mamici singure dar altfel

mamici singure dar altfel | Autor: Flavia

Link direct la acest mesaj

Sunt o mamica care citeste destul de des ce scrieti dar aproape niciodata nu apuca sa scrie ce gandeste din lipsa de timp.Am doi copii unul de 6 ani si unul de aproape 8 luni.
Singura altfel inseamna cu un sot care lucreaza in strainatate si vine cam 1 saptamana la 2 luni jumatate acasa.Am mai trecut prin asta anul trecut cand a fost plecat 3 luni si a fost foarte greu. INtre timp a aparut bebe 2 si pentru o vreme nu a mai plecat. Acum cel putin 2 ani el va veni cam la 3 luni acasa doar o saptamana. Mi-e frica de modul in care va evolua relatia noastra nu atat din pdv sexual desi si asta e o componenta importanta ci sufleteste. In timpul zilei nu ii simt lipsa pentru ca alerg de innebunesc dar seara imi vine sa ma urc pe pereti pentru ca nu pot schimba o vorba cu el. Ne suna foarte des dar de cele mai multe ori ma bat cu baiatul cel mare pe telefon si il las sa castige pentru ca stiu cat de atasat e de taticul lui.
Nu stiu cum sa fac sa imi umplu timpul.Acum ca a plecat nici la fitness nu m-am mai dus de 1 luna si deja am pus inapoi.3 kg .
Sunt atat de morcovita ca nu imi arde de nimic.Nu mai conteaza cum ma imbrac cum arat si alte lucruri pe care nu concepeam sa nu le fac regulat cum era mersul la coafor etc.Toate prietenele mele merg la

servici si vin seara frante si practic ne e aproape imposibil sa ne vedem .
Ma gandesc ca imi lipseste un motoras care sa ma impinga sa ma ocup dinnou de mine.
Chiar ma gandeam daca exita cineva care sta pe langa Bucur Obor si are chef sa alerge dimineata sau orice alt sport dar numai intre 9-15 pentru ca in acest interval sta bona cu bebe.Daca aveti idee unde se poate inota ca la Floreasca au un program absolut tembel si nu pot ajunge deloc.Dati-mi idei cum sa slabesc urgent si mai ales cum sa imi opresc pornirea de a ma infige in frigider ori de cate ori ma simt deprimata.
Stiu ca ce am scris e al naibii de incoerent dar nu ma apuc sa modific ca iar nu il mai trimit.
Va pup si merci ca m-ati ascultat.
Flavia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

De ce nu iesi tu la plimbare cu copiii (da pe jos...sa nu trisezi cu masina) dupa 15.00 asa vreo ora? Si daca iti vine sa te infigi in frigider cumpara-ti o oglida din aia de deformeaza...pe latime ca nu-ti mai trebe nici apa pe urma :-)
M-am bagat si eu in seama ca sa vezi ca nu esti singura pe aici, la ora asta :-)
PS: sotzul e cu sefu' la o bere ca le-a iesit experimentu...nu-i drept, da-i sanatos:-)

päpä

Sä fim senini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

pai ies cu bebe in carut si cu andrei langa dar asta nu ma ajuta cu nimic ca tot acasa ma intorc.si oricum Andrei are inot de 2 ori pe saptamana plus ca gradi se termina la 5 pana sa ma dezmeticesc se face seara. si gata ziua fara rost.Si-apoi sa stii ca numai copii nu sunt deajuns.Nu poti purta discutii despre Spiderman si Batman la nesfarsit.
Merci pentru ca ai raspuns am reusit sa ard merele puse la copt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

Flavia..... al meu nu e plecat cu lunile de acasa (de fapt nu e plecat de acasa deloc) si tot cam asa ca tine.... mai putin partea cu ingrasatul, ca merg la Wight Watchers si am dat jos in 3 luni 8 kg. Da' in rest, e ca si cum n-ar fi.... cu mersul la sport nu te pot ajuta, ca mi-s cam departe .... dar, macar asa.... un umar pe care sa

Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sumisa spune:

Flavia, sigur ca nu-ti e usor, mai ales acum iarna cand se intuneca asa devremem. Practic cand iei baiatul cel mare de la gradi e noapte deja.
Nici eu nu pot sa te ajut ca sunt departe. Poate gasesti pe site fete cu care sa te mai intalnesti dupa-masa.
In rest ce sa-ti spun, cauta o sala de aerobic/fitnes unde sa poti merge si in cursul diminetii cand sta bona cu cel mic.
Cand iti vine sa te arunci in frigider deschide mai bine pc si hai pe site sau pe chat. Vei gasi aproape tot timpul pe cineva cu care sa stai de vorba. Majoritatea dintre noi suntem mamici care chiar daca n-avem sotii plecati departe tot fara ei suntem.
Nu ai ceva prieteni buni cu copii eventual la care sa mai poti merge in vizita? Macar o data pe saptamana sa mai schimbi decorul.
In rest capul sus si las ca trece iarna asta, vine primavara vor inflori toate, si vei reveni la o stare psihica mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Draga mea Flavia, tu cred ca esti prea obosita, in plus e adevarat ca kg in plus te deprima, colac peste pupaza mai esti si cu toate pe cap.
Dar,.... ne ai pe noi, care am trecut prin asa ceva, ne-am intarit cu timpul si ne-am revenit ca alta solutie n-am avut.
Cum e sala de fitness din pasajul de la Obor?
Ai un cabinet de acupunctura in apropiere. Pe mine dl doctor ma trateaza deja si ma simt mult mai bine.
Cauta subiectele de pe acest forum cu "lipsa de vointa" si "cum slabim",

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Scuza-ma sunt la sfarsitul programului si nu sunt prea coerenta, totusi vreau sa -ti spun ca sunt solutii si tu deja ai facut primul pas scriinu-ne.
Curaj si sanatate copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

flavia, te apropii de depresia de primavara....cam stim cu toatle cum e dar macar noi ne varsam nervii si dragostea si pe sot , chiar daca vine seara de la servici ca obosit...
eu m-as apuca de o dieta d-aia disociata tapana cu care dai repede jos; n-as mai cumpara nimic dulce, m-as apuca de un curs de limbi straine, as merge la aerobic, as citi si m-as bucura de teroristii astia mici; as mai cauta sa ma intilnesc cu alte mamici, des de tot, dupa un program daca se poate; e destul de linistitor sa vezi ca si alte femei se zbat in aceeasi oala cu tine, chestia cu 'capra vecinului' functioneaza si aici; mie imi face bine sa vad fetele obosite si cam ciufulite..fara rautate

as visa la o vacanta; m-as uita ce mai e la moda...mi-as cumpara creme si masti de fata

ceea ce am scris mai sus fac de o saptamina jumate, si zau mi-a trecut amocul, si tine cont ca sint in germania, vorbesc cu adulti numai la telefon, in ro, sotul vine la 9 seara..nu ma uit la nici un film de un an...si zau citeva kg in minus fac minuni; totl e sa te apuci

acum sper ca daca m-am laudat singura, ba nu, ca azi m-a laudat si sotul ca ce bine arat, n-o sa ma apuc de ciocolata de miine....

asa ca iti zic, hai femeie de marinar (?) fruntea sus, exista si avantaje in a nu avea sotul acasa...vorba asta tembela o am de anul trecut cind am stat singura doar cu si cu burta din ce in ce mai mare 6 luni; hai uita-te la capra riioasa a vecinului!

Mergi la inceput