraM | Cat se poate de mult ... in general stau cel putin 2 ore pe zi, depinde cat de mult am de lucru in ziua respectiva. Eu acasa nu am internet, dar cum dau de un calculator conectat la internet intru sa vad ce noutati au mai aparut [:D]. Zambeste, maine poate fi mai rau |
| lorena.n | " Despre Copii " este ceea ce nu am avut atata timp :un mod de relaxare totala.Sincer ,ma simt ca intre f vechi prieteni ,de care nu ma simt jenata si pe care ii caut cu placere in fiecare zi. As vrea sa nu fie o placere care sa dispara ,as vrea ca tot ce citesc aici sa ma ajute in tot ce fac si va urez la toate tot ce poate fi mai bun de la viata.[cheers] Sa ai ce-ti doresti si sa iti doresti ceea ce ai.... |
| ancutzathree | Mai mult de 6 ore deoarece nu lucrez momentan([gravi])dar nu vreau sa ma gandesc la momentul cand nu voi mai putea sta pe forum atat cat imi doresc,va fi greu pt ca am devenit dependenta... Ancutza-gravidutza&[baietel]Alex 35+ |
| dara | Vaaai, groaznic de mult fata de timpul liber pe care il am... Mai ales cand e plecat sotul-stau numai cu capul in calculator si cu pagina DC deschisa... Si nu s-ar zice pentru ca mai mult citesc-de postat mai putin. Mai ales cand sunt in sesiune, in loc sa invat-uite, saptamana asta copilul e la tara, sotul in delegatie, duminica am examen... Sa-mi fie rusine ca n-am invatat nimic, am stat pe Dc de cum am venit de la serviciu. Oare cum sa fac sa ma tratez de dependenta asta, ziceti voi?! Oricum e super tare! Cred ca as fi in stare sa stau non-stop! Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas "Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice" Antoine de Saint Exupery - "Micul Print" |
| ancaloredana | Cand am descoperit forumul ,nu ma gandeam nici o clipa ca imi va fii cel mai bun prieten[il].De cand sant gravida si stau acasa ma topeam de plictiseala si ma apuca plansu..doru de casa etc....acum va am pe voi si stiu ca am cui cere un sfat..aici e intotdeauna cineva care ne sare in ajutor chiar si asa virtual.[pup][pup][pup] [gravi]22+ |
| olim | La inceput am intrat foarte rar, dar in ultimul timp stau toata ziua si urmarec ultimele noutati.Cum la servici nu am multa treaba, stau aproape5-6 ore, iar de la 8.30-9 pana pe la 1-2, depinde de cat de somn imi este.Dependenta totala. Oricum sunteti NUMBER ONE. Am invatat multe de aici in ultimele doua luni, mai ales ca trebuie sa fii tu insati si mai ales sa stii sa ierti si sa fii comprensiva cu opiniile tuturor, chiar daca nu sunt la fel cu ale tale. Oricum imi cer scuze daca am gresit sau am uparat pe cineva, si va doresc pagini u miliardele. Pupici[bis][bis][bis] |
| kisstherain999 | Am inceput de cateva zile si deja sunt "dependenta". Acasa trebuie sa negociez cu sotul meu orarul la internet, noroc ca mai pot accesa si de la serviciu. Desi nu avem copii am gasit multe lucruri interesante si utile. Multumesc pt ca existati [pup] kiss MA DECLAR NEBUNA! am un singur motiv! viata e prea scurta ca sa fii normal! |
| tcelen | DEPINDE DE TIMUL LIBER ,EU DE EXEMPLU LUCREZ ACASA ,FAC CONTABILITATE SI AM DOUA CALCULATOARE UNUL DE MUNCA SI UNUL PTR. DISTRACTIE,SI DE OBICEI LE DESCHID PE AMANDOUA ODATA ,ASTA PTR. "DISTRACTIE",E CUPLAT LA NET TOT TIMPUL ASA CA INTRU PE D.C. SI IN TIMP CE LUCREZ MAI IMI ARUNC OCHII SA VAD SUNT SUBIECTE NOI.INTERESANTE SAU AM MAI PRIMIT VREUN RASPUNS,ASA CA STAU DESTUL DE MULT PE AICI! CRIS[gravi]6+ T.CRIS |
| andanii | de citit va citesc de vreun an, dar de scris abia m/am incumetat deci sunt foarte rare zilele in care nu deschid DC, atunci cand sunt plecata din localitate , in rest fiind toata ziua in fata calculatorului la lucru imi tot fac pauze si ma relaxez citind pe aici imi place mult, sotul meu spune ca sunt dependenta deja, efectiv m/am obisnuit cu voi si daca trece o zi fara sa citesc macar parca nu mai sunt eu [biz] [biz] [biz] [biz] andanii |
| ANDREEABANICA | De dimineata de la 9 deschid calculatorul,binenteles pagina de start este Despre copii,si pana seara la 1-2 sunt pe DC,asta in caz ca nu plec sau mi se strica pc-ul[:D] Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004 [url="http://community.webshots.com/user/andreeabanica"]poze Alexia[/url] "In aceeasi limba toata lumea plange, In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru |
| Anculina | Eu am o dependenta aparte. Cateodata stau in nestire zilnic, altadata ma de- conectez total de lumea virtuala si ma implic total doar in cea reala, dar inevitabil ma intorc la cea virtuala si mai abitir... Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste ! |
| elisor | In general stau cel putin 2 h, dar se intampla sa stau si 1/2 zi. DC a ajuns sa-mi creeze dependenta, cum suna si "avertismentul" de la Homepage. Asta e! Ma bucur ca exista DC si ca eu fac parte din el. Eli mamisor de Bianca si Andreas |
| mirinda2000 | Cand am descoperit DC acum vreo 2 sapt am fost super incantata !![hia]stateam si 2 -3 ore ;AM CAUTAT SUBIECTE CARE MA INTERESAU , si AM GASIT ; m-am informat asupra multor probleme . acum intru direct pe forum sau pe paginile care ma intereseaza , si reusesc sa stau 1/2 ora pe zi si intru aproape zilnic pe DC .[;) |
| LauraNicole | De conectat stau conectata tot timpul cat stau pe net dar nu neaparat scriu .De citit citesc multe subiecte dar de! mai trebuie sa fac si treaba in casa .[dus][nani][rufe][vase][spala] Un bb are nevoie de noi : http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm |
| Jocelyn | La serviciu tin pagina deschisa de cele mai multe ori, deci 9-17:00, dar scriu si citesc doar atat cat imi permite timpul. Mai trebuie sa si lucrez [alcool] "Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment." |
| monagan | eu stau cam 1 ora/zi, depinde de timpul liber.Cand ajung seara acasa,dau drumul la calc.direct pe DC.Cred ca deja imi creeaza dependenta.Imi place ce se scrie pe aici, in preajma voastra ma simt bine si nu ma simt singura, parca sintem niste prieteni vechi care stau la taclale.E super.M-am hotarat tarziu sa postez , iar acum , nu trece o zi si obligatoriu trebuie sa scriu ceva. DEPENDENTA TOTALA, cum spuneati si voi. MG |
| Amely | Si io tot 9.00-17.00, tin fereastra DC aproape permanent deschisa, si intru cam 1 data la 1/2 de ora - 1 ora sa vad ce mai e nou... restul timpului (daca mai ramane[:D]) muncesc...[cool] Acasa intru rar, in special seara, dupa ora 19.00. "...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..." [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/lovely_dia001/my_photos"]Pozici cu noi[/url] |
| monagan | Ce bine ca eu nu am internet la servici. [:D] MG |
| Babisa | Multtttttttt....poate prea mult [bang][bang][bang] gogomarla |
| fatima | ...de cand v-am descoperit, destul de mult incat atunci cand ma ridic de pe scaun sa nu mai am control asupra picioarelor, sunt galbena la fata, ochii imi sunt adanc infundati in orbite si cand ii inchid vad milioane de stelute de toate culorile....[bang][bang][bang]...o fi grav? |
| vladhana | La inceput eram chiar dependenta.Acum ma uit zilnic dar nu ca sa-mi neglijez copilul sau alte prioritati.Se intampla sa treaca o zi si fara sa deschid calculatorul. Hana&Vlad-Cristian http://photos.yahoo.com/vladhana |
| emaaimee | Nu aloc atat timp cat as vrea pt ca am si alte prioritati. Anyway,ma declar dependenta [dc][:D] mamica scumpei Bibi-02/07/05 http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos |
| codi | Eu nu pot sa deschid calculatorul decat seara dupa ce adoarme[bibe] , asta fiind dupa ora10 si pana pe la 12 cand pic de somn Pa! |
| alexa si mami | barbat'miu zice ca m-a innebunit DC. chiar creaza dependenta![alcool] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/gurleacrisali/detail?.dir=869a&.dnm=353ere2.jpg&.src=ph"]ALEXA[/url] |
| brendamitran | E clar ca zilnic(oooofffff,dependenta asta...),insa timpul variaza de la o zi la alta,in functie de treburile pe care le am..... BRENDA "Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran) http://community.webshots.com/user/brendamitran |
| monagan | cam 2 ore/zi. Incerc sa nu stau mult, dar stiti cum e ....ma prinde. asta se numeste dependenta. alexa si mami si al meu spune tot asa. MG [flo] |
| Adnana1979 | Depinde. Destul de mult.Cateodata si mai mult de 4 ore.dar sunt la inceput si ma prinde din ce in ce mai tare. |
| andreea_trend | De cand am descoperit [dc]... nu mai am timp de nimic ... cateodata uit si mail-ul sa-l mai verific... ca de sa nu cumva sa pierd ceva.... Iar cat timp petrec: daca as putea non-stop[biz] [url="http://daisyPath.com/days/060930/2/2/+2/1/.png"]Nunta noastra[/url] [url="http://community.webshots.com/album/535807838BPHzEM"]Poze[/url] |
| dyadya | In fiecare zi, no matter what!Ma trezesc dimineata si inainte sa bag filtrul de cafea dau drumul la DC. Verific periodic mesajele noi. Inainte sa plec mai dau repede o citire sa nu cumva sa pierd ceva! Uneori intarzii cu plecatul ca m-am intins cu cititul![bang] Cand ma intorc acasa de la servici primul lucru pe care-l fac e sa deschid PC-ul si sa pornesc desprecopii. Abia dupa aia ma schimb, mananc, etc. Seara inainte de culcare, mai arunc un ochi, in cazul in care a mai scris cineva ceva! Ei, ma incadrez la dependenta?! Eu zic ca da! Dar este o dependenta constructiva asa ca nu ma duc la dezintoxicare....INCA!!!![alcool] |
| SunSmile | Pai... Dimineata incepe cu DC, la job incerc sa ma fofilez sa pot citi sau scrie, seara incepe si ea tot cu DC...si tot asa se si incheie! Si..mai sunt prieteniile care s-au legat, vorbitul pe mess, intrebarile prietenilor despre un caz povestit de mine de pe Dc, latratul catelului dornic de joaca...dar a carui mamica e calare pe DC. Sunt dependenta si o recunosc! Si NU, nu vreau sa-mi treaca! Ca un raspuns pragmatic..in medie 5-6 ore pline! |
| stoichitescu cristina | Dimineata la servici la cafea citesc subiectele noi , raspunsurile... Seara insa ma desfasor cam doua ore, dupa ce toata familia este la tv sau la somn.Uneori cind nu am treaba prea multa nici acasa nici la servici deschid pt mai mult timp Dc-ul.In tot cazul in medie doua ore pe zi. csth |
| ooana | Eu dimineata cum ajung la servici imi deschid e-mailul apoi intru pe DC...citesc atat cat am timp iar apoi il las deschis in bara...chiar daca am o gramada de lucru si poate mai intru doar inainte sa plec acasa...dar imi place mie sa-l vad acolo...sau asa m-am obisnuit...sau e dependenta! Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!! [url="http://community.webshots.com/user/oananicoara"][flo]Oana & Marius[/url] [url="http://daisyPath.com/days/060701/1/1/+1/1" alt="Daisypath Ticker" border="0" /></a></p></center>"] Wedding Day[/url] |
| Raza de soare | Daca nu sunt bolnava, de luni pana vineri sunt la serviciu. Chiar daca am sau nu de lucru la birou, e imposibil sa nu intru pe DC. De vreo 2 ori pe luna mai cade netu' si atunci parca innebunesc ca nu pot intra pe forum. De obicei, stau zilnic cateva ore. Iar cand voi avea net acasa, cred ca dau faliment. M-am convins de mult ca sunt dependenta de DC ! [il] Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoleta_dragomir/my_photos "]Foto[/url] |
| dante01 | si eu stau destul de mult... am votat cu peste 4 ore...mai ales de cand sunt mod... as vrea sa termin sa fac orine pe la know how on line insa sunt multe si mai va dura un pic... attfel, am destul timp disponibil, chiar prea mult mi se pare cate o data... [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040"]KNOW HOW/INFO CORNER,GASITI DE TOATE[/url] |
| carla2005 | 8 ore cat stau la serviciu! |
| georgi75 | Of, de cand l-am descoperit e dezastru.Cum am putin timp...intru repede pe aci. De regula cand doarme bebelasa la pranz si seara dupa ce se culca. Mai prinde ora 1 pe aci[bang][bang][bang] Dar imi place mey!Si am noroc ca am trafic nelimitat ca altfel nush ce ma faceam... Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!) Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut |
| lavinai | Muuuult timp!!![alcool] [alcool] cateodata chiar exagerat de mult! Lavinia: Sotie alintata..... [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?"]Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele [/url] |
| loredana405 | ei.........daca nar fi si alte treburi de facut as sta toata ziua si noaptea pe aici .dar asa imi fac program ptr toate |
| criss1902 | [hia] Am votat la categoria 0-2 ore. Sunt zile cand depasesc aceste valori dar din pacate si zile cand nu pot sa intru pe forum.Atunci, fara grija, recuperez in zilele urmatoare.[:)] Criss |
| ina78 | Pe mine una DC m-a ajutat forte mult, astfel ca petrec destul de mult timp. Cred ca undeva la cca 4 ore / zi, dar depinde ... si nu numai din timpul liber, de multe ori chiar de la servici. E un forum minunat! Si gasesti prieteni multi si de nadejde. |
| maria2mami | Eu am DC si acasa si la serv si toata ziua e deschis....asa ca....... Pupici [url="http://community.webshots.com/user/maria_matei"]... ingerasa mea creata aici[/url][url="http://community.webshots.com/user/mihaela2maria"] SI aici din trecut.....[/url] |
| celsi | intru pe site cand doarme bebe si nu am alte trburi de facut din pacate acest lucru se intampla rar catalina |
| nico_ro | Mai mult decat ar trebui... ca raman in urma cu altele din aceasta cauza! Oricum, zilnic... |
| Luna75 | Eu intru pe site aproape zilnic de mai bine de doi ani,in jur de o ora zilnic.Am descoperit site-ul insarcinata fiind si dorind sa aflu cat mai multe despre noua situatie. Odata ce am accesat acest site a intrat in Favorites si in inima mea si nu a mai iesit.... Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. |
| cristina_26 | De vreun an , de cand am descoperit intamplator acest forum , petrec cam 1 - 2 pre pe zi, as sta eu mai mult , dar asta e. Ma bucur si cu astea 2 ore[il] http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2 http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2 |
| ginutza2002 | [si-eu] Cand am descoperit eu acest forum, am avut mari probleme . Ba nu ma puteam loga, ba nu ma lasa sa postez, ba nu ma mai recunostea ca utilizator (ca sa nu uit multumiri lui Marius ca m-a ajutat)si tot asa. Daaaarrr de cand mereeeee sunt aproape in fiecare zi pe el mai mult de 2 ore, uneori chiar si 6 ore. Asa ca nu-mi ramane de zis decat la mai mare si tot asa de acum inainte! [cheers] Pupici. 'Ubita si 'Ubitu' http://community.webshots.com/user/ginutza2002 Ce nu te doboara, te intareste! |
| danidani74 | Cu siguranta ca mai mult decat si-ar dori sotul meu care de 3 luni de zile nu prea mai are acces la comp.(hehehe!!)Acum am o scuza: sunt [gravi] capricioasa. |
| DANA26 | quote:DANA |
| miria_cristina | Mult. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
| my_nature | Buna tuturor! Va urmaresc de multa vreme, dar, pt ca nu am copii, n-am indraznit sa ma inscriu. Oricum, ma capteaza cam toate subiectele de pe acest site. Va doresc mult succes in continuare. P.S: ..sunt matusa. |
| Dana_ch | muuuult timp,nu atat cat as vrea din lipsa de timp,intru de cate ori pot. [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_chelcea/album?.dir=/d381"][foto] Poze cu [copil] Lucas[/url] |
| cristina1974 | Sunt dependenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ore in sir, ca ma ia sotul la intrebari, ca de ce nu-mi fac treburile la birou si toata ziua stau calare pe calculator cu DC. [gravi]14+ cristina |
| Onutz | L-am descoperit acum 3 ani (in 2003) si am gasit aici foarte multe lucruri utile. Il recomand tuturor si, atentie, creeaza intr-adevar dependenta! Eu intru cel putin o ora in fiecare zi pe forum. Onutz |
| silvana_salajan | Mult, da nu cat as vrea! |
| romana_74 | Inainte cand nu erau copiii nascuti, imi petreceam destul de mult timp, suficient cat sotul sa ma ameninte ca divorteaza[:D], apoi dupa ce ai au venit petrec cam o ora pe zi. Putin, as vrea muuuuuuuuult mai mult, dar asta s-ar intampla in cazul in care ziua ar avea 36 de ore! Va multumesc pentru ajutorul pe care mi-l dati! Sunteti extraordinari! ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005) |
| doinabita | Mai mult de 2 ore pe zi,la ore diferite,deoarece imi ofera subicte interesante,informatii utile si multi prieteni atat de departe dar totusi atat de aproape!!!!!!!!!!! bita doina |
| evoxina | De cand am descoperit acest site intru de mai multe ori pe zi sa vad ce s-a mai intamplat. Oare sunt dependenta? Evoxina |
| CRIXIA | Eu ma autodiagnostichez: DEPENDENTA! Aveam un bb de 6 luni cand am descoperit DC si cred ca n-as renunta nici cand are copilul 20. Sunt atat de importante experientele voastre! Acum e chiar spectaculos, clocoteste la anumite ore! E super cand arde problema si primesti raspuns repede! TIMPUL, e singurul stress, in rest nu sunt probleme! Ca sa raspun on topic: zilnic 0-2 ore! |
| Zenobia | cam mult, dar e si al naibii de folositor [:D] Zenobia (Raluca) ------------------- [url="http://rtanasescu.photosite.com"][foto]Tanasestii trasi in poza[/url] |
| Idaira | Muuuuuuuuuult...sotul ma intreaba daca nu ma plictisesc sa citesc atit.Adevarul e ...ca ma bucur ca exista acest site[bis] |
| doroti_5 | Eu stau pe DC foarte mult.Am devenit DEPENDENTA. Lam batut la cap pe sot sami puna net acasa cit am stat in concediul de maternitate.Stateam non-stop.Saracu sot ma simtea doar dupa ce adormea.Dupa ce am nascut mai putin stateam, dar acum am esit la servici si stau in dependenta de cit de lucru am, printre lucru cind fac pauze, da tot se primeste mai mult de 4ore pe zi, inafara de we. doroti_5 [mamica] cu [zana] Natalita-Elena (12.05.2006) [url="http://community.webshots.com/album/552347472ImSpMO"] BOTEZ [/url] foto Natalita-Elena[url="http://community.webshots.com/album/550800836VQRXnS"]1[/url] si [url="http://community.webshots.com/album/554977077TvGgPK"]2[/url] [url="http://www.dropshots.com/doroti_5"]Filmulete cu Natalita-Elena [/url] [url="http://b1.lilypie.com/ou2Tp3.png"]Asa de mari suntem [/url] |