ei;, cand, te, trezesti,, nu, ai, stare, pana, nu, citesti, "subiecte, active",, , de, abia, apoi, faci, cafeaua,, dai, cupilului, mancare,, etc.-, si, nu, in, ultimul, rand,, parca, ai, devenit, mai...bun,, nu-i, asa, ?;, hmmm,, ba, ai, inceput, chiar, sa, te, rogi..hmmm,, pai, de, obicei, tu, nu, prea, te, rugai, si, acum, uite,, chiar, te, rogi, si, NU, NUMAI, ca, te, rogi,, dar, te, rogi, PENTRU, ALTII!!!..., pe, care, nici, nu, ii, cunosti..si, constati, ca, asta, iti, da, asa, un, sentiment, de, bine, si...., astepti, cu, nerabdare, o, noua, dimineata, ca, sa, poti, vedea, inca, o, data, mesajul, "logare, cu, succes".[dc][i][i][i]Hai,, mai, spuneti, si, voi[:)]Cu, drag,Elena&Laura">
stii ca esti dependent/a de DC, cand...
Elena Stii ca esti dependent/a de DC cand: - primesti prin email o gluma/banc/"ceva dragut, sensibil" si dupa ce o citesti ii dai repede copy&paste si o pui pe forumul DC; - daca se intampla ca intr-o zi cand vrei sa intri pe www.desprecopii iti apare "page cannot be displayed", atunci aia e o ZI PROASTA (da`stiti voi, d-aia, "a rrrrrreally bad day"); in primul rand iti vine sa dai cu calculatorul de pamint[(pc], apoi intri pe alte site-uri, CNN sau evenimentul zilei si acolo, ce sa vezi, MERGE !!! dupa care incerci la fiecare 2-3-5-10 min. (in functie de gradul de dependenta) sa vezi daca apare mult-indragita-prima-pagina-www.desprecopii. - cel putin o persoana din familia ta (sot/sotie/mama/soacra) iti spune "da` mai termina draga, cu forumu`asta!" - spuneti cel putin o data pe zi " am citit pe forum ca .." - ai inceput sa stii muuuult mai multe despre bebelushi si copilashi; dai cu incredere sfaturi la altii. - ti s-a ars cel putin de 2-3 ori mincarea pe foc citind pe forum sau fiind pe chat; i-ai pus copilului o caseta luunga cu desene, ti-ai lasat bebeul sa planga ceva mai mult ca de obicei, etc. - colegii de la servici incep sa se uite ciudat la tine, pentru ca de cite ori citesti la calculator, ori rizi pe infundate ori ti se umezesc ochii si te induiosezi; -in multe seri cand te duci la culcare te gandesti la o poveste impresionanta de pe forum si te gandesti ce ai fi facut tu in locul ei; cand te trezesti, nu ai stare pana nu citesti "subiecte active", de abia apoi faci cafeaua, dai cupilului mancare, etc. - si nu in ultimul rand, parca ai devenit mai...bun, nu-i asa ?; hmmm, ba ai inceput chiar sa te rogi..hmmm, pai de obicei tu nu prea te rugai si acum uite, chiar te rogi si NU NUMAI ca te rogi, dar te rogi PENTRU ALTII!!!... pe care nici nu ii cunosti..si constati ca asta iti da asa un sentiment de bine si.... astepti cu nerabdare o noua dimineata ca sa poti vedea inca o data mesajul "logare cu succes". [dc][i][i][i] Hai, mai spuneti si voi[:)] Cu drag, Elena&Laura
alba Pai,poti sa mai spui ceva ??? Elena,tu ai spus deaja totul,nici nu se putea mai bine descrie "dependenta de [dc] "...[:-)))][:-)))][:-)))] Pupicei la toti dependentii/dependentele DC [pup][pup] Un Craciun feeric tuturor membrilor DC !!![*] http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
aquariusrpro Mai adaug eu.. cand stai pe forum pana la 1 noaptea.. in loc sa doooormi! Roxana&Ruxandra
gabrianah Draga Elena, Foarte -foarte adevarat!!!deci nu e numai sotul meu care zice asa..ha ha!! ana
ruxij [flo][flo][flo][flo] F. adevarat, bravo! ruxij
tlaura Va mai spun eu: cand visezi ca stai la PC si intri pe www.desprecopii.com, sau cand il rogi frumos pe sotul tau, care are de munca la calculator ca la balamuc, sa te lase si pe tine "doar 10 minute, te rooooog!", sau daca chiar nu ai putut in ziua respectiva, sa incerci sa nu adormi inaintea sotului, ca sa poti intra pe site, macar un pic! Pupici! [bis][bis][bis] Laura, mama lui Andrei
OtiliaLia dependenta- droguri - dar placute [alcool] Lia-S
mamamariana Va mai spun eu una... Cand te duci la baie pe la 3-4 dimineata si cand dai sa te intorci in pat (am calculatorul in dormitor conectat la internet 24/7) nu te poti abtine sa dai "doar un click" sa vezi ce se mai intampla pe DC si te apuca zorii zilei si chiar soneriile desteptatoarelor. Atunci realizezi ca s-a terminat cu somnul tau si ca toti cei ai casei te iau de proaspata... dar, deh! esti la curent si nu ti-a scapat nika de pe DC. N-ati stiut-o pe asta??? Numai bine, Mamamariana
Adela P
quote:
Originally posted by aquariusrpro
Mai adaug eu.. cand stai pe forum pana la 1 noaptea.. in loc sa doooormi! Roxana&Ruxandra
Hihi, sau cand se supara sotul ca ti-ai facut un obicei din a sta la computer pana la doua noaptea in loc sa dormi ...iar dimineata nu te-ai mai trezi. Sau cand sotul sau alt membru al familiei cunoaste multe personaje de pe forum si povestile lor fara sa fi citit vreun mesaj. Adela http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
mamamariana Mai am o completare de facut la: - daca se intampla ca intr-o zi cand vrei sa intri pe www.desprecopii iti apare "page cannot be displayed", atunci aia e o ZI PROASTA (da`stiti voi, d-aia, "a rrrrrreally bad day"); in primul rand iti vine sa dai cu calculatorul de pamint, apoi intri pe alte site-uri, CNN sau evenimentul zilei si acolo, ce sa vezi, MERGE !!! dupa care incerci la fiecare 2-3-5-10 min. (in functie de gradul de dependenta) sa vezi daca apare mult-indragita-prima-pagina-www.desprecopii. In cazul asta, ma uit repede pe msn sau yahoo messenger si oricine e online e rugat sa incerce sa acceseze www.desprecopii.com ca sa fiu eu convinsa ca nu e de la computerul meu. Mamamariana
ad_risnov [:D][:D][:D][:D][:D] Alt semn: sotul te ameninta ca baga divort daca nu te potolesti cu statul la calculator, ca nu mai faci nimic prin casa, ca s-a facut o dezordine de nedescris si el nu mai face fata[;)]. Alt semn: iti petreci sambetele si duminicile la intalnire cu fetele cunoscute pe forum (noi ne-am vazut de vreo patru ori in doua luni), sau la telefoane interminabile cu acelea care nu au internet acasa si au intrat deja in prenatal[greutati]. Adriana[gravi]in 33 de saptamani
Ortansa hihihi....mai am si eu una..cand dai refresh din 30 in 30 de secunde sa vezi daca a mai postat careva ceva pe undeva....si cand claxoneaza bus-ul scolii afara ca sa-ti iei cupilu si tu mai dai un refresh inainte sa te duci sa-ti iei copilu' si cand in timp ce-l schimbi pe copil citesti ce mai scrie nou pe forum in ultimele ....30 de secunde....etcetcetc Ortansa-de[copil][copil]X mamica
Androix Elena, ai descris cum nu se putea mai bine depandenta de DC.[:D] Ma alatur si eu dependentilor! [si-eu] Va pup, Andreea
Androix Elena, ai descris cum nu se putea mai bine depandenta de DC.[:D] Ma alatur si eu dependentilor! [si-eu] Va pup, Andreea
papadie ...atunci cind ai laptopul intr-o camera si calculatorul in cealalta...ambele conectate la www.desprecopii.com :) ambele puse pe masute linga pat (acum stau la pat ca sa creasca bebelu bine) ...atunci cand dai refresh si la email obisnuita fiind de pe www.desprecopii.com ...atunci cand suni la mama in Romania te mai intreaba de fetele de pe Dc :-))) "În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Ortansa
quote:
Originally posted by papadie [br...atunci cand suni la mama in Romania te mai intreaba de fetele de pe Dc :-))) "În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
dadadadda si asta:-)))))) Ortansa-de[copil][copil]X mamica
marius [:D] -Atunci cand te infurii pe nevasta pentru toate cele descrise mai sus nereusind sa o intelegi de ce si cum, iar dupa cativa ani se infurie nevasta pe tine pentru aceleasi motive dar pe invers ea intelegand totusi de ce si cum dar nu pentru cazul tau. Asta armonie! Marius (www.desprecopii.com)
Camelia -cand visezi continutul unor mesaje de pe forum sau chiar membri ai forumului pe care nu i-ai vazut in realitate niciodata.[alcool] Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
teo1970 [hia] my name is Teodora and I am dependent on [dc] ... [loveyou] [pup] [flo]
ralucami Ma recunosc in majoritatea cazurilor[:D]. Dar sa va mai zic eu una: cand mama ta ,care a aflat de forumul asta de la tine, te suna cu disperare sa iti spuna ca X(pe care nu o cunoastem nici eu nici mama personal) a nascut si deja fetele au umplut 2 pagini la "felicitari si anuntzuri"[:D] Sunt asa de " bolnava" de DC ca mi-am "contaminat" si propria mama[:D] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
hannen Subscriu,perfect adevarat! [bis][bis][bis] Sa ne traiasca DC[flo][loveyou] Nicole&Amira
Leah ...Sau cand stai opt ore pe zi pe forum si colegii de serviciu (caci la serviciu se intampla totul) si colegii se uita ciudat la tine si te banuiesc de tot felul de chestii, eu ce sa le fac ca nu i-am pus eu sa se uite in calculator la mine....[biz] Leah
Elena Si altele - cand te plimbi prin parc cu copilu`, te uiti lung la alte mamici si te intrebi (sau chiar le intrebi[:D]) oare n-or fi si ele "de pe forumul DC" (mi s-a intamplat asta-vara prin parcul I.O.R.). - cand scrii un email iti lipseste lista de smile-uri de pe DC, simti ca nu iti poti exprima asa cum trebuie sentimentele daca nu pui un bang-bang[bang] sau un [asia], ceva acolo; cand ii scrii unei prietene de pe forum devine mai simplu, ca ii explici "emoticon"-ul, de ex. "stii tu, imi vine sa ma dau cu capu`de zid ca ala de pe forum"[:D] - te trezesti dintr-o data ca ai prietene in toata lumea! spui cu mindrie " am o prietena in State/Australia/Japonia/Spania". Grozav, nu ?[cool] Pupici la toate dependentele[pup][pup] Elena&Laura
carmenutza ..sau cand iti suni sotzul la birou sa ii povestesti ce s-a mai intamplat pe forum. ..sau cand iti tii copilul in bratze si il alaptezi in timp ce citesti.[:D] carmen
Oana_B [:-)))][:-)))][:-)))] Mai primiti in clubul dependentilor [dc] anonimi? Ma inscriu si eu. Am suferit de "DC cravings" cat timp n-am avut conexie la net. Imi venea sa-l pup pe ala de la cablu ieri cand mi-a pus modemul. Barbata-miu: aren't you happy?, io (cu ochii in computer): ihi Oana_B
m34 Desi nu am venit de prea multa vreme pe aici, m-am "imbolnavit" si eu, iar perioada de incubatie a fost foarte scurta... Nu am chiar toate simptomele descrise in manualul bolii, dar incerc sa compensez cu altele din plin, de ex ma mai trezesc noaptea si mai intru sa ma uit cate putin pe forum (1-2h numai !), sau uit sa mananc si se raceste [:D] Auziti, e posibil sa se ia chestia asta ? Am povestit unei prietene care intra rar pe aici si ea mi-a spus ca a visat forumul !!! Numai bine, Mihai
missiday ...sau cand ti se umezesc ochii citind despre persoane pe care nu le-ai cunoscut niciodata ca sunt insarcinate,cand abia astepti sa le arati poze cu copilul tau, cand ai o criza existentiala si te vindeci dupa 10 minute de chat... Missiday
Andrada
quote:
Originally posted by missiday
... cand ai o criza existentiala si te vindeci dupa 10 minute de chat... Missiday
adevar graiesti...[:-)))][:-)))][:-)))] L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante Iubirea misca soarele si celelate stele
Marianar
quote:
Originally posted by Ortansa
hihihi....mai am si eu una..cand dai refresh din 30 in 30 de secunde sa vezi daca a mai postat careva ceva pe undeva....si cand in timp ce-l schimbi pe copil citesti ce mai scrie nou pe forum in ultimele ....30 de secunde....etcetcetc Ortansa-de[copil][copil]X mamica
mai stiu pe cineva care procedeaza asa [:D][:D][:D] Mariana & Vladutz
crinuta Cand ai 10 minute sa mananci inainte de a pleca din nou, si in loc sa stai ca oamenii la masa, iti asezi frumos farfuria in poala si mananci cu ochii in calculator[bang][bang][bang] Crinuta
elena_ltd subscriu la aproape tot ce s-a scris pana acum +: - cand intrebata, neintrebata, tot recomanzi altora forumul DC, mai ales mamicilor si cu prima ocazie sari iar pe capul lor "Ai intrat pe DC?" - cand schimbi scutecul copilului pe birou, alaturi de pc ca sa mai tragi intre timp cu ochiul pe forum - cand ii dai biberonul in fata pc-ului si daca e nevoie de ambele maini pentru asta, gasesti cumva sa te contorsionezi ca sa dai "pagina urmatoare" Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
lilib72 Mare dreptate... [cheers] [cheers] [cheers] lilib
Eryka [bis]Asa este .DC sa traiasca . Eryka [gravi]& sufletzelul din burtica --->18 saptamani
tilis [:D]Si mie mi s-a intamplat chestia cu privitul lung la oamenii cu cupii crezand ca sunt de pe forum DC. Hi, sunt Catalina si sunt DC-oolic [:D][:D] tilis Viata e prea scurta ca sa fii normala!
lily Dependent, da` fericit [:D] Cind vad mamici cu burtici,multi bebe si grupulete in parculete ma intreb si yo:or fi de pe DC ? -sa le recomanzi prietenelor plecate din tara site-ul,sa aiba si ele parte de caldura si prietenie [loveyou] - sa te preocupi tu cum ajuti, daca altii te-au ajutat de pe DC [bis] "Daca dragoste nu e, nimic nu e" Lili
alinah Diagnostic: dependenta!!!! [cool] Stii si pagina de dezintoxicare? [help] Serios, inca o pagina si ma duc!! [bis] Alina
Tia ... atunci cand ajungi la [dc] din intamplare cautand diverse info.. si nu te mai poti dezlipi... F5.. F5.. F5 [:D] [pegeam] tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele [8**]
Adela .... cand Mos Craciun bate la usa si tu nimic! (esti ocupat cu DC)... el insista totusi si intrand tiptil pe horn (sa-ti lase cadouri[bis]) te gaseste stand pe Forum [dc].... si intelege de ce nu te-ai repezit la usa ca altadata [:D] [cheers] ~~Sarbatori Fericite!~~ [aho]
m34 Sfaturi si recomandari pentru "dependenti": - daca doriti sa dati copilului un biberon sau sa beti o cana cu lapte, puneti pe aragaz 2-3 litri, poate mai ramane macar 2-300g - la un ceai (o cana) se pun la fiert tot 2-3 l de apa - Nu incalziti mancarea pe aragaz ! utilizati in schimb un cuptor cu microunde, care se opreste automat dupa un timp prestabilit (in orice caz mult mai repede decat iesiti de pe DC) - pastrati o temperatuta cat mai mare in bucatarie; astfel, mancarea pusa la racit in farfurie pentru "cateva minute" nu va ingheta de tot pana va reintoarceti la ea - prepararea mancarii se face punand in oala o cantitate de apa de cateva ori mai mare decat cea recomandata pe ambalaj (dar niciodata sub 2l !) - cel mai simplu este sa consumati mancare preparata gata (o alternativa acceptabila cu greu ar fi mancarea semi-preparata); aceasta se poate consuma in fata PC-ului (cumparati in prealabil o tastatura de rezerva, in caz ca este nevoie sa o puneti la uscat pe cea de baza); da, si mouse ! - incercati sa va odihniti din plin intre 2 refresh-uri ale paginii ! - pentru reducerea timpului pe DC incercati urmatoarele: ganditi-va la factura telefonica, la mancarea aruncata (arsa), curentul consumat in plus, la copil etc. Oricum NU ajuta [:D] Sarbatori Fericite ! Mihai
Adela
quote:
Originally posted by m34
Sfaturi si recomandari pentru "dependenti": - daca doriti sa dati copilului un biberon sau sa beti o cana cu lapte, puneti pe aragaz 2-3 litri, poate mai ramane macar 2-300g - la un ceai (o cana) se pun la fiert tot 2-3 l de apa - Nu incalziti mancarea pe aragaz ! utilizati in schimb un cuptor cu microunde, care se opreste automat dupa un timp prestabilit (in orice caz mult mai repede decat iesiti de pe DC) - pastrati o temperatuta cat mai mare in bucatarie; astfel, mancarea pusa la racit in farfurie pentru "cateva minute" nu va ingheta de tot pana va reintoarceti la ea - prepararea mancarii se face punand in oala o cantitate de apa de cateva ori mai mare decat cea recomandata pe ambalaj (dar niciodata sub 2l !) - cel mai simplu este sa consumati mancare preparata gata (o alternativa acceptabila cu greu ar fi mancarea semi-preparata); aceasta se poate consuma in fata PC-ului (cumparati in prealabil o tastatura de rezerva, in caz ca este nevoie sa o puneti la uscat pe cea de baza); da, si mouse ! - incercati sa va odihniti din plin intre 2 refresh-uri ale paginii ! - pentru reducerea timpului pe DC incercati urmatoarele: ganditi-va la factura telefonica, la mancarea aruncata (arsa), curentul consumat in plus, la copil etc. Oricum NU ajuta [:D] Sarbatori Fericite ! Mihai
[:-)))][:-)))][:-)))] [cool] Adela- ~~Sarbatori Fericite!~~ [aho]
tilis Mihai, hai ca m-ai dat gata!!!! [:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] tilis Viata e prea scurta ca sa fii normala!
Elena
quote:
Originally posted by m34
Sfaturi si recomandari pentru "dependenti": - daca doriti sa dati copilului un biberon sau sa beti o cana cu lapte, puneti pe aragaz 2-3 litri, poate mai ramane macar 2-300g - la un ceai (o cana) se pun la fiert tot 2-3 l de apa - Nu incalziti mancarea pe aragaz ! utilizati in schimb un cuptor cu microunde, care se opreste automat dupa un timp prestabilit (in orice caz mult mai repede decat iesiti de pe DC) - pastrati o temperatuta cat mai mare in bucatarie; astfel, mancarea pusa la racit in farfurie pentru "cateva minute" nu va ingheta de tot pana va reintoarceti la ea - prepararea mancarii se face punand in oala o cantitate de apa de cateva ori mai mare decat cea recomandata pe ambalaj (dar niciodata sub 2l !) - cel mai simplu este sa consumati mancare preparata gata (o alternativa acceptabila cu greu ar fi mancarea semi-preparata); aceasta se poate consuma in fata PC-ului (cumparati in prealabil o tastatura de rezerva, in caz ca este nevoie sa o puneti la uscat pe cea de baza); da, si mouse ! - incercati sa va odihniti din plin intre 2 refresh-uri ale paginii ! - pentru reducerea timpului pe DC incercati urmatoarele: ganditi-va la factura telefonica, la mancarea aruncata (arsa), curentul consumat in plus, la copil etc. Oricum NU ajuta [:D] Sarbatori Fericite ! Mihai
[:-)))][:-)))] Elena&Laura
alinah [:-)))][:-)))][:-)))] Mersi Mihai, am cerut eu ceva pagina de dozintoxicare....am primit reteta [cool]. Super reteta!!! [:D] Dar ai avut dreptate, NU a ajutat ajutat. Craciun Fericit tuturor!
m34 P.S.Tocmai mi-am facut un sfert de cana de ceai [:D] Las' ca e seara si nu trebuie sa pap prea mult... Mihai
descintec hai, ma, exagerati..eu nu sint dependenta..ce daca ma zgaltaie copiii "mamiii, uita-te la mine cind iti vorbesc, nu la calculatooor"..ce daca se aseaza catelul, rugator, in fata mea si-mi da cu labuta "vreau la pipi", apoi ajunge sa isi aseze greu capul, resemnat, pe genunchii mei, asteptind sa se implineasca promisiunea mea "imediat, pasha, imediat", apoi alearga pe hol si isi da drumul speriat de consecinte, in timp ce eu sar ca arsa de la taste "pashaaa, nuuuuuuuuuuu"..ce daca mi-a luat foc bucataria, hota mai exact, fiindca intre doua ture de cartofi prajiti trebuia, dar neaparat trebuia!!, sa dau o replica pe chat si acolo veselia era asaaaaa de mare ca a luat uleiul foc intre timp..oricui i se poate intimpla, nu trebuie sa fi dependent de DC pentru asta ..eu pot sa ma las de DC oricind..pariu??!!..singurul simptom cu adevarat grav ar fi sa scrii pe DC in noaptea de Craciun [:D]..Sarbatori Fericite! D.
Aalina O fi grav daca in loc sa ma duc in dimineata de Craciun sa verific bradul am venit sa verific forumul? [:D] [*] Sarbatori fericite!!! http://community.webshots.com/user/aalinador
m34 Si ce facem cu cei care exagereaza intr-adevar ?! Ca doar exista post-uri si in noaptea si in dimineata de Craciun ! Si de ale mele [:I] Mihai
alina constantin Ma declar in unnimitate[:D] dependenta de [dc]!!!!!! Si recunosc ca si mie mi se intampla majoritatea semnelor care indica in mod clar ca sunt dependenta de voi! Si sunt tare mandra de chestia asta! Va iubesc! La multi ani! Alina http://community.webshots.com/user/alina_constantin
m34 Cateva vesti bune pentru dependenti: - mancarea se poate reincalzi de mai multe ori in cuptorul cu microunde (daca nu este incalzita exagerat de prima oara...) - sarmalele si mamaliga fac mai putine firimituri ca painea, deci se preteaza a fi mancate la PC; de preferat sunt sarmalele mai putin zemoase, pentru ca tastaturile sunt mofturoase ! Mihai
crinuta Va anunt ca ieri mi-am pus farfuria cu supa pe tava, si tava am asezat-o pe genunchi. Am mancat in timp ce citeam de pe forum. Rau am ajuns[bang][bang][bang]( dar imi place) Crinuta
Rosey si eu am postat pe 24 si 25 decembrie:)) in plus, imi depasesc in fiecare zi recordurile de nesomn: de obicei ma culcam pe la 11-12 seara, acum pe la 2-3 dimineata...cred ca in curand am sa ma invat fara somn, ca magarul din banc fara mancare:))
Elena Hi, hi, i[alcool]a sa vedem cine o sa-si petreaca diseara Revelionul online pe DC ?[alcool][bum][batetoba][:D] Elena&Laura
papadie Diseara la 12 pe chat?:-))))))))))))))))))) Pupice************ "În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
dede
quote:
Originally posted by papadie
Diseara la 12 pe chat?:-))))))))))))))))))) Pupice************ "În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Poate nu vii!!!! [}:)] [mariaj]
Marianar
quote:
Originally posted by dede
quote:
Originally posted by papadie
Diseara la 12 pe chat?:-))))))))))))))))))) Pupice************ "În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Poate nu vii!!!! [}:)] [mariaj]
Eu nu pot sa intru. De ce oare? [bang][bang][bang] Mariana & Vladutz
Marianar Gata! Am intrat pe chat! Mariana & Vladutz
Aalina La multi ani DC :)) [*] Sarbatori fericite!!! http://community.webshots.com/user/aalinador
bubi prizenta si eu in noaptea de anul nou! e clar nu? La Multi ani cu dependenta! http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Elena [:D][cheers][cheers] LA MULTI ANI ! Elena&Laura
danat HAHAHHAAAA!!![cool] Ce bine e sa simti ca nu esti printre putinii care... Eu de exemplu imi beau cafeaua in fieare dimineatza pe forum sau pe ciat si iaurtul cu cereale tot acolo in maninc, altfel nu intra![:D] Si pe mine ma mai bodogane sotul, mama, ca toooot pe computer stau [mariaj]?!?! Numai bebele ma intelege ca el e de-al nostru inca de pe acum![;)] danat http://community.webshots.com/user/danateu
tzuc hehehe...prezint toate simptomele descrise mai sus...si in plus am sarbatorit Revelionul ONLINE cu multi prieteni romani din toata lumea( e..asta dependenta si imi place la nebunie)a fost tare frumos....desi eram doar eu cu sotul, la 12.00 noaptea am avut o petrecere cu multi prieteni... Va iubesc pe toti..sunteti mnunati..[pup] La Multi Ani DC[pahar][flo]
Veve Tzuc,toate ca toate,da' v-au priit chilotii rosii?[:D] Ati lipsit la apelu' de la 12,tradatorilor![8] [pegeam]Sarbatori Fericite,ani infloritori si vise implinite!![RO] [gravi]Irina,Vevica-mica & margicu'[;)] din burtica[:D]
tzuc hihihi veve[ispita][pathot][nani] ne-au priit toate[alcool]
m34 Eu am devenit contagios de dependenta asta de DC, da' rau de tot: pe la miezul noptii a venit un post (de pe contul meu) de la Andreea si familia ei [:D] [bis] [flo] Pe chat nu am apucat, pentru ca aveam musafiri de vaza si nu i-am putut lasa singuri nici o clipa, mai ales pe cea mai de vaza musafira [dual] Mihai P.S.Am uitat sa va zic: am ars friptura de 2 ori in noaptea de Revelion !!! Cum de ce de doua ori ?! Pai o bucata de friptura are numai 2 parti, iar forumul asta e cam mare...
iulia grosman chiar e o problema serioasa .[il][bis]
DARAEL Pana nu am citit acest subiect, ma gandeam ca e ceva cu mine - acum m-am linistit: e contagios si am luat ! Asta e ! Si sa nu uit: am aflat ca am dependenta de DC cand mi-a venit factura de la Romtelecom... brrrr, da tot nu ma pot abtine !!! Dar cine poate ? DARAEL [flo] “A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
descintec Cred ca ma pedepsiti ca nu am fost in noaptea de anul nou pe chat si ati facut ceva de imi arata intr-una azi ca sint zero persoane in sufagerie..Promit ca la anuuuuuuul...... D.
she_wolf [si-eu] Am majoritatea simptomelor asa ca...este clar! DEPEMDENTA! Dar nu vreau sa mai vindec...[:D] [pegeam] Claudia si [copil] Cristi
Anina_n [si-eu] sunt dependenta de [dc]! Astept cu foarte mare nerabdare sa-mi incep ziua de lucru, ba mai stau si peste program, dar nu prea mult, caci intarzi acasa, la Cristinuca. [:D] Nina & [copil] Nina-Cristina (2 ani in ianuarie) http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
Imi_incep_viatza Ceva bizar azi...nu, inca nu sunt dependenta, dar ...da.....azi m-am panicat!!!!!!!!!Dupa ce am terminat pe-aici ce treburi mai erau, incerc sa intru pe site-ul desprecopii.com...hmmm..bizar...imi apare :nu este posibila prezentarea paginiiOk, zic eu, hai sa vedem care e problema..si da refresh, si da pe link-uri si verifica definitiile de retea...si uma si alta.....rezultatul :nimic!!!!![(pc][(pc][(pc][(pc]dar eu plina de draci......chestia e ca imi aminteam de o prezentare din pagina publicitara a unui carucior si chiar vroiam sa-l revad....si.....NIK-NIK-NIK!!!! De-abia dupa vreo 4 ore am reusit sa accesez site-ul....insa sentimentul asta de panica.......atunci cand am vazut ca nu reusesc......hmmmmmmm...nu, inca nu sunt dependenta :))))))) Iubirea niciodata nu se opreste, iubirea lupta pentru a creste, iubirea devoreaza orice, depaseste orice, iarta orice, iubirea e divina
Claudelu Numele meu este Claudia si sunt dependenta de [dc]:)))))))))))))) Este un fffffff mare adevar!!!!!!!!!!!! [vrajitor]
saphir Da, se pare ca ma incadrez si eu la cei dependenti de [dc] Nu sunt eu o bucatareasa infocata, dar astazi, pt prima oara(si ultima, sper) am ars mancarea, in timp ce povesteam cu fetele pe chat...[:D] Saphir[gravi]34 saptamani
Claudelu [:D][:D][:D][:D][:D] DA Safir esti intradevar dependenta de [dc]
cl [:-)))][:-)))][:-)))] Sunteti bestiale(li). Si eu sunt dependenta si, DA, mi s-a intamplat sa visez o persoana de pe forum, persoana pe care n-o vazusem niciodata ([:D] stie ea cine este [:D]). Si in fiecare zi imi spun: "de maine nu mai stau asa de mult pe DC, o sa stau numai...". Dar azi e azi si maine-i maine, nu? Claudia
m34 Luni dimineata am intrat "numai un pic" sa vad ce mesaje si forumuri noi au aparut de pe la miexul noptii, cand intrasem ultima oara... Pana la incarcarea paginii, am pus o cratita la inmuiat in chiuveta. Dupa "putin" timp am terminat si, cand am iesit pe hol: LIPA-LIPA, apa peste tot: hol, bucatarie si sufragerie [bang] Mi-a luat ceva timp pana m-am prins de unde vine apa... Am adunat numai 2 galeti de apa de pe jos, restul s-a mai dus si la cei de sub mine. Si uite asa am facut si eu prima inundatie in bloc ! Mihai
liliana csaki mai dragilor, eu sigur nu sunt dependenta si stiti de ce? eu intru abia pe la 21-21,30 si-atunci mancare nu mai fac deci n-am ce arde, vase nu mai spal asa ca nu inund:)), adevarat ca rufele sunt si-acum in masina ca nu pot inca sa le-ntind, dar nu le cauzeaza, sotul doarme, ca e si el obosit dupa o zi stresanta, normal, nu? si copiii dorm si jur ca nu-i neglijez pentru ca in jur de 4 dimineata cand se trezeste bb David chiar ma duc sa-i dau lapticul.Asa-i ca nu sunt dependenta:))? http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
Victoria Si eu ars azi mancarea....[bis][bis][bis][bis]m-am luat cu forumul pana am simtit un miros greu...nu va spun cat am racait oala de scrum[bang][bang][bang] V. veni, vidi, Victorie!
lena uiti ca ai bagat rufe la masina, azi iti programasei sa te epilezi si "paroasa" ai ramas, cand ii spui sotului: draga ma chatuiesc cu "pretenii" mei din Romanica si el te lasa in plata Domnului, trebuia sa mai faci niste cumparaturi, dar o lasi pe altadata ca nu e chiar "foc", cand nu realizezi cum a trecut si seara asta ca si cea de dinainte...[bang][bang] Numai bine, Lena
cataghe Si eu, si eu ! -...atunci cind sotul nu te mai apeleaza cu "mama iubitoare" ci cu "mama iubitoare de internet" (a se citi "de DC"!!); -...atunci cind copilul tau de 5 ani iti raspunde cind il trimiti sa faca ceva singur "ca e baiat mare": "da' mai desprinde-te si tu, draga, de acolo, odata, si ajuta-l pe copil!!!"; -...atunci cind nu iti mai cumperi cizme si umbli in botine pentru ca nu iti ajung banii si de asta si de factura la romtelecom (Doamne, bine ca am scapat, acum avem internet prin cablu!); -...atunci cind intorci bibioteca pe dos pentru ca undeva, intr-o carte, stii ca se afla o informatie care ii este utila unei persoane pe care nu ai vazut-o in viata ta, dar care scrie pe DC - numai ca nu mai stii in care carte!!; -...atunci cind faci snitele cu piure de cartofi intr-o simbata in loc de nelipsitii cartofi prajiti cu ochiuri si esti intrebata ironic: "Vaaaai, dar cu ce ocazie?..." -...atunci cind te culci la doua noaptea si iti gasesti consortul cu perna in cap ca sa nu mai auda tacanitul tastaturii si al mouse-ului... ...Si as putea continua la nesfirsit! I'm an addict! This is the first day of the rest of my life!
amelia Gata, s-a dat verdictul: ====================================== || SUNT DEPENDENTA DE [dc] ! || ====================================== Ce ma bucur! [:D] Pai uitati-va si voi, numa' la ce ore scriu... Ca abia astept sa se culce seara bietul pui ca sa-mi iau talpasita spre net la servici la sotu'... E, glumesc [:D]... sau nu? [:0] Amelia si Ana Maria (1 an si 4 luni) [url]www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria[/url] Dincolo de nori este intotdeauna soare!
MonicaGj Io nu sunt dependenta , da-mi place cu voi. Va pup
Nelke ...Poate ca sînt dependenta, dar nu vreau înca s-o recunosc sau nu cu voce tare...[:D][:D][:D] În orice caz, îmi place nespus de voi, [si-eu]sînteti simpatici, deschisi, cu inima mare ![olala]! Ramîn cu voi ! [flo] Nelke
Cristina_C Si eu ma declar dependenta! Si inca in ultimul grad!
lai Si eu [:D] pe langa cele multe povestite de voi.. - cum prind un minut la calculator, mai intai ma uit pe DC si apoi imi deschid e-mailul (inainte eram dependenta rau de e-mail, il controlam de zeci de ori pe zi cum prindeam ocazia, acum am facut se pare transfer de vicii [hot]) - plec de la prietenul meu de acasa ii explic foarte serioasa (si cred ce spun, sa nu va imaginati ca mint cu buna stiinta) ca nu pot sa mai stau cu el, trebuie sa ma duc acasa la mine ca am de invatat.. ajung acasa foarte motivata si-mi spun, un minut numa' arunc un ochi si.. continuarea o stiti voi - ii impui capul prietenului meu cu tot felul de subiecte de se mira saracu' de unde mi s-a pus pata si ma preocupa din senin asa de intens.. a, pai stii, am eu un forum pe internet pe care ma mai uit din cand in cand [;)] - am citit/vazut eu "undeva" ca.... din ce in ce mai des "undeva" = DC Dragii mei, e de rau, in ritmul asta nu mai termin eu doctoratul nici la pastele cailor [consti] Dar sunteti extraordinari si mi-e tare drag de voi! [olala][flo] Lai
OtiliaLia Dependenta, n-as zice, dar imi place sa citesc ce mai "spun" unii-altii si de ce nu sa mai raspund. In plus cantitatea de informatii este super-interesanta. Lia-S
ralucami [:D][:D]Mey fetelor voi stiti ca NEGAREA este o forma mai grava de dependentza??[:D] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
cl
quote:
Originally posted by ralucami
[:D][:D]Mey fetelor voi stiti ca NEGAREA este o forma mai grava de dependentza??[:D] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
LOL!!! [:D][:D][:D] Claudia
Elena
quote:
[:D][:D]Mey fetelor voi stiti ca NEGAREA este o forma mai grava de dependentza??[:D] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Raluca, mi-ai luat vorba din gura, pardon- de pe tastatura :-) Lia, mama, fa un test sa vezi daca esti dependenta sau nu - incearca sa nu intri DELOC pe DC 2-3 zile. Daca reusesti, atunci da, probabil ca nu esti dependenta. Sunt cu ochii pe tine[;)]!! Pupici[pup] Elena&Laura
OtiliaLia
quote:
Originally posted by Elena
quote:
Raluca, mi-ai luat vorba din gura, pardon- de pe tastatura :-) Lia, mama, fa un test sa vezi daca esti dependenta sau nu - incearca sa nu intri DELOC pe DC 2-3 zile. Daca reusesti, atunci da, probabil ca nu esti dependenta. Sunt cu ochii pe tine[;)]!! Pupici[pup] Elena&Laura
Pai sa fiu sincera in mod normal intru zilnic, dar sunt zile in care nu intru deloc si nici nu ma tenteaza. In toamna am fost in tara, mai bine de o luna am stat, si desi am internet si acolo, n-am fost tentata sa intru. Am intrat doar de 2-3 ori intr-o luna si asta ca sa verific PM, desi citeam zilnic toate emailurile (deci pe internet intram). Lia-S
acina Sunt dependenta [:D]Dar imi placeeeeeeeeee[:D][:D]imi place rau de tot dependenta asta.[bis][bis][^] Ma alatur dependentilor[si-eu] Anca
acina Sunt atat de preocupata de forum incat nu am observat ca am doua steluteeeee.[il][bis][dc] Anca
bibi daca o tin in ritmul asta cu siguranta la sfarsitul lunii sefu o sa ma trimita sa iau salariul de la DC.
alba
quote:
Originally posted by bibi
daca o tin in ritmul asta cu siguranta la sfarsitul lunii sefu o sa ma trimita sa iau salariul de la DC.
[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:I] [flo] & [pup] Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 5 luni)
Andrada Sa scrii atit de absorbita un mesaj, ca nu observi ca ti-a amortit piciorul, te ridici si te pravalesti gramada.....[B)] A L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante Iubirea misca soarele si celelate stele
iileana Din categoria
quote:
Originally posted by bibi
daca o tin in ritmul asta cu siguranta la sfarsitul lunii sefu o sa ma trimita sa iau salariul de la DC.
Pentru cei care n-au norocul sa arda mincarea sau sa inunde blocul din motive de DC pentru simplul motiv ca in casele lor nu au patruns ultimele cuceriri revolutionare ale stiintei si tehnologiei secolului (trecut), un semn ar fi: ultima fereastra pe care o inchizi, la plecarea de la servici, e, desigur, cea cu DC, asta dupa ce ai mai dat un refresh, asa, cit timp iti iei paltonul din cuier... Pot sa va fac o marturisire? [:I] Dupa ce luni de zile, de cind misun pe-aici, m-am tot minunat [iartama][iartama][popa] de bizarul mod in care unii forumisti folosesc semnele de punctuatie, declar cu justificata mindrie ca m-am prins si eu zilele trecute ce-i cu ele... Stiti voi, alea gen " :-) ".... (Numai "lol" n-am idee ce ar putea sugera... ). Sa-mi fi crescut I.Q.-ul de cind cu DC-ul?
Elena
quote:
Originally posted by iileana (Numai "lol" n-am idee ce ar putea sugera... ).
Iileana, "lol" este abrevierea de la "lot of laughing"[:)] Elena&Laura
Andrada Eu stiam ca lol e laughing out loud A L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante Iubirea misca soarele si celelate stele
rachel owen Mi-au inghetat picioarele(cred ca am probleme cu circulatia de mi-e tot timpul frig la picioare),dar am gasit solutia:mi-am infasat tiptil picioarele in bluza de trening a sotului,ca doar nu m-o dobori frigul. Ei,acuma dependenta nu sunt,ca-s prea noua pe aici,dar nici nu vreau sa ma vaccinez de teama a nu ma contamina. Fetelor,eu nu stiu inca sa intru pe chat si taaaaaaaaare as vrea! Cine ma invata? Va [pup]
Elena
quote:
Originally posted by Camelia
-cand visezi continutul unor mesaje de pe forum sau chiar membri ai forumului pe care nu i-ai vazut in realitate niciodata.[alcool] Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Camelia, azi-noapte am visat si eu pentru prima data o multime de membrii ai forumului, era lume muuulta- multa si se vorbea despre cazul lui Cristi[flo] Elena&Laura
vilma Foarte frumos ati descris simtomele acestei maladii. Sa va spun ce am mai patit si eu (ma recunosc in tot ceea ce s-a scris deja): -alaptez in fata paginii DC; -il adorm pe Tudor in brate, in fata calculatorului, si il trezesc tot eu din somn cand ma pufneste rasul din cauza voastra; -raman cu un tremurat in bratul pe care s-a odihnit capusorul fiului meu de la atata leganat; -fug sa-i dau suzeta cand plange de foame; -il rog sa ma mai lase un pic sa ma uit pe DC (si intelege, desi are doar 2 luni, dar asa e cu generatia asta DC, precoci dom'ne); -ascund factura de telefon. Va doresc o duminica placuta si castig la loto 6/49.... Cu drag, Vilma, Anca si Tudor
marius Atunci cand rupt de oboseala in loc sa te odihnesti schimbi directia de mers dinspre pat spre masa si calculator si mai ai puterea sa apesi power on, sa citesti si sa raspunzi pentru ca TREBUIE. Macar pana cand oboseala iti spune STOP. Atunci nu mai ai incotro si recunosti ca cel mai bun lucru este totusi sa pleci sa mai si dormi si iti tarasti picioarele pana la pat unde adormi rapid. Sa nu faceti ca mine. E nociv.[:D] Lasand gluma la o parte desi nu e gluma esti dependend de DC sau eu cel putin consider ca apartin acestei lumi pentru simplul motiv ca incerc sa o duc mai departe si mai departe... pentru ca multi au incredere in mine si trebuie sa intorc aceasta incredere, pentru ca ajutand cu o idee, cu un sfat sau spunandu-ti parerea in mod civilizat, impartasind din experienta ta celor ce poate au nevoie nu pierzi nimic. Pur si simplu de aceea. Marius (www.desprecopii.com)
cosmi ..... pici de somn, dar nu te-nduri sa parasesti site-ul; te cearta sotul cand vede factura de la Romtelecom [bang]. Dar nu mai stau! Noapte buna! Cosmina
conchita stiu foarte bine ca sunt dependenta de voi, si ce? meritati, asta e adevarul!! [flo] ultima dovada, ca maine plec pentru cateva zile si imi fac bagajele haotic, mai arunc cate un tricou in valiza, mai un ochi pe DC, de parca as pleca pentru totdeauna, sa mai apuc nitel dialog cu voi. cred ca n-am scris de cand sunt membra aici cate mesaje am trimis in seara asta pe la nu stiu cate subiecte, ce vreti, disperarea drogatului :))) precis maine dimineata tot aici o sa imi beau ciocolata cu lapte [grup] ceea ce ma dezamageste insa la mine este ca fumez la computer si imi pusesem in cap sa mai scurtez timpul. de parca e posibil!! [flo]
missiday ...tocmai am ars mancarea ...a cata oara? bombane sotzul din camera vecina:))..dupa de 14 ore de munca, 7 cani de cafea, o cola si un Red bull intru totusi pe DC sa vad ce-ati mai facut[pup] Missiday
Andreutza Cand ii dai sa manance copilului scriind pe chat cu cealalta mana si ii bagi mancarea in ochi. [pup] [mamica]Andreea & [copil] Octaveatza
zana Atentie dependenta asta se ia! Am cautat hrana pentru suflet. M-am decis sa incerc “Zona artelor”. Eram pe acolo, m-ati vazut? Am emigrat catre “Interzis femeilor”. Eram curioasa si multe am aflat. Am incercat sa prind aripi la “Calatoriile sufletului”. Nu stiu daca am decolat. Am coborat la “Discutii generale”-aprinse, nu am adormit. Si uite asa am ajuns la “Un ochi rade si unul e vanat”. Imi incarc bateriile si merg mai departe. S-au molipsit si prietenii mei. Cutreier mai departe ”Prieteni dintotdeauna” gasesc. Cand obosesc ma intorc acasa ”Home” citesc, apoi la drum... Mai am de cutreierat. Peste tot gasesc informatie, gasesc sentimente, m-am imbogatit! Sigur la “Zona Zoster” nu-mi doresc sa ajung, dar niciodata nu se stie. De multe ori ranesti fara sa stii, tot prietenii mei vor suferi. Nu ma voi opri aici. Mai am de cutreierat.”In unul sau in doi, mergem mai departe! Dar spuneti-mi va rog pe mine cine, ce , care m-a molipsit? Calatorind pe DC[avion] Zana
Sorina-Alexa Desprecopii este un site minunat,eu am devenit imediar dependenta[il] Camd ma trezesc,chiar daca ma asteapta un munte de treaba,deschid imediat calculatorul sa vad ce notati mai sunt,si asa incepe ziua mea minunat si cu forte noi! Sorina. "If you respect others,they will respect you!"
ankka13 Dc reprezinta pentru mine locul unde aflu tot ceea ce ma intereseaza ,si cum ma intereseaza multe domenii m-am mutat in fata calculatorului .Sotul incearca sa mai prinda vreo 5 minute sa mai trimita si el un mail ,dar nu prea poate .Incepem chiar sa ne certam din cauza asta ,dar ma intelege si ma asculta ore in sir povestind decpre ce si cum pe dc .Sunt dc addict for sure[bang][bang][bang][flo][flo][flo][flo] anca
rachel owen DEPENDENTA?[si-eu][si-eu] DC?[loveyou][loveyou][loveyou] Abia pot sta pe scaun, dar nu ma las ca si asa am lipsit nitel de pe aici si a fost tare greeeu...
karmacoma io nu-s dependenta ca am cateva zile dar vreau si ioooooooooo [hia] si abia am intrat si eu la sfarsit de saptamana si e pustiu pe aici primiti-ma si pe mine [flo] Adriana
iren Adriana, bine ai venit la [dc] si sper ca o sa te simti bine cu noi. Iren burticoasa [grasa]& Bogdanelu nazdravanu [copil]
n/a ...cind alaptezi bebeul la sinul sting pina se inmoaie de-l arunci peste umar...iar sinul sting e tare ca nuca de cocos...si tot nu te induri sa pleci de pe forum...[bang] pace in suflet http://community.webshots.com/user/gabrielc2000
n/a vrioam sa spun sinul drept e tare.... ati inteles voi![bang] pace in suflet http://community.webshots.com/user/gabrielc2000
ralucami Cand te certi cu ccc colegu' in masina ca merge ca broasca testoasa, tu abia asteptand sa ajungi acasa si sa intri pe forum.[alcool] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
cera De o saptamana, de cand am intrat primata pe DC (bineinteles de la slujba), si dimineata si seara [mariaj] il bat pe sotzul la cap: vreau i-net acasa; nu am timp la serv. sa stau pe forum; daca-mi pui net acasa, ma las de fumat, ca doar n-o sa-mi pun calc. si in bucatarie, acolo unde sunt exilata daca vreau sa-mi consum viciu; da-mi adresa prietenului tau care s-a conectat prin cablu; o sa fiu cea mai buna sotzioara [cina2], [ispita] daca pot sa intru pe DC si de acasa... E?? Pupici
n/a cera...[alcool][alcool][alcool][cool][bere][olala] pace in suflet http://community.webshots.com/user/gabrielc2000
LindaG Si eu sunt sigur dependenta de DC si il iubesc dar in august ma duc in Romania si am sa fac o cura de dezintoxicare timp de 2 saptamini,dupa care stiu,voi veni acasa si 2 saptamini voi sta continuu in Dc. LindaG
Irimell Cand ai ochii inrositi si simti zeci de intepaturi[B)], ai senzatia ca iti ia capul foc [starwars], dar clipesti des, te freci putin la ochi si continui sa citesti de pe forum.... [flo]Sanatate si de toate!
aissa Am vazut ca nu prea s-a mai vb pe subiectul asta de ceva vreme, dar nu pot sa nu dau si eu un raspuns. Sunt noua, asa cum se vede din nr.de mesaje, dar cred ca dau semne de dependenta. Ce credeti daca va spun ca desi am descoperit DC de putin timp, pentru ca la serv. nu am timp sa intru pe net, iar pana acum, acasa aveam pe Romtelecom si nu puteam sta mult, acum, de cand am non stop am pus adresa DC la preferinte si numai azi, pana acum am intrat de 3 ori. Citesc toate paginile de la toate forumurile, incerc sa-mi dau si eu cu parerea, pe mama am stresat-o deja cu povestile de aici, iar sotului i-am spus sa mai luam un calculator ca sa nu ne mai certam pe el. Va iubesc deja, si ma bucur nespus ca v-am intalnit. [colegi] [dc] [loveyou]
energy Elena si Ortansa [:D][cool][berica]
angelina Buna dragele mele! Desi nr-ul meu de mesaje este redus..eu sunt o membra destul de veche a site-ului. Este site-ul meu preferat!Am avut de curand licenta..nu am avut tot mereu calculator acasa, etc etc si deci nu am putut sa intru regulat! Acum pot intra aproape zilnic..dar, totusi, nu trimit mesaje doar asa de dragul de a inainta in "grad"! Nu mi-am facut prietene, din pacate! Dar, v-am scris cate ceva de fiecare data cand a fost ceva interesant postat si nu pot spune ca v-am neglijat de tot! Va iubesc pe toate..uneori ma si supar pe voi..asta se intampla atunci cand vad ca va certati..si atunci nici nu indraznesc sa intru in discutie sa imi dau si eu cu parerea din teama de a nu agita si mai tare spiritele.. Ma uit des la pozele voastre, traiesc adeseori aceleasi dileme ca si voi si sunt framantata de aceleasi intrebari ca si voi. Nu sunt casatorita inca si nu am bebel..am doar un prieten cu care sunt impreuna de 2 ani si cateva luni, dar, citind mesajele voastre ma identific cu voi si dificutatile sau bucuriile voastre. As vrea sa am ocazia sa va cunosc pe toate..sa va strang mana si sa va spun ca sunteti prietenele mele chiar daca voi probabil nici nu stiti ca exist! Sa aveti grija de voi si de cei dragi voua. Multa sanatate la bebei! Si sa continuati sa postati multe retete delicioase! Eu voi fi intotdeauna pe aproape! angie
Rodica P Cind... ai innebunit pe toata lumea cu ce se mai fac fetele. Cind... nu reusesti sa iti termini proiectele la servici pentru ca ai stat pe DC. Cind... ai ajuns sa visezi noaptea ca esti la calculator si citesti mesajele... Eu asa sint de-pen-den-ta! Rodica si [copil] Stefan-Daniel http://community.webshots.com/user/stefandaniel10 http://www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10
sinzi_ana Suferi de insomnie si cand ti se face somn intrii pe DC!!! Sinzi [avion]si David[marinar] http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
Fiquelle Eu stiu ca sunt dependenta pentru ca desi sunt noua, s-a lipit rau-rau, nu se mai vindeca: las treaba ca sa stau pe forum, legan copilul in londou cu piciorul ca sa pot scrie cu doua maini, visez noaptea subiecte noi etc... Este cel mai tare site pentru mamici si nu numai. Mada si [bibe]Sofi, 2 luni
mephala30 De cand cu DC, fac totul pe fuga, ard mancarea sotului, imi da laptele in foc, inainte de culcare ma gandesc la subiecte noi si ma "bat" cu sotul- care la calculator si care sta cu baiatul. Ca la noi in familie, el e dependent de CS si eu de DC, iar bebe de tv. Asta e! Carmen si [copil] Iustin(5 iunie 2004) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephala30/my_photos"]Album IUSTIN[/url]
Adela
quote:
Originally posted by Alina Moscovici
Cand sotul imi spune ca isi desface si el "cont" pe DC ca sa poata sa se faca si el mai "vazut si auzit" de catre mine.[:D][:D] As I always say, the best word is ...YOU
[:-)))] Aaaa.... asa imi explic de ce al meu sotz si-a facut cont.[:-)))] [roker] ~~Adela & [zana]Julia
Sabina cand ai trei zile singura fara sot si copil ca sa inveti pt. examenul de doctorat si tu scrii acest mesaj pe dc unde stai deja de cand te-ai trezit si ai baut cafeaua....si de unde ai plecat azi dimineata la 4.... [harp]Sabina si[copil]Sofia Galagia
ralucoantza eu am realizat ca sunt dependenta atunci cand am incercat sa accesez site-ul intr-o zi si nu s-a putut (se lucra la nu stiu ce) si m-a apucat o panica si-o nemultumire si-un nerv si ma intrebam: `` pai cum asa?! da` asta nu se poate!!! si acum?! [:D] ralucoantza
tzuc [bang][bang][bang][alcool] tocmai s-au facut scrum chiftelele mele..ufff.. am zis ca arunc un oki pe DC sa vad ce mai este nou...si cand m-am dus sa le intorc...un fummmmm in bucatarie...moamaaaa abia am ajuns la aragaz sa-l inchid....[hot]vai si ce pute a ars prin toata casa[:(] repede mai trece timpul cand [yum] pe DC. [dc]
smillaraaq io-s dependenta rau; am net nonstop la servici si intru cred ca din 10 in 10 minute ... si ma uita sfantul!!!! [bang] si p-orma da-i povesti, ca ce de treaba am avut, ca telefoane, ca emailuri ... cum altfel sa justifici zile cand faci o singura chestie si pe-aia pe fuga, la opt seara inainte sa pleci??? [:-)))]
april cand ajungi sa neglijezi totul in jurul tau, numai sa mai vezi ce mai e pe DC, cand visezi ca esti pe DC, Doamne am ajuns dependenta si de DC (ca de cafea sunt de vreo 15 ani[bang]
FELIS Si YO...[hop][hop] Si YO...[hop][hop][hop] Sau... Cand, dupa ce ai stat toata ziua pe DC (de cand a plecat sotul la servici si pana s-a intors) el se roaga de tine sa-l lasi si pe el la calculator... Il lasi dupa 2 ore de rugaminti dar dupa ce intra si el 15 min si face o pauza de o tigara sari repede sa vezi cine ce a mai scris si iti vine [(pc]sa dai cu el de pamant ca pana ajungi la pagina pe care o vrei a terminat sotul tigara...[bang] Sau... cand pana sa descoperi DC-ul intrai doar o data pe luna pe internet si de cand l-ai descoperit, sotul iti zice... "Stii ceva ... ia sa platesti tu internetul de acum ca eu vad ca nu mai am acces la calculator..."[alcool] Sau.. eu acum pe DC si sotul abia venit de la servici pregateste masa, - tocmai a iesti cu gunoiul.... Sau ... cand nu merge internetu si iti vine sa mergi la o cunostintza cu care nici nu prea ai mari tangentze si sa-l rogi sa te lase sa arunci un ochi pe DC...[alcool] Si tot ce ati mai zis si voi e perfect valabil...[pup] Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia) [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos"]Pozele mele![/url]
marius ...sau cand zambesc cald si fericit citind toate aceste randuri si stiind ca www.desprecopii.com este atat de dorit de atatea si atatea persoane. Marius Pernes
roxana1974 Cand iti pica ochii in gura de oboseala cand vii de la servicu, dar primul lucru pe care-l faci e sa te conectezi si sa intri pe DC si dai gata 3 ciocolate in timp ce tastezi mesaje... in timp ce kopil plange in brate la tata.
aissa Cand navighezi prin toate forumurile si cand ajungi la sfarsit te gandesti "da' daca a mai scris cineva la Discutii generale" si o iei de la capat. Sau cand esti atat de prinsa, incat determini colegii de la serviciu si prietenii sa se inscrie sa vada ce am gasit eu asa de nemaipomenit (am "racolat" 2 membre noi pana acum, dar promit sa mai aduc) [url="http://community.webshots.com/user/aissa1973"]Alexandra[foto][/url] Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic [copil] [fetita]
cataghe
quote:
Originally posted by cera daca-mi pui net acasa, ma las de fumat
[:-)))][:-)))] Asta a fost poezia si la noi, dar la noi din cauza banilor, adica eu am promis ca renunt la cheltuiala cu tigarile ca sa am internet prin cablu... vez'de treaba, acum le ducem cu stoicism pe amandoua[:0]!!! Inainte ziceam, despre tigari: "lasa-ma, dom'le, ca un viciu am si eu!!" Acuma nu mai pot, ca ar trebui sa zic: "lasa-ma, dom'le, ca doua vicii am si eu!", si deh!, nu mai suna bine[:D] ________________________________________________ To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
madutza Sunteti fantastici!!! Ma regasesc in mai toate cazurile!!! Primul lucru pe care il fac dimineatza: deschid calc, pana se deschide imi pun ibricul sa imi incalzesc laptele si revin la calculator, dintr-odata simt un iz de ars..... Am sterilizat ceva pana s-a topit din cauza despre copii, + 2 ibrice care a trebuit sa le arunc... Madutza[mamica] si Mariuca[fetita] (17 Mai 2004) http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
RELY27 Mai adaug si eu ceva : seful tau este in biroul alaturat si iti cere o situatie si tu mai citesti in continuare articolul pe care l-ai inceput, - de cate ori intra seful tau in birou ieside pe forum si desi stii ca se va intoarce in mai putin de 1 minut, revii iar pe forum, - intra clientii in magazin si tu inainte sa vorbesti cu el te scuzi 1 minut sa termini de scris mesajul. Rely si Richi http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/my_photos
Elenalove27 ...copilul imi vine dabuselea la calculator si spune A-mama nani nani[^]merg il pun la nani si dupa citeva minute aud ca striga A-ma-ma Mu-muuu (adica Nu Nu) sa ma intorc la el[^]si ma uit la ceas si este ora 2 noaptea si eu fac ture in camera la copil si la calculator care este conectat 24 cu 24 pe [dc][^] Acum sunt sigura ca a devenit si el dependent ca toata ziua sta cocotat numai pe calculatorul stricat si striga baby baby .(asa ii spun eu cind stau la calc care este deschis numai pe [dc] ca ma uit dupa baby[^]poate apare si la el un fratior ceva)[bis] [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603"]Povestea lui Alvaro-Daniel[ruga][/url] [url="http://community.webshots.com/user/elenalove27"]web1[/url]-[url="http://www.picturetrail.com/Elenalove27"]web2[/url]-[url="http://community.webshots.com/user/alvarica"]web3-[/url][url="http://community.webshots.com/album/176132163sNxCtu"] [/url] [url="http://community.webshots.com/user/alvarica/1"]Halloween[biz] [/url]
danielac Atunci cand esti la cursuri, predai, si stai in picioare in fata laptopului, vorbesti, predai cursul si tastezi sau butonezi pe DC, pentru ca numai ai rabdare sa termini de predat si apoi sa intrii...[zz] [*] Dana si Diana-Maria [*] http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072 paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
mamagiuliei Cand dimineata la 7 deschizi calculatorul si-l inchizi dupa miezul noptii si nu-l inchizi nici cand iesi la plimbare cu fie`ta si faci ture de la munca zilnica la bb si calculator, cand prepari lapticul si in timp ce agiti biberonul te uiti pe DC ... Si cand faci scandal la sotu` care ar vrea sa lucreze sa-si deschida naibii laptopul, ca d`aia il are, si te oferi sa-l ajuti la munca doar sa stai pe aici ... [:D][:D][:D] Leoaicele Daria & [bibe] Giulia (16.08.2004.) "La vita e` una bataglia, la morte un`avventura" http://community.webshots.com/user/giulia16
ulisernic Cand esti pasnic de felul tau, ai oroare de violenta fizica si verbala, nu-ti place sa spui celor din jur lucruri neplacute, dar, cu toate acestea, sari sa-l gatui pe administratorul de retea cand nu-ti merge externul si nu poti sa intri pe DC... Cu drag, Mihaela
HelleneC Ce dependenta? Este putin spus! Dimineata inainte de a merge la serviciu dau o raita pe DC, renunt la cafea, apoi merg cica la munca... inca nu am net acolo (slava Domnului! ca la fostul aveam si deja am molipsit un birou cu DC). La serviciu le spun celor 2 colege ale mele, nemaritate si fara copii, ca "am citit pe forum... X", sau sa vezi copilul Y ce facea... sau toate povestile pe care le vad le povestesc si ma rog sa nu se plictiseasca si sa nu ma injure in gand! Cand revin acasa dau buzna, deschid calculatorul, bat repede parola, ma descalt si intru pe... DC, ma enervez daca se logheaza greu, bangui ceva la adresa retelei... intru din nou! Repede repede un subiect, doua... intra sotul pe usa si imi spune "iar stai acolo?" (nu va spun ca l-am prins si pe el citind povestea nasterii feciorului, cred ca i-a placut)... Astept sa isi faca jocul si il intreb mereu: "mai ai mult?" Ca si cum treaba multa as mai avea. De cate ori nu am facut mancare sau curat ca am stat uitata aici, ma uitam ca trecusera 4 ore si eu... cu ochii rosii de oboseala mai gaseam cate ceva! Concluzie: de s-ar face un grup de suport pentru cei dependenti de DC... nu m-as duce ca e tare dulce dependenta asta! Si acum am listate amanuntele cu fiecare saptamana de sarcina, si imi amintesc cum citeam toate povestile si totul in perioada aia. Si cat mi-a lipsit in primul an de viata al lui bebe, cand il mai rugam pe sotul sa intre la serviciu sa mai citeasca ce e nou! Pupici si dependenta indelungata pe DC! [mamica] Elena &[copil] George & huzband[duel] mami "da george" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
S.L Eu?Eu am noroc ca nu am barbat!Daca aveam,cred ca zbura ori calcatorul ori eu!Ce bine ma simt,nu-mi cere nimeni socoteala,stau ore intregi.Hm...adorm cu DC in cap,ma trezesc cu DC in cap.Cred ca se cheama dependenta,nu?[zz]
maryam Sfidand orice reguli matematice,important e ca indiferent de situatie,de neampartasiri sau neampliniri,de cuvinte spuse aiurea...daca aduni,scazi,imparti,rezultatul e mereu pozitiv,in primul rand pentru ca aici gasesti sprijin,raspuns,alinare,liniste...si pentru asta nu pot sa va spun decat ca meritati [flo]cu totii.Eu va multumesc! "ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU" maryam
mamicaluitheo
quote:
Originally posted by maryam
Sfidand orice reguli matematice,important e ca indiferent de situatie,de neampartasiri sau neampliniri,de cuvinte spuse aiurea...daca aduni,scazi,imparti,rezultatul e mereu pozitiv,in primul rand pentru ca aici gasesti sprijin,raspuns,alinare,liniste...si pentru asta nu pot sa va spun decat ca meritati [flo]cu totii.Eu va multumesc! "ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU" maryam
Maryam[flo][pup] DUMNEZEU este acolo sus pentru fiecare dintre noi. Cu dragoste Andreea mami lui theo si florin
pojogam Dragele mele sunt f dependeenta de DC si prin intrarile mele repetate pe la ore tarzii ca sa reducem costurile, l-am facut curios pe sot... Si uite asa a inceput sa intre si el , sa citeasca si pana la urma ne-am pus net non-stop. Iar el a ramas in continuare un bun vizitator si care din cand in cand isi mai face curaj si scrie prin discutiile noastre E foarte bine ca existati! Mihaela si [copil] Flaviu [url="http://community.webshots.com/user/pojogao"]Poze Flaviu[/url]
bia ...cand esti in inchidere de luna si ai pe birou tone de acte,dar in loc sa-ti vezi de calcule,facturi si ordine de plata,intri pe DC si nu poti sa te dezlipesti de computer.Ieri abia asteptam sa ajung la birou sa vad pozele si impresiile de la marea intalnire a DC de duminica.Chiar i-am spus colegei mele ca maine(adica azi)sa ma traga de mana daca ma vede ca intru pe DC,sa-mi termin si eu lucrarile,ca acum vine sefa sa-mi ceara actele si eu nu le am gata.Ma declar dependenta convinsa si nici n-as vrea sa fiu altfel. dori
lucia_cs ...cand zici, renunt, renunt, dar tot mai mult te adancesti. ...cand sunt reclame la filmul la care te uiti, fugi la calculator si mai dai un "Subiecte active" sa vezi ce mai misca. ...cand ii convingi si pe cei din jur ca e un forum de minune. (Ieri sotul meu mi-a trimis o lista de discutii de pe DC.) Lucia sotia lui Csaba.
Andreea_si_Doru Mda... DEPENDENTA si eu... Dimineata... azi nu intru pe DC - am de-a treaba, fata vrea mancare... am teme de facut...mrrr Ah... dar parca ieri am postat si eu un mesaj... daca mi-a raspuns cineva? Huh... nu pot, nu pot... trebuie sa intru, macar oleaca sa vad ce au mai scris fetele... Promit... stau numai cateva minute... nici nu scriu mesaj azi, orice ar fi, ca doar am atata treaba... Ziua urmatoare se intampla la fel... pentru ca eu nu m-am abtinut si am mai postat un mesaj [:-)))] Cam asta e... ce sa-i faci? Sanatate si sa traiasca DC -ul :D Andreea[8**], Doru[9cer] si Nathalie[copil][zana] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_sirbu1/album?.dir=/42d5"][foto] Minunea noastra, Nathalie[/url][olala]
Mik ... cans ai putin timp renunti sa mai citesti ziarul si te uiti direc la DC ! Mik.
DARAEL Cand trebuie sa fii deja ACOLO si esti inca AICI pe net, clicarind de zor sa explici poporului ca boala asta leac n-are si ca esti si tu dependent de DC si nu poti sa explici de ce... si ce daca [:D] [:D] [:D] ! [flo] Singur, DARAEL Ratacitor prin Lume http://www.geocities.com/dara2el/ “A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
mamaruta Cand ai trait laif pe chat doo nasteri online.11.12.2002. Nasterea lui Bogdanel(Karina) si Ioana( Lara).
Davidutza BUNA,[hia] Eu sunt dependenta DC de vreo 2 ani de cind am ramas insarcinata,dar la acea vreme doar va citeam cind inca eram la servici.Timp de un an de zile cat am stat acasa imi doream cu disperare sa pot intra sa va citesc iar cind m-am intors la servici am fost cu adevarat fericita sa va regasesc. La mine dependenta inseamna:in fiecare dimineata cum ajung la servici deschid pagina DC,fiecare minut liber inseamna un ochi aruncat pe subiectele noi,iar in pauze reusesc sa postez si mesaje.Seara dupa 18 cind termin serviciul chiar mai ramin peste program sa va citesc. [pup] Mariana si [copil]David(11.10.2003)
carmenp Cind in loc sa lucrez stau pe dc "doar un minut", orele trec fara mila si ma trezesc ca-i aproape miezul noptii si ca nu am miscat hirtiile de la locul lor si ma jur ca de miine nu ma mai conectez la net, apoi dimineata ma trezesc cu okii cirpiti de somn [|)]citind subiectele active...[bang][bang][bang] [pup][flo]Carmen,Ilinca&Ionut http://photos.yahoo.com/m_costin
Ramonika NU mai caut altceva pe net, de fiecare data cand edschid o pagina de net, este cea a DC si cateodata mailul. Ramonika [amoras] si pisica [pis] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/fram11/album?.dir=/88c5"]O MINUNE[/url]
Pusi Eu, va citesc de mult, dar va scriu de putin timp...si, indraznesc sa spun ca intr-adevar ati "semanat" dependenta in randurile noatre...sunteti terapie si balsam pt. sufletele noastre, sunteti lacrimi si zambete, sunteti speranta si curaj, sunteti intrebari si raspunsuri...si asta, toti impreuna! Sunteti ca o primavara, cand natura renaste, cand florile infloresc, cand soarele reapare pe cer, mai cald ca niciodata...Sunteti dimineti dupa nopti lungi si negre, sunteti odihna dupa oboseala, sunteti MINUNATI!!! Sunteti a doua mea familie, cu care ma consult, de la care cer sfaturi, de la care primesc idei, cu care imi petrec dimineti si seri, sambete si duminici! Va multumesc ca existati!!! la cat mai multi ani!!!
motanik Vorba cuiva de mai sus...sunt la munca si fiecare minut liber e un prilej sa dau o raita pe forum! -------------------- Andra [url="http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj"]Nunta noastra[/url] [url="http://community.webshots.com/album/216599908KwgDmN"]Noi[/url] [url="http://community.webshots.com/album/229316689kKdpLN"]Ziua Andreei[/url] [url="http://community.webshots.com/album/225536115rWOAuu"]Intre romani[/url] [foto]
gegea Creeaza dependenta, nu gluma. De fumat m-am lasat, da' de DC nici gand...
DidiAlex pana acum, credeam ca de cafea sunt dependenta dar.. se pare ca m-am inselat[:D]
firutza Eram cooontra calculatorului [bang],de internet ce sa mai zic??? si acum,de cand cu bb.nu ma mai ridic de pe scaun,mi-ar tb.un fotolliu !!!asa ca n-am sa mai spun :eu,niciodata....e o pierdere de timp! O fi dar e asa de placut!!! pe curand![pup][pup][pup][[nl]
Viovio Eu credeam ca nu voi fi niciodata dependenta de ceva... O femeie asa sigura de ea si asa calculata...dependenta?Imposibil! [:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] In mai putin de o luna am ajuns sa recunosc ca sunt dependenta si nu vreau sa ma tratez... Violeta mami de printesa Cristiana Bianca http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos
danna2002 cand scriu aici toate pb cand ma gandesc ca rezolvarea e pe forum cand imi pun pb ce face X Y sau Z care a scris pe forum cand le spun prietenilor ca am citit pe forum..NU STIU CE KESTIE cand ma trezesc cu sufletul la gura sa citesc ce mai e pe forum cand ma culc cu okii in DC cand visez DC..e pe bune kiar am visat ..ca postam nu stiu ce kestie cand vb pe yahoo cu prieteni de pe dc cand simt in cei totazi de pe dc o a 2 a familie cand nu suportam sa nu imi apara toate subiectele cand vreau un obiect dc..sau mai multe.. cand ma GANDESC ca o sa imi scriu povestea nasterii pe dc cand sunt convinsa ca BB al meu<cand o sa apara> o sa fie si el ...crescut DUPA SI SUB INDRUMAREA DC.. [flo] [pup] Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri! danna2002
Grisulica [wow],in sfarsit v-am gasit! Sunt o mama a unei fetite de 8 luni,scumpica si dragaluta,pe nume Madalina Teodora. De pe vremea cand eram graviduta am inceput sa ma uit si eu pe net ,pe site-uri pt. bebelasi.(Recunosc ca nu prea ma pricep la calculator,la net in special,cu toate ca ,al meu sot e programator si poate ar trebui sa stiu mai multe,ca el toata ziua e pe calculator.El mi-ar fi aratat cu interes cea ce face ,dar eu eram impotriva statului la calculator ,chiar ma enerva.)Atunci nu stiu cum am dat de voi,si stiu ca am citit cu mare interes multe din subiecte,dar nu am retinut exact site-ul.Stiam ceva ca e "despre copii"...Pe vremea aceea aveam net numai de la 22-7,acum de vreo 2 luni avem non-stop,si cand Alin, sotul meu e la servici si Mada doarme am inceput sa intru pe net. Am devenit dependenta de net,de site-uri pt. bebelasi in special.Am intrat pe diferite site-uri si nici cum nu dadeam de voi,eu scriam "despre copii.ro" si se incarca site-ul "copilul meu".Mi-am zis ca poate ati schimbat designul si m-am inscris pe site,am trimis si poze ,dar nimic ,site-ul era si este mort,cred ca numai forumul merge, si m-am suparat. De ceva zile stau pe site-ul www.reclama,insa nu m-am bagat la scris mesaje pe forum,doar le citeam...si uite asa una din mamici a scris ca ea e dependenta de site-ul vostru si uite asa V-AM REGASIT...si de 2 zile il tot rog pe Alin sa-mi arate cum sa folosesc Forumul si in sfarsit aseara mi-a aratat. Si uite asa cred ca sunt deja dependenta de voi,ca m-am trezit sa-i dau lapticul Madlinei si cu toate ca imi era un somn teribil,am venit, am deschis calculatorul si m-am apucat sa scriu ,si uite ca deja a trecut o ora... Nu stiu cat de activa voi fi pe forum dar de citit sigur voi citi... Cam asta e povestea mea,si va urez la cati mai multi ani! Cu drag , Oana si[copil]Mada MADALINA
carmenp Cind ajungi sa calci un munte de haine doar cind este revizie tehnica [biz](daca copiii si barbatu` ar astepta, apoi tot atunci le-as da de mincare[:D][:D]) [pup][flo]Carmen,Ilinca&Ionut http://photos.yahoo.com/m_costin
HelleneC ... cand se intampla ca ieri sa nu poti scrie nici un mesaj, nu poti citi ultimele mesaje... si astepti sa mearga totul struna! Si dimineata, cu somnul in freza inca, refuz sa beau cafeaua sa vad daca a fost reparata problema si pot sa imi salut prietenele! Ah, nu stiati ca mi-am facut si prietene virtuale, de la care am primit o groaza de sfaturi si chiar pe copil l-am putut ajuta cu sugestii de aici? Dependenta se cheama??? E hiper-dependenta!!! Elena Mami ”de George” [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561"]Povestea_nasterii[/url] [url="http://www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/"]Poze[/url]
buli cind deschid calculatorul se deschid automat doua ferestre: "clubul scutecelor" si "cuvinte pentru minte, inima si suflet" mai mult n-am de zis [:D] Anca si [cri] Matei (1 ianuarie 2004) [url="http://community.webshots.com/user/ancutza124"]gasca MAO[/url] know your mind, love your body
bertha De cand abia astept sa se culce Darius, ca sa trec in liniste la treaba! Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004) http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos
roana Am aflat de voi de la o prietena careia ii ceream un site dragut sa treaca vremea cat sunt eu departe de casa(sunt la o bursa inca 2 saptamani). Si mi-a dat siteul desprecopii.com. Deja dupa prima citire m-am inscris in club si am inceput sa postez diverse comentarii la subiecte. chiar am initiat un subiect. Sunt fericita ca v-am gasit. Mai ales ca perioada urmatoare o vom petrece "lucrand la bebe" si sper sa va anunt cat mai curand ca voi fi mamica in devenire. Am nevoie de voi.Suntei extraordinari. va iubesc va multumesc ca m-ati primit in marea voastra familie. Oana
bianca403 Am un super noroc ca am internet la servici.De cand am descoperit acest site de abia astept sa vin la "munca".Va pup dulce. [hopsieu]
stoichitescu cristina Eu credeam ca nu sunt dependenta de nimic. Nici lipsa tigarilor nu-mi da starea asta de neliniste pe care mi-o da site-ul acesta daca sunt in imposibilitate sa-l accesez. Pina acum o vreme aveam la servici posibilitatea sa-l deschid si o faceam zilnic fara sa raspund uneori din lipsa de timp. Cu doua saptamini in urma sotul meu mi-a facut o surpriza. Mi-a spus ca ne vom instala internet si acasa. Bucuria mea a fost mare dar numai si numai pentru faptul ca voi putea sa citesc in liniste paginile de la DC. Si uite asa acum ar trebui sa spal niste biberoane, sa calc niste camasi pentru miine la servici, sa pun masa pentru seara, dar eu stau si mai citesc un subiect sau mai dau un raspuns. Chiar ca am devenit dependenta..... csth
loreema24 cand culci seara copilu si spui "mai intru 5 min si apoi ma culc", dar auzi copilul ca mataie ca ii e foame si te gandesti "ce are ca a mancat acum 2 min" si uitandu-te la ceas realizezi ca au trecut 4 ore de cand tot dai clik . Nu mai spun ca dupa ce papa puiu te duci sa inchizi calc , dar nu inainte de a da un refresh sa vezi ce mai zice lumea, si dimineata nu stii de ce esti obosita. Sau cand tai Bucurestiul in doua se scoti copilul in parc(ca acolo au stabilit fetele de pe forum o intalnire) cand poti merge in parcul de langa casa. [cit] Ramona & [zana] Loreema http://photos.yahoo.com/loreema24
LauraFlo Sunt dependenta de DC pentru ca ( de ex ) astazi nu am avut spor la munca pentru ca site-ul n-a mers si eu sunt obisnuita sa muncesc... in timp ce dau refreshuri la subiecte ! Sunt dependenta de DC pentru ca pana acum un an aduceam acasa legi si altele de genul si le discutam cu sotu...acum printez subiecte, raspunsuri, povesti si mai ales perlele bebeilor nostri ( consider ca suntem o familie cu multi membri ) si le citim/discutam dupa ce o adormim pe bebelina. Sunt dependenta de DC si am imbolnavit si pe altii ! Si imi pare bine ! [:D] [url="http://community.webshots.com/photo/210915540/210916783xdJPXE"] [bis][bis][bis] bebelusa DARIA [/url] si [url="http://community.webshots.com/user/LauraFlo105"] mamica LAURA [bis][bis][bis] [/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/martie_aprilie2004/my_photos"]
Album MARTIE-APRILIE 2004
[/url]
Ana68 Intr-adevar acest site creeaza dependenta!Azi dimineata am zis ca ... nu stiu ce fac cand am vazut mesajul ca se lucreaza la site si sa revin mai tarziu...Ca sa nu mai spun de zilele cand internetul nu vrea nici mort sa mearga...Ah! E jale! Am placuta senzatie ca aici am gasit atatea prietene.Si nu numai:cand am avut nelamuriri legislative...tare bine a fost cand Marius mi-a explicat ce si cum.... Ce mai? desprecopii este un drog tare bun... Ana-Maria,mami de[url="http://community.webshots.com/user/petenchea"]Alex&Luana[/url] [url="http://community.webshots.com/album/328887928pNdsIu"]Poze-de-familie[/url]
apaty_2005 Va pupicste o viitoare dependenta[cool] de DC.Ce spun eu,e primul mesaj pe care-l trimi si deja am vizualizat mesaje cu zecile.Mi-a luat mult sa va scriu.Simt deja dependenta in aer.Va pupic[pup] pe toate si ma alatur cu drag.[si-eu]
candy24 Si noi am devenit dependenti de[dc][dc]este ca ,cafeaua care o beau zilnic.
rosalinda DC este fenomenal. Nu ma asteptam sa gasesc atatea lucruri aici. DEPENDENTA este putin spus.
adjadyn AM PESTE O LUNA SI O SAPTAMANA NUNTA..........IN LOC SA MA OCUP DE NUNTA; EU SUNT PE DC.......[dc][loveyou][invazie] http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022 ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
otis41 DC este un site cu oameni minunati, unde afli intrebari la tot ce te intereseaza. Intr-un cuvant nu esti singur. Otilia
tomecica Ai mare dreptate ELENA. Si mai sunt in ceea ce ma priveste: 1-cind doarme bebe ziua si am un moment de respiro iar in loc sa ma duc sa fumez linistita ma indrept cu pasi repezi la calculator 2-cind fetita cea mare ma roaga insistent sa o mai las si pe ea la jocuri pt ca e calculatoeul pe care MOSU i l-a adus ei 3-cind abia astept sa adoarma toata casa iar eu sa-mi vad linistita de DC. poate mai sunt motive dar momentan am lapsus. luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni] [url="http://photos.yahoo.com/luminitatomeci"]fotografii[/url]
Apanda Dependeta de dc se vede in pauza de masa de la serviciu cand in loc sa merg sa pap cu ceilalti colegi eu stau sa citesc ce s-a mai intamplat pe aici. Asta e! recuperam Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A
BlueEyes Iuui...fetele....si eu sunt dependenta [:D] A ajuns mami meu sa-si doreasca sa nu merga netu...sau sa "uite sa-l plateasca" , iar iubi ... ma scoate mai des la plimbare... relaxarea acasa se poate termina oricand cu 5 -10 -15 ... minute pe dc [alcool] Oare si dupa nunta tot asha a fi? Shi cand vine bebe? Io una nu vreau sa-mi treaca... Chiar imi place [url="http://daisyPath.com/days/060527/1/1/+2/0/.png"]Nunta noastra[/url] [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/ardelean_paula/album?.dir=/9716"] Logo[/url] [url="http://community.webshots.com/user/ardelean_paula"]Poze [/url] Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ManyHope Eu declar sus si tare ca nu sunt ca voi, nu prezint nici unul din simptomele prezentate de voi ! NICI UNUL. ...e drept ca intru pe DC de cate ori pot, in mod normal in fiecare zi... adica de cateva ori pe zi, nu pot sa le socotesc de cate.... mai multe, iar e drept ca urmaresc cu maxim interes cateva subiecte si altele mai asa, ca n-am timp pentru toate cate as vrea, iarasi e drept ca uneori intirzii "fara numar" citind articolele si ma apuca uneori mancarime la de'ste sa scriu chiar si eu ce-o fi, ...mai sunt si altele "drepte", dar astea n-au nici o legatura cu dependenta fata de DC,absolut nici una, as putea oricand sa ma las, daaaa de ce as face-o ? daca ar fi vorba de o dependenta serioasa, ar avea rost, dar asa... [biz] -------------------------- "Las-o ba ca merge-asa, Ne-am obisnuit cu ea! Las-ooooo! Las-ooooo! Las-o ba ca merge-asa, Ne-am indragostit de ea! Las-ooooo! Las-ooooo!" [cusca]
Oana_B
quote:
Originally posted by ManyHope [...] dar astea n-au nici o legatura cu dependenta fata de DC,absolut nici una, as putea oricand sa ma las, daaaa de ce as face-o ? daca ar fi vorba de o dependenta serioasa, ar avea rost, dar asa... [biz] -------------------------- "Las-o ba ca merge-asa, Ne-am obisnuit cu ea! Las-ooooo! Las-ooooo! Las-o ba ca merge-asa, Ne-am indragostit de ea! Las-ooooo! Las-ooooo!" [cusca]
[:D]hihihi...ai incercat? continuati va rog la partea a doua a subiectului http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48280 Oana_B [url="http://photos.yahoo.com/oanateodora"][foto][/url]