| Topul de jos si de sus al restaurantelor Bucuresti | |
| desprecopii | Interesant si util pentru comunitatea Desprecopii.com este un top al restaurantelor bucurestene.
Cele mai bune si cele mai proaste.
Cu argumentari, cazuri, referiri la preturi, meniouri si delicatetea chelnerilor.
[flo]
[dc]
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. |
| danat | Am fost placut impresionata de Restaurantul-Club Nicoresti, unde am facut botezul lui bebe acum 3 luni. Meniul excelent, neasteptat de bine gatite mincarurile traditionale romanesti, portiile deosebit de generoase, totul excelent, de la aparitive pina la desert si cafea! Chelnerii sunt normali, in sensul ca nu se spetesc de amabilitate, dar nici nu sunt obraznici. Ca preturi nu sunt exagerati, in sensul ca de ex la noi tacamul pt botez (aperitive deosebite, apoi doua feluri de mancare, 2 cafele si tort bestial de nuci si ciocolata a costat 600 mii - pret pe care l-am avut ca oferta si de la alte restaurante mult mai proaste si mai modeste) De asemenea, imi place, asa mai de zi cu zi, restaurantul "La Mama" unde se poate minca excelent (daca ai noroc sa gasesti loc, pt ca de obicei se face cu rezervare din timp) si la preturi destul de rezonabile. Au acolo niste clatite umplute cu pui si ciuperci, si cu smintana si marar deasupra, mmiiaaaaammm [pofta] Mi-a placut si restaurantul "Hanul Targovetilor" unde am avut nunta si este primitor si la fel mincarea foarte proaspata si buna! Din fericire, nu am avut "norocul" sa merg la vreun restaurant prost, asa ca nu prea am nominalizari pt partea negativa a topului. danat http://community.webshots.com/user/danateu |
| tlaura | Si noi am facut botezul tot la Nicoresti, dar eu am ramas profund dezamagita. Adica, au fost 3 lucruri care m-au impresionat negativ, mai mult decat lucrurile pozitive (astea in cazul in care au existat, ca eu eram tare obosita, si dornica sa ajung acasa la bb), dar cum va spuneam; in primul rand, carnea de la mici a lasat de dorit. Eu una care sunt fan al mititeilor, nu i-am putut manca. Hai sa zicem, asta poate fi o parere subiectiva. Pe urma, sotul meu e vegetarian, iar cand am facut meniurile, asta inainte cu o saptamana sau doua, am comandat si un meniu vegetarian. Mare mi-a fost mirarea, cand dupa ce i-a adus farfuria cu friptura (asta dupa ce si la antreuri avea carnati, mici si sunca, dar de acolo cel putin a putut manca numai cascavalul, rosia si oul umplut), si i-am spus ca am comandat in meniu si un fel vegetarian, tipul care servea nu stia nimic, i-a luat farfuria cu friptura si i-a adus un pilaf cu ciuperci, care si ala era afumat. Iar a treia faza nasoala, a fost cand eu fiind deja nervoasa si obosita nu am mai putut manca nimic, am cerut sa-mi fie pusa mancarea la pachet, mi-au adus o casoleta in care mi-am pus eu ce aveam in farfurie, casoleta care mi-au trecut-o in nota de plata 25.000 lei. Asta acum 2 ani. Nu a contat ca noi am cheltuit acolo 20 de milioane, ei ieseau in paguba cu 25 de mii, daca nu taxau casoleta. Si bineinteles ca le-au mai ramas si vin si sucuri si multe altele. Asa ca eu nu am ramas cu parere buna despre Nicoresti, desi inainte de asta mergeam des pe acolo. Laura, mama lui Andrei |
| danat | Ca sa vezi Laura ca acelasi restaurant poate fi incadrat in top si la negative si la pozitive [alcool] numai in ROmania se poate... Noi nu am avut anumite preferinte de meniu (adica vegetarian) si am evitat micii si alte chestii d-astea...sincer, tuturor invitatilor le-a placut mincarea, singura observatie pe care ne-au facut-o a fost ca portiile au fost prea mari (ceea ce am inteles ca e o caracteristica a Nicoresti-ului pe care noi n-o stiusem). danat http://community.webshots.com/user/danateu |
| Andreutza | Si noi si fratele meu am facut nunta la Salonul norvegian de la cercul militar.Am fost foarte incantati atat de sala cat si de servire si de preturi.Nu am dus nimic de acasa, toate au fost asigurate de ei, de la piscoturi la tort si nu ne-a lipsit nimic.Meniul a fost delicios si frumos prezentat, cald daca era cazul.Nu mai stiu exact dar a fost vreo 2-3oo.ooo in februarie 2001. Am inteles insa ca este cam ocupat si intrarea se face pe baza de pile. Andreea & [copil] Octaveatza |
| tilis | Restaurantul Hotelului Caro din Bucuresti: servire ireprosabila, mancare excelenta si din plin si nu ne-au furat deloc. Noi am facut nunta acolo si a iesit superb, toata lumea s-a simtit fff bine!!! Preturile sunt rezonabile si negociabile. Va recomand cu toata increderea acest local! Sunt cu adevarat profesionisti cei de acolo!!! [cheers] tilis Viata e prea scurta ca sa fii normala! |
| Marina | de zi cu zi sau chiar de mici petreceri gen aniversari...restaurantul Thalia din cartierul Tineretului (pe Cuza Voda). Super mancare, preturi rezon...cam e nevoie de programare ca a auzit lumea de el... Marina |
| amik | fetelor,de "la mama" ce ziceti? uneori merg cu razvan acolo cand avem chef de mancare buna si nefandosita,gen ciolan cu fasole sau sarmale...frate...si au niste portii uriase.cam de neam-prost as zice eu!:))nu am reusit niciodata sa mananc mai mult de jumatate din ea... dar imi place si e accesibil...asa,de toata ziua! Alexandra mare si Alexandra mica... |
| Moss | buna tuturor. Ca si restaurant ( cand ai pofta sa mananci ceva bun si nu ai chef sa gatesti ) imi place Decebal ( Bdl. Decebal ), daca vreau sa mananc ceva mai special merg la Taverna Waterloo ( strada Traian ) - restaurant belgian - nu tocmai ieftin, dar portii mari si delicioase. Nunta o fac anul acesta la Clubul Diplomatilor. Mancarea este chiar buna, servicii ireprosabile , iar terasa si peluza merita toti banii. [alcool] Cristina si bb David 6 saptamani |
| Moss | ...si referitor la " topul de jos " nu mi-a placut niciodata ( am fost de cateva ori ) la restaurantul " La mama ". Motive: comanda dureaza mult si mancarea este rece de fiecare data, sau friptura calda si cartofii reci ori vice-versa. |
| oana_noemi | Pt. topul de jos:"La mama": barbatii nu au voie in panatalon trei sferturi inauntru de zici ca e cel putin la RITZ. Am nimerit de multe ori mancarea rece sau pe jumate facuta si uneori am asteptat de mi-a sunat apa in cap, portiile nu mi s-au parut chiar asa de mari... Pt. toata ziua, in topul de sus: Thalia din Tineretului chiar e simpatic, preturile super mici si mancarea buna. Tot pt topul de sus: Casa Orange de pe calea Dorabantilor si Casa di David din Herastrau, ambele arata bine, mancare f buna, serviciu bunicel, dar preturili...medii spre maricele, dar mai rarutz, mai dragutz...[:D] ca sa nu ne afecteze rau bugetul... Oana si bb Erik http://community.webshots.com/user/oana_noemi http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro |
| laura111 | quote:E intr-adevar excelent la Clubul Diplomatilor ! Ai facut o alegere f. buna. Eu am fost acolo la 2 nunti , ambele au iesit super. Faza e ca nu oricine are "intrare" acolo. Laura - mama lui Vlad http://community.webshots.com/user/vladut111 |
| Albinutzza | Buna fetelor, Top jos...nu prea stiu....dar sus...avem Restaurantul Zet (Vatra Luminoasa sau Unirea, in spate la Tribunal...Clubul Diplomatilor este frumos...Imi place privelistea care se vede de pe terasa. Pt buzunarele noastre nu prea merge. Noi facem acolo petrecera de sf de an (cu serv), dar pt nunta nu ne-am permis, drept pt care am ales Restaurantul Riviera, din Parcul Lia Manoliu, si este Ok. atat...pupicei[biz] Albinutzza |
| Moss | Draga mea Mirela G, Prietena mea a facut nunta anul trecut la Clubul Diplomatilor si a platit 1000 $ - inchirierea salii in care intra si berbecutul la protap de la miezul noptii. Meniul a costat 1.300.000 lei in care a intrat: o salata - cocktail de telina cu pui + peste cu garnitura + sarmalute in foi de vita + mixt grill ( pui + porc + vita ) cu garnitura potrivita si salata + tortul miresei. Portile au fost generoase. Anul acesta preturile au sarit datorita euro. Pentru inchirierea salii ne-au cerut 1000 euro, iar saptamana aceasta ne intalnim sa discutam meniul. Oricum bauturile nu sunt incluse si nu sfatuiesc sa le luati de la ei. Trebuie totusi sa vii cu o pila destul de importanta sa nu-ti faca necazuri ca nu iei bautura de la ei. Oricum, una peste alta, locatia este absolut superba.. eu am nunta pe 8 mai si sper sa fie vreme frumoasa. |
| carmenutza | sus..Thalia din Tineretului este intr-adevar super simpatic, Casa Doina(acolo am facut eu nunta si toata lumea a fost impresionata...cam scumput totusi), La mamamie imi place..mancarea este super multa si buna,..restaurant de toata ziua..cel de la Eva este cel mai dragut, jos.Trocadero de la langa Gradina Icoanei..ospatarii fura ca in codru, Carmen si bb Maya Alexia |
| puskin | SUS: restaurantul chinezesc Pekin, mancarea intotdeauna foarte buna, chelnerii draguti si corecti. Foarte SUS: restaurantul din Marriot, nu stiu exact care este numele. Dar foarte, foarte scump. |
| Freia | sus: Clubul Diplomatilor (am fost la trei nunti, un botez si o petrecere privata) Sunt vegetariana si meniul a fost facut in consecinta. tot sus Dinner Club serviciu ireprosabil, meniu variat si preturile acceptabile. Freia si bebe Alexa http://community.webshots.com/user/freia_ro |
| corina teo | Pentru acelea dintre voi care prefera bucataria internationala, cele mai bune restaurante sunt: Libanez - Picolo Mondo si restaurantul din Mariot, nu mai stiu exact cun se numeste Italian - Fattoria, Tratoria si Casa di David (cu toate ca preturile sunt cam exagerat de mari la fiecare din cele trei) Chinezesc - Templul Soarelui mi se pae ca servesc cea mai buna mancare, dar localul in sine cal lasa de dorit Austriac - Frantz Iosef |
| roisin | Un vot ferm si numai cuvinte de lauda pentru restaurantul Caro, noi am petrecut acolo la nunta, botez, precum si cu alte ocazii. Totul a fost ok: organizare perfecta, mancarea foarte buna, preturi de bun simt, atmosfera tare faina (va recomand crama de la subsol, e mult mai intim), chelnerii harnici si simpatici. La mama nu m-a dat pe spate, am mancat o ciulama cam apoasa si fara gust, dar si o ciorba de fasole foarte buna. In rest, cam inghesuit, seamana mai degraba a cantina, multe fite, dressing code exagerat. La capitolul mancare romaneasca am o varianta mai buna: restaurantul Decebal (de pe bulevardul cu acelasi nume), cu observatia ca e cam mult fum si ventilatia proasta. Pe de alta parte, au portii foarte mari, mancare excelenta si preturi bune. Ce nu pricep este de ce lipsesc sarmalele din meniu. [:(] Pentru pasionatii de mancare japoneza exista un restaurant relativ nou: Asami. Mancarea buna rau, atmosfera superba (fiecare masa are plita proprie si totul se pregateste in fata ta), localul este mic si foarte cochet, jos palaria! Din nefericire, si preturile sunt pe masura, cel mai ieftin meniu fiind in jur de 700.000. [:(] La Asami e musai nevoie de rezervare. http://community.webshots.com/user/r0isin http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro |
| delsim | Eu si sotul meu am facut nunta la rest. Club Elite si a fost extraordinar: - meniu 25 euro ,totul proaspat si bun, portii suficiente cantitativ -servire ireprosabila, personalul este bine instruit, atent, politicos; fiecare masa are chelnerul ei, care cum observa ca ti s-a golit un pic paharul, vine si il umple; la venire musafirii sunt intampinati de cate un chelner si dusi la masa unde sunt asezati (le dai tu listele ) -nu se percepe nici taxa de sala , nici pentru personal (le dai tu la sfarsit cat poti si cat vrei, la fiecare in parte) -pe afara este destul de urat, dar are o gradinita foarte frumoasa unde oamenii pot iesi la o plimbare, la o tigara; poti opta pentru un moment afara: pot face berbecut la frigare, mici, pulpa de vita ;noi asa am facut :dupa friptura din interior, am rugat invitatii sa pofteasca afara, s-au asezat la mese, am facut poze, am ciocnit cu vin rosu in ulcele si au servit gratar . Tot acum se poate da si cu artificii, dar noi nu ne-am mai permis . -inauntru in schimb este superb,foarte modern si elegant, au mese rotunde, au propriile decoruri de mese si scaune asa incat numai trebuie sa aranjezi tu astea. Noi am pus doar baloane , pe ring, am facut arcada si inimi si am pus cate 5 baloane la fiecare masa -poti sa stai pana la ce ora vrei -duci tu bautura (tarie, sucuri, vin , sampanie, chiar si apa minerala) -daca vrei in plus fata de ce ofera ei in meniu poti duce fara probleme (alune,prajituri etc) |
| mr_baz | cu liniute de la capat [detectiv] -"La mama" nu e mancarea atat de grozava.La Ateneu e galagie multa si uneori pare o cantina aglomerata -Menuet frige buzunarul si platesti mai mult zambetul chelnerilor decat papa -Nicoresti e dragutz si le place amicilor mei din Belgia, au un meniu bogat -OMV Viena Cafe- Udriste ignorati faptul ca e in cadrul unei benzinarii si incercati sa mancati ficateii la gratar cu legume si salata italiana. Merita! -Taj o experienta placuta dar nu mai des decat o data la doua luni/ e destul de scump dar merita Si nu pot sa ma abtin sa va recomand cafeneaua Valentino din Cora -vis-a -vis de BCR(se extind curand in Dorbanti too) De ce? -Fiindca au cea mai buna cafea din Bucuresti -Sunt lumanrele pe masa la orice ora -Au o inghetata de te topesti -Uneori servesc chiar proprietarii/ elevetieni se pare -Tigarile sunt on the house (A nu se abuza, aviz amatorilor [hot]) -Cea mai rece Stela Artois, cu alune on the house -Nu va mirati daca mereu langa cafeluta (la filtru e 15.000!!!) primiti ceva sweet-un biscuit, o bombonica, o ciocolata mica elevtiana -Au muffins si tarte cu fructe dementiale -Eu sunt clientul lor si simplu cafeaua la Valentino e un ceremonial sa-ti rasfete simturile [cina2] |
| raluca.gabriela | La restaurantele de jos am o singura propunere: Noblesse de pe strada Paris. Am fost acolo cu firma, de 8 martie. Desi meniul era stabilit dinainte, cu tot cu vin, ne-au "servit" cu apa minerala toata seara si o singura sticla de vin la 9 insi. File-ul de somon era extrem de sarat, cartofii in parte nefacuti iar bomba a venit la desert: "deliciu frantuzesc", adica un fel de negresa cu gust de chimen + cuisoare + anason, foarte tare si deloc apetisanta. Servirea proasta - veneau la masa doar daca le faceai semn, te lasau cu paharele goale si mancarea - la intervale foarte mari de timp si rece. Cafeaua avea - nu exagerez - trei sferturi zat. Pentru cele de sus, recomand cu cea mai mare caldura Casa Bucur, unde mi-am facut nunta. In afara de atmosfera de conac data de arhitectura, are si crama, foarte cocheta, curte cu terasa eleganta si este retras, nu la sosea. E loc si de parcare (pentru masini mai multe, in cazul unei nuti_. Din restaurant se poate iesi pe un balconas, interiorul este construit pe saloane, in forma de floare, in mijloc fiind ringul. Cum am spus, arhitectura areun aer medieval, scaunele sunt inalte, din lemn. Au semineu si aer conditionat. Mancarea a fost foarte proaspata si portiile generoase. Servirea impecabila si spectaculoasa (friptura e adusa flambata si plimbata prin saloane). E o adevarata armata de chelneri profesionisti, nu te lasa cu sticla pe masa si nici cu paharul gol, in permanenta erau stranse farfuriile. Au colaborat foarte bine cu noi si au fost adevarati organizatroi, nici n-am simtit ca avem o nunta pe cap. Nu fura, se stabileste remiza de la inceput 10% din total. Acum doi ani a costat 22 de dolari meniul. La deschidere au facut cocktailuri cu bautrura pe care ne-au recomandat-o ei, foarte ieftina dar de efect. Restaurantul are o cupola cocheta, in care au ascuns un balon imens cu confetti, spart la valsul miresei - o surpriza foarte placuta. Un alt restaurant elegant, fin si fara reprosuri este Basilicum, din Aviatorilor, cu specific italian, mancaruri extrem de buna, servire impecabila si discreta, preturi rezonabile daca nu te duci prea rar (trei persoane un fel de mancare, desert, cafea si vin - 1.500.000). Cesky, pe strada Dianei - foarte retras, intim si elegant. Preturi rezonabile, colectie scumpa de vinuri vechi (pentru cunoscatori), desert extraordinar (tiramisu imens si elixirul ciocolatei), branzeturi gustoase, servite ca la carte, cu struguri sau mere. Lumanari pe masa, ambient excelent (am sarbatorit in doi 4 ani de cand ne cunoastem) Mie mi-a placut La Mama, portii colosale, atmosfera draguta, dar cu prea multe fitze. Ciuperci foarte bune!!! sa cresteti mari! :-) |
| Shobo | Pt. nunta va recomand restaurantul "Club Floreasca", fostul POLO Club din cartierul Primaverii, in parcul lacului Floreasca. este proprietate RAPPS. este super! am facut nunta acolo si am iesit ff bine! sala draguta pt. nunta max. 120 pers, terasa micuta unde se poate iesi pt. dans daca permite vremea chiar pe maulul lacului, cu lacul si salciile la 4-5 m in fata terasei! noi am facut anul trecut in iulie si a fost SUPER atmosfera! toata lumea ne-a laudat pt. locul ales! mincarea buna si tacimul s-a ridicat cam pe la 33-35E cu TOTUL (mincare si apa minerala de la ei, tort, bauturi, fructe, alune s.a de la noi). deci costul de mai sus include TOT. ne-au zis de la inceput ca ei nu percep taxa sala iar bacsisul e cam 10% din toata consumatia de la ei (deci fara tort, bauturi si restul ce am adus noi). noi avind nunta de cam 75-80 oameni am platit bacsis cam 6-7mil. dimineata. artificiile de tort si torul cu samopania le-am servit la ora 2 noaptea pe terasa linga lac si a fost ceva de neuitat! Il recomand cu tota increderea! Seful de sla, dl. Tomescu este ff dragut si chiar atent, iti spune ce sa sa cumperi sa iasa totul bine dar sa nici nu arunci cu banii. chiar ne-a impresionat placut! salutari! |
| Kehleyr | TOP FOARTE DE JOS: Cafe Alexandra din Bucuresti, in Herastrau. Eram 15 oameni intr-o luni seara, mai era doar inca o masa la fel de mare dar care venisera mai tarziu, si am stat 2 ORE dupa comanda. Painea de pe masa era veche de crapai pietrele cu ea, pennele quattro fromaggi aveau orice, numai branza nu -- un sos apos cumplit si fara gust. Si cand sotzului meu i-am adus ultimul mancare, la 20 min dupa ceilalti, au avut tupeul sa spuna (dupa 2 ore!!!) ca el a comandat-o mai tarziu (cu 15 minute). TOP DE SUS: noi am facut nunta la McMoni's, salonul Soarelui (cel mai mare). Mancare excelenta, servire ireprosabila, tacamuri elegante, totul sclipitor. "La Mama" nu imi prea place, de multe ori nu e gustoasa mancarea, desi portiile sunt intr-adevar mari. TOP SUS: Piccolo Mondo - specific arabesc. Mancare DELICIOASA!! Mai ales daca dati peste seful de sala care e arab si il lasati pe el sa va recomande aperitivele - aduce din toate felurile si sunt exceptionale. Destul de scump. TOP SUS: pizzeria Cappriciosa din Baneasa. Cea mai buna mancare italieneasca din Bucuresti. Preturi medii. Atmosfera degajata. Localul e rustic si la strada are terasa cu geamuri care se pot inchide complet, dar care vara stau deschise. TOP SUS: in Predeal, Casa Vanatorilor (pe drumul spre Trei Brazi). Mancarea cu specific vanatoresc este superba, la fel si deserturile. Destul de aglomerat, insa, si are muzica live (taraf [q]). TOP SUS: Trei Cocosi in Herastrau. Mancare excelenta, ambianta foarte placuta - in parc. Si astia au taraf in w/end. Si sunt doua ture de bucatari: unii gatesc excelent, ceilalti mediocru. |
| ancasoare | SUS SUS: restaurant "la provence" - frantuzesc, deosebit, servire ireprosabila, atmosfera intima. Restaurantul este pe bd. barbu vacarescu, aproape de keoke, are si terasa, iar vara este superb! sus: restaurantul thalia din tineretului - se mananca bine si acceptabil la pret, chelnerii si bucataria se misca repede, portiile sunt maricele si aratoase. Ca si nivel de restaurant sunt cam ca cei de la mama, fara fitzele legate de tinuta. Ancuss |
| puskin | FOARTE JOS: Caru' cu Bere. Nu va duceti acolo!!!! Si mai ales nu cu oaspeti de prin alte tari. Am avut saptamana aceasta cea mai proasta experienta intr-un restaurant din Romania. De ce? Pentru ca chelnerii au observat ca erau si cetateni straini la masa si au facut tot posibilul sa fure cat mai mult.Deci...de la "nu avem doar mici, ci platouri cu fripturi, mici si alte bazaconii",nu puteti comanda doar mici, pana la a pune pe nota de plata 990.000 pentru 2 platouri cu racituri( salam sibiu, cascaval, telemea, muschi file). Am cerut salata si nu ne-au adus, in schimb ne-am trezit ca ne aduc niste chiftelute de cartofi pe care nu le-am cerut. Nota de plata era scrisa in asa fel in cat sa nu intelegem nimic....si cum nu era destul cat ne-au furat,am mai avut un soc cu plata. Am platit cu un card Amex de companie, au venit pentru semnatura cu hartia....si ce sa vezi??? In loc de 70USD...ei au trecut pe hartie 81USD. Intreb si eu ca omu' de unde a iesit suma aia...ca nota era 2400.000 ( ceva mai putin de fapt)si chelneru foarte senin: Dolarul la NOI e 31.000, nu 34.000. Am crezut ca vad negru in fata...am semnat si a doua zi am blocat plata de la Amex. Asa ca acum n-au decat sa ma caute sa le platesc.... Ruxandra |
| ancuta06 | Eu nu mai tin minte mare lucru.....pt ca mie imi place mult pizza de la Pizza Hut. Dar ma duceam la cea de la Dorobanti, nu Mosilor, ca servirea e mai frumoasa. Apoi, Cafe Amsterdam, in Bucuresti, nu stiu adresa, dar mi-a placut de cate ori am fost. mancarea foarte buna, servirea la fel....la inceput cand ma duceam aveau o ciocolata calda cum nu mai era nicaieri. Dar ultima oara am fost dezamagita, ca nu mai e la fel. pacat. In top, JOOOS, Taverna Sarbului, sau a cui o fi, ca nu mai stiu exact, de la Sinaia. Mi-a fost recomandata, ca fiind super, dar mancarea era super grasa si scarboasa, preturile foarte mari, servirea nu mi-a placut, prea cu fitze. Tot foarte JOS, CAT MAI MULT POSIBIL, Hanul lui Manuc. Ceva mai dezgustator nu am vazut niciodata. Mizerie cat cuprinde, chelnerii imbracati in costume soioase, nespalate vreodata, cu niste cosuri pe fata de stateau sa pocneasca, iti aduceau mancarea nefacuta, adica pui crud....pe care l-au mai pus si pe nota dupa ce l-am trimis inapoi. Nici macar nu s-au scuzat. Cafeaua, gretoasa.....absolut INGROZITOR!!! Iarasi, mi-a fost recomandat. Apoi, La Mama a fost ok......nu am ce sa le reprosez. Tot SUS, Restaurantul ZVON, pe undeva la Piata Alba Iulia. Ancuta & [copil] Martijn, (24.10.2003) http://community.webshots.com/user/Busch_family |
| lorelei_19 | Mie-mi place restaurantul "La Gogosharul" din sectorul 1. Au un muschiuletz de vita de se topeste in gura, vinurile sunt grozave, pretzurile ok. Restaurantul se gaseste pe undeva pe langa primaria sectorului 1. E micutz, trebuie rezervare, are cam 20-30 locuri, dar e curat, romantic, lumanari pe masa, serviciul ireprosabil, noi (eu cu sotzul meu) mergem de fiecare data acolo cand ne aflam in Bucuresti. Salvati un inger: www.casa-romanilor.ch/teodora.htm |
| anangel_lexi | Mie mi-au placut mult "La Mama" (nu mi s-a intamplat niciodata sa -mi aduca mancarea rece si a fost intotdeauna foarte buna), "Casa Doina" de pe Bd. Kiseleff care are mancare foarte buna dar preturile mi se par cam mari iar in afara Bucurestiului, la Sinaia, mi-a placut "Taverna Sarbului". O intrebare: stie cineva ceva de "Intermacedonia" din Bucuresti? Adica cum sunt serviciile, meniurile, preturile? Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine |
| Roxana77 | Eu sunt un pic mai modesta de aceea o sa va recomand restaurantul " COCOSUL ROSU" din sectorul 6, cartierul Militari, pe drumul spre Carreffour Militari. Am facut nunta acolo ( martie 2003) si pot sa va spun ( cu mana pe inima ) ca am avut un meniu ( facut de noi) foarte bun si nu scump. Portiile au fost foarte mari, servirea ireprosabila si corectitudine la plata. Jumatate din mancare servita era facuta de sotia patronului ( o mare doamna). Pentru oamenii normali, fara fite, recomand cu mare incredere acest restaurant. Roxana si Maria ( ns. 8 septembrie 2003) http://community.webshots.com/user/roxana77 |
| roxanica-mamica | Nan Jing , restautantul chinezesc din incinta Hotelului Minerva .... DELICIOS [:D]! Roxana [flo] & Marc [bibe] http://chicbebe.ro/album/Marc-Antonio www.babiesonline.com/babies/b/bichelu |
| laura111 | Tre archi, restaurant italian, in Dorobanti, pe langa ambasada Turciei. Super - misto mancare, servire, atmosfera ! Laura - mama lui Vlad http://community.webshots.com/user/vladut111 |
| Sandi | Daca vreti vreodata sa mancati bine si ieftin, intr-o atmosfera placuta si cu o servire ireprosabila va recomand sa mergeti in "Davero" (la intersectia dintre Bd.Tineretului si Calea Vacaresti). Eu stau in zona si merg destul de des. Se pot organiza si petreceri mai restranse (am observat ca se mai organizeaza zile de nastere, botezuri). Acum il renoveaza 2 saptamani si il vor redeschide pe 25 iulie. Daca aveti drum prin zona nu il ratati. |
| Anette123 | Top JOS JOS DE TOT: Picadilly (pe langa discoteca Why Not, aproape de Hala Traian). Se vine greu de tot la masa, nu ti se aduce ce comanzi dar ti se aduce ce nu ai comandat, ospatarii se rastesc la tine sa te ridici si sa te dai cu scaunul pe parte cealalta a mesei ca nu au ei loc sa treaca, tacamuri murdare. Top Sus: Am descoperit cu surprindere pe Colentina, chiar inainte de en-gros Europa o cafenea care de fapt arata a restaurant, unde se manaca super bine, totul straluceste de curatenie (inclusiv wc-urile). Servirea mi s-a parut ireprosabila si mancarea buna. Am fost realmente surprinsa ca in zona respectiva sa gasesc asa o oaza de civilizatie si curatenie. Apropos, eu mi-am programat nunta la Intercontinental - Balada. Are cineva idee cum ies nuntile acolo? Ati fost vreodata? |
| acina | Anangel lexiam fost la o nunta la Intermacedonia acum 4 ani si preturile erau , pe atunci, rezonabile...ce nu mi-a placut a fost faptul ca se tineau 2 nunti aproape in acelasi loc despartite de un hol. Despre restaurantul ROA din Herastrau stiti ceva? Anca |
| michiyan | Restaurant pentru nunti:Bucegi,cunoscut si sub denumirea de geamuri multe, vis a vis de liceul Iulia Hasdeu.Am fost la patru nunti acolo ,si un botez.Mancare super buna,muzica nemaipomenita...dar trebuie sa va grabiti cu rezervarile pentru ca este foarte cautat. An vazut ca a scris cineva de rest. jap. ASAMI eu cand am fost acolo,cei doi jap. cu care am fost au zis ca macare mai proasta ca acolo nu au vazut.sa nu va mai zic ca este mai scumpa ca in jap.Teppanyaki probabil ca este bun. bm |
| Adina Iulia | Am facut nunta la LIDO. L-am ales in detrimentul lui Marriott si bine am facut. Excelent la servire (nu se compara cu Marriott, nici cu Mc Moni's), la meniu, la interior. Meniul e la pret comparativ cu cel de la Mariott, problema la Marriott este servirea ce lasa de dorit si meniul - cam slabut. Adina + [copil]Olivia Karla 04.03.2004 [url="http://community.webshots.com/user/adinaiulia"]pozele noastre [/url] |
| carmenutza | foarte misto restaurnatul italienesc KARMIS...este pe strada Plantelor, nr. 40..super atmosfera, au si terasa, servire ok. si restaurantul Porto...pe b-dul Ferdinand..cu mancare portugheza. Carmen si bb Maya Alexia |
| mihailescu teodora | Vreau sa dau si eu nota restaurantului in care am facut nunta pe 17.07.2004.10 cu multe felicitari.Restaurantul se numeste TAVERNA DOMNEASCA,si este vis-a-vis de BNR,pe str.Doamnei.Este deschis din martie,anul acesta si locul lui a fost un rest thailandez.Totul este minunat:un sef de sala cu care poti discuta pe fata ce vrei si ce nu vrei,niste chelneri spirt,superbine imbracati si educati,toata mincarea superproaspata,iar preturile nemaipomenite.Noi am avut 95 invitati la nunta.Meniul a fost compus din 4 feluri:aperitiv rece,peste,sarmale ,friptura,tort,parfe.sucurile si apa tot de la ei le-am luat,la niste preturi,aproape ca in Metro.au fost singurii care ne-au vorbit de preturi in lei si nu euro cum fac peste tot.mincarea+2 cafele+parfe+apa(1 sticla Dorna/pers)+suc(1L cola,fanta/pers)=980.000 lei. Tariile si vinul le-am dus noi.ne-au dat inapoi toate sticlele cu tot ce a ramas pina la ultima picatura,toate fructele ramase,toate fripturile neatinse.Ne-au pus la plata doar nr.exact la fiec.fel de mincare.Au fost care au refuzat friptura sau sarmale ca nu mai puteau minca.Si au scazut acele portii.nu am platit decit ce s-a consumat,efectiv. Localul e super luxos,aerul cond.funct.superbine,baile sunt impecabile. cind ne-au dat dim.nota de plata nu ne venea sa credem.la 95 pers=82.000.000 lei.le-am lasat spaga 10.000.000.meritau pe deplin.nimeni nu si-a turnat nimic singur in pahar.au fost vreo 9 picoli. Am ramas cu amintiri superplacute. P.S.la aperitiv am avut si somon fume... |
| Catalin | Va rog sa nu uitati ca acest subiect este deschis sub forma unui top al restaurantelor. Comentariile si intrebarile voastre au un [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26750"]subiect separat[/url].
De asemenea, recomandari de restaurante in vederea organizarii unor evenimente (nunti, botezuri, aniversari) puteti gasi [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16115"]aici[/url] (inclusiv despre Locanta Jaristea).
Numai bine![:)]
Catalin
Think pink! |
| ralualexandrei | Votez pt cel mai prost restaurant:Hanul lui Manuc.Doar renume si atat.Se fura ca in codru,chelnerii dorm pe ei,seful de sala doarme de-a binelea la el in birou,chelneritzele insulta invitatzii si raspund obraznic,mancarea vine la mese cand lumea s-a plictisit de asteptat si portziile nu sunt la fel unele cu celelalte,de ex:unele mai mici,altele de alt fel,combinatzii de sarmale cu varza acra si sarmale in foi de vita daca exista ca daca nu, se pune o sarma si restul varza,cafea de cea mai proasta calitate,la capitolul decoratiuni la gustari sunt jalnici,tortul a fost decorat exact asa cum am spus sa nu care cumva sa fie si la capitolul pretz foarte scumpi pt prestatzia depusa. Andra |
| ana-oana | TOP SUS: Pe primul loc cu coronitza: Capriciosa (in Baneasa, bucatari italieni) SUUUUUUPER Thalia - mancare buna Locanta Jaristea - atmosfera, servicii Casa di David - mancare buna, dar de fitze Beijing (cred ca asa se numeste) - rest chinezesc langa disco why not TOP JOS: La mama (mai ales ala din carrefour, super najpa, si n-a fost o exceptie cu noi ca a fost mancarea nefacuta, proasta, fara gust, am mai auzit clientii de la inca 4 mese cum se plangeau) Picadilly - astepti de iesi la pensie pana iti aduce meniul, nu mai vorbesc de mancare [cina2] Sa aveti pofta!! |
| syracuse | McMonis. Nu stiu cum a fost mancarea fiindca eu nu am mancat nimic...:-) - dar daca planuiti sa faceti fotografii acolo si vreti sa va iasa un cadru elegant si fin in loc de atmosfera de cantina - atunci McMonis este o alegere super. Pt. mine asta a contat...si din cate am inteles, lumea s-a bucurat de mancare din plin. :-) |
| system_level | Top sus supermultumiti de Crown. Bufet suedez cu aperitivele pina pe la 22 . Super salate portii generoase sa manince fiecare cit poate. Fripturile fierbinti de pe la 21 pina la 24 . Dulciurile 5-6 sorturi de pina si cel mai gurmand mesean s-a declarat satisfacut. Picolo pentru fiecare masa. Nu a existat pahar gol pe masa in sensul ca tre sa chemi sa ti-l umple sau sa te servesti singur. Sucuri naturale si apa minerala rece, rece, la discretie. Am plecat acasa cu bautura care a ramas deci FFFIMP sint extraordinari de corecti. Am credinta ca puteti comanda mincarea lejer cu 10 pers mai putin decit inv. Atentie insa cind iesiti la dans CUM LASATI TACIMURILE PE FARFURIE Picolii sint foarte scoliti si se iau dupa eticheta !!! |
| energy | quote:foarte bun, ca si taverna belgiana "Waterloo" de langa Foisor poze la http://community.webshots.com/user/energy1602 "Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici" |
| ralucasimarius | Recomand din tot sufletul Casa Universitarilor pentru evenimente "mari".Noi am facut nunta acolo si sintem foarte incintati.Mincarea este buna, proaspata si ieftina.Ca sa va dati seama va spun meniul de la nunta. -Aperitivul rece:salam de sibiu, rosie umpluta cu vinete, ardei umplut cu brinza, rulada de pui, cascaval, ghiudem, muschi tiganesc,icre, sunca. -Aperitivul cald:ciuperci umplute, frigaruie de pui, ficatei de pasare, bulete de cascaval. -File de peste pane cu garnitura de legume mexicane. -File de piept de pasare la gratar, ceafa de porc la gratar cu garnitura de cartofi prajiti si salata de varza. -1l apa minerala -2 cafele -Tort -Piine Tot ce este mai sus a costat 630000.Precizez ca portiile sint mari.Cel putin aperitivul rece a fost foarte consistent. In afara de asta interiorul este deosebit. Noua ne-a placut.Cind o sa ajungem la botez tot aici sarbatorim.[biz] |
| lbordea | Salutari la toata lumea! Noi am facut nunta la clubul Floreasca (fostul club Polo) unde pot sa va spun ca am avut multe satisfactii dar si mici cicaneli! In primul rand au avut probleme taximetristii sa aduca invitatii la noi la restaurant -> ii duceau la fostul restaurantul Floreasca - era pe partea cealalta a lacului Floreasca! Apoi la nunta a fost frumos, toata lumea ne-a zis ca servirea a fost foarte buna (in afara de orele de dimineata, dupa 4, cand a trebuit sa ma duc eu, ca mire, sa caut ospatarii, caci nu mai era unul in sala!!!!!) Invitatii mi-au povestit ca ospatarii au avut grija de ei frumos (pesemne numai la masa mea s-a neglijat servirea cat de cat!). Un lucru ce nu mi-a placut a fost ca ospatarii erau tot timpul cu sticla de apa minerala in mana si umpleau tot timpul paharele cu apa in loc sa aduca suc! Si asta fiindca apa era de la ei iar sucul adus de noi! In total cred ca s-au baut 10 sticle de suc din 50 cumparate! Si au mai fost mici tatonari dar se mai trece si cu vederea! Mancarea a fost excelenta: toti mi-au zis ca nu au mai mancat sarmale asa de bune! Am avut urmatorul meniu: aperitiv (foarte delicios), salau , sarmalute cu mamaliguta, mixed grill cu salata (facut la gratar afara ), 2 cafelutze si apa minerala. Restul am adus noi de acasa! Tortul l-am luat de la cofetaria Alice si a fost cel mai bun mancat vreodata! Si acum mai visez la el :D L-au adus la ora fixa pe care o stabilisem si au fost foarte corecti! Abia astept sa vad dvd-ul cu nunta caci pozele le-am vazut deja si au iesit superbe! In final va pot sfatui sa va faceti nunta la Club FLoreasca mai ales daca aveti timp sa mai faceti si ceva poze pe malul lacului! http://community.webshots.com/user/lbordea Tot ce va doriti, sa fie al vostru! |
| Ramona Calinescu | Buna fetelor!Am facut nunta pe 4 septembrie la Casa Centrala a Armatei - Salonul Bizantin.Sala este superba, am facut rezervarea de anul trecut din august. La prima vedere totul parea ok, si dupa ce am discutat cu administratorul si cu cel care se ocupa de meniu tot ok era.Petrecerea a fost ca in povesti.....servirea buna, dar surpriza a venit la sfarsit cand mai ramasesem doar noi, parintii si nasii. Toata bautura am dus-o noi si pe tot parcursul evenimentului un prieten de-al nostru a supravegheat tot ce se intampla la bucatarie si la bar. Pe la ora 4, obosit fiind a venit la noi ne-a spus nr. exact de bauturi ramase si a plecat. Cand sa plecam si noi surpriza.......nu mai era nici o bautura (disparusera 25 sticle de vin, 2 de gin, 10 de vodca, 1 de whiski, 30 de apa minerala). Ospatarii cu zambetul pe buze au spus ca s-a baut tot, deci daca mai tinea nunta vreo 2 ore nu mai aveam bauturi. Ca sa nu va mai spun ca au disparut si 9 huse de scaune pe care binenteles ca le-am platit. Husele tot cei de la restaurant le-au luat si apoi au dat vina pe cei de la firma cu huse ca nu le-ar fi montat.Dar una peste alta suntem multumiti ca pe parcursul petrecerii totul a fost bine si ca musafirii s-au simtit excelent. Va pup pe toate si NU FACETI NUNTA LA CASA CENTRALA A ARMATEI ( in saloane de jos ca cel de sus e OK) Ramona Calinescu |
| toma_lly | Eu pun pe un loc de jos, jos, jos Rest. Etiquette pentru conditiile pe care le au ei de a face nunta acolo. Vor sa te traga in piept cu bautura cat cuprinde, fiindca te obliga sa o cumperi pe a lor si e la preturi triple. Si pe deasupra nici nu iti spun chestia asta, noi am aflat dupa ce am semnat contractul, dar pana la urma am reusit sa il reziliem. Ufff, slava Domnului ca am scapat de ei... toma_lly |
| nepotzica | JOS - Taverna Sarbului din Bucuresti. De trei ori am fost (n-are nici o luna de cand s-a deschis) si am asteptat intre 2-4 ore sa vina mancarea de fiecare data. Se pare ca au o bucatarie subdimensionata si nu fac fatza comenzilor (mai mult ca sigur). Plus ca sa zicem comanzi la ora 20 un fel de mancare si vine ospatarul la 21.45 sa-tzi spuna ca nu mai au la bucatarie "specialitatea gurmandului" - s-a terminat! oare nu doritzi altceva???? poate mancatzi pe la 23.45....in sfarsit. |
| diana904 | Tot pentru partea de jos a clasamentului: Casa Romaneasca de la Otopeni. A durat masa de seara 5 ore. Dupa 3 ore chelnarul aduce mincarea celor cu care eram la masa iar mie imi spune ca ceea ce comandasem eu (un snitel umplut parca) nu mai era, se terminase.[bang]Comand altceva, de data asta vine mai repede cu mincarea. La sfirsit ni se pare nota cam mare...ne pusesera in plus produse de vreo 400 000 (o portie de mincare si o sticla de vin care evident nu ne fusesera servite)!! |
| Orca | FORTE SUS: Pentru cei care apreciaza mancarea asiatica, restaurantul vietnamez Thang Long (mai multe amanunte la: http://www.restaurants.ro/thanglong/). Mancarea extraordinara, chiar vietnameza, dureaza un pic (juma de ora, o ora) pentru ca totul se prepara pe loc, preturile acceptabile. E de preferat sa mergeti in gasca ca sa puteti gusta cat mai multe. SUS: Tosca BAR & GRILL, B-dul M. Kogalniceanu, nr. 55: Neasteptat de bun pentru cum arata, preturi acceptabile, servicii OK, bun mai ales pentru pranz. MEDIU: La Mama: prea multe fitze (de ex cel de pe Barbu Vacarescu este intr-o baraca si nu te lasa in bermude?!), dar mancarea poate fi chiar buna. Balenutza Orca |
| blanca000 | "Vreau sa va spun doua vorbe despre localul unde am facut noi nunta. Yda Club (sau Fosta baza a sindicatelor)localizat pe malul lacului Floreasca cu ponton, parculet cu aleii si bancute, felinare. Salonul este destul de mare , noi am avut 130 de locuri aranjate la mese si a fost un spatiu de dans foarte mare, dar se poate aranja pana la 160-170 de persoane. Este un salon cu geamuri foarte mari si lemn, cu aer conditionat si usi de se deschid spre terasa. Este salon dreptunghiular cu spatiul de dans la mijloc si toti invitatii stau in aceeasi sala (noi asa ceva am vrut ca toata lumea sa fie in acelasi loc sa nu fie separeuri, toata lumea sa ma vada mireasa, si sa se bucure toti de dans, de servire, de tot). Meniul la ei a fost 30 de euro si cuprindea (aperitiv: salata de creveti super buna, rostbeaf pe pat de portocala, spuma de ton cu ciuperci, rosie cu branzica, rulada de pui, si alte bunatati deosebite, peste: salau meuniere cu legume asortate (super ca aspect si gust) si lamaie imbracata in tull, sarmalule 4 buc si mamaliguta cu ardei, fel principal: muschi de porc impanata la gratar cu bucatele de usturoi si kaiser , piept de pui umplut cu mozzarela la gratar, cartofi taranesti; tort de mascota si diplomat (a fost mancat tot pana la ultima bucatica), alune, covricei, fructe(banane,struguri, prune, mere,pere, etc), cafea nelimitat, apa plata si minerala nelimitat, suc un litru de persoana, vin un litru de persoana, martini, votca si sampania de la tort. Noi am adus whisky Teacher's (14 sticle), Campari si suc natural de portocale, gin si apa tonica si sampania de primire." http://community.webshots.com/user/blanca_000 |
| dana_silvia_c | quote:sunt si eu o viitoare mireasa si deocamdata sunt in cautare localului.aseara am ajuns si la Casa Universitarilor unde nu am gasit pe nimeni cu care sa pot discuta.in orice caz in curte am vazut un panou pe care scria ca accesul la local se face numai pe baza de legitimatie.Ce legitimatie imi trebuie?sau imi puteti da un numar de telefon unde ii pot contacta? mersi frumos. |
| cocolino | Dragele mele, Mie "La mama" nu-mi place deloc...In primul rand ca statul la masa e incomod si..dureros(din cauza bancutelor de lemn); in al doilea rand,mancarea e proasta,rece sau prea piperata(sarata) Hanul lui Manuc...asa si asa... Eu insa va recomand din tot sufletul Rest. "SHORLEY" care este ieftin si ptr toate buzunarele, servirea ireprosabila ,mancarea la fel..iar saloanele(ptr astfel de evenimente) sunt cochete si elegante.. Coca 32 saptamani si [copil] dragalasa [mamica]- Dr. Ion Ionut - Giulesti http://community.webshots.com/user/cocolino131 |
| julyjuly | Draga Roxana,
Poti sa-mi spui si mie mai exact unde se afla restaurantul Cocsul rosu ? Eu fac nunta anul asta si caut ceva mai ieftin si fara fite in cartierul meu, adica Drumul Taberei dar cum nu am gasit inca nimic, poate o sa-mi placa cel la care ai facut tu nunta.
Mersi,
Iulia
quote:julyjuly |
| V. Erica | top SUS: - Rest. Shorley: mancare proaspata si bine gatita, ieftin, chelneri acceptabili; ideal pt. evenimente gen nunti, botezuri ... - Pizzeria Capriciossa (Baneasa) - cea mai buna mancare italieneasca; - White Horse (Dorobanti) - totul super Dana |
| floricika | Despre Yacht Club ce stiti? Noi avem nunta anul asta acolo si l-am ales pentru ca ne-a placut locatia, pe malul lacului, si pozibilitatea e a face nunta afara daca nu ploua. Dar nu stiu nimic despre servire, mancare, ospatari....Mi-ar prinde bine niste pareri[flo] |
| bogdanai | dana_silvia_c - la Casa Universitarilor nu gasesti pe nimeni dupa ora 16 (pe nimeni cu care sa vorbesti). Incearca pina in ora 16. N-ai nevoie de nici o legitimatie, spui la poarta ca vrei sa vezi saloanele pt o nunta si te trimit ei la cine trebuie. Boghi http://community.webshots.com/user/bogdanai |
| toma_lly | SUS DE TOT RESTAURANT "LA MAMA" este restaurantul meu de suflet mancarea este super buna, multa, nu prea scump servicii de calitate prietenul meu cand vrea sa-mi faca o surpriza ma scoate intotdeauna acolo stie ca acolo ma simt foarte bine... toma_lly |
| clab | A fost cineva sau a organizat vreo petrecere la Restaurantul "La Radu", in special la cel de la Herastrau?? Cum este....? |
| oanamadalina | Fugiti cat puteti de Continental! Am fost in septembrie la o nunta acolo si am plecat infometata! Mincarea a fost absolut odioasa...ca sa nu spun mai mult. Unele vechi, altele reci, altele prost gatite. Servirea a lasat de dorit...cihhhhh Eu am ales sa fac la Polo Club (fost Nasty sau Club Floreasca). Am fost la multe receptii acolo si la o nunta si mincarea este excelenta, serviciul este bun...plus locatia care e langa lac....e super ok! |
| Catalin | Fetele, discutia deviaza de la tema initiala si exista un subiect pentru [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26750&whichpage=8"]Comentarii despre restaurante[/url]![;)]
Am mutat toate comentariile off-topic.
[flo]
[url="http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin"]Catalin[/url]
Think pink! |
| pisu_miau | Eu pun Shorley undeva foarte jos, [vom], mancare nu prea buna,. chelneri care te supravegheaza si ai senzatia ca iti numara dumicatii, cand ai nevoie de ei dispar, bai foarte murdare, in fine, nu mi-a placut, ca sa nu mai spun ca mirosea a cantina de tabara . tot jos, casa romanasul, sa nu mergeti acolo ca va imbolnaviti, noi doar am intrat si am iesit.[xx(] [cina2]pt cina romantica pun sus restaurantul cafe de la joie, unde exista exclusiv bucatarie frantuzeasca, se poate manca si carne de rechin [bruta], fel si restaurantul chealsea, ei au bucatarie internationala, servicii foarte bune, chelnerite prietenoase si atmosfera calda, te simti respectat si nimeni nu te deranjeaza cu nimic. foarte sus restaurantul macheroni, specific italian, deschis in decembrie, servicii si ambianta ultra selecte, preturi nu excesiv de mari . Pisu_Miau |
| Elise | Excelent: restaurant GOLDEN BLITZ CENTER (Titulescu 10). Acolo am avut noi nunta in vara, e SUPER - capacitate de cca. 120 de locuri, meniuri de mare clasa, bar deschis ca optiune (in pret fix, fiecare bea cit vrea si ce vrea, inclusiv cocktailuri super fancy, n tipuri de whisky samd). Servirea e ireprosabila - pina iti aprinzi tigara, se schimba scrumiera de 3 ori, e tot timpul o armata invizibila de chelneri pe undeva prin preajma. Singura "problema" pentru unii: nu se accepta manele (noi nici nu ne-am dorit, la nunta noastra). Iar preturile nu te omoara. Elise |
| omi308 | JOOOOOOOOOOOs: HANUL LUI MANUC Eu am facut nunta acolo in 2001 si poate nu va vine sa credeti dar mi-au furat sampania de la intrare si au dus-o la cealalta nunta care se desfasura in complex, pe unul din ospatari l-am prins cu sticlele de vin(pe care le adusesem noi)in fata de masa le scotea afara din restaurant dar totul a culminat cu tortul: eu am avut tort cu 6 etaje facut la cofetaria Bucuresti si cand mi-au adus tortul m-am trezit cu un alt tort cu 5 etaje si oribil; si-au cerut scuze dar au incurcat torturile si pe al meu il dusesera la cealalta nunta din complex si se mancase deja.Dar asta mi-au spus abia cand eu observasem ca nu este al meu si nicidecum inainte de al aduce in sala. |
| claul | Eu am fost la mai multe nunti in 2004 si restaurantul care m-a impresionat a fost cel din Hilton. Personalul era foarte bine instruit, politicos si saritor, si chiar cu o anumita caldura. Mancarea pur si simplu ti se topea in gura. Preturile undeva pe la 40 Euro pe tacam. La Intercontinental parca lucrurile nu s-au schimbat de pe vremea raposatului. Mancarea fada, fara gust, personalul arogant si indiferent, chiar absent. Iti lasa masa nedebarasata pana cand le spui de la obraz. Aveau o manie sa intre toti chelnerii o data, pe fundalul unui mars (chestie care de multe ori intrerupea dansul). La tort din iures s-au impiedecat unii de altii si au spart vreo doua tavi cu cupe de sampanie. Rasu' de pe lume! Fitze de Inter. Preturi 30-40 Euro/tacam. Claul |
| acai24 | Pe loc fruntas este restaurantu "Casa Iancului", sunt 2 in Bucuresti, eu am facut nunta la cel de pe Popa Nan, a iesit super, meniul a costat 1 milion si am avut 4 feluri de manacare, a fost enorm de multa mancare, va spun numai ca platoul cu aperitive a avut 500 grame.[papica].Mie mi se pare cel mai ok restaurant din Bucuresti. |
| alice elena | buna ![hopsieu] Eu sunt nou pe aici si am venit sa ma dau si eu cu parerea!! Eu am nunta pe 8 Octombrie anul acesta la clubul Diplomatilor. de ce am ales Clubul Diplomatilor?! Pentru ca am mai fost la o nunta acolo si e super!!!! Este un efort financiar destul de mare, dar e si un eveniment cu totul deosebit si am zis ca merita. Dansatori, formatie , dj, iti aranjeaza ei sala cum doresti(baloane, flori, scaune...). Ai de unde alege! va pup ALICE ELENA |
| pisoi_turbat | Buna ... imi dau si eu cu parerea: 1. Hanul lui Manuc - absolut imputit! -100 pct. 2. Intercontinental - foarte bun, testat de cateva ori! - personalul condus de Seful de Sala, Dl. Iulian +100 pct. 3. Shorley, cu replica "Da', aveti rabdare!" (ii comandasem tzigari cu 30 min in urma) - 50 pct. 4. Cafe de la Joie - ader, este misto, plus muzica frantuzeasca and, new entry: Restaurantul Templul Soarelui + 100 pct. pentru minunatul peste cu sos china pe care-l mananc de fiecare data cand ii vizitez. (nu vorbesc despre decorul odios, sau vesela...) fii bun, daruieste, intelege... |
| melc | Buna. M-am cam intristat cand am vazut parerile voastre despre Hanul lu Manuc, acolo avem noi nunta pe 23 iulie, mi-a placut cum arata salonul(este cel de la etajul 2 sala voievodala sau cam asa ceva) dar nu credeam ca este cam asa ceva mai ales ca seful de sala era foarte exigent, nu stiu dar sper sa iasa bine poate o sa avem un om care sa se ocupe de toate. Pe tura noastra atunci in iulie a spus ca seful de sala este unul Viorel pe care inca nu l-am cunoscut. Sincer nu as vrea sa mi se intampe asa ceva. Voi ce ati mai auzit de asta? |
| Loreg | Buna! Pentru mine restauranul de suflet este "Doi Cocosi" (am facut noi nunta anul trecut acolo si a iesit super - ca de altfel toate nuntile la care am fost noi acolo): mancare buna, ambient superb (pentru cei carora le place stilul rustic), dupa care situez Casa Iancului, Burebista si Golden Blitz. In localurile astea am fost la nunti si totul a iesit mai mult decat bine si in limite financiare de bun simt! [pup] http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos |
| ratusca1977 | Buna miresicilor, sunt noua pe aici. Eu am nunta pe 8 octombrie si fac la Restaurantul Yesterday din parcul IOR. E destul de dragut si intim, e nou. Daca stiti cate ceva despre el, sa-mi spuneti si mie. Pupici. |
| pumi | [hia] buna fetelor! ce parere aveti de restaurantul monte carlo din cismigiu? are cineva oze din local? |
| MariaM | Buna , Restaurantul Del Ponte, va spune ceva? din Baneasa? Maria&Vladut |
| Freia | postat initial de mr_baz Care sunt cele mai bune restaurante italiene din Bucuresti? Va multumesc! postat initial de diana904 Nu stiu daca e cel mai bun dar mie imi place: Laguna Blu. Mai e si Capriciosa (mai de fitze). Atit imi vine in minte acu.... postat initial de laura111 Tre Archi, in Dorobanti, langa Ambasada Turciei(e pe o straduta mica, perpendiculara pe strada cu ambasada) postat initial de roxanaz Bellini, Tre Archi, Capriciossa, Casa di David, D'Avvero postat initial de madis Trattoria Roma postat initial de relyana Tratoria de la Televiziune, chiar in intersectie. Si mai e o Tratoria pe la Universitate, pe stradutze, spre Romana, e super, dar nu mai stiu pe unde am luat-o. postat initial de ramonai Il Calcio, pe langa Piata Amzei. postat initial de cristiama Trattoria Il Calcio, e si foarte buna mancarea si e si OK la preturi. Au trei, patru locatii, cea mai misto e in Herastrau mai ales vara ca au terasa si cel mai bine gatesc in Amzei. Nu te duce fara rezervare ca nu gasesti loc! Sa incerci salata italiana, e favorita mea si tortelini al Forno, se la astea face al meu sot burtica! Da se topesc in gura. Salatele sunt cam 100.000 da sunt consistente si au si focacia, un fel de lipie, da buna rau. Pastele sunt cam 120-150 de mii. La Laguna Blu am luat o mare plasa, vroiam sa facem nunta acolo, noroc ca nu apucasem sa dam avansul, ne-am dus sa mancam fara sa stie ca vrem nunta acolo, si ne-au dat mancare naspa. Freia si [copil] Alexa |
| dilaural | Va pup fetelor. Eu am nunta la Casa Iancului (cel de pe Sos. Iancului). Stiu cum este acolo pentru ca am fost la cateva mese. Dar nu stiu cum ies nuntile. Stie cineva ceva? Sfaturi? Pareri? Mercic! Dilaural |
| Amely | Top sus: Pentru cei care agreaza locatiile "cu traditie", recomand cu caldura restaurantul "Il Gattopardo Blu", cunoscut si sub numele de fosta "Casa scriitorilor", pe Cal. Victoriei (vis-a-vis de casino Victoria). noi am facut nunta acolo si ne felicitam si acum pentru alegerea facuta. Oamenii se respecta, realmente, atat in materie de mancare - absolut delicioasa, cat si de servire care este impecabila. pe dinafara localul arata cam vechi, cu siguranta peretii exteriori necesita renovare, mai ales ca aceasta cladire este istorica, dar inauntru este de o eleganta oarecum "rece", care insa te cucereste pe loc. si la capitolul corectitudine - NOTA 10! Top jos: cu riscul de a repeta multe alte pareri, de depaaarte Hanul lui Manuc: execrabil de la cea mai elementara igiena si pana la modul de servire al chelnerilor, care iti pune efectiv un nod in gat. Mancarea nu e chiar scarboasa (la gust!) dar cand te gandesti cum o prepara...mai bine lipsa. toalete infecte, mese murdare, chelnerite isterice care se cearta intre ele etc... "Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..." |
| pumi | Amely ce parere ai despre restaurantul Monte Carlo din Cismigiu????? |
| Gabrielama | Pentru zi de zi, pe banii tai - Trattoria Il Calcio; mancare foarte buna, serviciile OK (cand este foarte aglomerat poti sa astepti ceva mai mult; Pentru meetinguri cu parteneri (cand plateste firma) - Casa Di David si Balthazar (super bune amandoua); Pentru meetinguri cu partenerii - cand plateste firma parterenerilor (!!) - La Villa si restaurantele de la HoJo Plazza. Noi am facut nunta la Clubul Diplomatilor (Iunie 2003) si a fost super frumos, mancare super buna, dar nu imi amintesc preturile. Gabi |
| Amely | draga pumi, recunosc ca nu am mancat niciodata acolo, in schimb un coleg de serviciu a fost invitat la o nunta acolo, si a parut destul de incantat... colegul este destul de "fitos", asa ca s-ar putea ca restaurantul chiar sa fie ok. "Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..." |
| Amely | Subscriu pentru Balthazar: super OK "Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..." |
| cosmin28 | Sarut`mana doamnelor si domnisoarelor. As dori si eu daca se poate de la voi cat mai multe informatii privind Club Tezaal din Str. Av. Mircea Zorileanu nr. 89(langa manastirea Casin) [si-eu]Va multumesc anticipat pentru ajutor si va urez Casa de Piatra Cosmin |
| Gabrielama | Am uitat sa adaug: cand platesc socrii - Il Casolare, in Buftea. De departe cel mai bun restaurant din Bucuresti; poate din Romania. Dar scuumpp... Gabi |
| bogdanai | Pt. topul de JOS: restaurantul Kaiser Franz Josef, de pe Delea Veche. Desi te astepti la o atmosfera de imperiu austro-ungar de 1800, cum te anunta toate reclamele, intri intr-o casa veche, rece si neprimitoare, cu o zuigraveala roz inchis pe pereti, in cel mai autentic stil mediteranean (tehnica spacluirii, sau asa ceva, in care vopseaua e intinsa cu spaclul pe perete); sunt vreo 2-3 tablouri care ar putea sa aduca a Viena, dar de departe ... Serviciul execrabil, niste chelneri cu fite de mare restaurant, care iti recomanda cu mult aplomb un vin rose super-dulce drept demi-sec si foarte potrivit pt un muschi de porc cu costita (?!), un desert dupa care astepti o ora, in conditiile in care restaurantul e gol, o bere (90.000) din care iti pune doar un pahar, dupa care dispare cu sticla, si reapare sa-ti umple paharul dupa vreo ora ... Vreo 4-5 chelneri care roiesc in jurul tau pina-ti iau comanda, dupa care nu mai prinzi unul nici cu tunul ... si nici macar n-au servet de pus in poala, la atitea fite! A, si era sa uit, ambianta de imperiu austro-ungar este in mod fericit completata, timp de 2 ore cit dureaza masa, de celebra formatie "austriaca" de prin anii '80 (1900) Europe, de pe o caseta pusa intruna, intr-un mod de-a dreptul obsedant ! Pacat de mincare, ca e bunicica si nu foarte scumpa. Scuze ca m-am intins atita, dar m-au enervat rau, ca noi ne-am dus dupa reclama si dupa niste recomandari! Boghi http://community.webshots.com/user/bogdanai |
| LauraM | Noi am avut nunta la Viilor. Nu pot sa zic ca e foarte elegant, dar nici urat nu e ... genul de restaurant clasic [:)]. In schimb, mancarea e foarte buna, servirea impecabila (nu am avut bataie de cap cu ei, nu mi-am petrecut noaptea prin bucatarie dirijand personalul) si preturile destul de mici (daca nu chiar mici). Zambeste, maine poate fi mai rau |
| olguttza | quote:La Viilor am fi vrut si noi sa facem nunta, pentru ca ne e foarte aproape de casa. Pe langa faptul ca pe 5 ianuarie nu mai aveau decat o singura sambata libera pentru tot anul (18 iunie, data care noua nu ne-a suras din nici un punct de vedere), ni s-a si pus in vedere ca, pe langa aconto-ul de 20 de milioane care trebuie dat ca peste tot, pretul tacamului va creste pana-n iunie (in ianuarie, tacamul era 1.000.000), cu peste 30%! [ups] Plus ca nu aveai voie sa aduci nimic din afara, nici macar o aluna; tot ce ai fi vrut in plus (ca sortiment sau cantitate) ar fi trebuit luat de la ei. Ne-a dezgustat! Acum chiar ma bucur ca nu facem nunta acolo si ca, fortzatzi de imprejurari, am gasit Casa Universitarilor - mancare si bautura bune si foarte ieftine, personal care nu da-n branci, dar nici nu te lasa s-astepti cu orele. Si unde mai pui ca e si-n centru... [:D] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=7310&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Cununia noastra[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=3b1b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Nunta[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=ae25&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Pozici[/url] Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data. |
| dilaural | quote:Olgutza si noi am fost pe acolo in cautarile noastre si cand am vazut ca meniul se compunea din aperitiv rece (salam sasesc, branza, rosie, 3 masline), peste (cod cu cartofi...[vom]) si muschi de porc cu cabanos... + 3 (TREI) chifle... mi s-a facut rau! Ca eu nu dau cabanosi la nunta ca nu fac la cort... Plus de asta seful de acolo astepta si spaga la greu... Probabil ca LauraM a prins vremuri/ meniuri mai bune... |
| olguttza | quote:Sau...avea o cunostintza [8D]. Spaga astepta si de la noi...ca sa ne "gaseasca" o sambata libera in iulie, cand voiam noi. N-a vazut-o!! [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=7310&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Cununia noastra[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=3b1b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Nunta[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=ae25&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Pozici[/url] Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data. |
| mitumac | [ Eu am fost la Casa Univ la o nunta. Si a fost frumos...mi-a placut...si noi tot acolo vom face...cu data nu am avut probleme...am vorbit cu contabilul sef(nu e o cunostinta) si a spus ca va fi bine. Vom alege meniul inainte...nu a fost cu 3 chifle...mancarea a fost buna si cat de cat rafinata....Avantajul pretului... |
| LauraM | Deja mi-e frica sa mai raspund [:)]. Noi am facut pana la urma nunta in octombrie din cauza locului ... si chiar intr-o duminica. Si am fost sa rezervam sala din februarie pentru septembrie. De adus din afara am adus doar fructele, restul am luat de la ei. Stiu ca era problema cu bauturile alcoolice (nici pe noi nu ne-au lasat sa le aducem). Din cauza ca am facut nunta duminica, noi am facut de la 15 pana la 23 - 00 (nu mai stiu exact cand au plecat ultimii invitati). Asa ca am avut 2 feluri de mancare plus tortul. Nu imi aduc aminte ce am avut la aperitiv, dar stiu ca la friptura am avut atat friptura de porc cat si de pui in farfurie (in functie de preferintele oamenilor). Nu stiu cum e acum ... se poate sa se fi schimbat multe, dar noi am fost si cu un an inainte la o ruda acolo (asa am aflat de restaurant). Zambeste, maine poate fi mai rau |
| cosmin28 | Salut Imi poate da si mie cineva cateva recomandari despre urmatoarele restaurante: Club Tezaal(este anexa Sofitelului) Terasa Doamnei(vis a vis de BNR) M-ar interesa in primul rand cum este servirea la Club Tezaal iar la Terasa Doamnei tot ceva de genul asta(ma refer la restaurantul propriu zis nu la Terasa) Va multumesc anticipat pentru raspuns Cosmin |
| ralucah | De club Tezaal nu am auzit cuvinte tocmai magulitoare in ultima vreme - inclusiv scandalul cu Pepe si ziua Oanei Zavoranu, unde am inteles ca au "servit" o nota de plata astronomica. Se pare ca multe fite ...pentru nimic
Terasa Doamnei - numai cuvinte de lauda (gasesti si pe aici recomandari prin primele pagini daca cauti)
Numai bine
quote:Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am! |
| cosmin28 | Merci frumos Raluca pentru raspuns. Pe mine m-ar interesa in mod special cum este servirea la Club Tezaal pentru ca la Terasa Doamnei cunosc dar nu este atat de elegant ca la Tezaal,si maine trebuie sa ma hotarasc unde dau arvuna. Oricum merci mult ptr raspuns si mai astept sugestii. Cosmin |
| ralucah | Daca te hotarasti la Tezaal ai mare grija la ce promisiuni fac pana in momentul arvunei. Stabileste foarte foarte clar meniul, pe hartie nu pe vorbe, daca se poate cu gramajele aproximative (aperitiv cate 50 gr, peste 150 gr, friptura 150 + 150, tort 100 -150 gr/pers) si mai ales clarifica foarte bine cine aduce bautura! Mare atentie la acest aspect. Nu pleca de acolo doar cu o chitanta de avans, ci cu un meniu clar, cu stampila restaurantului si o semnatura a managerului! Daca nu vor sa iti dea eu zic sa te mai gandesti. Daca nu iti face contract, spune-le sa treceti pe acel meniul, faptul ca bautura va fi adusa de voi si sa semneze. bafta Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am! |
| cosmin28 | Merci ralucah ptr raspuns.Am renuntat la Tezaal ptr ca ne-a pus prea multe conditii inacceptabile din punctul nostru de vedere.Am dat arvuna la Terasa Doamnei(restaurant) si speram sa fie bine. Cosmin |
| ralucah | bravo, sincer speram sa citesc asta. Nu ii stiu personal pe cei de la terasa doamnei, dar am auzit numai lucruri bune de ei, pe cand la Tezaal stiam eu ce stiam dupa cum vezi. sa fie intr-un ceas bun
quote:Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am! |
| pisu_miau | Ralucah, ce stii despre Club A.RO ? Eu am auzit numai lucruri de la excelent in sus despre ei, dar sunt curioasa de cat mai multe pareri. Avem nunta acolo si vreau sa stiu la ce sa ma astept . Pupici Pisu_Miau http://photos.yahoo.com/cocopishika |
| alexia28 | Raluca, ma bucur sa aud lucruri bune despre Terasa Doamnei pt ca peste mai putin de o luna acolo o sa avem nunta. Meniul ne ajunge ceva mai mult decat in alte localuri dar sper sa merite. Doamne ajuta. Pupici[pup]. |
| Corina24 | alexia28 daca nu sunt indiscreta, cat va costa pe voi meniul la Terasa Doamnei. Eu sunt prietena lui Cosmin si avem si noi nunta acolo pe 8 octombrie(nu pe terasa) CorinaP |
| ralucah | Foarte buna parere am mai pisoias
Mancare super buna si suficienta (cel putin pana acum sper sa nu se fi schimbat ceva) iar din cate stiu cand aduc fripturile au o adevarata regie, le aduc pe platou cu capac....si las ca vezi tu mai departe! Doar sa ai grija cu sala aia mai mica de jos, sa nu bage vreo masa sau vreun eveniment mic ca altfel va luati de par cu muzica. sau ai luat ambele spatii? Sus eu cred ca intra cam 80 pers, ei zic 100 dar este prea mult , exagerat chiar, sa crezi ca intra 100 pers.
| pisu_miau | Multumesc mult, Raluca! La ce alte surprize placute sa ma astept ?[il][il][il] Dl Lucian, bucatarul sef, mi-a facut o super impresie cand am fost sa vedem, ne-a adus mancare la degustat, ne-a povestit cum pune suflet in pregatirea fiearui fel de mancare, cum le aranjeaza pe farfurie, ca face inghetata cu bezea, etc . Atat de mult ne-a impresonat incat noi am fugit acasa, am luat 10 milioane si am platit imediat . Problema ar fi cu spatiul, ma gandeam sa bagam 10 mese rotunde a cate 8 persoane fiecare, ca sa ramana mai mult spatiu de dans. Alta solutie nu stiu, iar cu nunta pe doua nivele...mi se pare cam aiurea . Ei asa au sugerat in caz ca avem prea multi invitati . Tu ce zici? Am mare nevoie de sfaturi in privinta asta, caci ma streseaza rau ideea de a nu avea spatiu de dans suficient, sau ca se va sparge petrecerea daca se va dansa doar la un nivel si lumea va manca la ambele niveluri [bang][bang] Pisu_Miau http://photos.yahoo.com/cocopishika |
| alexia28 | quote:Corina, meniul este de 1.300.000 lei de persoana fara bauturi, tort...Avem aperitivul, pestele cu garnitura, sarmalele, friptura cu garnitura, parfe, 2 sticle de apa minerala de persoana si cam atat cred. Am dat avans de 30 mil, bine seful de sala ne ceruse 20 mil dar noi am avut atunci banii si am dat mai mult. |
| Corina24 | Acelasi meniu il avem si noi si la acelasi pret.Oricum cu doua saptamani inainte o sa mergem sa-l mai aranjam putin. Ce poti sa-mi mai spui despre Terasa Doamnei? CorinaP |
| alexia28 | Corina, nu prea mai cunosc mare lucru, nici nu stiu pe cineva care a facut nunta acolo sa imi spuna cum a fost. Noi am fost putin necajiti la inceput pt ca noi avem nunta pe terasa pt ca localul este prea mic, si seful de sala ne-a spus initial ca daca nu avem mai mult de 250 invitati lasa Terasa deschisa si pt altii si formatia localului o sa-si faca programul. Chestia asta nu ne-a placut deloc, mai ales ca nici nu imi place cum canta Ansamblu Doruletu', nu prea aveam incotro, alt local nu gaseam pt ca 'ne-am trezit' cam tarziu cu nunta......platisem avansul si la DJ si la formatia pe care noi o vroiam.... in fine, cert este ca ne-am dus intr-o duminica sa mancam acolo, am vorbit cu patronul si a fost ok, nu este nici o problema, putem sa ne facem nunta cum vrem. Patronul, Dl Cezar, mi s-a parut foarte de treaba. Acum, daca stie cineva mai multe despre Terasa Doamnei... asteptam. Pupici. |
| Corina24 | Noi avem in jur de 120 persoane si am inchiriat restaurantul,nu terasa.Pe D-ul Cezar il cunoastem(prieten de familie) si speram ca servirea sa fie super si nu numai.Nu am mancat niciodata acolo dar o sa mergem intr-o zi sa vedem si noi cum se prezinta. Mai vrb pe tema asta. CorinaP |
| ratusca1977 | Buna fetelor, eu fac nunta la Restaurantul Yesterday din parcul IOR, este nou, dar e foarte frumusel, intim, super misto, exact ce ne trebuie noua. Avem in jur de 80 de invitati, meniul este 40 euro, include absolut totul, noi nu mai trebuie sa aducem nimic. Meniul contine aperitiv, peste cu cartofi natur, sarmalute, friptura de pui si porc cu cartofi prajiti, tort, fructe, diverse bauturi. suntem foarte multumiti de meniu si de pret, eu zic ca e convenabil. Eu zic ca e un restaurant de inalta clasa si de abia astept sa vad cum va iesi marea petrecere. http://compage.totalnet.ro/edy/ |
| bogdanai | Care e restaurantul Yesterday? Pe unde vine? E cumva cel de linga biserica de lemn din parcul Titan? Ca daca ala e ... eu sper din tot sufletul sa n-aveti surprize neplacute ... Noi am fost intr-o simbata si am mincat niste clatite cu inghetata sau ciocolata, nu mai tin minte ... clatite mai proste ca alea n-am mincat in viata mea, parca erau o talpa! Cauciuc, nu altceva, nici nu le taia cutitul! Si a mai si durat o gramada pina le-a adus, desi erau 3 persoane in restaurant ... Boghi http://community.webshots.com/user/bogdanai |
| bibyrox | Ala e Boghi! Si noi am fost de doua ori acolo de cand s-a deschis si nu ne-a placut. Prima oara cand am fost era un fum de il taiai cu cutitul, a doua ora am fost chiar saptamana trecuta cu niste prieteni... si am avut o neplacere. Prietenei mele i s-a adus gratarul de pui cu aperitiv din par natural. N-am facut scandal doar am cerut o alta portie, nu s-a comentat si ni s-a adus o noua portie fara fire de par.
Sper sa nu aveti neplaceri si mare atentie la aerisire!!!!
Incetisor, ca ma grabesc! Roxy [url="http://community.webshots.com/user/bibyrox"]Album poze[/url] [url="http://community.webshots.com/album/327454281euasDu"]Nunta noastra[/url] |
| ratusca1977 | Chestia cu clatitele se poate intampla si la case mai mari...crede-ma, de exemplu: Casa Armatei; chiar aici pe forum am citit niste chestii urate despre ce li s-a intamplat unor fete care au facut nunta la casa Armatei. Sa fim serioase nu exista vreun restaurant care sa nu aiba macar o mica scapare. Noua oricum ne-a placut, am mancat acolo si ni s-a parut ok si sunt sigura ca nu vor fi mari probleme. Sa fim optimisti!!! O sa va povestesc dupa nunta cum a fost. http://compage.totalnet.ro/edy/ |
| ralucah | Mda...ce sa zic....pai normal ca nu ai facut scandal ca era la mine in strachina.......da ma rog, zic mersi ca era din cap si nu din alte parti, ca nu mai mancam in viata mea pulpa la gratar :))))
Eu una nu mai manac acolo...JUR
| badjoke | Eu recomand, pentru botezuri, restaurantul cu specific italian Museum din Cotroceni.Este un restaurant mic, dar cochet. Eu am facut botezul acolo. Meniul il poti combina cum vrei. In octombrie era tacamul 900.000 lei de persoana in functie de ce meniu alegeai. Te lasa sa aduci de acasa bautura, fructele si prajiturile.Eventual si DJ-ul. "Comisionul" lor era 10% din incasarile facute de tine. Noi am testat inainte cu o saptamana meniul, ca sa vedem cum este, si am avut aperitivul gratis din partea casei.[papica] |
| bogdanai | Stai putin, ca nu-nteleg ! Cum adica, comisionul 10% din incasarile tale ???? E prima data cind aud de asa ceva ! Eu stiu ca, comisionul se calculeaza la consumatie, nu la ce incasezi ! Pai ce, stau ei sa-ti numere plicurile? Daca ai invitati mai cu bani te taxeaza altfel? Sau cum? Boghi http://community.webshots.com/user/bogdanai |
| badjoke |
Scuze, ai dreptate 10% din consumatie! Graba strica treaba!!
quote:[batcap][batcap][batcap][batcap][batcap][iartama][ups] |
| Raza de soare | Top SUS: restaurantul DEALUL MARE, de pe Cal. Floreasca, vis-à-vis de Clubul Dinamo, intrarea de langa Spitalul de Urgenta. Este simplu, micut, intra cam 50-60 persoane, au huse albe pt. scaune, se pot pune baloane, etc. Anul trecut meniul pt. nunta ajungea la vreo 600.000, iar portiile sunt fff. mari, atat de mari, ca nimeni, la un moment dat, nu mai poate manca. Acolo am vazut cea mai mare friptura ! Totul proaspat, frumos aranjat si gustos… Sora mea a facut nunta acolo si a iesit superb! Singurul lucru pt. care a fost “ certata “ de catre nuntasi, a fost mancarea prea multa ! Servirea este frumoasa, ospatarii sunt foarte atenti cu toata lumea, patroana este o femeie deosebita, pt. avans nu se cerea o suma fixa, dar acum nu mai stiu exact cum este. Au si un tip care canta vocal si orga, este demential ! Omul acela a cantat de la 18:15 pana la 06:00, cu cateva pauze, care, adunat, nu au facut o ora !!! El inlocuieste cu succes orice formatie. Canta orice, este imbracat in port national ( cel putin iarna trecuta, era… ) si tariful lui era de 3 milioane, dar credeti-ma, merita si primeste mult mai mult. Pentru oameni fara aere, il recomand din suflet ! Raza de soare "Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare) |
| Raza de soare | Iunie 2005. Am inceput sa cautam restaurante pt. nunta, asadar voi posta pareri personale, dar drastice si actualizate. Am fost sa cautam restaurantul Taverna Domneasca, care s-a dovedit a fi Terasa Doamnei (asadar, sunt si mici-mari erori la “ Topul restaurantelor… “ ); este la Universitate, pe Str. Doamnei, vis-à-vis de Banca Nationala. Dupa cum intelesesem eu, Terasa Doamnei ar trebui sa fie pe undeva prin Tei… sau or fi doua ?... Prima problema si al naibii de vizibila: nu e loc de parcare. [bang] A doua: daca ai noroc si gasesti un loc ( nici nu se pune problema sa fie locuri pt. masinile invitatilor ), vin si ti-o blocheaza. [bang][bang] Asta ne-a zis un nene taximetrist, foarte amabil, pe care l-am intrebat unde D-zeu e Taverna, de care el, in zona, habar nu avea si mare dreptate a avut... Asa ca nici nu am coborat din masina… Apoi am fost in parcul 23 August, la Riviera… Superba priveliste, restaurant in renovare. Totala. Pana in octombrie a.c.! [:(!] Nu asteptam, pt. ca nu stim daca se vor mai face nunti acolo si la ce preturi... TOP JOS: Dupa, am mers la rest. Bucegi, alt top de sus. Bine, daca il compari cu caminul cultural al vreunei comune, e de sus. De cand am intrat, ne-au bubuit urechile cu [bum]“ Pt. toti taximetristii si doamna Angela, de la prima masa, Salam si Guta…”. N-am inteles, solistul facea dedicatii si pt. Salam si Guta sau ei cantau ? [:D] Ne-am asezat strategic, deh, spionam si am comandat un snitel, o friptura, 2 salate de rosii, branza si castraveti, care costa mai mult decat snitelul ( !? ) si cartofi noi. Iar nu ne-a placut ceva: au adus 1 pahar intreg, 1 ciobit, o furculita de-un fel, alta de alt fel si… tineti-va bine: cutite cu maner de plastic, d-alea din piata, 3 la 10.000 ! [bang] Dar vorba puiului meu, macar taiau… [:D] In asteptarea mancarii, ne aruncam ochii in jur: fete de masa bleu, arse, un pic - dar doar un pic - rupte pe alocuri, [:D] huse de scaune maro, de pe vremea raposatului, un plafon fals, care iti lasa impresia ca acus’ iti vine direct in moalele capului, iesiri pe terasa pt. care ai nevoie de ajutor ( ma si imaginam cu ditamai rochia, escaladand treptele si puiu’ impingandu-ma… [:D] ), 2 televizoare, la care am vazut marea telenovela made in RO si… formatia: o orga, o toba, o chitara si un clarinet, dar fara acordeon, plus solistul, care cat am stat acolo, numai manele si dedicatii ca mai sus a “ bagat “. M-am molipsit de la vecinii de mese, care nu’s ce tot isi bagau unu’ altuia… [:D] Nici o sarba, hora, alta zdranganea, nimic ! Si aici, in „ Top...”, erau laudati... Mancarea au adus-o dupa vreo 30 min., portii maricele, dar simplu prezentate si daca ti-e foarte foame, suficient de bune si chifle incalzite la microunde. Cu gura pana la urechi, [:D] dupa ce am cautat ce era mai mancabil prin farfurii, la insistentele mele ( spion ma fac pt. voi, daca tot caut, macar intreb… ), ne-am dus la seful formatiei sa intrebam care le-ar fi tariful. Uite ce-am aflat: daca nunta are loc acolo, e un pret, daca pleaca in alta parte, alt pret. Tacamul e 875.000 ( valabil doar pt. 2005 ), include: aperitiv, sarmale, friptura, 2 cafele, 1 vin, o apa. Optional, tortul, sampania si piscoturile de primire sau le aduci de acasa, cu restul bauturii. Pentru 2005 nu mai sunt sambete libere, iar pt. 2006, daca vrei sambata, trebuie sa dai avans de pe acum. Ei sustin ca ar intra 130 persoane, ca mai au un separeu ( separat de un calorifer [:D] ), dar mai mult de 60, ca sa nu se calce pe bataturi la manele, eu nu cred sa intre. Lasa impresia de restaurant de cartier, in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea sau or fi neamuri, saracacios, murdarici, in care ar trebui schimbat totul, chiar si cativa chelneri sau macar hainele lor imbacsite. Desi, mai rar ai ocazia sa-ti fie adusa mancarea de o fatuca mai... colorata. In concluzie: dusi am fost !... Raza de soare "Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare) |
| Corina24 | Raza de Soara imi pare rau ca trebuie sa te contrazic in legatura cu Terasa Doamnei. Daca te uitai chiar vis a vis de restaurant ai fi vazut ca este o parcare imensa chiar in fata BNR,tot ca loc de parcare prima stradutza la stanga iti creeaza ale cateva locuri de parcare. Sa nu uitam ca in weekend BNR-ul nu lucreaza deci parcarea este goala. Trebuia sa intri in restaurant si implicit pe terasa si cred ca iti faceai alta impresie. Nici eu nu am fost atat de incantata la inceput de restaurant dar redecorat o sa arate super. Mai vrb pe tema restaurantelor. CorinaP |
| Raza de soare | Corina24, noi am fost vineri dupa-amiaza, cand BNR-ul nu elibereaza parcarea, iar noi nu avem nevoie de cateva locuri si nici sa riscam sa ne blocheze masina, DACA am fi gasit un amarat de loc, nu voiam... Daca ai fost acolo, posteaza-ti parerea, cu date actualizate, rogu-te. Hanul Hangiilor, situat pe Cal. Vacaresti, sus, aproape de Big, in incinta strandului Tineretului. Are 2 saloane, care comunica intre ele, unul este tip vanatoresc, cu cateva trofee, printre care si un urs, iar celalalt, este o combinatie clasic-modern, cu fete de masa verzi, lungi, ambele fiind insa cam inguste, dar vor sa le uneasca, impreuna cu terasa de afara si sa le mai inalte. Inainte de a intra in saloane, mai au un fel de terasa acoperita, un… nu stiu cum sa-i spun… un antreu ?!…, foarte ingust. Au o terasa mare, luminata, cu o fantana arteziana, a carei apa curge dintr-un urcior, cu bar si daca am vazut bine, un gratar. Intri ca in codru si cand te plictisesti de asteptat, cauti pe cineva. Noi am gasit chiar pe sefu, cam sictirit, care in 5 minute, ne-a si expediat. [bang] Meniul, pt. 2005, costa 26 euro, include 4 feluri de mancare ( clasice ), dar anul viitor nu va mai fi asa, ca pierde sefu’ bani, cu scaderea euroiului. Nu ai voie sa aduci bautura, doar fructe si alune. De tort nu am mai intrebat, ca deja se uita urat… [neand] Nici nu vrea sa auda de avans cu 1 an inainte, cica din octombrie incolo… Avans vor 15 milioane, comision 10%. Nu stim cum este servirea, dar singurul ospatar pe care l-am vazut, era “ spalat, tuns si frezat “ si foarte grabit… Din surse sigure, am aflat ca acolo isi cam fac veacul “ frumusetile “ patriei, alaturi de protectorii lor, ca doar vorbim de zona Vacaresti… Frumusel aranjat, dar sunt indecisa… Oricum, de JOS nu pare a fi… Mergeti si vedeti, au si formatie, din cate am inteles, dupa ora 21:00. Undeva spre JOS… Rest. Berceni, situat in cartierul cu acelasi nume, la intersectia cu Nitu Vasile, langa Administratia sect. 4. Pt. anul 2005, meniul costa 860.000 si contine: - aperitiv: salam Sibiu, sunca presata, file afumat, pastrama, cascaval, masline, cruditati; - sarmale cu mamaliguta si ardei iute; - friptura de porc, carnati cabanos, cartofi prajiti, salata; - paine; - 2 cafele; - 1 st. de 1 l de vin; - vodka 100 ml; - sampanie ( la primire ); - tortul miresei. Meniul se poate modifica. Nu se aduce bautura din afara, dar daca vrei un anumit tip, ei ti-l aduc, contra cost, desigur. Avansul este de 15 milioane; nu se percepe 10% pt. ospatari, la sfarsit, mergi la fiecare ( bucatar-sef, ospatar, etc. ) si le dai cat vrei. Ni s-a spus sa dam 200-300.000 lei de caciula ( chiar si 100, dupa posibilitati si dorinte ). Am inteles ca in curand va fi renovat si asa poate va arata mai bine; treptele de la intrare sunt sparte, intrarea este destul de ingusta. In sala si pe terasa intra cam 130 de persoane. Interiorul este amenajat simplu, cu un fel de orga de oglinzi care “ cad ‘ din tavan, dar ceea ce este mai neplacut, sunt 2 coloane de sustinere, care te cam impiedica sa vezi tot ce se intampla, iar la joc chiar ar fi probleme. Nu au huse pt. scaune, mesele se aseaza tip file ( tip masa de pomana [:)] ). Este suficient de inalt pt. a agata baloane. Acolo canta o zi da, una nu, ansamblul “ Doina “, iar sambata si duminica, in general sunt plecati sa cante la nunti. Nu i-am ascultat, dar vom merge si scriu apoi parerea despre ei. Tariful se discuta direct cu formatia. Pt. 2005 nu sunt foarte solicitati, luna iulie, in schimb, este plina. Cat timp am cerut informatii, ochii mei au ramas fixati undeva in bucatarie, la un ospatar, care, in timp ce se pregatea sa serveasca niste clienti ( cu bautura ), cu mana libera se scarpina la… Yaaaaaaac !!! [xx(] Bine ca nu era mancare… Raza de soare "Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare) |
| olguttza | Parerea mea: nu cred ca mai are rost sa te "plimbi" pe la restaurante din astea "de cartier", pentru ca peste tot ai sa gasesti cam aceleasi lucruri neplacute. Acolo fac nunti oamenii extrem de simpli, fara pretentii de huse si alte alea, iar restaurantele si personalul (inclusiv sefii) nu fac altceva decat sa se modeleze dupa astfel de oameni; daca ar ridica putin standardele si-ar pierde clientela (vorba ceea: "prosti, da multi"). Daca tot ai un an la dispozitie ca sa-ti gasesti un local pe masura, de ce nu incerci sa le vezi pe cele despre care s-a tot vorbit pe-aici si care sunt laudate atat pentru ambianta si oferta, cat si pentru servire si alte amanunte? Daca-ncerci sa gasesti ceva ieftin, dar ireprosabil nu cred c-ai sa gasesti prea curand... Spor la cautari! [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=7310&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Cununia noastra[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=3b1b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Nunta[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=ae25&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Pozici[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=/549e"]Zenga[/url] Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data. |
| ralucah | Draga mea, Stii ce nu pricep eu? De ce te plimbi tu prin carciumi rau famate de cartier (ca asa reiese din ce scrii) cand tu esti asa de pretentioasa? Care e treaba ca nu pricep zau asa? Pai ce crezi tu ca gasesti in astfel de locuri, somon fume si icre negre la primire? Hai sa fim seriosi. Acestea sunt localuri pentru oameni simpli, care atata cer (ca ie fata desteapta olgutzza mea). Bine exludem aici Terasa care e chiar un local foarte misto si merita tot respectul. Eu zic ca daca tu vrei o nunta frumoasa si de bun gust, uita rest de cartier si mergi la un local bun. Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am! |
| Raza de soare | olguttza ( eventual si ralucah ), de cel bun, ca deocamdata e doar unul pe care l-am gasit, postez maine, cand voi avea si meniul complet. Nu m-am gandit, zau, ca-mi veti sari in cap chiar asa... [:(] Dar chiar nu cred ca pe DC sa fie doar mirese care isi permit Marriott sau Clubul Diplomatilor ( eu nu-mi permit, de exemplu, dar nici mahala nu vreau ). Repet, nu vreau sa o pateasca si altele si nu cred ca fac ceva rau " dand alarma ". Ca doar e un " Top de SUS si de JOS... " parca... Raza de soare "Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare) |
| Raza de soare | Mea culpa: [iartama] din graba, am scris gresit numele unui restaurant. Este vorba despre Hanul Haiducilor, nu Hangiilor ( cel de pe Cal. Vacaresti ). Raza de soare "Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare) |
| olguttza | quote:"Dar chiar nu cred ca pe DC sa fie doar mirese care isi permit Marriott sau Clubul Diplomatilor ( eu nu-mi permit, de exemplu, dar nici mahala nu vreau )." Draga mea, nici eu (ca si multe altele de-aici) nu-mi permit nici Marriott, nici Clubul Diplomatilor, dar nici mahala n-am vrut! Drept pentru care am ales Casa Universitarilor (CUB)! In plin centru al Bucurestiului (in spate la Scala), cu 800.000 tacamul, fosta casa boieresca (conac de la 1860), construita de Cuza pentru amanta lui ([:D]), cu marmura si candelabre. Eu cred ca este o alegere mai mult decat convenabila, mai ales ca este unitate bugetara, iar institutia traieste, practic, din aceste nunti. Asta e un motiv suficient de bun ca angajatii sa fie deschisi la multe si sa se poarte bine, pentru ca e-n interesul lor. Si ca sa nu mai fac reclama [:D], trec la Casa Oamenilor de Stiinta (COS)! Care arata si mai si (are o intrare, si nu numai, de moare lumea de nervi [:D]), e chiar mai central (in P-ta Lahovari), pentru ca nu e bagat printre stradute si tot bugetari sunt... P.S.: Am o atractzie irezistibila fatza de bugetari, caci sunt colegii mei de suferintza [:D] [:D] [:D] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=7310&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Cununia noastra[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=3b1b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Nunta[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=ae25&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos"]Pozici[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/album?.dir=/549e"]Zenga[/url] Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data. |
| Corina24 | Draga mea Raza de Soare. Nu ti-a srit nimeni in cap.Este pararea ta si nu trebuie sa fim toate de acord cu ea nu?Este dreptul nostru sa avem pareri diferite. Eu am nunta in octombrie la Terasa Doamnei si sunt sigura ca o sa iasa super bine,pentru ca o sa avem noi grija sa nu iasa altfel. Meniul ne costa 1.200.000 fara bautura pe care ne lasa sa o aducem noi,inclusiv tortul,fructele si restul.Portiile de mancare sunt foarte mari(un criteriu pentru care am ales Terasa Doamnei a fost ca "decat sa nu fie mancare sufucienta mai bine sa ramana").Cheleneri vom avea in jur de 7.Pentru parcare am vrb cu paznicul parcarii BNR si pentru o atentie mica o sa ne lase sa parcam acolo. Sunt foarte multe restaurante de cartier foarte frumoase si elegante(dar sunt de cartier). Ex.in Berceni,pe Oltenitei gasesti Restaurantul Casa Prieteniei,super elegant,dar este de cartier si s-ar putea sa aveti unele surprize(gen Fane Spoitorul sau alte nume de genul asta).Restaurantul respectiv are si Hotel. Tot ca restaurante de cartier destul de bine cotate Restaurantul Margineni(din Colentina),mancarea este buna,servirea merge.Aici chiar sunt probleme cu locurile de parcare. Sper sa nu te deranjeze ce am scris. Va pup dulce pe toate CorinaP |
| ralucah | Offf...na ca te-am suparat...si zau ca nu asta a fost in capu meu cel sec, pe bune.
iar mi-a luat-o olgutza inainte...sunt carciumi misto si de fara tiganismele de rigoare, chiar in centru...in afara de cos si cub as mai trece la carciumioare ok si Vogue (vis a vis de Eva), mai departe putin Doi cocosi (unde mananci pana intri pe sub masa), herastrau, si mai sunt. Sa luam de exemplu Herastrau...daca socotesti cat te fura la unul de cartier si ce mancare naspa ai, zau ca diferenta de bani merita efortul, si nici nu este mare.
Ideea era ca nu merita sa iti irosesti efortul la carciumi de cartier dubioase la care primesti ce ai spus si tu.
Pupici
| Androix | Catalin e plecat in luna de miere si voi ati luat-o pe aratura cu subiectul asta :P Ii zice top sau cum? Acu, Corina, ia zi-mi si mie te rog unde este restaurantul Margineni in Colentina? Eu caut un restaurant pentru botez asa ca nu ma deranjeaza unul de cartier. Vorba ceea: "din est pana-n vest iubete-ti cartierul!" daca nu sunteti prea tinere sa stiti refrenul [:D] Andreea mamica lui [bb] Filip Stefan [url="http://community.webshots.com/album/350396154FzlSsd"]Pozici cu Filip[/url] |
| krelia | quote:B.U.G. Mafia feat. Catalina...heheeee...ce vremuri...albumul De Cartier..1998...hai sa fim high..sange latin...n-ai fost acolo...etc..etc..[:I] mersi ca mi-aia dus aminte...[;)] (sa revenim) Krelia...viitoare printzesita Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
[url="http://daisyPath.com/days/060826/3/1/+2/1"]26 august 2006[/url] |
| Raza de soare | ralucahRecunosc ca m-au intristat parerile voastre, cum ca eu caut restaurante proaste, desi am pretentii sa fie bune, dar a trecut. Sincer, am vrut si vreau in continuare sa atrag atentia asupra unor restaurante, carora li se potriveste sintagma cu “ Afara-i vopsit gardu’ si-nauntru-i leopardu’…”. Top SUS Uite ca apar si surprize placute: - Taverna Romaneasca ( fostul rest. Alunis ), langa cinema Cultural. Mda, nu e chiar central, dar e deosebit. Are 2 saloane: - unul stil rustic ( la intrarea principala au si o caruta plina cu flori ), ce are deschidere spre o terasa mare. In salon ar intra 60-80 de persoane, plus terasa, care are umbrele mari. - celalalt salon este modern; stiam ca este frumos, dar nici chiar asa sa fac [wow] nu ma asteptam. [:D] Are mocheta albastra, fete de masa alb-albastre, spoturi, peretii au niste chestii din rigips, cred, stil pestera. Intra 250 de persoane si iti impun min. 120, altfel platesti portiile. Meniul clasic, cu 4 feluri de mancare, fara bautura ( se aduce de acasa ), costa 24 euro. Totul este curat, servirea rapida, personalul atent si frumos imbracat. Seful de sala avea chiar un costum cu dungulite… [^] Cumnata mea are nunta acolo pe 8 octombrie. Noi am nimerit intamplator, am sunat-o si am avut confirmarea ca acolo vor sarbatori ei evenimentul. Voi avea grija sa postez si parerea de la fata locului. P.S: Pentru noi, este prima varianta la capitolul “ Vazut, placut, posibil sa… “. Insa eu imi doresc o alta combinatie de culori, asadar vom merge si la un rest. unde a facut nunta anul trecut o prietena si care ne-a placut fff. mult. Este vorba de Club Elite, combinatie alb-rosu inchis. Din pacate, cica e cu circuit inchis, e nevoie de pile, iar avansul este 1.000 euro. [V] Este recomandat si in “ Top… “ si subscriu parerii respective. Daca ar fi dupa mine, acolo am face nunta… Vom vedea. Oricum, din cautari nu ma opresc. Raza de soare "Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare) |
| Corina24 | Androix o sa-ti dau adresa completa sambata ca nu o stiu calumea si trebuie sa-l intreb pe iubitzel ca el stie drumurile astea si nu vreau sa te trimit gresit. In topul restaurantelor pot sa trec Club Tezaal(anexa Sofitel),Str.Av.Mircea Zorileanu,Nr.89,Sect.1,Bucuresti.Super elegant dar si conditiile pe masura.Sunt doua saloane,unul de 180pers.si iti impune minum 100(daca iti vin 90 platesti tacamul intreg pana la 100).Meniul anul asta costa in jur de 40E cu bautura lor(fara bauturile selecte),daca vrei sa-ti aduci tu bautura,ti se impune o taxa de 4E de persoana+2E daca vrei sa-ti aduci si sucurile.Arvuna este o treime din total,adica daca ai 100 invitati arvuna este 1.000E.Clubul este foarte elegant si stilat dar ....... Topul de jos al restaurantelor: Shorley.Execrabil. Am fost la nunta acum doua saptamani intr-o duminica si nu pot sa va spun decat atat,fiind duminica nunta a durat 5 ore(19.00-24.00),nu au servit sarmale,friptura la prima persoana ajungea calda iar la ultima rece,etc etc etc.Execrabil,plus de asta tacamul a fost 1.500.000(cred ca si-au pus si costumele),si cam atat despre renumitul Shorley. Top sus Restaurant Pustnicul,situat in padurea Pustnicul,drumul spre Cernica.Este superb sa faci nunta acolo vara.Are 2 saloane,unul afara si unul in restaurant,dar afara vara este o placere sa stai.Merita incercat. Va pup si o sa mai scriu eu p`aici. CorinaP |
| ralucah | Corina sunt de acord cu tine in priveste Shorley si mai pun o buba pe lista: la salonul de sus au wc din ala in pamant...de faci pe sandale daca nu esti atenta. Nu mai zic cum pute dupa o ora. O singura chestie nu sunt de acord: meniul nu avea cum sa fie 1,5 mil. La nunta care am avut-o acolo a fost meniul 18 sau 19 euro si au fost toate felurile de mancare. ceva nu-i in regula, cred ca au exagerat mirii. Pai avem la floreasca la botez ditai meniul (fara sarmale) 1200000 aproape! La nunta asta de la shorley pe care am avut-o noi mancarea a fost chiar ok, adeca comestibila de ce sa zic...in schimb 2 chelneri la 80 persoane!!! Iar de gheata nu s-a auzit pe acolo ...ca de...sefu a zic...pai la 18 euro ce mai vrea???
| krelia | quote:Scumpa, esti sigura ca Taverna Romaneasca este fostul Alunis??? Din cate stiu eu, fostul Alunis se numeste acum...sau, ma rog, se numea anul trecut in august...Dumalex..si era pe undeva prin Berceni, ia |