| Mamici,nemamici din jud.HD! |
| symaco |
salutare!
eu sunt din orastie,dc mai e careva din judet..dati-mi de stire. |
| 2mami |
salut,
si eu sunt din hunedoara dar sunt plecata de multa vreme (16 ani).
nu stiu pe nimeni din orastie |
| symaco |
2mami nu-i nimic..important e ca esti ardeleanca![cheers]
eu sunt de 2 ani in germ,iar acum fac tot posibilul sa reiau legatura cu romania.ba imi caut fostii colegi,ba intru pe diverse chaturi unde se vb romaneste.
[cheers] |
| 2mami |
ai intrat si pe colegi.ro? ca eu acolo mi-am gasit o gramada de colegi care sunt plecati din tara si despre care nu mai stiam nimic de o gramada de vreme.. |
| symaco |
am intrat si la colegi,mami ...da eu am terminat abia de 2 ani.majoritatea dintre colegii mei sunt prin strainatate,muncesc foarte mult si nu mai au timp de internet!
|
| rachel owen |
[hia]
[hopsieu]
[ups]
[fuga] |
| Simona_B |
Eu sunt chiar din Hunedoara, sotul meu de asemenea. Suntem plecati de ceva creme si acum asteptam un BB. Va pup si toate cele bune!
Simona_B |
| lela |
Si eu sunt din Hunedoara, am plecat impreuna cu sotul meu acum 2 ani si in curand asteptam sa vina minunea in viata noastra ( adica bb-le )!
Lela |
| vio77 |
Salut!
Eu sunt o viitoare mamica din Petrosani. Mai e cineva din zona?
Vio si Pispiricu
vio |
| xenia |
Buna,
Si eu sunt din Hunedoara, si inca locuiesc in Hunedoara.
[gravi]si[copil], 22 sapt |
| symaco |
hunedorenelor,bine ati venit la barfe![cheers][cheers]
cand ati fost ultima data in tara(judet)si cu ce impresii ati mai ramas,schimbari multe...bune sau rele?
va astept la un fel de´´barfa´´![cina2][cina2] |
| xenia |
Am zburdat[biz]si pe forumul mamicilor de nov-dec, acolo majoritatea sunt din Bucuresti si va spun ca am ramas socata de cate teste se pot face in Bucuresti pentru mamici cu burtici[gravi].Nici n-am intrebat pentru ce sunt testele alea, ca sa nu zica ca noi astia din provincie nu stim nimic.[batcap]
Voi v-ati facut eco? Stiti ce aveti in burtica?
Xenia 22sapt de la UM |
| DanaRosu |
Nascuta in Deva, 1976... mutata in Suceava, in 1984... wow, am 20 de ani de Suceava... Prin Deva n-am trecut de vreo 3 ani dar mi-as dori sa revad orasul in care m-am nascut...
Pupam hunedorencele
Dana
And, yes, I am a blonde! |
| adi_edi |
Salut, fetelor!
Eu sunt din Deva, sotul la fel, si am plecat din tara de 4 ani si ceva.
Si hai sa birfim, symaco, despre vizita in tara! Am fost o singura data, acum 2 ani, si prima impresie a fost cam "ghiveci", adica si bune, si rele.
La vama din Timisoara a mers, spre surpriza noastra, destul de repede, dar cu unele remarci nelalocul lor din partea vamesilor. Drumul pina la Deva a fost o adevarata incintare, in Toronto lasasem un sfirsit de iarna, amorteala (erau ultimele zile din aprilie), iar in tara ne astepta o zi de vara minunata, totul parea plin de viata, si cind am vazut primele oratanii pe strazi parca eram in alta lume, de care imi fusese atit de dor!
Ce m-a deranjat, chiar m-a socat, pot sa spun, a fost atitudinea oamenilor. Aici (in Canada ma refer) cind intri intr-un magazin ti-e mai mare dragul (nu peste tot, ce-i drept), ti se raspunde la salut, la intrebari, zimbete, chiar daca totul e doar ca sa-si vinda marfa. O chestie care mi-a lasat un gust amar mi s-a intimplat in Deva la un magazin: dupa ce fac cumparaturile, dau sa ies din magazin, numarind restul (nu mai eram obisnuita cu sume "mari"), si vad ca mi-a dat mai mult. Ma intorc si-i dau ce era in plus, nici macar nu mi-a multumit! In Canada mi s-a intimplat sa ma taxeze in plus pentru niste produse, si cind i-am atras atentia vinzatoarei asteptam sa-mi dea diferenta, in schimb mi-a dat TOTI BANII INAPOI!
Multe ar mai fi de spus, insa nu vreau sa credeti ca am ajuns aici si am devenit o snoaba, care nu mai stie sa aprecieze valorile romanesti. Ma doare cind se vorbeste cu rautate despe Romania, si incerc sa-i conving pe interlocutori ca Romania nu inseamna doar cliseele cu care erau obisnuiti.
Am vrut sa mai scriu ceva, insa bebe face scandal ca nu-i dau atentie, dar revin, astept si impresiile voastre!
Pupici!
Adi
|
| Danutza Mamaruta |
Salutari fetelor din jud. Hunedoara.
Noi suntem din Deva,adica eu si sotul, pe fetita am nascut-o la Hateg cu dr.Schmidt.
Suntem de 2 ani in Canada si mie imi este un doooor de orasul meu de mama-mama. Sotul a fost pe acolo in vara asta si de cind s-a intors imi tot spune sa zimbesc, pentru ca in Deva toata lumea zimbeste pe strazi.
El a gasit orasul schimbat in bine, plin de viata, cu centrul renovat in culori pastelate, cu terasele pline la orice ora din zi si din noapte,fete frumoase si bine imbracate, bereabuna si ieftina si benzina f. scumpa. Spune ca si birocratii s-au schimbat, a avut ceva acte de rezolvat si au mers foarte repede si fara nici o spaga, desi stiau toti ca s-a intors din Canada. Deci pe ansamblu se pare ca lucrurile au inceput sa se miste in directia buna, iar prietenii pe care ii avem inca pleaca 3-4 saptamini pe an in concedii.
Noi sper sa ne intoarcem acasa in cel mult un an, dar pina atunci ne mai auzim pe forum.
Fetele din Deva, strandul tot asa jalnic arata? Stiu ca asta ma deranja grozav cind eram acolo, trebuia sa mergem la Calan sau Cincis daca aveam chef de o baie.
Va pup pe toate!
Danutza,
mama lu'Alexutza |
| iuliacm |
Servus,
Eu sunt din Petrosani dar acum stau in Bucuresti dar mai am pe mama, fratele, colegi acolo. In Petrosani am stat pe Aviatorilor. Vio, tu unde stai?
Eu am terminat liceul de mate-fizica in '91. Oare ne cunoastem?
Iulia
|
| daniels |
Salut!
Am 29 ani si sotia 28.
M-am nascut si locuiesc in Deva impreuna cu sotia mea.
De 3luni si 2sap avem un baietel frumusel foc, pe care il cheama Alexandreu-Florin.
Toata atentia si afectiunea noastra este indreptata catre EL.
Daca doriti sa corepondam in continuare nu ezitati sa-mi scrieti si pe adresa pers.:
miky@electricahu.deva.rdsnet.ro
P.S. Daca exista mamici ce se afla in CIC sa stiti ca nu mai sunteti obligate sa acceptati sa vi se traga acei 6.5% SAN la CNAS, conform adresei CNAS 1925/29.03.2004
"...persoanele care primesc indemnizatii de crestere a copilului pina la virsta de 2 ani, contributia la de asigurari sociale de sanatate, in cota de 6.5%, se calculeaza la salariul minim brut pe tara, urmind a fi achitata de catre persoanele in cauza direct casei de asigurari de sanatate, numai in conditiile in care nu realizeaza si alte venituri impozabile"
In prezent aceasta contributie este exact de 182.000 lei
Daca doriti mai multe info contactati-ma!
miky |
| symaco |
ma bucur sa va ´´vad´´si sa va citesc![bis][bis]
eu sunt corina,vin de langa orastie ditr-un satulet..dc ati fost vreodata la costesti si prim satuletum meu ati trecut.sunt de aproape 2 ani aici,am o printesa de 1 an si 7 luni.
pana anul acesta am fost des in tara..mult prea des,anul trecut am fost de 6 ori.anul acesta nu putem merge nici in concediul de vara..poate de craciun.
danutza,ma bucur tare mult ca sotul tau nu a avut de-a face cu birocratia.eu a trebuit sa-mi schimb pasaportul,zi de zi timt de 2 saptamani am stat prin politia din deva la toate usitile, cateva ore bune in calduri infernale.
fetita a fost la mine in brate tot timpul,cu spaga cu pile...toate necesare am reusit sa avem pasaportul in ultima zi de concediu.
nu vreau sa vb de rau romania, e tara unde m-am nascut si nu mi-e rusine,dar cu tristete vad si aud ca lucrurile merg spre rau nu spre bine.
in deva eu am o matusa cu care ma inteleg foarte bine si petrec foarte mult pe acolo.am vazut ca se organizeaza concerte si concursuri destul de des,mi se pare o idee buna .
poate am vazut eu mai mult partea rea...va astept pe voi sa mai povestim ce sa mai facut si ce sa mai luat!
[cheers][cheers]
|
| Danutza Mamaruta |
Da', sunt nevoita sa revin. Se pare ca la serviciul pasapoarte (in Deva nu generalizez) se practica nu atit birocratia (asta este din plin si in Canada) dar incompetenta.
Asta e, ne-om intoarce si vom vedea daca putem misca ceva. Eu am credinta ca lucrurile se vor schimba dar pentru asta trebuie sa fim noi cei care le schimba. Cel putin sunt multumita ca nu au cerut mita. Desi fie vorba intre noi, rezolvam mai repede si mai bine cu mita. (Nu dati cu rosii, urasc sa dau mita!).
Danutza,
mama lu'Alexutza |
| symaco |
nici mie nu imi place sa dau mita...mi se pare cea mai mare rusine,dar dc asa merge treaba[zid].
ma bucur ca timp de 5 ani nu mai am de-a face cu ei..si peste 5 ani sper sa-mi pot rezolva direct de aici si sa nu mai trebuiasca sa mergem in tara pt asta.
nici cu politia din orastie nu mi-e rusine,dupa ce i-am uns bine au stiut sa-mi faca un buletin in 24 de ore.am vb cu mai multa lume despre acte...culmea e ca aveam dreptul la urgenta!si nu trebuia sa ma stradui si sa ma milogesc de toata lumea!
asta e,din pacate asa merg lucrurile...intrebare,dar cei care nu au sa dea ceva si au nevoie de un act care e dreptul lor sa-l primeasca??!!sunt amanati pana la refuz..sau nu-l primesc deloc!
[flo][flo][flo]traim cu speranta ca lucrurile vor merge spre bine,atat pt romanii care sunt in tara cat si pt noi , |
| vio77 |
Nu am mai intrat de mult pe forum. [ups] Asa ca raspund cam tarziu...
Pt. Iuliacm: eu stau la Dacia. Am terminat liceul la Teoretic, in 1995. Asa ca nu cred sa ne stim. Desi ... s-au vazut si minuni mai mari.[:)]
Vio[gravi] si Pispiricu (19 sapt)
vio |
| symaco |
bine ai venit vio! |
| dayen |
iata-ma-s si eu hunedoreanca[si-eu]....nascuta la Lupeni,crescuta la vulcan-petrosani si de un an in deva!
pupici la toate[pup]
Duminica plecam...pe luni sint deja in devaaaaaaaaa!
dayen |
| symaco |
si eu am stat 2 ani la vulcan!
dayen..sa aveti un concediu placut,noi nu reusim sa ajumgem vara asta[q][q][q]!
sa va intoarceti cu noutati![papica]
|
| symaco |
unde sunteti fetelor...la mare,la soare[q][q][q],va bucurati de soarele romanesc si nu mai ziceti nimic!
nu mai avem ce barfi...hmmmmm,acu cateva luni am fost in tara si mi sa parut ca e moda Eminem pe acolo...ma insel sau chiar e?!
si ce parere aveti despre asta?
[flo][flo][flo]
fetele care nu sunteti in concediu va astept sa ne tinem de urat unele altora! |
| Delia21 |
Eu sunt din Deva;locuiesc de 4 ani in NY,dar ajung si in tara de 1-2 ori pe an.Voi pleca din nou in octombrie si deja numar saptamanile.Dar se pare ca e liniste mare la subiectu asta;Sa asteptam sa se intoarca lumea din vacanta.[bis][il][olala][flo][flo][flo][pup][pup]Va pupicesc pe toti. |
| anne33 |
Si noi tot din HD,mai precis din Deva. |
| Delia21 |
Bate vantu frunzele,toti sunt in vacanta |
| symaco |
La mare,la soare la tara si la munte..toata lumea pleaca si nu vrea sa discute!!![bis][bis]..poiata de mine!
fetelor din judet si nu numai,eu tare mult as vrea sa ne cunoastem...din pacate abia in decemvrie venim in tara.
mai avem timp sa planuim de o intalnire!!
[cheers][cheers] |
| Delia21 |
Si io ajung in decembrie acsa.O sa am si eu un craciun superfericit in familie,dupa vreo 6 ani de la ultimu.Pupav-as.[bis][bis][^] |
| symaco |
delia poate ne vedem de craciun!
si eu cam numar saptamanile..[alcool]
eu am fost anul acesta de paste dar f scurt...oricum abia astept sa mergem in tara.
nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa mergem odata la cativa ani...macar odata pe an si tot e bine!! |
| Delia21 |
Salut symaco,dar cum te cheama?Ai rude in Deva?Cand in decembrie ajungi? |
| symaco |
delia noi vom ajunge prin 20 decemvrie si vom sta 2 sau 3 saptamani.eu sunt corina,o am pe printesa mea de 1 an si 7 luni sybille.sunt in germania de aproape 2 ani.
in deva am o matusa cu care ma inteleg exagerat de bine[il][il]si jumate din concediu pot sa zic ca il petrecem la ea.
tinem legatura si poate facem o mica intalnire la deva,ce ziceti fetelor? |
| Delia21 |
De acord cu intalneala.Eu ajung pe 23 dec in Deva dar stau 3 saptamani.multa sanatate |
| symaco |
OK!ce ziceti fetelor,facem o intalneala ´dupa sau intre sarbatori?[biz][biz]
delia si noi cred ca ajungem tot in perioada aia,poate mai devreme cu 2 zile si sper ca vom reusi sa stam si noi 3 saptamani.
mai vorbim pana atunci,ca timp avem destul!
[flo][flo][flo]
|
| anne33 |
Si noi.si noi. |
| Delia21 |
Tinem legatura.Eu ajung si in octombrie sa o nasesc pe bebita soramii,stau 2 saptamani,si revin in decembrie. |
| symaco |
ferice de tine delia ca mergi de 2 ori.
la noi nimic nu sa schimbat..ne vedem in decemvrie.anne alegem un local calduros..ca de terasa nu poate fi vorba![8D]!
anne tre sa te ocupi de´´rezervare´´intr-un loc calduros ca de terasa nu poate fi vorba![aho]
haide-ti fetelor...cu cat mai multe cu atat mai bine!
[flo][flo][flo] |
| rachel owen |
Hunedorencelor, cand faceti o intalnire in judetul HD, sa ma anuntati si pe mine, pe PM sau pe mobil (e nr la profil personal) ca tin neaparat sa fiu prezenta.
Va pup, oriunde ati fi!
| rachel owen |
quote: Originally posted by Delia21
Sa aduci si burtica Rachel.Abia apuc sa aud ca-l ti in brate pe bebe al tau.Cand e DPN? Mult noroc si sarcina usoara .
Scumpo, ai fost mortala [flo]
DPN ar fi pe 15 februarie, dar eu si Dr speram sa ajung cu bine macar 35 de saptamani. Eu vreau mai multe, pt ca fiecare zi pe care si-o petrece bebe in burtica conteaza pt viata lui, dar...Doamne ajuta!
Dar, o sa aduc si burtica, bineinteles, ca nu o sa o las acasa.
Va pup!
| rachel owen |
Ane, te pup!
Nu stiu inca ce e, deoarece sunt colega de "suferinta" cu tine, pe meleaguri hunedorene. Spune-mi tu un ecograf bun p-aci, ca io nu gasi. Da-mi nr tau de telefon fix pe PM pt conversatii particulare. Daca vrei, bineinteles!
Pupici la toate si week-end placut!
Rici [gravi] 20 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
eu cunosc ceva din deva dar nu cu numele strazii si nici a cabinetului.primul meu control eco l-am facut la deva intr-un cabinet particular care mi sa parut ff modern,o doctorita draguta ma anuntat ca e fetita pe vremea aia aveam 4 luni jumate.nici nu a stat pe ganduri...si bineinteles ca a avut dreptate.
acu sa incerc sa va lamuresc pe unde e:lido punc de orientare,chiar in spate(oarecum),dc treci strada deci prin fata terasei parca ajungi drept la c.e.cCum stai in fata la cec o iei la dreapta si ajungi la spital...treci pe langa acest cabinet care e situat chiar in colt de bloc!
fetele care sunteti in deva corectatima dc am facut harcea parcea cu descrierea ca parca si memoria ma lasat.
ma mai gandesc si dc vrei rachel sa incerci sun la matusa cu care am fost si o intreb mai exact ce si cum!
[flo][flo] |
| rachel owen |
Multumesc, scumpo!
Cred ca de Doamna doctor Florescu zici, ca alta doamna nu mai are cabinet particular in zona aceea. Si daca e ea, multumesc, nu!
Eu am mers in Gojdu la Crucea Rosie, la Florescu Dan, e un ecografist clasa I, si are cel mai performant eco din judet. Acum e plecat la specializare, in Franta, parca. Caci, la dr meu ginecolog, cred ca o sa aflu ce sex are copilul la nastere.
Multumesc, dar nu-ti fa probleme. Curiozitatea asta de mama, pe care, de ce sa mint, o am, sa fie ultima mea problema. Nu conteaza asa de mult daca e baietel sau fetita, sa ma ajute Bunul Dumnezeu sa pot duce sarcina cat mai mult si sa fie bebe sanatos. Asta conteaza cu adevarat.
Un week-end placut hunedorencelor!
Poze:
ca doar ardelenii sunt firi puternice si nu se dau
bátuti asa usor!
numai bine rachel si pupici la burticutz!
[flo][flo] |
| symaco |
[flo][flo] sa fie intr-un ceas bun si e clar ca va fi un bb sanatos
ca doar ardelenii sunt firi puternice si nu se dau
bátuti asa usor!
numai bine rachel si pupici la burticutz!
[flo][flo] |
| anne33 |
Rachel,scumpa eu l-am avut ca doctor pe Stanculescu,are cabinet in Hunedoara,dar pt ecograf mai bun am ajuns la Bucuresti,la Iosup,care apropo,e devean.Si cum ziceai ,important e sa fie bebita sanatos si sa stea in cuptor cat mai mult,sa se coaca.Pucici |
| rachel owen |
quote: Originally posted by anne33
Rachel,scumpa eu l-am avut ca doctor pe Stanculescu,
(Stanescu vrei sa zici?!)
[cool]
Si eu, dar... [batcap]
Iosup,care apropo,e devean.
[cheers]
Hai, da-mi nr tau de fix sa te sun. Vrei? serios.
Poze:
cheama florescu!
[flo][flo] |
| Delia21 |
Toata lumea e in pauza? |
| symaco |
eu sunt libera toata ziulica dar dc nu zice nimeni nimic
nu mai vb singura![flo][flo]
planuri de plecare delia? |
| symaco |
rachel asteptam vesti despre burticutz!
|
| adriana_i_ |
[hia]Buna hunedorencelor [;)]
am dat si eu in sfarsit de subiectul asta, si ma anuntz repejor: [hopsieu] deveanca si eu [^], momentan in Germania.
Nu sunt inca mamica dar lucrez la asta [;)], asa ca sper sa ma primiti printre voi...
As avea o intrebare: cineva dintre voi, cand a auzit de doctoritza Florescu, a zis ca mai bine nu. De ce? Eu am o experientza cu ea.. nu as putea zice neplacuta, dar am ramas cu mari dubii... Mi-a depistat acum doi ani un chist, in jur de 3 cm. Noroc ca urma sa zbor inapoi in DE peste 2 zile, ca altfel era gata sa ma opereze.. Asa m-a pus pe Diane 35 si a inceput cosmarul meu... Dupa doua saptamani mi-am luat inima in dinti si am mers aici la ginceolog, care nu a vazut nici un chist. Am zis ca e chior si am continuat cu Diane-le... Dupa 3 luni din nou in RO, si la control, minune chistul ala numa bun de operat disparuse complet... Am mai luat 3 luni Diane ca deh, asa se face... Si am ramas cu dubii mari ca a fost vreodata nevoie de ele... In fine, a trecut.
Va pup si va doresc o zi frumoasa,
Adriana. |
| symaco |
rachel zicea un categoric nu,si probabil
ca o avea si ea vreo experienta neplacuta.
eu am fost la un singur control la ea,stiam ca are
un cabinet bine dotat si vroiam neaparat sa stiu ce minune am in burtica...a ´´ghicit´´bine.
mai multe nu stiu despre dansa!
[flo][flo] |
| Delia21 |
Corina,o parte din bagaj e deja facut.Joia viitoare ma sui pe[avion]si ma duc sa-mi vad averea mea cea mare,familia.Numai camd ma gandesc imi dau lacrimile.Si-o sa-mi vad si noua membra a familiei,Giulia-Nicole,pe care o voi nasi,mi-am luat tzoale de mare nanasa,acum caut sa-i iau si la micuta ceva de botez dar mi-e cam teama ca nu o sa le nimeresc cum trebuie ca nu am experienta.O sa pun poze cand dupa botez. Ah,sa treaca saptamana asta. |
| symaco |
delia norocoaso[disco]
eu mai am de asteptat pana la decembric si nici atunci
nu e 100 la 100 sigur ca vom ajunge[q][q]
chiar citeam la un subiect cum v-ati obisnuit cu departarea de casa sau cam asa ceva.si cineva zicea ca cel mai greu e de sarbatori...ceea e atat de adevarat si de trist![q]
va aveti distractie faina,drum bun!va asteptam cu multe pozici de la botez,cu toalele noi cumparate si cu ceva de prin judet!
[flo][flo] |
| Delia21 |
Mey Corina,simaco&company,nu te mai plangaci.Tu esti acolo aproape de tara,te sui in masina si nu-ti dai seama cand ajungi acasa.Eu,tre sa fiu in aeroport,casa or facut astia legea pe aici cu 3 ore minim inainte de plecarea avionului,dupa care zboru pana la Roma de 7-8 ore,stat la italieni 2-3 ore,zbor catre Romania alte 2-3 ore,ajuns la Bucuresti,astetat ,sper gasit bagaje si plecat catre Deva cu masina(ma asteapta cumnatu si mama la aeroport,si deci alte 8-10 ore cu masina,deci mataluta daca aduni sunt cel putin 24 de ore pe drum,chestie care ma cam sperie.[bang][bang]Dar pun gand la dumnezeu si o fi bine.Si ma repet,din 1998 nu am mai avut Craciun cu familionu,deci cam ar fi cazu.Nu vreau sa ma gandesc la cheltuieli ca mi se taie maioneza.Sanatate sa fie ,multi pupici si poate totusi ne colindam reciproc de Craciun.Si nu fi trista ,tu ai o ingerica a ta pentru care e musai sa faci tot posibilul ca pomul de craciun si sarbatoarea in sine sa fie motive de bucurie maxima.Nu uita sa fii fericita,zic asta in fiecare zi,sa razi si sa zambesti in fiecare zi,de dragul tau si al gazei;copiii simt cum nu-ti dai seama daca mami e vesela,fericita sau nu.Mai vorbim |
| Delia21 |
Am vrut sa spun COPIII,in ultimul rand,si a iesit alceva;Ideea conteaza. |
| Nadia1976 |
Buna! Eu sunt din Deva. Sunt in Canada de doi ani, dar mai am in Deva pe sora mea, cumnatul si nepotica. Tatal meu locuieste la Cristur. Va pup pe toate. |
| rachel owen |
Buna fetelor!
Toate sunteti din Deva, dar nu mai stati nici una "pe acasa".
Si uite-asa tot singurica sunt.
Week-end placut!
Rici [gravi] 22 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)
Mey Corina,simaco&company,nu te mai plangaci.Tu esti acolo aproape de tara,te sui in masina si nu-ti dai seama cand ajungi acasa.Eu,tre sa fiu in aeroport,casa or facut astia legea pe aici cu 3 ore minim inainte de plecarea avionului,dupa care zboru pana la Roma de 7-8 ore,stat la italieni 2-3 ore,zbor catre Romania alte 2-3 ore,ajuns la Bucuresti,astetat ,sper gasit bagaje si plecat catre Deva cu masina(ma asteapta cumnatu si mama la aeroport,si deci alte 8-10 ore cu masina,deci mataluta daca aduni sunt cel putin 24 de ore pe drum,chestie care ma cam sperie.[bang][bang]Dar pun gand la dumnezeu si o fi bine.Si ma repet,din 1998 nu am mai avut Craciun cu familionu,deci cam ar fi cazu.Nu vreau sa ma gandesc la cheltuieli ca mi se taie maioneza.Sanatate sa fie ,multi pupici si poate totusi ne colindam reciproc de Craciun.Si nu fi trista ,tu ai o ingerica a ta pentru care e musai sa faci tot posibilul ca pomul de craciun si sarbatoarea in sine sa fie motive de bucurie maxima.Nu uita sa fii fericita,zic asta in fiecare zi,sa razi si sa zambesti in fiecare zi,de dragul tau si al gazei;copiii simt cum nu-ti dai seama daca mami e vesela,fericita sau nu.Mai vorbim
|
| symaco |
...ai dreptate delia[alcool],eu sunt mai aproape de casa..dar tot degeaba dc nu imi permit sa ma duc![q]
[pk]haideti mai ca nu sunt suparata..dc nu reusim sa ajungem vine mama cu sorela de craciun,sau dupa craciun si uite asa impacam si capra si varza![pahar]
fetelor,sper sa ne colindam de craciun..de peste mari tari si nu numai si sa mancam o pizza buna la Venetia(parca?)
nadia,bine ai venit printre noi!pe cand o venire in tara,tot sarbatorile intra in planul de plecare?
cand ati fost ultima data prin judetul´´nostru´´si cum vi sa parut?
rachel:[flo]burticutza e sanatoasa?
[flo][flo] |
| Nadia1976 |
OOOOOOOOOf, symaco!!! Pe cand o venire in tara? Dumnezeu stie. Sunt in Canada de doi ani, acum lucram la hartii pentru rezidenta, ce-o sa mai dureze inca vreun an sau asa (sper ca nu mai mult) si mi-e un dooooooooor de sora si de nepotica mea, de mi se strange sufletul... Sper ca peste vreun an jumate-doi sa putem merge in tara... Sa nu mi-o luati in nume de rau, dar asa va invidiez pe toate care mergeti acasa de Craciun... Cum as vrea si eu, dar stiu ca nu se poate... Nu inca. Sa va distrati, papati o pizza la Venetia si pentru noi si in Progresu era acum 2 ani un restaurant chinezesc unde aveau banane flambate... delicioase. Daca ajungeti si mai exista restaurantul, incercati-le! Va pupic dulce! Nadia. |
| rachel owen |
Symaco, pune-ne si noua la inceputul subiectului un emoticon frumos acolo
Pupici. Eu va astept. Poate nu ma cautati![poc]
Rici [gravi] 22 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
[asia][asia]ce nu fac eu pt linistea burticutei tale!!![pk] |
| rachel owen |
quote: Originally posted by symaco
ce zici rachel?...place emoticoana?
[asia][asia]ce nu fac eu pt linistea burticutei tale!!![pk]
[bis][bis]
Placut, scumpo! Multumesc!
Rici [gravi] 23 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
As avea o intrebare: cineva dintre voi, cand a auzit de doctoritza Florescu, a zis ca mai bine nu.
Numai din auzite draga, din auzite [xx(] O experienta neplacuta cu ea imi mai trebuia.[bang]
Ce pot sa va zic, sigur, feritiva-va de Fodor![poc]
Si nu cereti amanunte ca...plang![bruta]
Poze:
| symaco |
imi pare rau ca ati avut experiente proaste...sau macar din auzite![q]
nu am avut parte de asa ceva in tara dar mi sa intamplat aici..[q]
a avut noroc mare....!
|
| Nadia1976 |
Mai, fetelor. Cat am fost in tara, la Dr. Florescu mi-am facut toate "controalele" si, drept va spun, eu am fost tare multumita. La prima sarcina, ea mi-a facut avortul, ca am avut hepatita (ceea ce tot ea a descoperit-o), la a doua, tot ea a descoperit un chist si tot ea mi-a fcaut avortul... la a treia deja eram in Canada si din pacate, a fost extrauterina. Dar, sincer cu mine tare frumos s-a purtat intotdeauna. In schimb sora mea fuge de ea, ca si ea a avut o experienta neplacuta... Ce sa zic? Nu stiu... cred ca depinde de toane si eu am prins-o tot in toane bune... |
| anne33 |
Numai eu am nopti albe din cauza Giulei.Dar doamne multam ca pot dormi ziua pe rupte ca mai sta maicamea cu ea.Ne pregatim de botez;sambata vine si nanasa sa-si cunoasca fina.Cam astea-s noutatile noaste.Pupici. |
| symaco |
lasa anne ca acusica se fac noptile´´negre´´,mai putzin rabdare
si nervi de otel.asa si la mine..o noapte era mama si ziua eu si invers!noroc ca afost mama langa mine ca o luam razna[biz]!
anne...e un obicei(ca eu nu ma pricep atata)ca nasa sa nu-si vada fina pana la botez?[baie]
sa iasa bine cu botezul,si sanatate multa micutei![flo]
nadia[flo]bine ca ai avut noroc...eu am fost o singura data si tot´´norocoasa am fost!
rachel ..burticuza ce mai zice?[flo][flo] |
| rachel owen |
Numai eu am nopti albe din cauza Giulei.
Si eu, si eu!
Bebe meu imi face nopti albe de pe acum, dar nu e nici o problema.
Poze:
a inceput culesul de porumb,scos cartofii..muraturile,deaia nu mai zice-ti nimic?
[dual] |
| rachel owen |
....[disco]
a inceput culesul de porumb,scos cartofii..muraturile
[wow]
Rici [gravi] 24 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
poi nu e vremea de pus muraturi,gemuri si vinuri multe.
am crezt ca sunteti cu toatele la munci ca nu mai povestiti nimic![aho]
[flo][flo]
pupici la burtici
|
| Nadia1976 |
[bis][:D][canada] Eu cred ca toate sunt[cina2][amoras] |
| Delia21 |
SI am ajuns si eu acasa la Deva;Si nici acu nu -mi vizitai nici macar jumatate dintre prietenii si rudele care ma asteptau pt ca nu ma mai satur de Giulia-Nicole a noastra,adeca a sora-mi.Maine,sambata avem botezu,ma apuca emotioanele,caci Giulia a trecut deja de 5kg si mie una mi se pare greuta,fiindca nu-s obisnuita,dar ma calesc intre tipm;azi am schimbat-o si eu de hainute si pampers ca sa-mi fac experienta.Internetu nu merge acasa,deci a trebuit sa fac o excursie ca sa comunic cu poporu,adica voi.Dar trece si botezu si tre sa o punem de o intalneala pe saptamana viitoare,ce zici Rachel?Va pupicesc pe toate si revin pe luni cu poze de la botez. |
| rachel owen |
tre sa o punem de o intalneala pe saptamana viitoare,ce zici Rachel?
URA!!! [bis]
Ai numarul meu de mobil la profil, astept sa ma suni, sau sa imi dai un numar unde sa te sun eu.
Bineinteles ca abia astept.
Rici [gravi] 24 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
poate ne aduceti si niste pozici![biz] |
| Delia21 |
A trecut si botezu,puteti viziona monstrele (pozici) la http://community.webshots.com/user/anne3321 ,eu am fost nasica;Bine ca a trecut.Am avut niste emotii cat casa pt ca eu nu am mai botezat pana acum,dar ma bucur mult ca am avut sansa sa dau si eu un copil in calea lui dumnezeu;Rachel ,scumpa te sun azi,daca vrei ma poti suna si tu la 0745459185,sa vedem care suna prima.Despre must pot spune ca deja salivez,nici nu imi pot aminti cand am baut ultima data,oticum sunt ani de zile de atunci.Dar oricum pohta ce am pohtit-o eu,mici de Deva din piata avui pe saturate si virshli.Sper ca nu ma urati ca impartashesc asta cu voi .Pupici la burtici , mamici si nemamici |
| symaco |
delia,am incercat sa vaz pozele da nu vrea sa se deschida pagina,o sa mai incerc si mai tarziu.
am simtit eu miros de mici,probabil venea de la subiectul tau![8D][bis].acuma vaz ca e subiectul de ieri..inseamna ca deja v-ati cunoscut??!!
eu in 2 ore tre sa fiu la ´´munca´´.am gasit ceva de lucru si acum sunt in proba..incepand de azi!am niste emotii mai mari ca mine,parca as da un mare examen.sper sa trec si peste asta cu bine si maine sa va povestesc numai impresii bune.
[cheers][cheers]poftim cu toatele la mustul lui rachel! |
| rachel owen |
[cheers][cheers]poftim cu toatele la mustul lui rachel!
[cool][bis] M-ai binedispus de dimineata.
Eu si Delia ne-am sunat, dar abia astazi ne vom intalni, vom face poze si o sa le pun la albumul cu intalnirea cu fetele.
Va pup~Week-end placut.
Si cu mustul...va astept, ca si asa de sarbatori va fi bautura principala.[cheers]
Stiti ca am in burtica un baietel?! [olala]
Rici [gravi] 25 sapt. si "minunea lumii" din burtica [baietel]
Poze:
eu nu am stiut ca burtica e purtatoare de baietel[bis]iuhhhhhuuuuuuuu,sanatate multa la puiut si hbineinteles si la mamica.
[flo][flo][flo][flo][flo][flo][flo] tot pt voi! |
| Delia21 |
Am modificat adresa care era gresita,deci daca incercati acum puteti viziona pozele de la botez.Si m-am vazut azi si cu Rachel si ne-am tras in poze,le-am pus in albumul personal de pe desprecopii.com. De Rachel pot sa va spun ca e mult mai "urata" in realitate decat in poze,... v-ati dat seama ca-i o scumpa si o deschisa la minte. Corina,inca nu esti sigura daca ajungi sau nu de sarbatori in tara,in Deva?Eu inca mai sper.Si am beut must si aveam impresia ca ma inbet dar am stat sa ma gandesc si cred ca defapt mustu nu are alcool,sau era doar impresie iluzorie,in fine, a fost fain ca ne-am cunoscut si va trimitem si voua din bucuria noastra prin intermediul pozelor.Sa auzim de bine. |
| rachel owen |
De Rachel pot sa va spun ca e mult mai "urata" in realitate decat in poze,... v-ati dat seama ca-i o scumpa si o deschisa la minte.
[wow][wow][wow]
[cheers]
Sa imi trimiti pozele[pup]
Poze:
Delia, pot sa pun si eu pozele la albumul meu? Pozele mele nu aveau formatul necesar si nu am stiut cum sa le micsorez.
Multumesc!
Symaco, multumesc pt urari!
Poze:
nu pot decat sa va zic ca ma bucr nespus ca v-am vazut in poze si ca ati reusit sa va vedeti!
la noi e mai mult ca sigur ca nu venim in tara,mi-am terminat cele trei zile de proba si de saptamana asta´´intru in paine´´.
din pacate nu vom reusi sa ne vedem anul acesta,dar la vara cine stie.eu ma bucur tare mult ca macar voi doua ati reusit sa va vedeti!
am vazut pozele,o scumpete micuta!
pupacei la burtici si nu numai!
[flo][flo][flo] |
| rachel owen |
am vazut pozele,o scumpete micuta!
Buna!
Probabil te referi la Delia [ispita], care m-a fermecat bine de tot inca de la inceput. Asta a fost primul lucru care l-am spus (ca e asa de frumoasa).
Rici [gravi] 26 sapt. si "minunea lumii" din burtica [baietel]
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC-new
am vazt si pozele cu voi.una mai fromoasa decat cealalta si burtica mai frumoasa decat amandoua![flo][flo]
de pus la album stiu cum sa pun poze dar de micsorat mi le face sotul![jamaica]
deliat tu cat mai stai in tara?
[flo][flo][flo] |
| Delia21 |
Eu am ajuns deja acasa la NY.Duminica am plecat la Bucuresti iar luni am luat avionu.Doamne dar lunga mi se paru calatoria asta, cu 2 ore trebuie sa fii in aeroport inainte de plecarea avionului,2.30 ore pana la Roma,stat acolo 3 ore si apoi alte 9 ore pana la NY si acolo mai asteptai vreo 2 ore dupa bagaje.,inca o ora cu masina pana acasa.Eram franta aseara cand am ajuns acasa.Bine ca a trecut si asta.Corina,bafta si mult spor la munca,ma bucur pt tine si sa ne vedem la vara atunci;eu veau sa cred din toata inima ca voi putea ajunge cu ceva zile inaite de ziua Giuliei,adica 14 august,cand implineste scumpa 1 anisor si sa-itaiem motuEu voi sta pe acasa zilele astea caci nu m-a pus scorpia de managera in orar pt saptamana asta desi stia ca ajung luni;in fine ,o sa am timp sa-mi mestec memoriile si sa ma reconectez la cele de aici.Nu stiu de ce ,dar pentru mine excursiile astea in tara sunt ca un duss rece,adica,parca ma trezesc la o realitate mai cruda,am o fire un pic cam idealista si boema,si se pare ca astea lucruri iti pot creste desigur dupa ce ti-ai satisfacut nevoile primareO sa va povestesc eu asa cateva chestioare din calatoria asta dupa ce ma mai detasez putin emotional,adeca dupa ce ma mai echilibrez caci ma simt de parca as fi fost la razboi.Nu vreau sa va sperii dar asa sunt eu mai sensibila de la mama natura. Rachel,eu am fost la cafe interneturile astea si acolo mi-au scanat baietii pozicile de le-am pus in album;daca te duci la ei sigur iti vor arata cum se procedeaza. |
| Delia21 |
Corina,erai ieri in nu stiu ce fel de camera chat si am incercat sa intru si eu acolo dar n-am mai stiut pe ce sa butonez;Imi explici cand ai timp,daca stii despre ce vorbesc/? |
| symaco |
scuzele mele ca nu am mai dat nici un semn de viata,dar nu prea m-am obisnuit cu noul meu job si nu prea stiu sa-mi impart timpul![help]
apuc sa dorm,gatit ceva si curatenie si cam asta e tot![biz]
delia si io te-am vazut si tot asteptam sa intri,nu cred ca a fost gresala ta ca nu ai butonat cum trebe ci pur si simplu ai avut probleme cu intrarea in chat....se intampla la toata lumea din diferite motive!
la partea tehnica sunt [afro][afro]..adica habar n-am,dc e numa de la butoane::alegi o camera de discutii si dai clik pe intra!mai mult ti-as zice dc as stii[il][il]
camera de discutie o alegi:dai clik pe una dintre bulinutze!
va pupici pe burtici(care aveti,pe cele fara burtici[cheers])si numai bine!
ps:am devenit matusica de fetitza! |
| rachel owen |
Delia, eu inca ma gandesc la tine [amoras]
Dupa ce setezi camera in care vrei sa intri, vezi ca e o nota:
" Nota: Daca la apasarea butonului "Intra" nu se intampla nimic, incercati sa-l apasati tinand apasata si tasta CTRL (vezi pe tastatura coltul din stanga jos). Daca aveti un program care opreste deschiderea ferestrelor noi nu puteti intra pe chat."
Poate asa merge. Daca vrei ma poti cauta pe mess:
rachelowen772003
Mi-ar placea sa vorbim.[tel] Eu mai intru dupa 8, ora RO.
Symaco, felicitari pt nepotica![bis]
Sa va spun noutati[biz]. Avem si noi in Deva Sensiblu. Nu stiu de cand s-a deschis, pt ca eu abia acum l-am descoperit.
Pupici [pup][pup]
Rici [gravi] 27 sapt. si "minunea lumii" din burtica [baietel]
Poze:
abia astept sa-mi vad micuta nepotzica...sigur e tare frumusica,seamana pe matusica ei![:D][:D]
rachel burticica ce mai zice?
[flo][flo][flo] |
| symaco |
unde sunteti fetelor?!
[flo][flo][flo] |
| Delia21 |
salutari la fete.Corina eu eram pe la munci,iti zisei ca trag tare 6-7 zile pe saptamana ca plec de Craciun in tara pt 3 saptamani.Noroc cu ziua asta a Recunostintei de mai iau si eu pauza.Ce face buburuza ta? Rachel,ce face bebitu Albert,cate saptamani are acum? |
| Delia21 |
Ce faceti fetelor? Nu mai zice nimeni nimic? |
| symaco |
buna delia,buburutza mea face bine acuma imi manjeste ecranul la pc cu ciucalata[^].
si io la lucru da nu pot sa ma plang ca numai la we lucrez si saptamana cealalta la fel.ma bate gandul sa mai caut ceva si in timpul saptamani..numai ca trebuie sa stiu dc acolo e programul fix pt we[disco]!
astea sunt problemutele mele.....cum sa castig cat mai multi bani![jamaica].dupa cum am mai zis...nici o sansa sa mergem in tara.poate vara viitoare,sa imi vad si io nepoata si pe bb albert!
[flo][flo][flo] |
| Delia21 |
Corina,la voi sunt job-uri pe care le poti face de acasa? De exemplu babysitting,daca tot esti cu buburuza acasa,poate a avea grija pt ceva ore de un alt copil,sau pe aici ar fi web design,care iar se poate face de acasa,cateva ore pe zi,sau firme de shipping,stii cand cineva cumpara de pe internet ceva si primeste coletul acasa cu lucrurile comandate,aici persoanele care stau acasa impacheteaza lucrurile respective,sa zicem haine,in fine poate ti-am dat idei.Ei,uite cum m-am imprastiat si avut sa spun vreo n-spe ideii toate deodata si a iesit varza.Pupici la buburuza mica. |
| symaco |
babysitting,nu stiu o fi existand dar ar trebui sa stiu foarte bine germana dc ar fi cazul de copii nemti.si nu cred ca merge chiar asa usor,ma gandesc ca iti trebuie ceva´´autorizatie´´´´sa poti practica.poate vb prostii[alcool][alcool]
am citit in ziar de o firma care iti trimite acasa materiale pt montare de pixuri dar cred ca e oarecum teapa,ca am sunat ..tre sa trimiti 50euro sa primisti niste pliante si apoi sa mai trimiti nu stiu cat sa primesti....[alcool][alcool][alcool]
dar multumesc pt idei[flo][flo],o sa incerc la cateva magazine pt ajutor la rafturi poate mai ciupesc un euroi de[aho][aho]
delia,mai tii legatura cu rachel,ca vaz ca pe aici nu a mai postat si ma gandesc ca poate e ceva[ups] |
| Delia21 |
De stiut sigur ceva nu stiu de Rachel,dar am o banuiala.Cand am vazut-o mi-a spus ca se va duce cu o luna sau poate chiar mai devreme de nastere sa stea in spital la Bucuresti,in caz de ceva sa aiba doctori acolo caci pe cei din Deva nu se prea putea baza ca vin la orice ora din noapte daca are ea nevoie.Stii ca are o sarcina cu probleme,un fibrom uterin care il cam ingramadeste pe bebe.Sa ne rugam pentru ea,ca-i o dulceata de fata ,dar sunt sigura ca Dumnezeu e bun si puterea lui e mare si nu o s-o lase acum.Daca aflu ceva iti spun. |
| Delia21 |
Am vorbit azi la telefon cu Rachel,era bine,voioasa,tolanita in pat.Bebitu Albert e si el bine,are deja 32 de saptamani;Mi-a zis Rachel sa va salut din partea ei si sa va transmit toate cele bune.Pupici. |
| Delia21 |
SARBATORI FERICITE! scumpelor.Eu imi fac din nou bagajele sa plec spre Romania.Dupa craciun o sa pun si ceva pozici noi.Ah,de cand astept craciun cu familionu meu.Si cred ca o sa-l caut si pe taica-meu;ai mei sunt despartiti de cand aveam eu 15 ani si nu am tinut legatura desi el sta la Barcea,care-i la o aruncauta de 7 km de Deva.Nu l-am vazut din 96,deci ...e ceva de atunci.Sper sa nu ma apuce plansu,eu sunt mai cacacioasa din fire.Tiniti-mi pumnii stransi.Va pup pe toate si va invit dupa sarbatori sa ne spunem cum am petrecut .[pegeam] [aho] sa treaca pe la toate si sa lase ct mai multe cadouri. |
| symaco |
HO-HO-HO!!
delia,ma bucur ca aduci vesti bune despre rachel..[bis]
ce sa zic,ferice de tine ca te duci in tara,in caz ca ajungi si pe la orastie fa si tu niste poze..imi faci si mie o bucurie![:D]
sa ne´´vedem´´cu bine dupa sarbatori si sa imi povestesti neaparat ce mai e nou in deva,cum a iesit intalnirea cu taica-tau![disco]
sarbatori fericite!! |
| rachel owen |
Salutari fetele!!!
LA MULTI ANI!
sI PUPICI
Rici, [gravi] 34 de saptamani |
| symaco |
La multi ani,rachel!!!
cum e bb albert,nerabdator sa il tina mamica in brate?
iti doresc sa ai o nastere usoara,o refacere cat mai rapida si sa ne arati poze cat mai curand!!!
[flo][flo] |
| rachel owen |
Buna!
Bebe e intr-adevar mai nerabdator ca mine. Mie imi plac momentele cand e zburdalnic (bine, nu cand vreau eu sa dorm si el sa tropaie), si ma gandesc cu nostalgie ca asa apropiati nu vom mai fi niciodata. Dar stiu ca aceste momente deosebite vor fi inlocuite dupa nastere cu altele. In schimb el s-a cam saturat sa fie acolo inghesuit, pt ca la eco s-a vazut saracu` cum statea, si tati s-a mirat ca din incalcitura aia va iesi un bebe normal. Pe bune.
Delia m-a vizitat, si bebe a primit niste hainute superbe. O sa ne mai intalnim si saptamana asta. Dupa mine as sta toata ziua cu ea, ca e o scumpa. Sper si tu Symaco, atunci cand vi in tara sa ne suni sa ne vizitezi. Pana atunci il vei putea cunoaste si pe bebelino, nu numai in burtica. Poze cu intalnirea_Dc am mai pus, una chiar cu Delia, si urmeaza sa mai pun cu burtica. Pardon, burtoiul. Problema e ca trebuie sa am grija in aceste ultime saptamani, si stau cu portia si la calculator. Ma simt bine, si am tendinta sa exagerez. Noroc cu sotul meu cel grijuliu, care zice stop.
Pupici. |
| mama lui Licurici |
Buna mamici si viitoare mamici!
Ma primiti si pe mine?
Eu sunt din Vulcan - Hunedoara, am facut liceul in Hunedoara si acum stau in Bucuresti.
Am un BB de 4 luni si deocamdata am destul de mult timp (sa stau la calculator) pentru ca la servici o sa merg doar peste cateva luni si bebele meu e un cuminte si un sanatos sa nu-l deochi!!
Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy |
| mama lui Licurici |
Bre, cred ca am aterizat [avion] prea tarziu pe subiectul asta ca vad ca nimeni nu da nici un semn de viata!!!
Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy |
| symaco |
bine ai venit mamica de licurici mic!!
ajotorul lui mos craciu isi face bine meseria?ai un puiutz dulce fooccc!
in ultimul timp cam bate vantul pe aici,la rachel creste burtica nazdravana,delia se´´fataie´´prin tara([bang][bang]numai eu nu ma duc in tara),iar eu am inceput de o vreme un mic job.
rachel,iti doresc o nastere fffff usoara,si e clar ca la venirea in tara va facem o vizita,mai pastreaza si pt noi un pahar din mustul ala![bis] |
| rachel owen |
Buna, Angela!
Vulcan zici? Locul cosmarurilor mele...
Bine ca esti la Bucuresti acum.
Delia a plecat acasa, sper ca ne va spune cum ajuns. Am stat cam putintel cu ea, sper ca data viitoare voi avea mai multe ocazii. Bine ca a avut parte de o vacanta minunata.
Symaco, tu urmezi la intalnire.
Pupici
POZE NOI:
http://community.webshots.com/user/rici_o
Rici [gravi] 35 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
Salutari la toate hunedorencele mele dragi si scumpe.Am ajuns cu bine acasa si ma bucur ca nu incep muncile imediat,asa mai am si eu timp sa-mi rumeg amintirile si sa fac planuri de bebe.Rachel,scumpa,nastere usoara si s-ar putea sa ajung acasa si de Paste,nu sunt sigura,dar...poate.Pana atunci iti urez si eu nastere usoara,refacere rapida si sa va bucurati de bebe mic.Sa ne ti la curent cu noutatile!Mami lui licurici,trebuie sa te "obisnuiesti" de obicei nu e prea mare forfota pe aici,dar din cand in cand nu uita sa treci si pe la noi daca iti face placere.Simaco,la multi ani sanatosi si fericiti!Adevarat ca m-am fitait prin tara,dar m-a prins si o oboseala de zile mari;vai de dormitu meu de acolo,ma culcam pe la 3-4-5 dimineata si la 8-9 eram in picioare.Am somnu usor si cum aud miscare,hop si eu ,nu carecumva sa pierd ceva.Oricum a fost super,m-a rasfatat mami cu de toate si mi-am luat portia de ciorba de burta pe cel putin juma de an.Dar la tine au ajuns rudele din Romania?Cum ai petrecut?Ai pozici cu gaza mica? A venit Mosu? |
| symaco |
delia ,noi am fost singurei,mama care trebuia sa vina la noi a fost internata in spital si numai in ajunul craciunului a fost externata..a stat pana la inceputul lui ianuarie acasa si acum e iar la spital[V][q][q]!
noi ne-am trezit cam tarziu sa venim in tara,ca am fi venit dc stiam ce e cu mama,eu am mai lucrat in perioada asta...balamuc rau.acum am vrea sa mergem luna viitoare,sa vedem dc vom reus,dc nu..numai de pasti!
de revelion nu am prins legatura telefonica cu romania,nici pe fixuri sau mobile...nici macar nu am putut vb cu ai nostri in ´´noaptea mare´´!
asa si noi in romania,pana pe la 3-4 dimineatza la palavrageala,trezirea la 7 -8...eu tot timpul zic´´lasa ca avem timp sa dormim acasa,aici cat ma mai tit picioarele stau treaza´´[jamaica]
rachel,cand o fi sa fie venirea noastra in tara fi sigura ca ne vom vedea[flo] |
| Delia21 |
Corina,imi pare rau sa aud ca mami tau are probleme de sanatate,in 2003 a mea a stat in spital cu lunile,adeca vreo 3 luni,puse cap la cap perioadele(are diabet si a avut o interventie chirurgicala,fibrom gigantic de vreo 6 kile,si taietura refuza sa se inchida si tot puroia)si deci stiu cum e sa o ai pe mami cu probleme.Roaga-te si spune-i si ei sa se roage,sunt sigura ca ajuta.Deci sunt ceva sanse sa ne vedem de Paste.Ar fi tare frumos.Pupici la gaza mica. |
| Delia21 |
Salutari.De Rachel mai stie cineva ceva? |
| symaco |
salutari!
din pacate nu mai stiu nimic de rachel si nici nu am timp sa intreb fetele..trre sa plec la lucru in 10 minutele!
[bis] |
| symaco |
delia,cred ca stii ca rachel a nascut?!a iesit totul bine si sunt deja acasa!
tie cum iti mai merge?eu lucrez numai la sf de saptamana si asa ca profit sa stau cat mai mult pe net![biz]
rachel,iti doresc refacere rapida si sa ne auzim cu bine!
[flo][flo][flo]pt bb albert! |
| Delia21 |
eu sunt ocupata de nu-mi vad capu.Incerc sa dau si eu de subiectu despre rachel,dar deocamdata nu l-am gasit.mai vorbim |
| mama lui Licurici |
Rachel, sa se faca bb Albert mare si sanatos[bis][bis][bis]!!!
Cand ai timp poate imi spui legatura Vulcan - cosmar!!!hihihihi
Noi avem deja 5 luni ... timpul trece atat de repede!
Angela [il] si [bonjovi] Licuriciul ei mic
[url="http://community.webshots.com/user/davidangelatavy"]DAVID LICURICI mic (3 sept)[/url] |
| anne33 |
Felicitari Rachel pentru bebic,sa-ti traiasca si sa fie tot timpul sursa de bucurii!Refacere rapida! |
| rachel owen |
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42093
Multumesc anne, multumesc fetelor.
Am si pozeeee
POZICI:
http://community.webshots.com/user/omuletul_meu_drag
Rici, cea mai fericita mamica [mamica] si omuletul ei drag [copil] |
| Delia21 |
Vazut pozici.Ce ne mai zici de bebe Albert?Cum e cu el acasa?Te descurci?Va lasa noaptea sa dormiti? |
| mama lui Licurici |
Rachel, e o bijuterie omuletul tau. Sa fie sanatos si sa se faca mare!!!
[url="http://community.webshots.com/user/davidangelatavy"]DAVID LICURICI mic (3 sept)[/url] |
| symaco |
ce mai faceti fetele?la noi e zapada si frig stam numai prin casa.luna viitoare mergem acasa dar numai pt o saptamana!din pacate nu pot sa sar in sus de bucurie....motivul pt care mergem e mama,care e tare bolnava![q]
rachel,cum e cu minunea mica?obositor?papa bine?
va pupici pe toate!
am vazut licuricul..[pup][pup] |
| mama lui Licurici |
Symaco , sanatate multa mamei tale!
| symaco |
mamica de licurici,multumesc mult!sper sa se faca cat mai repede bine!plecarea e pe 4 martie,mi-e groaza de drumul ce il avem in fata mai ales ca am inteles ca in tara e nasoala vremea si zapada cat cuprinde,la noi e la fel.
sper sa se mai incalzeasca zi sa se duca zapada,ca mi-e tare frica sa plecam pe o vreme ca asta!
rachel,ce face puiutzul?
delia cum merge treaba?nu vii si tu in tara?
[flo][flo][flo] |
| symaco |
fetele ce sa va aduc din tara?
rachel,as vrea sa ne vedem..poti sa imi dai un pm cu un nr de tel,asta in caz ca ai chef de musafiri![:D]
[flo][flo][flo] |
| Delia21 |
Symaco,deci te pregatesti de drum.Sa te bucuri de vacanta in Romania,dar pacat ca stai doar o saptamana!De ce doar atat,e mult prea putin,ce s-ar intampla daca ai sta 2 saptamani? Rachel,ce face bebe mic,nu ne mai spui nimic?Sau te tine foarte ocupata,sunt sigura.Corina,cand pleci?O vei lua si pe buburuza cu tine,nu? |
| Delia21 |
La multi ani!dragelor.E ziua noastra,deci sa o savuram. |
| anne33 |
Toata lumea e foarte ocupata....Corina,mai esti in tara sau te-ai intors in Germania? |
| rodicaosoian |
Bine va-m gasit
ce ma bucur ca ma dat de voi,cgiar ma gandeam ca unde sant ardelencele
si eu sant din Deva ,am plecat din tara in urma cu 5 ani si tareeeeeeeeeeeeeeee mi-e dor de DEVA
poate imi mai dati voi noutati
rodicaosoian |
| Delia21 |
Rodica,scumpo si eu tot de 5 ani sunt plecata si tot din Deva.Si vad ca suntem amandoua pe coasta de est a americii.Daca ai drum pe la NY poti sa te opresti si pe la mine.Eu merg in tara cam de 1-2 ori pe an,acum ma pregatesc pentru Paste sa plec pentru vreo 3 saptamani.Ce zici te iau cu mine acasa? |
| Delia21 |
Corina,Rahel si restul lumii ce mai faceti?Un semn de viata ,ceva? |
| Mihi |
Salut jud. HD!
Eu sunt din Hateg dar stau de vreo 12 ani in Timisoara.
Mi-e tare dor cateodata de oraselul meu si de aerul curat de acolo si de oamenii de odinioara, acum nu mai cunosc aproape pe nimeni au venit valuri noi de generatii!
O sa spuneti ca sunt nebuna dar eu am nascut amandoi copiii la Hateg cu dr Smidth care e din Deva unde are cabinet particular dar locul de munca e la Hateg, asa ca toate pacientele lui vin sa nasca acolo.
Am avut dr si in TM care m-a urmarit pana in luna a 8-a apoi m-am mutat la mama la Hateg.
Cand am fost asta vara pe malul Timisului, mama intreba unde-i verdeata si aerul de la noi? Eu n-as putea trai aici in uscaciunea asta!
Va pup ca m-am cam intins, acum am inceput si eu lucru asa ca o sa avem timp de bf
Mihi mami lui Lorand(7 apr 2001) & Arpad(7 oct 2003) |
| rachel owen |
Rachel si restul lumii ce mai faceti?Un semn de viata ,ceva?
Eu sunt aici. Si te astept!! Sa te imbratisez. Fara burta. (hi-hi)
Mihi, bine nai venit!
Symaco, astept PM-ul promis.
Delia, bebe e maricel, doar imi papa noptile :)
Uite-te la poze, o sa te topesti. Garantat.
Rade mai tot timpul, uneori si in timpul mesei. Gangureste, spune gau(=tati), gou, hau, ai, dai. Dimineata e un vorbaret, grupa mare, l-am si filmat. Il tin pe burta mea si povestim. E tot mai scump, poate si pt ca e al meu. Inca mai plang de emotie cand il vad ce scump e, si nu-mi vine sa cred.
Tu cand vi acasa? Abia astept. Acum o sa pot si eu iesi si sper sa stam mai mult timp impreuna.
Cam atat.
Ah, pupici pentru voi!
POZICI:
[url="http://community.webshots.com/user/omuletul_meu_drag"]Omuletul_meu_drag[/url]
| meems |
Buna fetelor,
Imi permit sa postez si eu aici la jud. HD pentru ca si eu sunt de-acolo. Desi plecata de 10 ani in State, m-am nascut si am crescut in Hateg (un loc de vis!!!) si incerc sa vizitez orasul cat de des pot.
Nu sunt mamica (inca), dar sunt o aspiranta foarte optimista. Incercam de ceva timp, din pacate fara nici o reusita, dar nu ne pierdem speranta.
Ma bucur sa va cunosc!
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal. |
| Delia21 |
Am vazut pozicile,si e tare dulcic Albert;abia astept sa-l cunosc in persoana.In 3 saptamani,pe 25 plec si cred ca ajung la Deva in miercurea din saptamana mare;Cred ca o sa ne vedem dupa Paste,dupa ce ma adaptez un pic la fusu orar .Poate o sa iesim in parc impreuna.Ai iesit cu bebitu pe afara?Cum te simti tu ,ai mai prins puteri?Stiu ca nu e tocmai usor cu bebe si cezariana din experienta proprie.Va pupicesc pe toti 3. |
| rachel owen |
Scumpa, eu ma simt minunat. A trecut demult problema recuperarii. Bebe are deja 6 kg, il scot in fiecare zi, de cele mai multe ori in marsupiu. Doar duminica iesim impreuna cu tati si il plimba cu caruciorul.
Problema e ca papa putin si des si sunt mai tot timpul somnoroasa. Dar cand imi zambeste, merita sa ma trezesc din somn si numai pentru acel zambet minunat. Gangureste din ce in ce mai mult, dimineata vreau-nu vreau trebuie sa povestim, alfel nu scap. E un scump, o sa vezi tu.
Te pup si te atept.
POZICI:
[url="http://community.webshots.com/user/omuletul_meu_drag"]Omuletul_meu_drag[/url]
| meems |
Rachel,
Ti-am vazut si eu pozele cu omuletul tau drag! E o dulceata de copil - sa-ti traiasca!!!
| symaco |
meems si rodica bine ati venit printre noi!
meems,iti doresc sa creasca burtica cu purtator cat mai repede!
rodica ,poate fetele care cunosc mai bine orasul pot sa zica dc sa mai schimbat cate ceva.pt mine deva a ramas la fel....aaaa,e un fast-food unde hamburgeri sunt nemaipomenitzi:punt de reper lido,pe partea cealalta si putzin mai in jos.sper ca nu te-am bagat in ceatza![alcool]hehehehe.
mihi,acum te-am vazut...un bine ai venit si tie!
delia,drum bun,distractie faina si fa si tu niste poze cu mustul lui rachel la care poftesc si acum![:D]
[flo][flo][flo] |
| meems |
meems,iti doresc sa creasca burtica cu purtator cat mai repede!
Symaco, ai avut gura aurita! Luni am aflat ca sunt insarcinata si am fost la spital sa-mi fac un test, azi dimineata confirmandu-mi-se suspiciunea. Sunt tare fericita!
| symaco |
[disco][disco][disco]
[bis][bis][bis][bis]
bravooooooooo!sa creasca burtica mareeee si sanatoasa!
[flo][flo][flo][flo][flo] |
| rachel owen |
Meems, felicitari!
Sarcina usoara!
Sa ne mai ti la curent.
Symaco, nu mai este vin. L-am baut de cand te tot astept (ups)
Deliaaa, cand ajungi odata???
Pupici
POZICI:
| meems |
Multumesc de urari, fetelor.
Pupici tuturor!
| roana |
Ce multe fete din Deva. si nu ai zice la cat e de mic orasul ala.
Ma alatur si ei voua.
Si eu sunt din Deva, am facut Decebalulu si de 8 ani locuiesc in cluj. Sotul meu devean si el.
Noi mergem acasa destul de des(sper ca observati ca acasa e tot acolo, la mama) cum avem putin timp.
Si intr-adevar s-a schimbat mult in bine Deva, mi-e darg de numa si de ar fi urat macar pentru cate chestii misto am trait acolo.
Acum sunt la o bursa in strainatate de 2 luni si abea astept sa merg acasa, dar mai e puitn. in 2 saptamani sunt in Deva.
Va pup mult si ma bucur ca ati deschis un astfel de topic.
Hunedoara la putere :)))) |
| symaco |
rachel ai dreptate cu asteptare [testoasa]
in semn de[pace]..aducem noi vinul!!
[yum]sa ve vedem cu bine! |
| symaco |
bine ai venit printre noi roana![flo] |
| adjadyn |
symaco
si eu sunt din orastie!!!..mai precis sotul este din orastie...acuma amnadoi in austria...
adjadyn |
| symaco |
[wow][wow]
imi pierdusem deja sperantza ca voi mai gasi pe cineva din orastie pe acest forum!
eu ultimii 2 ani inainte sa plec am stat in orastie,defapt sunt din sereca(poate sotul tau stie).
mai vb..sotul sta si cerseste locul la pc[help]![:D]
[flo][flo][flo][flo][flo]
|
| meems |
Roana, bine ai venit printre noi. Nu m-am putut abtine sa nu zambesc citind mesajul tau... Pai daca tu crezi ca Deva e mica, hai putin pe la Hateg [:D] Noi, cand mergeam la Deva, ziceam ca mergem si noi la un oras adevarat, nu gluma. Oricum, toata zona noastra e superba si ne putem mandri cu ea.
Eu sunt bine, fericita ca sunt gravida [gravi] Ma simt bine, nu prea am simptome, si sper sa am o sarcina usoara si lipsita de probleme.
Pupici la toata lumea!
|
| symaco |
la fel ziceam si noi despre deva!
uau!aveam grija sa nu ne ratacim..[:D][:D]
nu stiu cat e hategul de mare dar orastia dc esti un pic mai repedede picior in jumate de ora vezi centrul,ajungi si pana la gara(cred ca si in 15 minute reusesti)![bis] |
| symaco |
am depasit cele 10 pagini permise,asa ca va invit aici
sa mai povestim:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47754 |